Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont ez az látod. nekem ez a legnagyobb ellentmondás eddig a gameben, ugyanis:

1. az EA leszar, ha nem vagy fizetõ játékos, csak tölteléknek jó vagy a fizetõsöknek, ezért játszhatsz,

2. az EA akkoris leszar, ha már X pénzt elköltöttél SB-re, hisz nem tesz szinte semmit a lehetõségeihez képest(anticheat system, reportok kivizsgálása stbstb sorolhatnánk).

És akkor, ha nyílik egy ilyen esély, nem az van, hogy tesznek egy "oké srácok, elkúrtuk, de vállaljuk a felelõsséget" kijelentést, hanem hogy fenyegetõznek, hogy bannolják, aki él vele. közben a sok cheater röhög a markába, mert még ha bannolnának is valakit, akkor is max csak azzal kúrnának ki, aki nem cheatel, vagyis Veletek.
és akkor így néz ki a sorrend:

player < cheater < EA.

hát köszi. ezért én egy kurva fillért nem fogok fizetni egy ilyen rohadék pénzéhes bandának, és igen, ki fogok használni midnen egyes játékbugot, amit csak tudok. cheater leszek tõle? nem érdekel. ez egy játék, ráadásul nem is olyan jó, hogy napokig sírjak miatta, ha félbeszakad a TH vagy bannolnak.

én is kiváltottam pár autót, igaz nekem csak 30 helyem lett, szóltak, leálltam. fizetni továbbra sem fogok, sõt kezdem sajnálni és kicsit megérteni azokat, akik rendszeresen vagy csak alkalmanként fizetnek, ugyanis ébresztõ: egy szarra költötök, és nem térül meg sem játékélményben, sem user supportban, semmiben sem. de ez Ti is tudjátok legbelül szerintem, vagy ha nem, majd rájöttök, nekem mindegy igazából. Erre bizonyíték az achi rendszer is, ami miatt sokat buktatok. oké, ez megint ki hibája, ki szart le minden béta tesztert nagyívben? hát nem én, az tuti. akkormeg kapják be a BANjukat, max felidegelnek, és megveszem a Forza 4-et azt csókolom.

Az már csak hab a tortán, hogy a CSILES féle emberek nem tudják ezt elviselni, és egy merõ irigység és rosszakaratból elkezdenek fenyegetõzni, ráadásul egy eleve komolytalan koncepcióval, amin még az EA is röhög szerintem. na mmindegy, errõl ennyit.

na de részemrõl ez a téma lezárva, szerintem nem csak én látom így ezeket a dolgokat.

na megyek kávézni
Igazad lenne. Akkor ha az achi rendszer bevezetésekor, visszamenõleg értékelték volna amit, aki beletett vagy elért a játékkal. Tehát a 10.000 + multis, a 200+ pro alkatrészt betevõs, a sok gold pack vagy platina vevõs, a sok singlezõs, a sokat elskillezõs, asokat festõs pont annyival kapta az új rendszert, mint aki elõtte tíz perccel reggelt. Ez így egy semmi. Az ötlet jó, a megvalósítás megbukott. A két vagy szûk három éve játszóktól elvettek rengeteget. Elvettek annyit, amit a játékba lehetett fektetni két év alatt, erkölcsileg, lelkileg, közösségileg. Szóval nem kell a szart átrakni ez én, õ, mi nyakunkba. Mondom ezt úgy, hogy egyet is értek veled. A határok szétrugdosása nyilván anarchiához vezet. De kurvára elkanyarodtunk az eredeti témától. Egy kiváltott ajándékból nem kell a játék apokalipszisét kihozni. Jössz az elvekkel, ami nem baj. De egyet megkérdezekl: Tutira, 100 vagy 1000%-ig biztos vagy abban, hogy BUG volt az ajándékozás??? Három olyan autó, amit a kutya sem vett. Egy rendszer, ami az ingyen játszható játékban semmi lehetõséget nem biztosít az ingyenjátszóknak a kimaxolásra... Ezt nagyjából kompenzálta az a bizonyos "BUG". Nekem furcsa. Az egymillió kiszivárgott DIRT II. kuponhoz képest semmi ez a három autó. Nagyságrendileg semmi. Te könnyen ítélkezel, mert... Csak. Neked a "karrier" a járt út nem sokat jelent. Neked a játék önmagában a miden. Ezt értékelem. Én hónapokig tipródtam egy profiltörlésen gondolkodva, Te rendszert csináltál belõle. Akkor egyikõnk hülye lenne? Nem hiszem. Neked a játék, nekem a játék folyamata, vagy életvonala, a "karrierem a fontos. Mindaz fontos nekem amit beleteszek. Így vagyok magamnak az a játékban, aki vagyok.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

tutuhawer
ha továbbra is szar, csak szólj és ajánlok egy még szarabbat
(felfoghatnád a kis buksiddal, hogy a simraceway-nek pont az a kulcsa, hogy a kormányos old skool nagykirály is élvezi, de a nfs-bõl kiszálló gamepad-tesó is tud vele menni, sõt: nagyot lehet szakítani)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

nagyon fos a játék, nem lehet vele játszani, remélem napközbe jó lesz

Simraceway: tigris013

tutuhawer
ez kb olyan, mint amikor mindenki fotóz mindent, videóz mindent, fraps megy stb, de ha csalózni kell, akkor a fenébe, nincs semmi kép stb.
Pont királyság lenne egy eredeti szöveg, majd én lefordítom magamnak ,és pont nincs...
Na mindegy, viszlát <#integet2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Na nekem menni kell csumi van <#integet2>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

tutuhawer
vágd be ide nekem az eredeti szöveget vagy japánul akár , még az is menne. Nem nézem az ea fórumot, nem tudom, hol keressem

Hát lényegre törtek nem lesz ban amit az utolsó mondatomban van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A ban nem fog menni mert sok protecios ember van akinek meg van az elite de ha már bannal fenyegetöztek nem fogják végre hajtani mert akkor sok ember veszítenek el még a fizetõsöket is meg akik már ki fizték a játékot hogy legyen mivel tolni is nem csak fostalicska verdáva

De már eszt a témát rég le zárták maguban is

tutuhawer
hogy alig bírom kibogozni , ki mit mond és kinek.

Mit akkartál ezzel mondani ??

Mert ?

tutuhawer
a picsába, ezt be kell dobnom a fordítóba

Na akkor be szálok én is a Ea forumon égett a menegernek az arca de be valoták hogy igen is õkvoltak a híbásak
De ere rá kérdezet egy gyerek hogy lesznek-e ajándékok
De az EA nem várható ajándék may születés nap !
A ban nem fog menni mert sok protecios ember van akinek meg van az elite de ha már bannal fenyegetöztek nem fogják végre hajtani mert akkor sok ember veszítenek el még a fizetõsöket is meg akik már ki fizték a játékot hogy legyen mivel tolni is nem csak fostalicska verdával és ennyi volt mára !

Csak nekem állt le a game?
<#mf1>
tutuhawer

Gondolom úgy lesz...ugyan ez volt az "unlocalized string"-es pursuit-al is, legalább is állítólag egy bizonyos mennyiség felett nyomókat kidobtak, a többit nem...de végül is ezek idióták 1-tõl 1-ig, felesleges is gondolkozni mit fognak csinálni, hisz õk se gondolkoznak, majd lesz valami...20 órába telt kivenni az autókat? könyörgöm...ráadásul azóta eltelt még 30 óra, és még mindig fingjuk sincs mi legyen? na ne már..
tutuhawer
igazad van, jó a gondolkodás. De ha megengedek ezt és azt, akkor már bele lehet mesélni dolgokat. A mese szar. Pontosan meg kell mondani, mi merre hány lépés, amire azzt mondhatom, OK, tiltsanak le. De ha letiltanak nyomozás után... az óriási öngól. Csabát még nem nyomozták le vagy Viktort? Nonszensz és õk is tudják, de nyomja a mesét a manager. A mese pegig szar

Majd kiderül mi lesz 😄
tutuhawer
kit tiltanak le? Húznak egy kaoszgolyo-féle határt? X boost? X év? X db autó? X millió cash? Hogy, mi? Ha tiltanak, engem kaszáljanak le, mint a többit, mert 200 autó vagy csak 150... egyremegy. A boost mennyiség meg nem teszi különbbé az embert, a profilját.

Igen, fura is volt hogy sok embernek meglett az achi.. meg sokan ccx achievement editionnal járkáltak. Szerintem ha le is tiltják õket akkor nem véglegesen hanem mondjuk 10-15 napra csak egy példa volt.. majd kiderül mi lesz de remélem megkapják ami jár nekik. 😄
Az egy miért fér bele? A kettõnek is bele kell férnie, azzal az indokkal, hogy láttam, hogy még mindig ott van, kíváncsi voltam, ki lehet-e újra váltani. A háromhoz is jó ez az indok. De a négyhez is. Némelyek nagyon kíváncsiak. 😊

Lehet, a sok barmot fogják kibannolni a saját csapatukból.

légy türelmes

Mindenkit tuti nem tiltanak, hiszen kb minden aktívan játszó ember kiváltogatta õket..
tutuhawer
erre adtam egy piros pontot

Régen nem volt ennyire szar a world.. nem volt szét esve az egész ennyire, jól teszik! tiltsák is le az összeset 😄 meg is érdemlik 😊 én személyszerint lekértem volna mind 2 kocsit egyszer és viszont látás 😄
És akkor visszatér Drewbáááá

tutuhawer
aki 1nél többször kérte le a giftet, azt letiltják, ez fair megoldás.
De aki így meg úgy, és annyit nem is meg mittudomén ... az nem fair
Senkit se basztatnak, az is fair.

Nembaj 😄 aki hülye volt és beváltotta több 100x az vessen magára 😊 én lekéstem de ezek szerint nem is jártam vele rosszul.
Gyerekek kösz a mecseket majd holnap is 😄

Akkor kéküljön meg az arca.
Hát, mégis azt mondja a majomja hogy bannolás biztos hogy lesz <#fejvakaras>
Vagy nagyon bénák ezek a fejlessztõk vagy nem végzik rendesen a munkájukat.. a worldel nagyon sok gond van.. sok a bug sok az exe leállás server error stb stb... szóval 100% hogy õk hibáztak most is, nem fognak bannolni senkit.. de ahelyett hogy új boostos kocsikat raknak be meg ilyenek inkább javítanák a bugokat mert lenne mit valljuk be.
SUNNY84HUN
nem lesz olyan biztos , írnak ezek mindent f@szságot megszoktuk az ea nagy semmitérõ szavait <#rolleyes>
bannhammer meg ez meg az , azzal foglalkozzanak meg azokkal akik feltörik a szerót folyamatosan

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szerintem ahhoz semmi köze nincs, bár ennek megválaszolására nem én vagyok a megfelelõ személy attól tartok
Akkor most az a 3 játékom is veszne,ami ugyanezen a fiókon van?
Hát én már nem tudom...majd kiderül mi lesz, mostmár úgy is tök mindegy..
Leállhatnának a hülyeségükkel és beláthatnák hogy õk hibáztak. Szerintem õk is kihasználták volna a,ha õk is sima játékosok lennének,mint mi... <#boxer>
SUNNY84HUN
lehet lesz de nem tömeges büntetés próbálják minél kevesebbel megoldani <#fejvakaras> , lehet olyasmi lesz hogy aki 200-300x kiváltotta az pápá de ez is kivitelezhetetlen mert aki rendes fizetõ ügyfél és sosem csalt csak a bugot kihasználta most .. zavaros az ügy <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
linkeld be , légyszi, én nem ismerem õt még

tutuhawer
lehet itt még gáz az õ állásával kapcsolatban is... ezek nem vágják ezt vagy nem is tudom, hol élnek, biciklibelsõben?

Community managerünk twitterét nézegetve lesz itt még gáz a buggal kapcsolatban...
Mennyi bajotok van nektek 😄D nekem ma egész nap 1x se állt le! meg régebben se..nem tudom mi okozhatja, de hála isten nekem nem baszakszik 😄
De ha Server error, akkor csak nem itt a hiba.. vagy igen? 😄
Ugyan ez, nálam se volt ma semmi..néha ha leteszem tálcára és huzamosabb ideig úgy hagyom akkor exe hibával kivág, na de az más..
SUNNY84HUN
érdemes lenne körül nézni a reg és egyéb bejegyzésekbe , esetleg valami takarítást eszközölni , mert hiba az ön készülékében van 😊 , engem 1x sem dobott le ma , most is sorra offline utána online csomó emberke a listámon és panaszkodnak az exe és más hibákra<#rolleyes>

Lófaszt.

(Upsz. Ezt elõbb adták, mint kértük volna.)

légy türelmes

Nekem a NFS World exe leállt,ezt van mindig,haverom is ezzel vágta ki vagy 20x.
ÁÁÁÁ még ezis ... Chris légyszives töröld az elõzõket.

Szóval:
Ma egész nap ezt csinálja ez a f..s:

Ha nem ezt, akkor meg az exe mûködése áll le..

Mindenkinek ez van vele, vagy csak nekem?
Rossz link, bocs!