Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Az M3 Sport Evo melyik classban a legjobb?? A vagy B ?
Project D|Rare Car Collector|

DISCORD: grimanddark
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Igen, egy tetves bug-kihasználó gennyes sandboxie-zõ Suck-DuckHunter-Cheater-Hacker-Boter-Rammer-NitroSpammer-FatPig-Wanker vagyok!
Leszarom tabletta benyel...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akik meg pityeregnek a NOS hiány miatt, azoknak ismét megemlíteném a 60.000-es kártyacsomagot! Most csinálom épp, 1.207.828 IGC-ért 20 csomag jön ki, eddig 90 NOS pottyant le (+ jó pár 1-2-3 csillagos race/pursuit/explore skill). Hajrá! <#eljen>#eljen>
Az most komoly,hogy hajnali 2 meg reggel 7 között senki sem posztolt semmit? Legalább egy "Fuck EA"-t megerszthetett volna valaki.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Egyéb profiljai:
HUNDRIFTER15 - lvl 60
MATISSZPAPA - lvl 2
Versenyek száma: NULLA - azaz vagy törölték, vagy lópikulát se csinált eddig. És az, hogy "ilyen sebességgel" lépi a szinteket? A válasz egyszerû: REP hack (vagy ilyesmi)... Van egy szakértõnk itt a fórumon, Õ jobban ért ezekhez! <#nevetes1>#nevetes1>
Simraceway: tigris013
de lehet keverem valaki mással. elõfordult már hogy összekevertem neveket 😄
te voltál az tutu?!
ha nem és még nem hivtalak versenyezni akkor holnap játszhatnánk.
ha a ccx neked is megvan, jó lenne már megfuttatni azt is kicsit, még nem nagyon használtam.
most megyek aludni.
jóéjt
ki játszott már tutuhawer istencsászárral? 😄 jól nyomja?
Ez nem csak az én kritikám
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
ha egyszer már elismerte hogy csalt mert észrevettétek vagy nem tudom mi volt pontosan, miért tagadná le most?
késõn küldtem a hsz-t láttam addigra tõled is ment mégegy.
úgyhogy egyáltalán nincs miért szólnom az érdekében, bocsánat.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
játszottam tegnap gempával, nyomtunk kb 10 versenyt. akkor tuti, hogy nem csalt.
j
jön valaki cr?
Majd itt! <#nyes>#nyes>
Neked legalább meg van nekem még nincs 😞
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Másnap érkeztek hozzám a képek hogy partok hegyén hátan jöttek és egybölt mondtam a választ Krisznek hogy mivan Õ akkor mondta hogy minden part kuka és akkor úgy is lett egybõl ment kuka nem haboztam
És tényleg aki ismer meg akit tudja hogy nem csalok akkor meg mondhatja de aki nem hisz nekem mert Tutu így Tutu úgy a magán véleményket tarcsátok meg
Én aszt tanácsolom hogy aki nem ismeri annyira Tutu az ne is mennyen vele privátot meg egybet mert ö lököt meg háturól és még mielött abba a bizonyos LION'S CHALLENGE palyarészen voltunk és külonbözö mert elötem volt Tutu és ö le boritota az álványt és utána belém roban és nén meg neki száltam a falnak és akkor szólatam meg hogy Tutu vmit be nyomit mert hírtelen be gyorsúlt részemrõl ennyi !
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Tesztelje az aki kiváncsi rá. <#nyes>#nyes>
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
hogy fékeztem és a másik belémjött hátulról és a sebességem felugrott
80km/h ról 200km/h-ra.
olyan BUG-ja miszerint ha valaki lassabban megy mint az aki hátulról belé megy, akkor az a lökés hatására
nagyon feltudja gyorsítani a kocsit. Nem mondom hogy annyira hogy az 400km/h sebességtõl is gyorsabban mennyen, de az is elképzelhetõ a sok laggnak köszönhetõen...<#nevetes1>#nevetes1>
Ez csak az én véleményem<#banplz>#banplz>