Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább B.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

És egy kérdés:
Az M3 Sport Evo melyik classban a legjobb?? A vagy B ?
köszi a tippeket 😄
Jah.<#eljen><#taps>

Na így máris szebb <#eljen>

Project D|Rare Car Collector|

MEgcsináltam amit mondtatok:
-kivettem a neont
-kerekeket átfestettem (bár nekem a fekete nagyon sötétnek tûnt, így eggyel halványabb lett)
-de sajna ablak színezésem nincs fekete, de ha esik egy akkor majd beteszem azt is 😄

Íme:
a neont meg az szélvédõt se felejtsd el, már ha van olyan...

MineHeadHun
Jövök én. 😊 Apex us szerveren leszek, mert ott nem dob le.
oké, kössz a tippet, át fogom festeni <#hawaii>
Valaki privát? Csak még meg kell várni hogy dobjon ki kétszer, és utána mehet, mert egy ideig nem dob ki.<#idiota>

Mert az teljesen külön szerver, nem átjárható..de ott még annál is kevesebben vannak szóval..
szevasztok, az miért van hogy ha másik szervert rakok be akkor nem jön be a profilom? az apex eu-n játszok de elég kevesen szoktak lenn ezért gondoltam átnézek chicane-eu-ra de ott meg új profilt akar velem kezdeni 😄 most ez mi? apexen meg rendesen megy minden.

szerintem õ is botot használ single playerben. simán beengedi pursuit-ra és szedi neki a rep-et meg mindent. és azthiszem a pursuit versenyeket nem jelzi versenyként a rendszer.

Ahogy mondta Tutu, én is a felnit átfestenem, vagy matt feketére vagy chrome feketére, neon nélkül szebb lenne, és ha van Smoke Blackout tint, akkor tedd fel azt, nézd meg hogy sokkal faszább lesz, de én pirospont helyett egy ilyet adok:

goregrind
Ja, most értem vissza bagózásról és exe hiba figyelt a képernyõ közepén! <#falbav>

DISCORD: grimanddark

Továbbra is veszettül instabil a játék.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

goregrind
Nagyon mázlista voltál akkor! Vagy nem?Nekem a kajmán kereskedésnél 2 X 9.999.999 ból (332 60.000-es csomagból) 1.500 körül jött ki. Pontos szám nincs és kép se, de 2.300 valamennyi volt elõtte, és 3.800 valamennyi volt utána. És egy kiló dohányt elszipákoltam közben.

Igen, egy tetves bug-kihasználó gennyes sandboxie-zõ Suck-DuckHunter-Cheater-Hacker-Boter-Rammer-NitroSpammer-FatPig-Wanker vagyok!

Leszarom tabletta benyel...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...a szientológus meg bõ nyállal a jó édes apját!
... <#zavart1>

MineHeadHun
De ez off volt.
MineHeadHun
ja azért nincs kicsillagozva, mert nem vagyok jobb a többieknél. 😄 Mert csak akkor van csillag ha csítelek 😄 De amúgy sem tudnék csítelni, mert a csítekhez kell a topfiles.me oldal, ahol surveyek vannak... És a magyar surveyek szarabbak mint az angol, amerikai.
MineHeadHun
Most nézem a nfs statsot, és a waterfront roadon ott van hogy porsche 911 gt3 rs 4.0-ával 01:10.909-et mentem. És még sincs kicsillagozva. 😄
Az nem rossz, mifelénk 9.995.000 $ mysterybõl csak 460 nitró esett <#szomoru1>
elõtte - utána
(Igen, szintén kajmán kereskedõ. Mehet a listára. 😄 "nem sandboxiezik, nem kell neki Veyron" megjegyzéssel, kérem.)
A koenigsegg CCX melyik kategóriában állja meg leginkább a helyét, mint versenykocsi?

goregrind
a "Last Checked" az, amikor te ráböksz ott a frissítésre. Amikor arra jársz tedd meg és frissül a dátum!

Akik meg pityeregnek a NOS hiány miatt, azoknak ismét megemlíteném a 60.000-es kártyacsomagot! Most csinálom épp, 1.207.828 IGC-ért 20 csomag jön ki, eddig 90 NOS pottyant le (+ jó pár 1-2-3 csillagos race/pursuit/explore skill). Hajrá! <#eljen>

7r1v1um
A last checked szerintem nem mérvadó.Néha olyan dátumot ír,amikor számítógép közelében se jártam....
Az most komoly,hogy hajnali 2 meg reggel 7 között senki sem posztolt semmit? Legalább egy "Fuck EA"-t megerszthetett volna valaki.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
LEVUSZKAVOK - lvl 30 (Last checked 2013-06-22 05:52)

Egyéb profiljai:
HUNDRIFTER15 - lvl 60
MATISSZPAPA - lvl 2

Versenyek száma: NULLA - azaz vagy törölték, vagy lópikulát se csinált eddig. És az, hogy "ilyen sebességgel" lépi a szinteket? A válasz egyszerû: REP hack (vagy ilyesmi)... Van egy szakértõnk itt a fórumon, Õ jobban ért ezekhez! <#nevetes1>

Azért nem megy ellened mert nyomtad az auto finish hack-et ami súlyos bûn.

Simraceway: tigris013

már hivtam egyszer ha jól emlékszem és azt mondta nem vesz fel csalókat a listájára...úgyhogy nem játszottunk
de lehet keverem valaki mással. elõfordult már hogy összekevertem neveket 😄
te voltál az tutu?!
ha nem és még nem hivtalak versenyezni akkor holnap játszhatnánk.
ha a ccx neked is megvan, jó lenne már megfuttatni azt is kicsit, még nem nagyon használtam.

most megyek aludni.
jóéjt

nem kell kiérdemelni semmit, csak ki kell hívni valakiket versenyre azt oké a buli

talán ki kell érdemelni, hogy játsz valakivel?! zsííír
ki játszott már tutuhawer istencsászárral? 😄 jól nyomja?

tutuhawer
"vele már játszottam. neked meg csak a pofikád nagyságát láttam eddig"
Ez nem csak az én kritikám

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

már mindegy, engem is kidobott 5 perc után. majd délelött megpróbálam, hátha jobb lesz. 😊

vele már játszottam. neked meg csak a pofikád nagyságát láttam eddig.<#mf1>

ha egyszer már elismerte hogy csalt mert észrevettétek vagy nem tudom mi volt pontosan, miért tagadná le most?

késõn küldtem a hsz-t láttam addigra tõled is ment mégegy.
úgyhogy egyáltalán nincs miért szólnom az érdekében, bocsánat.

tutuhawer

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

én mennék de most vágott ki 3-szor exe hibával

bazdki... az utolsó bekezdést 2szer kellett elolvasnom 😄

játszottam tegnap gempával, nyomtunk kb 10 versenyt. akkor tuti, hogy nem csalt.
j
jön valaki cr?

tutuhawer
<#eljen> Én tévedtem, ne haragudj, megesik.

Az 3. képet elcsesztem, és pont a lényeg nincs rajta. <#falbav>
Majd itt! <#nyes>
Örulj nek 😊
Neked legalább meg van nekem még nincs 😞

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Lefestettem, jó hibás a kaszni sok helyen. Érdekes ha beledobok egy négyzetet a motortérbe színezi a tükröt is meg a hátsó szárnyat, így azt kihagytam. A stabilitás kezd alakulni, de szerintem sosem lesz olyan mint egy Zonda, jó elcseszték ezt is!

Na mind1 viccet rakjuk fére ha sokan úgy gondolják hogy én csaltam nézzenek annak de a részemrõl én csak annyit mondok h 100% nem csaltam 1éve volt hogy TH hack miatt kaptak el és igen a válasz ara is tudtam választ adni még pedig akkor voltam Bátyamnál és nem volt se net max tv és egyik ismerösömre lett rá bizzva a kari mikor hazza jöttem és gép on egyböl world megyek meg nézem a kavicsokat és néztem hogy mi a fasz van ilyenkor ???
Másnap érkeztek hozzám a képek hogy partok hegyén hátan jöttek és egybölt mondtam a választ Krisznek hogy mivan Õ akkor mondta hogy minden part kuka és akkor úgy is lett egybõl ment kuka nem haboztam

És tényleg aki ismer meg akit tudja hogy nem csalok akkor meg mondhatja de aki nem hisz nekem mert Tutu így Tutu úgy a magán véleményket tarcsátok meg
Én aszt tanácsolom hogy aki nem ismeri annyira Tutu az ne is mennyen vele privátot meg egybet mert ö lököt meg háturól és még mielött abba a bizonyos LION'S CHALLENGE palyarészen voltunk és külonbözö mert elötem volt Tutu és ö le boritota az álványt és utána belém roban és nén meg neki száltam a falnak és akkor szólatam meg hogy Tutu vmit be nyomit mert hírtelen be gyorsúlt részemrõl ennyi !

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Én nem tesztelek semmit...Én csak fel vetettem.
Tesztelje az aki kiváncsi rá. <#nyes>
Teszteljétek le <#vigyor0>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

ok, ezt alátámasztom, de szerintem azzal a laggal ami mostanában van szerintem elképzelhetõ..
Ilyen nagy lökést egy helyrõl biztosan tudok hol lehet produkálni...Country Clubon a rajt után van a pursuit breaker, na annál ugye mindig laggol egy szép nagyot mindenki meg egyéb érdekességek, hogy miért az egy jó kérdés..ott viszont ha egymás mögött ment valaki nem túl nagy távolságra, ki lehet egymást lõni a Holdra is...
nincs akkora bug, max 45-50 km/h-t gyorsít

trakk
Hát ezt megmosolyogtam. A végét, leginkább.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Hát nem tudom... én 2011 óta játszom ezt a fost és elég sokszor volt ilyen,
hogy fékeztem és a másik belémjött hátulról és a sebességem felugrott
80km/h ról 200km/h-ra.
tutuhawer
még nem tapasztaltam ilyet, ilyen nagy lökést, pedig 2010 óta crasheltem már párszor, ez az én véleményem. A bug az jó válasz, fogadjuk el

azt még engemet csalóztok le, most rácsesztetek. Ha kiderül hogy speed hack volt olyat kapsz tõlem hogy fuuuuu. már nyitottam a cmd.exe-t

Amúgy nem azért, hogy védjem GEMPAHUN-t, de szerintem mindenki tudja hogy van a WORLD-nek egy
olyan BUG-ja miszerint ha valaki lassabban megy mint az aki hátulról belé megy, akkor az a lökés hatására
nagyon feltudja gyorsítani a kocsit. Nem mondom hogy annyira hogy az 400km/h sebességtõl is gyorsabban mennyen, de az is elképzelhetõ a sok laggnak köszönhetõen...<#nevetes1>

Ez csak az én véleményem<#banplz>