Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát presze csalózál le amúgy a ha csalásról beszélûnk akkor hagy emlidsem meg hogy max a sandbox van fen én oda adom az egész gépetem nézze meg teamwiveren keresztûl és akkor útána jöhet a vádaskodás !

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Ha már így a csalásról van szó akkor:

Ezt most fényképeztem: a user neve LEVUSZKAVOK
( nemtudom mi lehet a másik profilja..., mert õt nem én vettem fel az biztos...)
KB 15 perce látom a barátlistámon és már 32es szintnél jár a gyerek úgy hogy 1 rõl kezdte...

Az keserít, hogy ezek szerint már privátban is kéznél kell, hogy legyen a Bandicam

Project D|Rare Car Collector|

Kössz 😉 És a felnit akkor fehérre festem 😉 <#eljen>
Nem is ahhoz írtam csak arról jutott eszembe amirõl szó van. Aztán beböfögtem ide még alvás elõtt.<#vigyor>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

tutuhawer
az nagyon nem témába vágó, mert az drag, külön kategória

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
csak a végén tudtam. Már jött is a kanyar, és burogattam le az építményt, arra figyeltem, hogy el tudjak fordulni. Ekkora lökést... beszarok, majdnem repült a gépem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

km/h*

Volt dragon múltkor egy agera aki eltalált váltás közbe hátulról azt 388km lett végsebességem xD Nem a témához csak úgy eszembe jutott. <#vigyor>

tutuhawer
a felnit én nem festeném be kékre. A kéket amúgy elég jól eltaláltad, nem könnyû, szép. A versenyautó design mindig is jó , piros pont

Csináltál képet menet közben?

tutuhawer
Jaja, mindig is olyan csaló szerû voltam, azért ismerek mindenkit, azért mentem már mindenkivel, azért mehetek ma is mindenkivel, azért vannak jóbarátaim is online a játékban. Szóval roppant elkeserítõ szitu...

Újabb NFS World Bug ami nagyon idegesítõ:
Beleraktam a BMW-be a partokat, amiket nyertem, aztán amikor megyek versenyre látom hogy
nincs benne semmi...
Bemegyek a garázsba és látom hogy tényleg nincs a kocsiban egy part sem, de viszont az inventory menüben sem....

Benyelte ez a szar a partokat -.-"""""
tutuhawer
Sok ellenféllel mentem már, hadrcore multiplayer, sokan mentek már ellenem nitroval, hackkel, tank móddal , mindennel, de privátban ilyet... csak csabától láttam. Óriási a csalódottság ,nagyon elkeserítõ a szitu
Kár érte

Ahogy mondtam, 50-50, láttam 2 450-el menõ autót, meg van 2 név, kitörölhetem vele, valamelyikõtök csalt. Nem érdekel az épített név, mert az csak név. Tutu Csalt vagy nem, Gempa csalt vagy nem, ennyi. Nem tudom eldönteni, intézzétek el.

Nem tudom összegyûjteni az a két rohadt gyémántot
Tutuhawer, van még hely? tudok menni én is?

Simraceway: tigris013

tutuhawer
simén majdnem 3 éve játszom.

Jövök vissza exe hiba 4

tutuhawer
óriási csalódás, mondanom se kell

ha megy 280-330 és hátulról neked megy simán fel gyorsít annyira..

Elvileg a BMW M3 Sport Evo már kilett véve az IGC listáról, de még bent van....
Ezért be is szereztem egyet 😄
Nem egy nagy szám de azért nekem tetszik:

tutuhawer
megjavítom a mikrofonomat máris

Ö nem hát engem nem kell meg gyanusítani ilyennekel jó köszi !

Persze..
<#idiota>

tutuhawer
459 lett a top speedem, amikor hátulról elütöttél, ez bizonyos. Alig maradt az úton a gépem

Én nem csaltam

tutuhawer
ha fut alatta a csalás, persze. hogy ledobál ennyiszer

Jé 2 órát bírt 😄
hogy nem dobot ki

7r1v1um
Súlyosbítva a jelenlegi programozói gárda megtartásának kötelezettségével.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

978240-es Like-on van az fb-s olda

tudom mi jön 1 milliókor

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hivatalosan bejelentik, hogy a saját játékukat nem tudják kijavítani és eladásra kikiáltják. A kezdõ licit 100 millió dollár, de a játék értéke, még 1 dollár se 😄

Emberek, az elmúlt 3 óra visszaolvasása után hivatalosan kijelentem SZAR A Need For Speed World XD

Nálam jó szerencsére egyszer se dobott le.

Ez a world egyre szarabb.
Gépresi segít nekem is be jött ?

Nekem a Team Escape-t nem bírja, 3 menet és mindig ugyanott leáll... (High Stakes)

Balathruin

Exe hiba part 3

Tarpi
apex.eu-ról engem is ledobál, de us-rõl ritkán szokott.
Most éppen a next gomb nem akar aktiválódni futam után. 😞

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Egész nap csak dobált le a szerver... Mostis felmegyek és ledob...

Hát elég volt mára ebbõl a szarból....

http://forum.yox.hu/1/mov0001.swf
Jövõhéten.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Mikor jönnek új IGC kocsik?
Mi van jösztök ?? esetleg gépresi 😄

Lenne hozzá csít, ami pörgeti az idõt<#ravasz1>

X

<#taps>

De a buzi nem akar visszaengedni

Minek, úgy is megoldhatatlan <#idiota>
Maradj a Worldben error nélkül 1-5-10-20-50 órányit achi nincs még?

X

Engem is kivágott, már varom a második kivágást. <#sniffles>

Kivágott, jövök