Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké
Akkor oda a 34 nap
Az csak akkor élt 24 órán keresztül
Él még a TH Revial mert tegnap nem tudtam összegyûjteni
késõbb megyek fel mert most fürdök de ha gondolod majd mehetünk párat 😄
Valaki jön Group vagy pv???
mindenki tud boost-ot venni csak én nem, szar fos, nem is játszok vele 😄

Simraceway: tigris013

Micsoda fenomenális ajánlatok. <#vigyor>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Becsempésztem az N-t véletlen 😛

Project D|Rare Car Collector|

ugyanarra a szintre / ugyanannyira erõszakolják meg a Toyoták az Audit? 😊

- EGY-elõre - eddig még, most még, stb
- EGYENLÕ-re - egyformára, ugyanakkorára stb.

bocsi, csak régóta figyelem hogy nem ismered az EGYelõre szót. Házigazda meg legyen már tökéletes, érted.
Na akkor aszt mondom hogy az Ea jatékok 40-50 olcsóbb Biztos hogy így akkarja vissza hozzni a pénz az Ea a bug miat !

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

YES!!! 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ne is mond, szinte megerõszakolják egyenlõre a Toyoták az Audit..

akkor alma lé gyanus lesz 😄
és be fogja inditani a Lemanst figyeld ki ez lesz és egy hétig nem az Alegrát fogja kinozni hanem a Lemanst

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Valami livestream-et biztos találsz,ha érdekel!

Szabi
sokra megyek vele, nincs júrósportom... viszont csigazabálók leszerepelése után megfogadtam hogy sohatöbbet nem nézek lemanst, max élõben... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

adjak zõdpluszt? <#idiota>
na, "bele a naplementébe és azon túl" - Le-Mans: start.
3-kor LeMans 24H start

MineHeadHun
A hozzászóláshoz elfelejtettem írni, hogy a zöld motor legalább nagyobb végsebességet ad. Ami azért jó a corollának. Bár annyi vele a gond hogy 7500 fordulatos, és a zöld motor a 8000 fölöttibe jó. De szerintem ebbe jó a zöld motor is.
MineHeadHun
A Toyota corollára nagyon szar az összeállítás, mert a motor piros (minek??? inkább a kéket választanám csak olyat nem kaptam akkor ezért zöld motor van rajta (ultra tuned)), turbó sárga (ezt sem értem...), váltó sárga, rugó piros (végre egyet eltaláltak), fék és gumi sárga.

A saját full ultrás corollám színösszeállítása: Zöld tuned motor, Zöld ultra sport turbó, Zöld ultrasport váltó, Kék ultra tuned rugó (remélem kapok piros rugót rá, mert annak nagyon örülnék),Piros ultra tuned fék, Piros ultra sport gumi. Így a kocsi overallja 568, de remélem ha kapok piros ultra tuned rugót, akkor az overallja remélem x>570 lesz.
MineHeadHun
Bocs xD
Hát ez a Lambo srác aztán szereti a sárgát...
Külön tetszik ahogy a jobb szélen ott vannak a teljesítményadatok a való életbõl - hiánytalanul az összes kocsira - mintha elengedhetetlen lenne annak ismerete az itteni tuninghoz 😊
Jackbauer?

Na csak sikerült ide is felregisztrálni 😄

Hmm, megnéztem az M1 szinsorát, és nem jó, vagyis sztem nem jó, a legjobb Z-Z-Z-P-P-P.

Ezt nézte már valaki?Azt nem tudom mennyire jó vagy hiteles!
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuokM4a736PQdDZCd1I0RzJWZElEYUVRTlJlcjRCSWc#gid=0

Mustangba esetleg hogy tovább gyengítse a zöld fékkel is túl erõs féket. De akkor már pirosat , az se túl erõs és az legalább maxolja az overallt.
RoboKutya78
Ennyire hasznos kerekentyû ez akkor nem hiába használják csak dodge-ba legalábbis nálam az van benne az SRT10-ben 4 4 9 ****-el

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Eladás elõtt állóba.
Héééj, ez az én szokásom.

Megint kezdi a f..... mint éjjel, Lobby-ból kidob exe hibával

Ez egyértelmû, szerintem <#idiota> De azért jót mulattam 1-2 kommenten <#hehe> Csak arra írtam amit Ryan mondott, youtube-on van minden, csak legfeljebb fake..
MineHeadHun
Én smst nem is küldenék... Ez a legnagyobb baromság ami van... Most már felfogtam a dolgokat <#eljen> kapsz erre tõlem egy ilyet:
az összes speedboost hack és TH hack kamu amit találni lehet.
nem megoldható ezeknek a hackelése, mivel ezt csak a szerveren belül lehetne megtenni és azért már börtön jár, ha lebukik az illetõ.
pont azért van mindegyik letöltési linkhez survey csatolva, mert igy tudnak pénzt keresni nem létezõ dologgal.
ne dõljön be az ilyeneknek senki ésami a legfontosabb sose küldjetek sms-t az ilyen oldalakra.

RoboKutya78
zöld kereket milyen járgányba pakolnátok? van egy 4 4 9 ****-esem

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Na megoldottam a Lagg-olási problémáimat. Olyan kis hiba volt amit nem vettem észre(pedig értek a gépekhez).

RoboKutya78
jelenleg ez van a járgányomban. remélem nagyot nem tévedtem😊

MineHeadHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah... 😄 csak az a szar hogy mindegyikbe belepréselnek ilyen "sharecash" oldalt, amitõl teljesen ki vagyok. Most mi a f.sznak kell speedboost hackért surveyeket berakni? A magyar surveyek telefonosak és pin kódosak... Ez a legszarabb dolog... Az amerikaiaknak nagyobb szerencséjük van a letöltéssel, mert ott csak hamis adatokat kell megadni, nem telószámot... Én is szeretnék speedboostot csítelni egyszer, mert az autók többsége mind speedboostos 😄 <#idiota>
7r1v1um
Ebben az esetben szeretném jókapcsolatokkal rendelkezö (aka Csiles) kollégánk figyelmébe ajánlani a videó-megosztó portált,mint felbújtót is.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

RoboKutya78
a724-->a733 BMW M3 GTS (Balance)
Engine: Attack Motorsport(piros) 11 8 0 ****
Induction: zero tuning mods (Kék) 8 11 0 ****
Transmission: zero tuning mods (Kék) 9 13 4 ****
Suspension: Ventura (piros) 4 6 12 ***
Brakes: Ventura (piros) 0 0 8 **
Tires: Ventura (piros) 4 4 12 ***

Youtube-on van boost hack is <#wave><#idiota>
Van ilyen hack, youtub-on, hogy kb 10x-15x-ös rep meg cash-t ad. De lehet(igen valószínûtlen) hogy a Treasure Hunt-ot megint széthackelte valaki és ez miatt nem lesz megint játék, de mondom hogy igen valószínûtlen.

De vigyázz mert amelyikre gondolok én az nem sima fekete hanem, fekete és van egy gyengébb arany effektje.

C-be is jó. Csak legyen hozzá elég skill és a nitrója megeszi a menõket.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Kifagytam, én már nem megyek vissza...
bboyatty
Nekem A-ban van, eddig nem csalódtam benne. De B-ben tuti nagyobb király lenne.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

eddig úgy voltam vele, hogy veszek majd egy mr2-t, de nekem külsõre sosem tetszett az a kocsi.
megéri azt a nagy árkülömbözetet rászánni az üvegmotorháztetõs eclipse-re?
sokkal jobban tetszik az a kocsiés ahogy látom ellenfele lehet az mr2-nek ha jól van skillezve.

MR2 - 2300sb
Eclipse - 6200sb (azthiszem)

szerintem egyikben sem....
az enyém most 743-as és A classban a gt2-k, nismo-k elvernek simán.
csúszkál a ccx fara éls a kigyorsitása sem az igazi.

ha S-re tuningolod, valószinüleg nem ellenfele a cinque-nak meg a gt3-nak, hogy csak 2-t emlitsek.

B. A-ban megdöglik a GT2ktõl