Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Ha beállítanád az origin fiókodat hogy kapj hírleveleket a worldel kapcsolatban akkor talán nagyobb esélyed lenne hogy kapsz is valamit😊
Privacy Settings alatt a legalján beixeled a lényeget és voálá

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

milyen "hírlevélre"?
Ryder159
fel kell iratkozni a hírlevélre

bezzeg én sose kapok kódot az miért lehet?
akkor nem szisztematikus hanem véletlen szerû <#conf>

Besz...ás megint kaptam 600 sb-t ugyanarra az emailre mint 2 hete! <#finom>
minden 2hét csütörtök vannak uj igc boost az passz

mikor lesznek uj IGC autok? mikor lesz boost kod vagy hasonlo? valaki tud valamit?

ja amúgy boostér lehet venni

hali nincs szponzor matricám van 1 limited gépem azt matricázva kaptam a többit csináltam 1kiss fantázia és ügyesség<#wink>

Az, hogy neked mi éri meg, azt te tudod az anyagiak alapján.
A teljesítmények meg magukért beszélnek.
http://nfsw.falcosoft.hu/
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YiDqLntaKK4

remélem a linkek is kimennek. <#rolleyes>

Hali Blacus elõször is és persze mindenki másnak. 😉
Elég sok embernél láttam már szponzor és egyéb más matricákat, amikrõl ugyebár tudom hogy nem maguk csinálták. Na ezeket hogy lehet elérni vagy megszerezni? 😮 Meg egy olyan gyenge észrevételem volt, hogy a komoly játékosok B kategóriás sprinteken MR2-est használnak, azt érdemes lenne megvenni? 😮
csõ xD
Szia!

Szabi
hali

"Nulla tenaci invia est via"

sziasztok

tutuhawer
megint jól kiszúrtak veled. Sajnálom.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

pedig úgy volt,hogy EGY HÉTIG "érvényes" na mindegy,jól át ba***ott az EA :/
Ami biztos, hogy hétfõn hajnalban még jó volt.

OrionHungary
http://www.youtube.com/watch?v=_4Es_oyY8MU

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

skacok
a kód már nem ÉRVÉNYES? :o
bmw m3 sport evolution
Írogattátok, hogy kinek milyen kocsi jutott.
Leírok pár autót, hogy tudjuk milyen kocsikat is sorsolgatott a masina.

Nissan 200 sx (sima mezei.)
Lancha delta integral (az a gyárilag csicsás tunning)
porsche 911 GT2 (overal 698)
Lamborghini gallardo LP 560-4
Nissan skyline 2000 GT (rendõrségi változat) <#beka3>

bboyatty
Ha még nem ismernétek itt van egy kedves magyar cimbora aki elõszeretettel használ cheatet cheaterek ellen, mert a SUMI is cheater volt...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Tudtam én, hogy nem te. De gondolom innentõl kezdve már nem kérdés a kérdésed.

Amúgy Szabi tényleg nem jó valami a topikkal, nekem is full fehér a közepe, már csípi a szemem. Nem bánom ha nem lesz többet csili-vili a topik mindenféle fejlécekkel meg hasonló de ezt a fehér részt sötétebbre le kéne cserélni...😛

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

na ba***eg...hulye haverom volt!!

bboyatty
Hát az az M3 GTS és 69-es Boss idõ elég kemény lett nem beszélve az 516 km/h sebesség Lincoln-on. Ha erre van magyarázat akkor én is szörnyülködök, hogy csak úgy bannoltak.

de ez az enyem. miert?

egyébként megint elvan szállva itt valami középen fehér az oldal 😄

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

rem nem ez a profilod? link
mi a nicked?

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

nemtudom!! befejeztem a menetet es egyszer csak kidobott hogy bannoltak!!

Szabi
milyen bug miatt?

MIT TEGYEK?? bug miatt bannoltak szerverrol... semmit se csinaltam!

cody!

Egyikõtök átmegy a másikhoz.
(Bár minden régebbi játékos tart acc-ot mindkét helyen, ha az egyik szeró akadna...)
A másik pedig csinál mégegy sofõrt.
Baromira egyforma lehetõségetek lesz, ha ledumáljátok a kezdõ kocsit. 😊
Persze nem árt mindkettõtöknek a másik szerón is egy acc... lsd. zárójeles rész!

Szabi
Hali, nem. 😞

(Ha jól értem õ Chicane te meg Apex)

Sziasztok, lenne egy kérdésem, számomra elég érdekes dolog volt, amikor haverom mondta, hogy mivel találkozott.
Most õ is beváltotta ezt a kódot és ezért akartunk az új autókkal menni egy közös versenyt, ezért fel akartuk venni egymást Friendnek, és akkor vettük észre, hogy nem egy szerveren vagyunk. :S
És amikor átváltotta a szervert, akkor már egy új profilt kellett kezdenie az Apex Eu-n. Meg lehet azt csinálni valahogy, hogy azon a szerveren is tudja használni a régi karakterét?
Köszi elõre is választ!
bboyatty
Ok, akkor töröld és bocsi.

Szabi
az, hogy rossz helyre írsz errõl.. 😄

bboyatty
Be akarok jelentkezni a wolrd-os erre ilyet ír ki, pedig a nevem ott van kódot tuti jól írom, akkor most mi van?😛

...és egy R34 nismo, abba a fiókba amit már régóta nem használok...
és egy lambo countach, cop edition 😊
"C" classba jó lesz gyorsulni, mert a kanyarodás nem az erõssége 😊))
Audi TT vesna 😊 tetszetõs...
RoboKutya78
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

illesgergely
Na, nekem meg bjuti lexus. <#idiota>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

Király egy mr-2-t adott!elégedett vagyok<#vigyor2>
RoboKutya78
ne hogy elguruljon a kerekem mérgemben😊

RoboKutya78
ez is vicces a használt felturbózott agyon bostolt karakterem kapott egy aston martint
Az a karakterem ami csak ajándék verdákból áll meg ajándék bostot látott csak kapott egy hemi cudát hát ez se mai vicc az is biztos.

Szevasztok! Hogy van az hogy nekem még a launcher se indul el, mert server down-t ír? Ahogy látom nálatok jó, még egyik havernál is. <#conf>