Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Olyan szívem lenne visszakövetelni tõlük azt a pár százezer forintot amit én marha személy szerint lecsekkoltam nekik erre a játékra simán visszaperelném tõlük.
Ez volt az utolsó hogy bármilyen online játékra akár egy starter pakkot is elõfizessek.

Az S.T.O. eddig a 3. olyan játék aminek pénzt adtam az AIonon kívül, de ez a kettõ meg is érdemli. De egyik se kapott annyit mint ez a rakás SZAR.
Minden héten hónapban buli van akcióznak kitalálnak valamit ingyen cuccok vannak hozzá, de fizethetsz is érte és ugyanazt kapod nem valami lebutított szart. A STO ezt a rendszert igen jól kitalálta.. KIFARMOLOD vagy MEGVESZED.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

bboyatty
Egyre érdekesebb kezd lenni a játék...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ryder159
#93278 ebbõl a sz***ból már nem lehet újra várat építeni, fõleg nem egy 6 tagú csapatnak. Rengetet minden szét van benne barmolva, sok idõ kelle, hogy új életet leheljenek bele, de szerintem nekik is egyértelmû, hogy már nem éri meg. Fõleg hogy (végre) lesz konkurencia.
Bár kezdetnek elég lene ha kiirtanák a csalókat. Bár akkor végleg kihalna a játék.

bboyatty
Hát az ok is lenne nem a streakem miatta aggódom csak, hogy ma is összeszedtem és újra akartam kezdeni de mikor ott voltam, hogy rányomjak a visszaállításra akkor kifagyott megint. Szóval se a streakem nem megy tovább sem újrakezdeni nem tudtam. Mind1 holnap még megpróbálom, ha nem megy akkor nem gyémántozok többet...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Régebben volt ez az utolsó-gyémántos-kifagyós móka. Legtöbbször persze megadta, de párszor velem is megesett, hogy mégis bepirultam másnapra. Ha a barátlisteden valakinek ott van hogy tegnap összeszedted, ma meg bepirult nálad, akkor a két screenshottal lehet menni a supporthoz. Egy 500sb követeléssel.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

bboyatty
Na akkor várom az okos válaszokat. Tegnap összeszedtem a gyémántokat, csak pár napja szedem az lett volna a negyedik, pont a végén mikor felszedtem az utolsót kidobott a játék, volt már máskor is ilyen de akkor ha beléptem láttam, hogy a pénzt hozzáadta, de tegnap már nem volt kedvem belépni gondoltam majd ma mikor belépek, de nem volt pénz és a streakem is megszakadt, na mondom, ok akkor kezdem elölrõl, mert csak a negyedik nap volt és láss csodát megint lefagyott az utolsó gyémántnál és beléptem újra, hogy lássam mi a helyzet hát áll a harmadik napon pirosan, gyémántok nincsenek szóval nem tudok semmit csinálni. Volt már másnak is ilyen?

bboyatty
A Crew-ra én is kíváncsi leszek, remélem nem szarják el.

Lehet, hogy jó csapat de nem hiszem, hogy karácsony óta nem volt idejük belökni igc-re a 135i-t, Devellis-ék sem voltak nagy mágusok de azért havonta volt valami új, most meg hónapok óta nem tölt semmit a játék...leállások sincsenek már, azt lehetne mondani, hogy a játék lassan vissza fejlõdött.

Ryder159
#93268 Már nem is kell, nem sokára jön a The Crew, ez meg lehúzhatja magát a... Pedig kár érte. Az elsõ szülinapig jó játék volt, aztán már csak a pénzszerzés volt a cél, és leszarták, hogy a játék minõsége folyamatosan romlik...

Azt még hozzá tenném, hogy igazából nem lehet okolni a csapatot, mert csak ugy egyik napról a másikra eléjük ba...ták a játékot, hogy nesztek, mostantól tartsátok karban, holott nekik is megvan a saját "gondjuk", a BF Play for free, amit nagyon jór rendbentartanak, folyamatosan fejlesztik, és ez a banda hallgat a felhasználókra...

Ryder159
#93268 Már nem is kell, nem sokára jön a The Crew, ez meg lehúzhatja magát a... Pedig kár érte. Az elsõ szülinapig jó játék volt, aztán már csak a pénzszerzés volt a cél, és leszarták, hogy a játék minõsége folyamatosan romlik...

RoboKutya78
2:25 nél ott piroslik 4:30 nál ott a totálkép😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
én is rajta vagyok 😊)

kanyesz07
azok a régi szép idõk <#banplz>

Ready To Rock!&#8482;

érdekes nekem succes vmi szarságot írt ki 😊
bboyatty
Nekem azt írja, hogy már aktiváltam.

császtok
haljatok találtam vmit starterpack kódot 😄
G66W-ZD8D-ARJU-SPWE
én már be aktiváltam,csak még nem tudom mit ad/adott
aktiváljátok sztem ti is 😊
bboyatty
Az a baj, hogy nem foglalkoznak a játékkal.

Tavaly június óta nem frissít senkinek. Nincs update, nincs normális fejlesztõje a játéknak. Mi a baj? Vagy fogalmazd át a kérdést, ha én nem értettem. <#awink>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Hali! Nekem nem frissíti a játékot.Mi a baj?????
bboyatty
Nem is azért kell mert jó autó, hanem csak úgy kell és kész. Van jó pár autóm, ami csak dísznek van mert versenyezni nem alkalmas de azért el nem adnám õket.

Talán dragra jó lehet azt még nem próbáltam ,de úgy kanyarodik mint egy három kerekû bicikli!

Egy nagy rakás szar az az autó,amiatt ne idegeskedj!

bboyatty
Szerencsétlen balfasz bagázs, azóta sem rakták be a beígért 135i-t pedig azóta gyûjtögetek de azt már elfelejtették...😛

Ma sem lesznek új igc autók annak ellenére hogy hét elején megígérték,mondjuk én pont leszarom de ilyen tehetetlen ostoba alakok kezébe adni egy játékot!

sziasztok<#wave>

tutuhawer
olvasom, köszi! néztem a neved és elkezdtem gondolkodni azon, ki lehet ez a lelkes promoter... :-)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Üdv!

Ha esetleg valakit érdekel, akkor nagyszerû autó teszt sorozatot indított nemrég Severinus mester! A cikkek itt olvashatóak!

DISCORD: grimanddark

bboyatty
Most már nekem is...😛 nem tudom te csináltad-e de kösz..😛

Rád frissítettem, mûködik.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

bboyatty
Csak nekem nem frissít az nfs times? Hiába nyomok frissítést kiírja, hogy "Backend is down. Trying again ..." de ez már elég rég így van, magyar ranglistán fent vannak a friss idõim...szóval nem értem.

bboyatty
Most már mind1, mert átalakítottam, nem rossz így de nem is valami jó...inkább a chevellet használom c kategóriás dragra a TT csak egy ilyen hobby autónak épül mint az autóim 80 százaléka.

CARBON96: Én már ilyen klasszos versenyekre be sem megyek, 10 futamból talán 1-2 tiszta. Inkább maradok a dragnél meg a szokásos kis pályáimnál, néha-néha egy HS és kb ennyi is.

Hihetetlen,hogy ennyire leszarják,hogy széthackelik a játékot. Tegnap is csinálni akartam az S osztályos versenyt. 1.-be autofinishes hacker,2.-ba 2 autofinishes. -_- Lehetetlen így normálisan játszani,Team Escape is egy idõ után unalmas,ezért akartam versenyezni,de így...
Nem feltétlenül a 3Z+3P a jó, különösen kisebb class-ban az csak arra jó, hogy az adja a legmagasabb overall-t (S, A class) és ez által a legmagasabb végsebességet. Ez is leginkább a visszaváltogatósoknak jelent elõnyt, mert ott a nitro löket gyorsít nem az alkatrész tulajdonsága.
bboyatty
Új hülyeséget talált ki egyik cheater, Rockport and turnpike-on hagyja, hogy elrajtolj aztán betol a célba, majdnem sikerült nekem is 6 másodperc alatt beérni, szerencsére ki tudtam ugrani elõle. Csak azért írtam ezt ide, hogy vigyázzatok, mert nem lenne jó, ha így bukna be egy becsületes részer.

bboyatty
Rendben, ez esetben én kérek elnézést, nem tudtam, hogy minden esetben ez a felállás a nyerõ. Köszi a segítséget.

Dragra mindig 3Z3P ezért nem értettem igazából a kérdést 😄 Szóval válasz 😊

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

bboyatty
Most ez kérdés vagy válasz?😛

3z3p?

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

bboyatty
Valaki tud mondani a a TT RS-hez C kategóriás dragra színsort? Köszönöm.

jó neked 😊
használd okosan, vagy "retro" stílusban azt is mondhatnám gazdálkodj okosan 😊))
A helyzet az hogy tegnap érkezett egy újabb 600 SB kód az email fiókomra.A második.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

bboyatty
És mi a helyzet?

helyzet az van, de a hejzet az mi??? 😊))
HEJZET ?
SUNNY84HUN
ez is igen komoly 😄
aszem világrekord tolatva igen komoly a slinshot 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
Hát, BMeg... 😊) Bármikor történhet bármi, meg se lepõdj 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

illesgergely
Semmi extra, mentem két TE-t egymás után, majd bementem kicsit a garázsba és amikor kijöttem onnan ökörködni a városba, egyszer csak felugrott a felirat, hogy hozéármándó nyomott a team slinget. Mintha én is a versenyben lennék 😊

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

milyen lényeget?
illesgergely
azt hogy csináltad? lehetetlen,hogy ez BUG o.O
erre kíváncsi vagyok 😊
Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

illesgergely
Lazán driftelgetek a golfpályán, erre hopp, égbõl pottyant egy team slingshot:

<#mf2>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y