Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez volt az utolsó hogy bármilyen online játékra akár egy starter pakkot is elõfizessek.
Az S.T.O. eddig a 3. olyan játék aminek pénzt adtam az AIonon kívül, de ez a kettõ meg is érdemli. De egyik se kapott annyit mint ez a rakás SZAR.
Minden héten hónapban buli van akcióznak kitalálnak valamit ingyen cuccok vannak hozzá, de fizethetsz is érte és ugyanazt kapod nem valami lebutított szart. A STO ezt a rendszert igen jól kitalálta.. KIFARMOLOD vagy MEGVESZED.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Bár kezdetnek elég lene ha kiirtanák a csalókat. Bár akkor végleg kihalna a játék.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Lehet, hogy jó csapat de nem hiszem, hogy karácsony óta nem volt idejük belökni igc-re a 135i-t, Devellis-ék sem voltak nagy mágusok de azért havonta volt valami új, most meg hónapok óta nem tölt semmit a játék...leállások sincsenek már, azt lehetne mondani, hogy a játék lassan vissza fejlõdött.
Azt még hozzá tenném, hogy igazából nem lehet okolni a csapatot, mert csak ugy egyik napról a másikra eléjük ba...ták a játékot, hogy nesztek, mostantól tartsátok karban, holott nekik is megvan a saját "gondjuk", a BF Play for free, amit nagyon jór rendbentartanak, folyamatosan fejlesztik, és ez a banda hallgat a felhasználókra...
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
haljatok találtam vmit starterpack kódot 😄
G66W-ZD8D-ARJU-SPWE
én már be aktiváltam,csak még nem tudom mit ad/adott
aktiváljátok sztem ti is 😊
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ha esetleg valakit érdekel, akkor nagyszerû autó teszt sorozatot indított nemrég Severinus mester! A cikkek itt olvashatóak!
DISCORD: grimanddark
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
CARBON96: Én már ilyen klasszos versenyekre be sem megyek, 10 futamból talán 1-2 tiszta. Inkább maradok a dragnél meg a szokásos kis pályáimnál, néha-néha egy HS és kb ennyi is.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
használd okosan, vagy "retro" stílusban azt is mondhatnám gazdálkodj okosan 😊))
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
aszem világrekord
tolatva igen komoly a slinshot 😄'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
azt hogy csináltad? lehetetlen,hogy ez BUG o.O
erre kíváncsi vagyok 😊