Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#kocsog><#nyes>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer
<#integet2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#integet2>

légy türelmes

na jó... BOCSÁNAT...... sziasztok..................................................................

tutuhawer
most komolyan, Kaoszgolyo a legjobb választ adta.
vegyük csak át:
20-30-40-50 kamu emailt gyártottál csak azért,hogy legyen egy jó kezdõ autód
ajándékba kaptál 4 literes porsche GT3-ast
Ezek után már egyiket se "érdemes", csak ha elbírja a gyomrod: értsd: amelyiket akarod, bassza meg.
Kaoszgolyonak piros pont, neked meg fekete.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

még szép hogy nem... bocsánat a bénaságomért 😊
köszi.... ez egy értelmes válasz.... azt hittem hogy itt " értelmes " emberek vannak de úgy látszik tévedtem... ( tisztelet a kivételnek )

APEX-re léptél be?

légy türelmes

Szerintem bármelyiket, amelyiket elbírja a gyomrod.

légy türelmes

Sziasztok,
kb. 2-3 hónapja léptem be utoljára, nemrég SSD bõvítés miatt újra raktam a gépet és gondoltam felteszem a NFSW-t is be is léptem, de sehol egy autó, mintha csak most regisztráltam volna. Mikor utoljára játszottam akkor volt 3 autóm is és ha megnézem a nemzetközi statisztikát ott akkor meg is vannak.
Valakinek van ötlete, vagy lehet mert hónapok óta nem léptem be így törölve lettek az autók?
Sziasztok !! 😄 melyik autót érdemes megvenni az "új" IGS-s autók közül ? Vagy inkább vegyem meg a Lotus Europa S-t ?

tutuhawer
szívem szerint én is bemennék mindegyik gépemmel arra a pályára, de ... macerás. Egyik nagy kedvencem volt, ma már csak a free roamban körözgetés marad a civilekkel. Kár érte. 😞

Nem hinném hogy szándékos volt, de alapból csillagot kapott.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

lorci
Nem értem mi a jó ebben, hogy ilyen trükkel csinál egy jó idõt de ugysem adják meg lehet nem is érdekli õt...<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

trakk
Ez persze azután volt, hogy rányomtam a join-ra, miután a csodálatos matchmaking bedobta nekem ezt a rejtélyes pályát. Persze nem töltött be semmi.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ez természetes.

Project D|Rare Car Collector|

trakk
És igen, még mindig lehet új bugokat találni! Szerintem magától értetõdõ, mit kell látni a képen:

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Bonesai, nézd meg légyszíves a Magyar ranglistán a STADIUM & HWY 1-et. Köszi.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

tutuhawer
régen keden volt, aztán elnézést kértek, áttették szrdára... Ma meg már csütörtök van... Komoly. 😊)) Mondjuk fent sárga betûvel jól olvasható, azért hittem...

Még nem volt rotáció. Este lesz.

tutuhawer
Porsche collector vagyok és a Panamerát sajnos nem tudom megvenni, csak bósztos változat van. Hogyhogy?

Köszi, elég sokáig tartott megcsinálni és nem volt kedvem tovább töltögetni.

tutuhawer
tetszik a tuningtippelõs táblázatod... te aztán belevariáltál rendesen...

goregrind
full üresen...

DISCORD: grimanddark

Az a fostalicska üresen, vagy valami alkatrésszel jön? 😄

goregrind
Van, amit meg kell tanulni! Pl a gubatti irányítását! Egyszer majd sikerül... <#idiota>

Erre nem is gondoltam. Köszi.
Tudom, tudom, csak kiment a fejembõl...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Google biztos segít: google docs dropdown

légy türelmes

Hiába az ECDL bizonyítványom, a függvénytáblázat tudásom már kikopott.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ki csinálta meg a Google Dokumentumokban a táblázatot? Lenne egy kérdésem. Megakadtam az ötletem megvalósításánál.
A kérdés: hogy lehet legördülõ listát csinálni?

Le kell fényezni...

légy türelmes

SUNNY84HUN
lehet , de súly szempontjából lényegesen számítana , bár lehet csúnya lenne a full fehér autón :/

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Attól hánynék.

légy türelmes

SUNNY84HUN
valamit adniuk kell ami jár az jár <#zavart1><#nevetes2> kérdés csak hogy mi <#fejvakaras> egy karbon motorháztetõ ( nem utánzat hanem igazi ) jól jönne a hondámra biztos szépen mutatna <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Könnyen meglehet. Én is csak olvastam valahol régebben. Lehet a múlt heti húzásunkért nem kapunk semmit <#nevetes1>

SUNNY84HUN
szerintem is valami légbõl kapott dolog

Nem tudom milyen forrásból ered ez az információ, de szerintem még senki se tudja hogy mit kapunk.

SUNNY84HUN
én copos rx8at meg black suprát kaptam a car prize öcsi jutalmakra 😄

SUNNY84HUN
mi ezek a " szuper " ( hatalmas macskaköröm ) autók igcért itt a bünti a free 3 gift autókért 😄

#78837 vagy black supra esetleg green 200sx vagy max 350z ug2 😄

bboyatty
Az nem is vészes, nekem egy pucér caymant adott.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Nyugi, nekem tegnap 3000 pontra Evo X-et dobott. Igaz Art Directory verziós, na de érted...

goregrind
Amiben lesz egy jó nagy lÓpikula... Esetleg egy sirocco! <#idiota>

Car Prize Pakkot. Ha jól tudom.

Nekem a loading screen-nél meg van halva, az elõbb meg a Servers are currenntly down üzenetet írt, miközben a lassan betöltõdõ weboldal szerint mûködik a szerver
goregrind
Nemsoká'... van egy kis dógom!

Gyere fel te is, megjavitottam a mikrofonom.<#idiota>

Gyufff
Mit hallani milyen gépet kapunk a 1.000.000 like-ra? Akár a héten meg is lehet!

goregrind
Mi van a tieddel? Tegnap egész faxán mûxött ég + a szpídhekk is! Befostak??? <#idiota>

Itt a tankom xDDDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Link tessék Tom 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18