Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát nem akarod megadni, azt mondtad a tegnap hogy megadod a linket a tankmóddal.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Tankom mondom hogy a WoT-ban van

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Semmi, majd kérlek add meg a tankmódot, amit a tegnap használtál, kell az egyik haveromnak

Mi a helyzet Timi ? 😄

CSóóóó reggelt és miegymást 😄

Jó reggelt! <#idiota>

Kiváltottál volna max 10-et aztán nem lett volna semmi, de ha ideiglenes bannt kaptál akkor meg úgyis visszakapod az accountodat aztán megy tovább mintha semmi sem történt volna. Gondolom rájöttél hogy eddig sem osztogatták a hûdenagy ajándékokat és ezután sem fogják ha valaki meg túl okos akar lenni azt elõbb utóbb elkapják
melyik autót érdemes megvenni az új IGS-s autók közül ? vagy inkább vegyem meg a Lotus Europa S-t ?

Köszönöm a segítõ szándékot.

légy türelmes

jártam* igy a helyes
és te ténleg azt hiszed hogy én most azzal a 150 slottal sokra megyek. Még a felét se fogom megtölteni..Háromnegyed részben ugyanazokkal a gépekkel járok mind eddig, csak én is szerettem volna kipróbálni újabb dogokat is, mint pl a königszsegg, ami meg legfeljebb csak disznek van mert versenyre úgyis a lambómmal megyek.
goregrind
Ok, gratulálok akkor! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

Jajj nehogymár egy ilyen játékba pénzt kelljen költsek ha megtettszik akár egy pár igc autó..ja hogy vegyek slottokat hozzá, mintha mindenkinek lenne boostra pénze. És ha nincs akkor már ne is játszodjak, vagy ha igen akkor nekem soha nem jár semmi kis extra.
Mindent összevetve számomra nulla haszna lenne.

Lehet, azért állítódik el, mert a chatben az összes üzenetre váltok. Rohadnának meg.

légy türelmes

goregrind
Annyit nem ér? Mibe kerül ezt megcsinálni, milliókba? Vagy megkárosítasz valakit ezzel? esetleg ûberállat csalás? Ne szórakozz már...

Köszi. Annyit nem ér. Amúgy meglepne, ha a játék foglalkozna az írásvédettséggel.

légy türelmes

Eddig is úgy volt, hogy a garázshelyekért fizetni kellett és ugye ez az õ hibájuk volt de te ezzel akartál egy kis elõnyt magadnak, hogy mohó voltál és gondolom 100-nál meg sem álltál. Aki fizetett nem keveset a játékba gondolom azért voltak elnézõek vele mert örültek, hogy ezért a bug halmazért kaptak pénzt a tisztelt játékostól
goregrind
Lépj be a játékba, állítsd be a social-t. Majd alt+tab, keresd meg a "UserSettings.xml" fájlt és tedd írásvédetté! Nekem így van, nem is állítódik el! <#eljen>

A szociális beállítások megint elállítódtak. Ügyesek vagytok, drágáim.

légy türelmes

Pesten de az ottani Aldi is tervben van :-D

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Má' megint az Aldiban vagy??? <#banplz>

Nick? :-D otthon leszek megcsinálom

Chris csináld meg légyszives a fejlécemet mert új vagyok<#nevetes1><#nevetes1><#nezze>
Milyen jó már hogy olyanokat is bannolnak aki soha életében egy hacket se használt(lehet nehezen elképzelhetõ de vannak ilyen emberek 😮 )..mint pölö én, kivéve most ezt a bugot ami minden csak csalás nem, mert már nehogy mi legyünk a hibásak mert õk hülyék. De azért a hackerek még mindig szaporodnak mint a virus. Még jó hogy van egy pótkarim<#vigyor3> és ha egy jópár nap vagy hét múlva megjön a kedvem talán még fel is lépek rá.
A Corvettet pedig ajánlom mindenkinek, az egyik legjobb drifter a stadionban, ha jó a szinsor, de igazából bármit teszel rá akkor is csúszni fog, és olyan szépen vissza lehet húzni, szinte sose pördül ki 😉
goregrind
Az rengeteg és te soha nem csalod össze!! Nincs annyi almalé az Aldiban... <#idiota>

7r1v1um
Láttam más topic-okban is, bár kitudja, elõfordulhat, hogy befolyásos ember vagy, mint Csiles.<#nyes>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Sziasztok sok ember úszta meg ezt a bannos dolgot pedig párra rá férne úgy érzem , mind 1 is tegnap nagy unalmamba megyek multikat és kivel találkoztam ...............?
Ha én raktam volna ki azt a reklámot...:-D

7r1v1um
Mármint 78762 ért +-t.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Ez +-t ér,ha tehetném 2-t is.
@78681: Kutyának se. Alapból nincs értelme annak a kocsinak (kivéve, ha olajsejk vagy, de akkor nem azért veszed, hogy használd).
Pananmera eddig is volt IGC-ért (pár napja gondolkoztam a vételén), Corvette korábban volt, RX-7-t nem tudom, de beszerzek belõle egyet.
Csak nekem tûnt fel a lap tetején a reklám??A végén kõgazdag lesz a házigazdánk aztán náci-almalé gyártásba kezd.<#eplus2>

Grat engem 1300 pont választ el attól a fostalicskától :-D

én a 3000 D -ért egy Nissan Zero-Yon-t kaptam
Grat, nekem se sokat kell már "összecsalni és összelopni" hozzá <#idiota>
Amúgy gratula 😄

Örülj hogy nem igcest kaptál hanem boostost mert nekem az elsö volt a nissan skyline r32 ut 2dik cayman
3dik meg Golf 1es

goregrind
Na ez nem kutyaf@sza! <#eljen>

Ez se! Igaz összecsaltam, összeloptam, és mindenkit megkárosítottam a megszerzéséhez. Pofa égés indul...<#zavart1><#taps>

a scirocco az nagy szemétség volt a részükrõl 😄

Az fasza 😄 Én camaro zl1 elite-t kaptam 3000-re 😄 Ma meg TH 500-ra egy sciroccot.-.- xD
Persze, csak nem tud rá belépni.. azzal az ip-vel ha ip bannt kapott.. ha acc bannt akkor sehogyse 😄
Egyébként ha valakit permbanolnak akkor annak törlik a profilját is? Mert én még látom a bannolt haverom accountját a kocsikkal együtt.

(Megjegyzem egyébként, nem hittem volna, hogy Korze mázliját az én esetemmel állítjátok szembe.) Na mára lépek is. <#wave>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Bannoltak, igen. De soha nem használtam semmi okosságot. Rám is lesújtottak, mert eléggé kihasználtam az akciót (több, mint 100 autót váltottam ki), ennyi. Mondjuk, amilyen instabil a játék, nem is baj a kispadra kerülés.

Hunn1a néven fogsz majd tudni megtalálni. Gondoltam az itteni nevemre is, de a WoT alatt jobban rám ragadt (klánélet, TS...) az elején említett.

Na sikerült valami Top kocsit kapnod. <#eljen>
Nekem TT-t adott... Igaz, nitrója erõs és nagy a végsebessége (C specben 300 felett), de kanyarodni nem nagyon lehet vele.

Balathruin

tutuhawer
jövõ héten biztosan nem <#zavart1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#taps>

Szabi
stock camaromhoz képest nem rossz ez <#eljen>

de azért remélem jövõhéten igc-s lesz <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Tiszta fasza Car Prize pack 3000dé edition 😄

Nincs

nissan skyline r 34 bent van igc-ert?