Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Csinálhatnának valamit már a 60.000-es kártyacsomaggal is. Egy normális cuccot nem lehet nyerni abból... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

<#eljen>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Az IS 300 szerintem simán odavág mindent D-ben – lehet feljebb is – (kivéve talán az egyenes pályákon ahol nagyobb végre az RS4 és a VW), tegnap mentem egy Eclipse ellen, neki minden full 4*-os (NOS erõ, hossz, töltõ + perfect). Mondanom se kell simán lerajtolta az IGC-s 4s-el, az elsõ körben alig ment el és csak 2s-el ért be korábban egyforma PU-k elnyomása mellett. Ha nekem is olyan skill-ek lettek volna benne szerintem sosem ér utol. És nem egy kezdõ volt, kint volt a 250 D win és jól is ment. Egy a hibája, nem lehet kapni a Lexus-t. Jöhetne IGC-be, betáraznék C-B class-ba belõle.

Meg is festettem a szörnyet nagyon zõõd lett! <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én se

Project D|Rare Car Collector|

Tutu... Örülünk a sikerednek. :p
bedobozolva. köszi a segitséget 😊

Nem ront. Vedd meg.

Balathruin

sime eclipse 2200, a drag 2100 és azon már van body kit
a sima 450 overal a drag 507.
hátrányt sem jelent a dragos verzió versenyen?
mert játszottam már pár eclipse ellen c-s meg b-s versenyen és nagyon jól mennek, nem ront ezen az hogy drag verzió?

De ha az olcsóbb, akkor azt vedd.

Balathruin

Az csak dragra jó, semmit nem ér versenyen.

Balathruin

nem gáz, nem értettem mire céloztál 😄

eclipse drag verzió jó? ha megcsinálnám versenyzésre nem dragozásra, elõnyt jelenthet némileg a aero reduction, vagy mi a tököm ami benne van?

tutuhawer
Én nem akartam annyira jó játékos lenni sosem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
hány másodperces? <#idiota><#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak viccelek

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem, a te hülye fényképeden. <#mf2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

MineHeadHun
az mr2-õt 2360-ért láttam legutoljára...
goregrind
Anyu vállán pityiztél, igaz??? <#idiota><#taps>

Jah elsirtam magam mert elfelejtettem kifizetni a tegnap esti mókát, RIIIIIIBIIIIIIIIIIII. <#duhos2><#puszis><#mf2><#idiota>

MR2/Eclipse nem tudom mennyi, nézd meg hátha...

Balathruin

2500 boostért van valami normális kocsi?

goregrind
Vágom én! És ez is miattad van, mert kapásból elsírod magad mint egy kislány! <#mf2>

Hé, te fosarcú, inkább ne itt szócsatázzunk, mert NFSTcmKrisztiánALDISAlmaléHunHGÚr a másik naprendszerbe bannol minket. <#banplz>

goregrind
Annyira még nem megy, mint Timikislánynak, de igyekszem! <#mf1>

Azt tudjuk hogy te csalsz, ribi. <#puszis><#mf1>

goregrind
Tutu és Gempa!

Nem vágom, mi a lópikulát kavartok egy bugon! Egyikõtök sem csal (én igen), mindketõtök jó játékos - nem kell ez szerintem köztetek! <#eljen>

Az RZ nitrója elég gyenge, de amúgy elég jó. B-be ajánlanám jó szívvel, de csak örömautózni jó, nyerni nem igazán lehet vele a top verdák ellen. Még az RX-8-asok is elintézik.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
én inkább nem jöttem, mert
"Figy, dolgom volt, Bocs" nem jöttem, semmi gond ebbõl nincs. Az atyaúristen nem én vagyok, az nem más mint KZahoreczNFS. <#nyes> vagy mi a fene a neve...

Most már bent van.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Hol van már a kurva corvette? agyam elszáll köcsögöktõl.. mindig az utolsó pillanatra hagyják az ilyet, csak hogy minél kevesebbet kelljen dolgozni 😄
A 3 közül a RX–7 ér valamit (D, C, B??) a többi csak garázs dísz.
Tegnap mentem a Corvette-el az A-s pályán PU mentesen (mondanom sem kell ucsó lettem), igaz nekem a Cross verzióm van, de ez is nagyon gyenge így alap cuccokkal (tuningolva meg nem lesz, mert minek) igaz hogy az irányítása valamelyest javult az 1-évvel korábbihoz képest.
A Panamera is hasonlóan gyenge, kicsit jobban fordul, mint az elõbbi a nitroja ennek is gyenge, ráadásul ez még randa és nem kicsit.

Megj.: az Europa a legjobb választás jó nitro és fordulás, azért csodákat ne várj tõle elsõsorban kanyargós pályán lehet esélye. Hasonlóan javasolt az Exige csak annak nincs NOS-a viszont jobban tapad, fordul kanyarban.
A GT2 már megvan mert az igen jó szinte minden (nem korlátos) pályán.

Más: most vége a bann-olásnak és ez végleges, aki utána olvasott leírhatná, megköszönném.
Én sárgát tennék ha a sajátomról lenne szó, sok baj nem lehet belõle. Ha tudományos elemzéseket is hallanál, akkor várj még kicsit <#wave>

X

IGC-s GT2-be sárga kék vagy zöld gummantó kell versenyre? (pirosom nincs xD) de a másik 3-ból van 4 csillagos
Nem gáz.

Balathruin

Figy már majd egy óra múlva jövök mert dolgom van Bocsi :S

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Papír... Mutogat... Eléggé feszült tekintet... Elfogyott a WC papírod?
<#zavart1><#nezze>

Kezek? Kezdek. 😄
Az. 😄
Meg így pár napnyi olvasgatás után kezek viszketni az itteni helyesírástól. 😄 -kinek nem inge... 😊
Mi ez az izé? Ingyen reklám? 😄

Nekem van autofinish idõm is... Szóval csalok. <#idiota>

Balathruin

Tutu ide figyelj ha te aszt hiszed hogy te vagy itt az atyaúristen adig ne szabjál meg senkinek semmi nert tagadni te aztán tudol !
hát te amúgy szerintem búj el

Tutura meg ne halgas ha van * ozva idõm akkor csalok de mivel nincs akkor nem !

Beark pontra megyek az 2es !!
de gyere

tutuhawer
én inkább nem

Megyek. <#vigyor2>

Balathruin

Jah és hozzá tegyem multira gondoltam!

Drag valaki ?

légy türelmes

RoboKutya78
játszani ne mi játszunk a karaktereddel? ezeket a ti melyik.. kérdéseket nagyon szeretjük ám😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutuhawer