Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Meg is festettem a szörnyet nagyon zõõd lett! <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Project D|Rare Car Collector|
Balathruin
a sima 450 overal a drag 507.
hátrányt sem jelent a dragos verzió versenyen?
mert játszottam már pár eclipse ellen c-s meg b-s versenyen és nagyon jól mennek, nem ront ezen az hogy drag verzió?
Balathruin
Balathruin
eclipse drag verzió jó? ha megcsinálnám versenyzésre nem dragozásra, elõnyt jelenthet némileg a aero reduction, vagy mi a tököm ami benne van?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Balathruin
Nem vágom, mi a lópikulát kavartok egy bugon! Egyikõtök sem csal (én igen), mindketõtök jó játékos - nem kell ez szerintem köztetek! <#eljen>#eljen>
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
"Figy, dolgom volt, Bocs" nem jöttem, semmi gond ebbõl nincs. Az atyaúristen nem én vagyok, az nem más mint KZahoreczNFS. <#nyes>#nyes> vagy mi a fene a neve...
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Tegnap mentem a Corvette-el az A-s pályán PU mentesen (mondanom sem kell ucsó lettem), igaz nekem a Cross verzióm van, de ez is nagyon gyenge így alap cuccokkal (tuningolva meg nem lesz, mert minek) igaz hogy az irányítása valamelyest javult az 1-évvel korábbihoz képest.
A Panamera is hasonlóan gyenge, kicsit jobban fordul, mint az elõbbi a nitroja ennek is gyenge, ráadásul ez még randa és nem kicsit.
Megj.: az Europa a legjobb választás jó nitro és fordulás, azért csodákat ne várj tõle elsõsorban kanyargós pályán lehet esélye. Hasonlóan javasolt az Exige csak annak nincs NOS-a viszont jobban tapad, fordul kanyarban.
A GT2 már megvan mert az igen jó szinte minden (nem korlátos) pályán.
Más: most vége a bann-olásnak és ez végleges, aki utána olvasott leírhatná, megköszönném.
X
Balathruin
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Meg így pár napnyi olvasgatás után kezek viszketni az itteni helyesírástól. 😄 -kinek nem inge... 😊
Balathruin
hát te amúgy szerintem búj el
de gyere
Balathruin
légy türelmes
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming