Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+Mazda mx-5

Ja meg ez a kettõ:Renault sport Megane r.s.
Lotus Europa S.

BMW M1 procar kétmillió a car dealerben!

ezt kéne nyomatni,biztos tök jó lehet :D
http://www.citycardriving.com/
tutuhawer
én nem szemetelek, itt egy friss videó, a Skyline-om 2014-ben is úgy megy, mint 3 éve:
videó: LINK

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

bboyatty
Ez jelenti majd a World végét kb. Jön ez is és a Crew is, szerintem kis idõre, hogy megjelennek vége lesz a "Világnak".

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
nem lassú, csak sokáig keresgéli a tárhelyet ami nem érhetõ el :D

"Nulla tenaci invia est via"

RoboKutya78
nagyobb nem volt??
Amúgy is lassú a fórum:)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
off:

"Nulla tenaci invia est via"

tutuhawer
ppff... noobs... <#lama> :)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Azt nem is tudom miért kapcsoltam ki biztos nem figyeltem és a többivel együtt off-ra ment.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Beállítom újra.

goregrind
Egy levél félévente egy fórumtól egy pici infóval nem igazán levélszemét... :)

DISCORD: grimanddark

Am meg azért van ott h kikapcsoljam. Minek van akk ott ha nem azéé<#taps><#taps><#vigyor2>

Ez van nem szeretem ha jönnek a szemetek mail fiókra <#idiota>

"Te kikapcsoltad a levelek fogadását az adminoktól, akkor hol a hiba?"
Ki a fene gondolta, hogy basztatva lesz. <#idiota> Kösz az infót akkor majd elmentem újra az oldalt mert kedvenceknél még a régi van..

goregrind
Béna gyereknek az apja veri a f@$zát kedves Blájen! <#nyes>

Egy ideje már ".eu" volt a domain végén a ".com" helyett! Ma küldtem egy levelet természetesen mindenkinek, hogy a .com inaktív a mai naptól. Te kikapcsoltad a levelek fogadását az adminoktól, akkor hol a hiba? <#idiota>

DISCORD: grimanddark

másik fórummal helyzet?
This Page is currently not active
Pity. This website is currently not active.
This web page is hosted by SiteGround.com, but currently the hosting account is not active.

tutuhawer
Szevasz Csabesz <#wave>

Ezt teszi a piros-zõd nyomi <#idiota> (Hozzászólásai összes hasznossága. A profilodban tudod beállítani a szintet, hogy honnéttól legyen rejtve.)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Mivel IGC autó váltás volt és abban még sosem-volt vagy régen-volt járgányok vannak sokan vannak fent lovettát gyûjteni.
Javaslat: vagy jó késõn (éjfél után) kell felmenni akkor EU-ra, vagy jó korán (reggel 8 elõtt) US szervere, mert akkor talán kevésbé túlterhelt. <#fejvakaras>
Próbáld meg az originbõl elindítani a játékot!

miért ilyen lenyílós szarba vannak üzeneteid? am csak várni tudsz... vagy próbálkozol órákig egyszer csak beenged.

várjak reggelig? :o
most mit csináljak? valami ötlet? boostot nem tudok venni :/ nincs rá keretem
ezt mikor unja meg? mindjárt 5 órája h nem enged
engm egyáltalán NEM enged fel -.-"'
még ha lenne boostom akk se engedne pff ezmieeez?
Abszolút véletlenszerû. Én ma ezt az üzit a több mint tíz starterpakkos accomon is megkaptam. Igaz harmadjára felengedett.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

amúgy ez meddig átmeneti? nem tudod? már kb.3-4 órája próbálkozok,de nem enged be -.-"'
csak tudod mi a gond? mindegyik szeron megpróbáltam belépni,Apex Eu-n,Apex Us-on << ezeken nem enged be,de a Chichane szerokon beenged csak h nekem az Apex kellene na mindegy azért KÖSZÖNÖM a válaszokat a kérdésemre :)
SUNNY84HUN
átmeneti csak , ilyenkor válts szerót apex eu ról apex us -ra , de ha megnyugtat bostosok is kaptak már ilyen marha üzenetet , jelenlegi formájában a worldnak még ha lenne alkalmad venni boostot akkor sem szabad mert ki tudja meddig él a játék , sajnos igen csak csúszik lefele :/

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

de ugye ez átmeneti? ugye nem végleges? nekem nincs alkalmam BOOSTokat venni :/
SUNNY84HUN
annyi hogy vegyél boostot vagy starter hogy elsõbbségi bejelentkezést kapjál , mert ha sokan vannak fent azokat engedi be hamarabb :/

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

császtok
miért nem tudok belépni WORLD-be?
ezt írja ki:
Need for Speed World is currently experiencing a high volume of players in-game. Only users who have Priority Access will be able to login. Please note that purchasing SpeedBoost will grant enduring Priority Access and immediate login credentials.
akkor sorry :)

tutuhawer
ez egy "noname" csapat bemutatkozására mutató link

bboyatty
Na sikerült gyémántozni és még egy countacht és egy gt40 mk1-et is beszereztem. :P most gyûjthetek elisre és ha lesz idõm akkor clio-t is megveszem.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

ON SALE :

BMW M3 Sport Evolution - 1800 SB
Koenigsegg Agera - 4860 SB
Lamborghini Sesto Elemento - 5280 SB

LIMITED TIME :

Ford Shelby GT500 Super Snake - 5000 SB

New IGC cars just hit the dealer!

A - Ford Mustang Boss 302 '12 (Orange)
B - Lotus Elise (White)
C - BMW M3 Sport Evolution (Red)
C - Ford GT40 MK.I (Blue)
C - Lamborghini Countach 5000 QV (Red)
C - Mazda RX-7 RZ (Silver)
D - Pontiac Solstice GXP (Silver)
D - Renault Clio V6 (Silver)

bboyatty
Elért engem is ez a szar...pont szülinapomon. Kapjátok be NFS, ha nem tudok ma gyémántozni le is törlöm a játékot...

bboyatty
Puszta, új igc autóban szegény hétvégének nézünk elébe... <#zavart2>

Koszonom
Ne foglalkozz Quqaval, teljesen mas a problema forrasa.

A legnagyobb gond az, hogy bugos az egesz, de kijatszhato. Ha teged nem tudnak hivni, akkor azt kell most csinalni, hogy benyomsz magadnak egy lobby keresest (R), majd oda nyomsz egy Joint (J) utana rogton kilepsz. (Leave gomb). Rovidebb megoldasa, hogy lobbyt keresel, majd mikor talalt, nyomsz egy K billentyut. Azzal elutasitod azt. Ezutan a te geped szabad. Ezt kell mindenkinek csinalni, aki privatozni akar, de nem tudjak hivni. Elterjedt szokifejezese: R + K. Vagyis lobbykereses, majd elutasitas.

Hogy mikor jon ez elo? Nagyon egyszeru ra a valasz. Mesz barmilyen futamot, multi vagy privat, es a verseny vegen a szamlalot hagyod lefutni. Utana az utcara kerulsz. Onnan tovabb csak multival tudsz tovabb menni, a privat invitalas akkor bebuggol.

A megoldas: A verseny vegen nem hagyod hogy a szamlalo elerje a nullat. Hanem vegig nextelve visszatersz a lobbyba. Majd onnan nyomsz egy leave-t, ha ki akarsz menni az utcara.

Ne kerdezd, hogy miert van igy, ez van, ezt kell szeretni... Tavaly szeptember ota nincs uj patch, a jatek le van szarva... sajnos..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Koszi,
Ma kiprobaljuk, elvileg a social van szerintem mindenkinel osszevissza elallitgatva... :S
Legyetek egyforma szerveren EU vagy US.
Social-ban minden off-ra.
Nem árt, ha látjátok egymást free-ben, teleport egymásra segíteni szokott.
Meg kell próbálni, hogy más és más hív, akinél mindenki bent van az hívjon utána (ez egy bug, sajnos jó régi).
Ha valakit semmiképp nem lehet hívni lépjen be újra, esetleg egy gép restart sem árt.
Nem group-ból hívott verseny (egyenként) igaz hogy körülményesebb, de általában mûködni szokott.
Sziasztok, arra nem tudtok otletet adni, hogy hogyan lehetne megoldani azt, hogy szeretnenk 4-en jatszani egyutt (lvl7+lvl7+lvl24+lvl27) Van amikor teljesen jol megy, van amikor valaki mintha be sen lenne jelentkezve. Aztan be van, groupba is lehet venni de a pribat versenyre lehet hivni vagy eppen ot nem, Van amikor senkit nem lehet, hiaba latszik, hogy be van jelentkezve es ezek egyvelege. Teljesen randomnak latszik, hogy kit mikor lehet meghivni a csoportbol vagy a baratlistarol. Ez bugnak tunik nekem, de hatha van otletetek. (probaltuk Open eventen, D class eventen, mindenhol, csoportban, csoport nelkul)

Hajrá!

SUNNY84HUN
itt már sz@r sem lesz :(

bboyatty
Vajon ez a hét is el fog telni igc autók hozzáadása nélkül? Egyetlen izgalmas dolog ami történhet a játékban, hogy vehetek valami új autót.