94802
  • RoboKutya78
    ha tudom hogy ennyire leszarják ezt a játékot anno nem adakoztam volna a boostpontal annyit amennyit most visszasírom.
  • Abrams124
    Nekem is volt már 150 kocsim de azt direkt csak azért hogy meglegyen a koenigsegg.Ezért vettem dodge challanger-t aztán eladtam őket xD
  • Abrams124
    Én megvettem xD
  • RoboKutya78

én se vettem nekem ajándékba gyütt :) rendőrözni még jó.
    am itt van a többi 150 járgányom lehet leskelődni
  • Abrams124
    Egyik kocsim:

Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.08. 21:39:02
  • Abrams124
    Igazából én is szinte csak team escape-t tolom és ott próbáltam ki.Ahh hasmenéses fos szinten produkált a super bee xD
  • Abrams124
    Jó a kocsid.Alapból c osztályú volt ugye?
  • bboyatty
    A büszkeségem, ő a kedvencem ebben a játékban.

• bboyatty
    Nekem az van, nehezebb mint a normál de azért szeretem TE-re vinni. Na de ízlések és pofonok, nekem bejön.
  • zsomboor
    Nem is olyan rossz pedig, kivéve ha a Team Escape-es verziórol van szó
  • bboyatty
    Nekem megvan, TE-re nem olyan vészes. Nekem nem számít amúgy ami kicsit is tetszik megveszem.
  • RED BULL F
    Ez az, amit már a Beta óta tudunk, de azért köszi az információt!
  • Abrams124
    Egy jó tanács:Soha de soha ne vegyétek meg a Dodge Charger srt8 Super Bee-t Olyan szar a handlingja hogy az hihetetlen.Alig fordul
  • Milo82
    https://www.youtube.com/watch?v=w3d3YlBAEeE
  • MineHeadHun
    Használd a "válasz" gombot, vagy írd ki a nevemet, hogy tudjam, hogy nekem írtál.
    Hát most őszinte leszek, mindent megpróbáltam, de viszont nem hívtam fel az ügyfélszolgálatot mivel nem volt kedvem őket ezzel zaklatni hogy a hülye oroszok felhackelték az origin fiókomat. Így hát pár hónappal később egy másik e-mail címemmel regisztráltam az Originbe amit mostanáig használok.
  • Malachit
    Köszi az útmutatást. :) Annyira noob vagyok még, hogy auto vásárlásnál asse tudtam, van ajándék menü :) Igaz most se tudom hogy az épp ott hol van :D

HSZ-eket olvasva valaki írta, hogy ilyen meg olyan színű modulokal így meg úgy megy a kocsi, akkor ez azt jelenti, hogy a különböző színű motorok és egyebek eltérő értéket adnak a menettulajdonságokban? (pl a zöld színű 2 csillagos kerékkel és rugókkal jobb a kanyarodási tulajdonság mint pl 1 piros zöld párosítással?)

Meg ilyen rejtélyes összeállítási kombinációs kódolás rövidítéseket is láttam egyes kocsikhoz (fel voltak sorolva kötőjelel csak betűk) amitől csak kérdőjelek röpködtek a fejem körül :)

Jelenleg csak a drag-ot hajtom, mivel abban nem kell kanyarodni és nincs forgalom, amitől őszülnék. Erre a verseny típusra osztályonként melyik kocsikat ajánjátok és milyen felszerelésekkel/skillekkel?
  • Gyuszopapa
    Nem adja automatikusan az acchoz az autót,ki kell játékon belül váltani.
  • Gyuszopapa
    Pedig működik a kód, "7TJ8-XUAD-YFEC-6UD9".
    Az auto vásárlásnál nézd a gift menüpontot ott lesz.Én is azt hittem hogy nem működik mert csak 1 példányt írt a játék mert az elsőt még nem váltottam ki.De kiváltás után újból ott volt még egy példány.
  • Malachit
    Az útmutatás alapján felmentem a játék oldalára, bejelentkeztem az orig accal, beírtam a kódot a jelzett helyre, visszajelezte, hogy rendben van elfogadva, de később a játékot elindítva kocsi sehol sem volt és változást sem láttam semiben sem :( Ezt a kódot írtam be: "Aki szeretne még egy Flexor BMW-t ugyanaz az autó másik kód!(Péntekig)7TJ8-XUAD-YFEC-6UD9" Mit rontottam el? A BMW 135i Coupe Flexor - G3AN-6XGU-4WMV-SZ9G kódot nem fogadta el.

Régi origin accodon mit rongáltak el? Visszaállítást nem lehetett kérni rá igazolásokkal?
  • MineHeadHun
    Én már nem vagyok újonc, mivel már 2013-ban is játszottam ezzel, bár elment a kedvem a játéktól, mikor feltörték az origin fiókomat (biztos a hülye oroszok voltak), még 2013 júniusában, amikor a Porsche Cayman S Diamond Hunter és Dodge Charger SRT8 Cop Edition (valami ilyesmi volt ez) unlimited bug volt, és most rávett a legjobb barátom hogy játsszak vele bár párszor mondtam hogy nem de inkább rávettem magam hogy na jó akkor tegyek egy próbát megint így hát a mostani origin fiókommal beléptem a játékba, és elkezdtem játszani vele újra, érdemes általában a C,D,E kategóriában játszani mivel ott nincsen egyetlen rohadék orosz(habár sok orosz van worldben de akit láttam az nem csalt semmit). Hát a játékkal nem játszok egy óránál többet, csak a gyémántokat vadászom. vagy csak akkor játszok vele sokat egyhuzamba, ha a legjobb barátommal játszok. Amúgy attól félek még most is hogy ezt a fiókomat is elb*sszák egyszer az oroszok, csak annak k*rvára nem fogok örülni és mérges is leszek mert a mostani fiókra van aktiválva a Simcity 5 + a jövő városai kieg. És nem volt olcsó mulatság mindkettő. 14000 Ft-ba került(9000-be a játék, a kieg. meg 5000-be).

U.i.: MINEHEADHU néven játszok a worldben. A régi accomon két driver profilom volt: MINEHEADHUN és MINEHEADHUN2. Én még írtam is párszor a témába, lehet hogy valakinek rémlek hogy ki voltam én itt.
    Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2014.08.07. 23:06:08
  • bboyatty
    Meglep, hogy még vannak újoncok a játékban, remélem nem megy el hamar a játéktól a kedved, sok sikert.
  • Malachit
    Kösz
  • RoboKutya78
    bejelentkezel a játék oldalára és a jobb oldalon a boost felirat alat lesz egy readme kod nevű kis csík oda. vagy bejelentkezel az origin fiokodba és ott a kod beváltásnál:)
  • Malachit
    Bocs a noob kérdést, de most kezdtem, ezeket a kódokat hol lehet beváltani? :)
  • mamiya70
    a 4 BMW-ért pl. a 25 ponton túl egy 34 %-os drag skill lett a jutalmam :)
  • mamiya70
    én csak azért gyűjtögetem a pontokat, mert egyik - másik pontgyűjtés eredménye egy újabb autó lehet, illetve néha ad használható alkatrészeket vagy skilleket...
    mivel én BOOST -ot soha nem vásároltam, így beeshet egy - két olyan tétel, ami IGC -ért nem vehető meg...
  • RoboKutya78
    Én adok egy sanszot majd a következő bulijuknak ha az is ilyen bukás lesz befejezem:) Inkább szenvedek a Robocraft játékkal. Az is mostanság kezdett életre kelni egyenlőre jó cuccnak tűnik.
  • bboyatty
    Én sem játszom már a játékot rég, de a kódokat mindig begyűjtöm, ezt is, most lesz 2 belőle...:P
  • tutuhawer #93597
    meg igazából minek is tennénk? Mutogatni, kijátszani a játékot vagy mi? Én se megyek rá a pontokra , sose mentem. Ami sokat kéne, hogy érjen, elvették, és egy lapon említenek bármely újonccal, ezt sajnálom, a verseny darabszámot, győzelmeket mutogattam volna, de már azt se.
  • RoboKutya78
    áá én már a pont gyűjtést is felejtősbe raktam mert nagyon az az érzésem hogy nem lehet összeszedni boost vásárlás nélkül megszerválni a maximális pontot.
  • mamiya70
    ráadásul ez volt a negyedik BMW a garázsomban így kaptam 25 pontot, így lett 1900 pontom, még kell 100 a 2000-ig :)
  • RoboKutya78
    juppyy ez is bezsákolva sajnáltam érte bostot adni annno.oké hogy nem egy nagy szám de akkor is megvan.
    Lassan szerintem majdnem minden járgányból lesz egy nálam, igaz baromi régen toltam a játékot intenzíven de a kódokat gyűjtjük.
    Ha jól emlékszem max a luxusautók nincsenek meg és a 2013 után megjelentek nincsenek meg.azt hiszem ez a legutolsó ami a régi szériákból hiányzott.
  • mamiya70
    én személy szerint köszönöm a + kódot :)
  • Milo82
    Aki szeretne még egy Flexor BMW-t ugyanaz az autó másik kód!(Péntekig)7TJ8-XUAD-YFEC-6UD9
  • SUNNY84HUN
  • tutuhawer #93590
    ez jó
  • RED BULL F
    Egy halott játéknak halott fórumtéma jár
  • Cortinaar
    Baresz lett ez a fekete háttér a fekete betűvel, így már semmit nem lehet látni a fórum tartalmából. :D
  • Tarpi
    megoldódott
  • Tarpi
    Két napja ablakban indul el az nfsw. Hogy tudom visszarakni teljes képernyőre?