Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre már megvan a válasz, nem. <#hehe>
Remélem a mai nap folyamán megkapjuk a Lamborghini Miurrrrra Concept tizenhat jegyû beváltásra váró kódját, amit a Need for Speed World saját oldalán lehet beváltani. <#zavart1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pucolva

Project D|Rare Car Collector|

Csak Rex, deszerintem törölni kéne pár dolgot 😄

Itt elszabadult a ördög. <#idiota>

goregrind

DISCORD: grimanddark

goregrind
Pár perc és érkezem Gempa úr...

(UI:

és végre szerkeszthetem a hozzászólásaimat?!? <#idiota>)

goregrind
Viszont ha rákérdezel akkor mutatom (és láthatod is itt már) az, amelyikhez NEM kell a regisztráció egyáltalán. Okostojás... <#banplz>

<#mf1>

Majd kitapasztalom

goregrind
Mint már írtam, az évek és a tapasztalat! De majd rájössz! <#eljen> (Elõfizetésem volt oda nemrég' hamar lemondtam...)

És talán egyszer eljön az idõ amikor nem hiszed azt, hogy mindent tudsz! <#idiota>

7r1v1um
Mindörökké Ámen.
A sok alkesz....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Tehát nincs kifogás Angolnyafka 😄 Tökéletesen mûködik.

Én ezt használom, még regisztráció se kell.

Balathruin

goregrind
Az igen! Akkor hamar letárgyalhatjuk ezt - amint egy földet taposunk! <#taps>

goregrind
Mert néha szereti nem mutatni a képet, mert szinte mindig túlterhelt, mert regisztráció kell a feltöltéshez, mert almalével mûxik... <#idiota>

7r1v1um
Nincs szükség rá!Nagyon jól korrumpálható vagyok,megfelelõ mennyiségû,általam kiválasztott maláta likõr segítségével.:-D

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Mert?

goregrind
Bocsánatodért esedezem akkor! <#worship><#worship><#idiota><#banplz>

goregrind
Ok kedves HG úr, most kivételesen mellélõttél a fotóbáket-el, sorry... <#idiota>

Krisz Rex ts ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

7r1v1um
Én meg idestova közel egy hónapja,úgyhogy ne merészeld megkérdõjelezni az ennyi idõ alatt felhhalmozott tengernyi tapasztalatomat,Te bitang kutyafia.;-))))

goregrind
Mondtad már, írtad már... Keressem vissza azt a hozzászólást te almalékabaré? <#idiota>

(Amúgy íveld a linket mert lehet az jobb, mint amit én találtam!)

2 perc alatt találtam új képfeltöltõt, te angolkabaré 😄

Amúgy tõlem csináld, mikor mondtam, hogy soha? Ejnye rex..

goregrind
Más is lusta újat keresni, nem csak te... <#idiota>

Én meg keresem, kerestem - azért csináltam a tesztképeket. És azért szarakodok videóval, hogy ne legyen tele spammolva a fórum ugyan azokkal a kérdésekkel heteken, hónapokon át. Igaz, a HÁGÉ úr azt mondta, hogy "minek?" de az nem jut el a kis fiatal suttyó almaléhörpintõ fejéig neki sem, hogy amit õ tud, azt nem biztos, hogy más is tudja...
És mennyire igazolja ezt az elméletet nap mint nap a "tapasztalatlan" felhasználó. Közel 10 éve fórumozgatok, volt idõ kitapasztalni... <#zavart1>

7r1v1um
Pillanatra se akartam albumot létrehozni,azért regisztráltam,mert lusta volt újat keresni.Bár Én ilyen hibaüzenetekkel (sõt semmilyennel se) találkoztam tegnap.De mondom majd a gép elõtt ülve megnézem.

7r1v1um
Trenszlétörre nem vagyok rászorulva(már ha angol a szöveg)köszönöm...
Majd,ha hazaérek a pc-n megnézem,telefonon nem szarakodok vele.
Egyébként ma 0órától 1 évvel idõsebb vagyok,mint tegnap 23:59-kor.Happy Birthday 2 Me!!!

goregrind
Ez lemaradt...

Feltölteni fel lehet, de:

"These pictures will not end up in an album and cannot be linked back to you."

Azaz semmiféle albumba nem rendezhetem a képeimet már ingyé' mint eddig. Viszont akkor minek regisztráljon akárki is, a van olyan szolgáltató, amelyiknél nem kell az ingyenes és egyszerû képfeltöltéshez?

És most jöhet az okosabb válasz erre... <#eljen>

goregrind
De segítek egy picit, ha nem megy!

Az URL itt a menüben ugyebár: http://picturepush.com/upa -> Itt ez fogad: This page requires to be logged in

Ok,semmi gond! Regisztrálva vagyok. Belépek és kattintok a feltöltésre, ezt látom: Account upload limit: 0 MB Left to upload. Please consider upgrading

Nem hiszel nekem? Teszteld... <#eljen>

goregrind
Én is töltöttem fel, nem vakultam meg! De te is olvass egy picit ott, vagy gúgli trenzlétezz... <#wink>

7r1v1um
Dehogyis!
Mûködik a picturepush,csak regisztrálni kell.Én tegnap azon keresztül töltöttem fel a képet.

Csó reggelt !

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
Kell, mert nem akartam baromságot mutatni a videóban a képfeltöltõvel kapcsolatban. A pikcsõrpásnak ugyanis annyi........

tutuhawer
ezt még tesztelni kell párszor... 😊

+ Én már azt se bánnám, ha csalók ellen dobna lobbiba a játék... az 5 perces várakozás utáni üres lobbi szarabb. mint amikor régen nagy szinten nagy autóval kis pályára vártam... A játékosok 1 százaléka se érte el az 1000 futamot a statisztika újrekezdése óta. Hol mennek versenyeket a versenyzõk a versenyjátékban? Leléptem mára

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Tesztkép videóhoz...

goregrind
Tesztkép ismét...

goregrind
Persze, vége... <#zavart1>

goregrind
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! <#taps><#eljen>

Akkora erõvel kattintottam ide: , majd beszakadt a monitor! <#idiota>

Photoshop huszár detected 😄
De, egy napi hülyeségnek elment, vége a GIF partinak.

Chris!

Balathruin

Közben megtaláltam hova lehet irkálni, akit esetleg érdekel.

#79341 Megj.: a Bugatti meg odavág mindent, hacsak nem egy dupla utántöltõs faszkalap jön F1-el, mert a gyorsulása gyengébb annál. A Veyronban a nitro ami marha erõs +34-35-ös!
SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

goregrind
A lópikulát!

O.F.F.

[/off]

Utolsó off máma, enyém az utolsó szó 😛

Bristol & Bayshore-on levertem egy Carrera GT-t és egy Procart Eclipse-vel
A Most Wantedben <#hehe>

Balathruin

goregrind
XD

7r1v1um
Deee.Azért írtad,ne is tagadd,ha az apfelsaft beszélne belõled, akkor Rexike1859 lenne.;D

Frankón azt hittem, kalapos a pilóta a Cortinában, aztán esett le, hogy az a belsõ tükör. <#idiota>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ej, miért vág ki az SRW állandóan, ha mások ellen akarok versenyezni... Miért, miért, miért? Ez ilyen random gond, vagy a sávszélességhez van köze? A reinstall lehet megoldás? (Megjegyzem, azért ide teszem, mert itt olvassa is valaki, aki nyomja is, szóval hamarabb jön válasz.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)