Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Project D|Rare Car Collector|
(UI:
és végre szerkeszthetem a hozzászólásaimat?!? <#idiota>#idiota>)
DISCORD: grimanddark
És talán egyszer eljön az idõ amikor nem hiszed azt, hogy mindent tudsz! <#idiota>#idiota>
A sok alkesz....
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Balathruin
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
(Amúgy íveld a linket mert lehet az jobb, mint amit én találtam!)
Amúgy tõlem csináld, mikor mondtam, hogy soha? Ejnye rex..
Én meg keresem, kerestem - azért csináltam a tesztképeket. És azért szarakodok videóval, hogy ne legyen tele spammolva a fórum ugyan azokkal a kérdésekkel heteken, hónapokon át. Igaz, a HÁGÉ úr azt mondta, hogy "minek?" de az nem jut el a kis fiatal suttyó almaléhörpintõ fejéig neki sem, hogy amit õ tud, azt nem biztos, hogy más is tudja...
És mennyire igazolja ezt az elméletet nap mint nap a "tapasztalatlan" felhasználó. Közel 10 éve fórumozgatok, volt idõ kitapasztalni... <#zavart1>#zavart1>
Majd,ha hazaérek a pc-n megnézem,telefonon nem szarakodok vele.
Egyébként ma 0órától 1 évvel idõsebb vagyok,mint tegnap 23:59-kor.Happy Birthday 2 Me!!!
Feltölteni fel lehet, de:
"These pictures will not end up in an album and cannot be linked back to you."
Azaz semmiféle albumba nem rendezhetem a képeimet már ingyé' mint eddig. Viszont akkor minek regisztráljon akárki is, a van olyan szolgáltató, amelyiknél nem kell az ingyenes és egyszerû képfeltöltéshez?
És most jöhet az okosabb válasz erre... <#eljen>#eljen>
Az URL itt a menüben ugyebár: http://picturepush.com/upa -> Itt ez fogad: This page requires to be logged in
Ok,semmi gond! Regisztrálva vagyok. Belépek és kattintok a feltöltésre, ezt látom: Account upload limit: 0 MB Left to upload. Please consider upgrading
Nem hiszel nekem? Teszteld... <#eljen>#eljen>
Mûködik a picturepush,csak regisztrálni kell.Én tegnap azon keresztül töltöttem fel a képet.
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
+ Én már azt se bánnám, ha csalók ellen dobna lobbiba a játék... az 5 perces várakozás utáni üres lobbi szarabb. mint amikor régen nagy szinten nagy autóval kis pályára vártam... A játékosok 1 százaléka se érte el az 1000 futamot a statisztika újrekezdése óta. Hol mennek versenyeket a versenyzõk a versenyjátékban? Leléptem mára
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Akkora erõvel kattintottam ide:
, majd beszakadt a monitor! <#idiota>#idiota>DISCORD: grimanddark
De, egy napi hülyeségnek elment, vége a GIF partinak.
#79341 Megj.: a Bugatti meg odavág mindent, hacsak nem egy dupla utántöltõs faszkalap jön F1-el, mert a gyorsulása gyengébb annál. A Veyronban a nitro ami marha erõs +34-35-ös!

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Balathruin
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

[/off]