Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Egyvalamit azonban felejtettem megkérdezni a fotóbáket-el kapcsolatban a tisztelt hágé úrtól... Ön oké ezzel?

"Completely free + Ad supported = I'm okay with (only) 2GB" <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
imgbox regisztráció után:

- Unlimited storage space
- Unlimited storage time

Én ezzel vagyok elégedett! <#taps>

DISCORD: grimanddark

7r1v1um
Felregisztráltam az elõzõre,erre kicseréled.....Szegény embert az ág is húzza.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Persze, kódra nincs idõ, új autót bezzeg be tudtak rakni (Ford Lotus Cortina)
Szerintem ezt az autót csak mi látjuk Scirocco-nak. Én is mentem vele párat, lehetetlen, amit csinál.
goregrind
Hágé úrnak piros pont! <#eljen>

Kegyetlen hószú pályák vannak ezen a héten 😄

A PPush igen, fizetõs lett, ki is cserélem.
A Photobucket.com-on? igen.

Project D|Rare Car Collector|

Mi történt ezzel a picturepush-al fizetõs lett a saját album? Krisz amit te linkeltél abban vissza lehet keresni a saját feltöltést?
goregrind
"silviával tolatva jobbat mész"

SUNNY84HUN
akkor nem bújok el annyira 😄 ha hacker valóban

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
hát ez betett így a nap közepére el is megyek itthonról és csak holnap jövök haza dél fele <#zavart1><#nevetes2> nekem az a max azon a pályán , el is szégyellem magam

#79478 azt gondoltam hogy silviával tolatva jobbat mész 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

de!!!!!!!!!!!!! és itt a lényeg!!!

Ez a csávo speed hack-es mert pu nélkül 3:06 ami lehetetlen

Simraceway: tigris013

lehet mert nekem 3:04 van Silviával és tudjuk hogy a silvia gyengébb

goregrind
Nézzük akkor abból a szempontból, hogy Õ tényleg ûber-profi módon tolja a játékot. Akkor viszont te egy rohadt béna pöcsnek számítasz, mert 3 nitróval is lassabb voltál nála! <#hehe>

Akkor most kezd el szégyellni magad,Honda mehet az íbéjre, keress helyette görkorit! <#taps><#idiota>

SUNNY84HUN
hát bazd meg 😄

SUNNY84HUN

SUNNY84HUN
kis érdekesség 😊 létezik hogy valaki így megy itt

ez meg az én idõm de nekem ez a max itt

Nemtudok ti hogy vagytok vele,de engem állandóan ledob a szerver, vagy fel sem enged
ezzel az üzenettel: SERVER_FATAL_ERROR_CODE_7
a fõnököm mondta hogy nem kell menni(így nem fogyott semmit a 20 nap 😄)

<#taps>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Te almalé betyár nem látalak fent a tsen már vagy 2 hete se grupban

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Te figy már a 20 alap szabidból mennyid van még ?
😄DD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

SUNNY84HUN
örülünk neki <#nevetes2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

7r1v1um
Én is aszondom,hogy világít a bõre,dehát beszélhetek Én.........

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Sziasztok!

2 napig boldogítok mindenkit 2 nap szabim van

SUNNY84HUN
nem fekete vagy is annyi köze van az általad titulált niggerhez mint nekem az egyházhoz <#hehe><#nevetes2>

7r1v1um
Segítsetek már!
Öcsémmel egy fél órája vitatkozunk,hogy Vin Diesel nigger-e vagy nem?

Na már nagyon megy a drag, és rájöttem a váltáskombinációkra. <#nyes>

goregrind
A -1 IQ alatti emberek az út szélén álldigálnak, a többieknek van eszük és a domb tetején vigyorognak az út szélén állókon! <#taps>

tutuhawer
itt van szembõl is HD minõségben.
Youtube

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ahelyett hogy beraknák driver profilba itt szerencsétlenkednek egy kóddal ....

DURVA <#szomoru1> Csak saját felelõsségre!

Hipp-hipp hurrá!
Újra van Lucky Towers.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

goregrind
És a lényeges dolgokkal mi lesz hágé uram??? <#banplz>

7r1v1um
És hogyan akarják ezt megakadályozni?Most fel van spanolva pár 100.000 vagy 1.000.000 játékos,ha kiadják a kódot ezek nagy része megrohanja a kódbeváltót,úgyhogy harangoztak a dolognak egy hétig biztos,mint a GT3-as Porschenél.....

Ja bocs. Google bug.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nem kell ehhez jóhiszemûnek lennem, mert volt már róla szó régebben, meg az orosz kódokat is erre hivatkozva nem adták eddig (meg gondolom mostmár nem is fogják <#mf1>)
Ki nyúlkál bele a tuning tippjeimbe? A Mitsubishi-s rész már megint szanaszét.

7r1v1um
Én nem vagyok ilyen jóhiszemû.Bár még tudok jáccódni,úgyhogy akár igazad is lehet.

Az oroszok is azért nem akartak adni, de szerintem már biztos nem fognak adni. <#wilting>

Az csak annyi hogy mivel mindig összeomlik a weboldaluk ha kódot adnak ki, most figyelni akarják...bár úgyis össze fog omlani megint <#idiota><#falbav>
7r1v1um
Mondjuk ez a "we need people monitoring stuff" jobban érdekel."Kajmánüzérkedtél?Nyema Miura!"

De minek figyelni, meg akarják nézni közelrõl ahogy összeomlik a csodálatos weboldaluk? <#idiota>
Pfuu

Azt mondták hogy "early next week", vagyis a jövõ hét elején, vagyiiiis ezek közül lehet választani: Hétfõ, Kedd, Szerda. Csütörtök már a hét közepe, és a többi három nap az meg a hét vége. De nekem az az érzésem hogy holnap jön.<#eplus2>

MineHeadHun
Nemá 😄 és ha pont akkor adják ki a kódot 3-4 hét múlva, mikor nyaralok, mérges leszek
Remélem 1-2 hét múlva adják ki a cuccost, vagy akkor mikor vége a nyári szünetnek? <#fejvakaras>
Ok, én tudok még várni. 😄

Ezt írták kb 45 perce arra a kérdésre hogy holnap vagy ma lesz e kód:
"Not today as it's a public Holiday in Canada and we need people monitoring stuff when we release the code 😊"
Honnan tod? Ha nem ma, akkor holnap. <#action>