Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem csak nekem vannak gondok az nfs-el a legutobbi patch óta
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9577493.page

Simraceway: tigris013

trakk
Egész megtetszett az a Cortina-kompozíció, amit Jack linkelt tegnap. Fel is dobtam a sajátomra.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

goregrind
Már írtam, csak az almalé hatása gondolom... fótóbolt! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Mivel készíted ezeket a GIFeket te Rexfelügyelõ? 😄

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Egyébként meg rossz nevet adtam meg ide való regisztrációmkor. Valami ilyesmi kellett volna: Rexike1977

Persze ez nem azt jelenti, hogy önnek kedves HG ezek után csókolomot kell köszönnie, csak megjegyeztem... <#zavart1>

goregrind
De ha szeretnéd, holnapra lesz új - és persze minden napra! Nehogy megund! <#taps>

goregrind
Ment a piros pont! <#taps><#eljen>

és persze...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De unalmas, plusz, ja, megérdemlem

Miért? Megérdemled.

légy türelmes

Mész a Magic Listre ha mindig ezt a GIF-t rakod be, boring 😄

Nem hiszem el hogy ORIGINEN KERESZTÛL IS KIVÁG A K...... B....... meg a játékot.

goregrind
Mit akar maga intézkedni??? <#idiota>

7r1v1um
Saját megfigyeléseimet írtam le.Persze aki az egyiket szarakodásra használja,az a többit is arra fogja...

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Gyökerek nem jöttök futni? Akkor vakarjátok véresre a hátatokat Vagy nem <#kuss>

X

7r1v1um
Ahan!
Tudja,hogy "bûnös" és most magyarázkodna:-DDDD

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Mit jelent ez a kérdés?

légy türelmes

Arra is jól használható. Legtöbben a nitrót is arra használják, bár közben azt képzelik, hogy hatalmasak a tökeik.

Az OML-t is lehet okosan és tisztességesen használni.

légy türelmes

nem off, mert Rexel kapcsolatban akarok intézkedni és Rex játékos, tehát féloff, de elég legyen az Offokból, igaz 😄

7r1v1um
Jahh!!
A Crank-szérián jót szoktam röhögni,dehát Statham is feláldozható.....
Figyelitek,hogy offol a topic-tulaj!!!!

7r1v1um
Dehogy!😊
Ha megfigyeled többnyire arra használják,hogy a versenyben levõket szivassák,aki használta, az meg lelép.
Másrészt,ha 2 kör kevés,hogy megelõzd az elõtted levõt,akkor gyorsabb a kocsija, a harmadikban csak nagyobb hátránnyal érsz célba.

Jason Statham jobb lesz erre a célra.

7r1v1um
Bond-filmeket nem szeressem,sznob faszság.Inkább Jason Bournet küldd!

Az miért használhatatlan? Mindig elöl vagy?

légy türelmes

Tomra M.I.B, Rexre meg 007-es ügynök megy ki, Rex: ha látsz egy DBS-t vagy V12 vantage-t, akkor menekülj 😄

7r1v1um
Valahogy úgy!Telefonra találtam neuralizálórt,de 400 pénzt nem ér.

M.I.B

de örülnék nitronak ma mindet ellõttem és nem leltem

goregrind
Lófaszjóska sehunsenki rohangálni? A rüh futkosna a hátatokon... <#idiota>

7r1v1um
Gondolom az alkatrészekre céloztál.Hát mázlista vagy,nekem csak használhatatlan one more lapot meg 3-5 nitrót hajlandó juttatni,akármilyen versenyen akárhol végzek.

<#taps>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

7r1v1um
Nocsak-nocsak,de bátor valaki.Aztán,ha az iccaka közepén sötét öltönyös,kefefrizurás uriemberek ébresztenék puskatussal,akkor ne tessen csodálkozni,sírni nekünk itt a fórumon!Ban plz!

<#worship><#eljen>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

E és C classos versenyeken szedtem össze ma is találtam 2-öt ha töbször nyerek egymás után akkor lelek

goregrind
Önnek meg kedves hágé...

Az egyenes gyorsulás is kiváló, nem holmi audi, melyhez szpré használata szükséges!

De hogy megadjam a tiszteletet is...
Hailt to mr EGO! <#taps><#idiota>

Kit érdekel? Engem nem. A 959 a csúcs. Meg a Procar. A többi csak újkori magömleny.

légy türelmes

goregrind
Én nem arra építek, hogy "aszonták".... Én nap mint nap játszok vele! Mint írtam a jelenlegi egy csillagos motort, a sárga három csillagos turbót és az egy csillagos piros féket kell még cserélnem - amint lesz alkatrész.

És hogy ki mit mond, az csak hasznos infó - de nem vezérelv! Mindenkinek más a véleménye, a saját tapasztalat ami számít!

7r1v1um
Hogy a bõröcske hûljön a szemgolyóid köré a 3*-os alkatrészek miatt.😄

tudok mondani embereket akik mondták hogy szar a bugati és a zonda jobb nála és top50-es játékosok

Egyenes gyorsulás? 😄 -1

goregrind
Kanyarodás: 5*
Kanyarból gyorsulás: 5*

Mindez fos motorral, turbóval (és fékkel) <#eljen>

azt hiszem a 200-at megcsinálom D-re van 3 csillagos cuccom

200sx van a garázsba E-n használom de kivették az E circuitot de ügyesen használva az E sprinten a pálya második szakaszába verhetetlen, csak nem szabad nagyon lemaradni a scirokrol

Elismerem jól megy a bugatti de olyan ronda mint a szar.. okádék 1 autó.. és azóta már vannak gyorsabb kocsik is, nem worldben hanem a való világban 😊
nem lehet más accounton segítséget kérni.

az IS300 a legjobb D-re csak azt is kivették

A mottod meg nevetséges, most én is nekiindultam a Bugatti projektnek kiszámoltam 5005 pontom lehet, majd írok róla véleményt. A másik tök mindegy hogy 420-at megy a kanyarodás és az onnan lévõ kigyorsítás a lényeg

7r1v1um
Viszont van occsóér' Super Snake a másik profillal meglesem mire megyek vele versenyen, mert a dragtól hányok, viszont jól néz ki.

Kis segítséget kérek: bejelentkezés nélkül lehet valahogy a support-nak írni, vagy egy másik acc-ról kérdezni pl. ha az enyémen bejelentkezek?
Fontos!! Elõre is köszi a válaszokat.

#79312 Ha D-re kell ott a Nissan 200SX olyan mint a Silvia, sõt jobb pl. TE-re (rendõrözés), mert nagyobb az alap ramja. Különben szinte majdnem egyformán mennek.
SUNNY84HUN
gxp vegyél skillezd meg rendesen és a színsor bele ami személyemnek eléggé jó lett eleje 5 k d class ra

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
azt az eclipset nehogy megvedd semmire nem jó , én a boostos eclipsre gondoltam a másik lónyál

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

viszont eclips van igc-ért.van rá esély, hogy a silvia igc lesz?

7r1v1um
Kivették a listáról.....