Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Project D|Rare Car Collector|
agera vagy cinque?
Azért hasznos volt az az egyetlen egy kontárkodásom - nem? <#idiota>#idiota>
DISCORD: grimanddark
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Simraceway: tigris013
Azt hittem valami programot rövidítesz (okádni tudok a rövidítés mániától),meg aztán jópár éves a gépem.Bocs nem szóltam,azt is csak nagyon halkan.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Interista, nekem mára ennyi, tesóm érkezik, úgyhogy nem erõltetem, zabálok egy kis húst is meló elõtt. Különben nyertél volna...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Igen, ezt most komolyan mondom. Nézzen utána, aki nem hiszi.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Balathruin
Minden netet használó alkalmazás bezárása
Gyors CCleaner futtatása
Origin alkalmazás indítása
Játék indítása az Origin-bõl, Apex-US szerver kiválasztása
Megy a játék amíg meg nem unom.
Eddig 2 vagy 3 alkalommal történt exe hiba (vagy böngészõ, vagy a TS futott közben)
Hol a hiba akkor most? <#idiota>#idiota>
Más: akinél kifagy így úgy amúgy a játék, az tegye a minõséget minimumra (gyémánthoz, utána low) a felbontást 600×800-ra és win mód. utána teljes képernyõ. Ha így is kifagy belépés után az elõbbi beállítások után egy single futam és így esélyes, hogy menni fog. MP elõtt is mindenképp a gép ellen kell menni, mert általában kifagy ott elsõre.
Balathruin
Amúgy nem tudom, tényleg mi bajod velem, egy baromi régi családi képet felraktam a faszbúúkra, mert gondoltam miért ne, aztán ki kell cikizni, mert együtt merek lenni anyámmal..
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA