Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mind a kettõt megszeretném venni csak túl sok boost a kettõ egybe. Pagani volt már akcióba?

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Ha mész a csorda után, akkor pagani. Mert tényleg jó. Ha nem mész a csorda után, akkor Agera, mert tényleg jó. A Hastingson teszteltem õket és két másodperccel mentem jobb idõt Agerával. Szinte semmi különbség a két autó közt összteljesítményben.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

jobb kanyarban mint a cinque?

7r1v1um
GUMPERT apollo

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Mi lett az Audi-val? <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Agera All tha way

Project D|Rare Car Collector|

Egy néhány hete toborzódó, nem hivatalos Török NFSW fanclub szerûség.

érdekelne a véleményetek.
agera vagy cinque?

goregrind
Valaki? <#zavart1>

Azért hasznos volt az az egyetlen egy kontárkodásom - nem? <#idiota>

Blacus27: zárasd le gyorsan a tuning tippjeidet, mert még valaki kezelésbe veszi helyetted.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Oha mi van a játékkal megint be se láp a lauchner. Egész délután most jó volt a játék nálam nem dobott ki nfsw.exe hibával a loadig képernyõnél de most megint fos

Simraceway: tigris013

7r1v1um
ÖÖÖ......
Azt hittem valami programot rövidítesz (okádni tudok a rövidítés mániától),meg aztán jópár éves a gépem.Bocs nem szóltam,azt is csak nagyon halkan.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

tutuhawer
kicsit lassú, de a piros pont jár Rexinfernumnak.
Interista, nekem mára ennyi, tesóm érkezik, úgyhogy nem erõltetem, zabálok egy kis húst is meló elõtt. Különben nyertél volna...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Megy. Lehet én is ezt fogom használni

goregrind
SSD-t nem kell, NEM SZABAD töredezettség mentesíteni! <#lama><#ejnye1>

mostani E eventes pálya nagyon kedvez a Nissanoknak

A vérprofit elfelejtettem idézõjelbe tenni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

7r1v1um
Ugyanarra való,de a SD jobb,mert azért!:-P

tutuhawer
tesztelem az új feltöltõoldalt

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SCHECHTER-rel én is mentem ma. Kemény 3 nitrót nyomtam, és lenyomtam (megjegyzem, én egy 240SX-el voltam, õ a Scirocco-jával). Erre kaptam azt a választ: "Youre a NOOB thats all" és leblokkolt. Szóval hiába vérprofi. egy beképzelt barom.

goregrind
Nem teccet kihagyni! SSD-m van... <#idiota>

4-5 szõr mielõtt a célba értem 100-200 m (persze E event elsõ hely) akkor dobott ki. egyébként már én is megfigyeltem bizonyos játékosoknál csinálja. ezt onnan gondolom kétszer játszottam 1 játékossal csak ketten voltunk mindig kirakott

7r1v1um
CCleaner után a SmartDefragot ki teccet hagyni (lehetõleg teljes optimalizálással).

goregrind
Egyébként a gép is közrejátszhat ebben, az a gép amelyiken fut a játék. De ez csak feltételezés! Tesóm gépén nyomattam ugyebár nem rég, rengeteg gondom volt akkor, most szinte semmi! <#eljen>

trakk
Amikor kivág a lobbyból, vagy a lobby utáni töltõképernyõrõl, az biza egy hack. Hátha esetleg valaki még nem tudja.
Igen, ezt most komolyan mondom. Nézzen utána, aki nem hiszi.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

engem is nõnek néz a játék szopat eror7

Engem is csak kétszer dobott le, egyszer exe hiba, hála anyám negatív erejének, a másik meg D class töltõképernyõ volt. Mind2-nél volt böngészõ nyitva, a 2-nál még Utorrent is ment.

Balathruin

goregrind
Rexike megy enefesvördözni... <#zavart1>

Minden netet használó alkalmazás bezárása
Gyors CCleaner futtatása
Origin alkalmazás indítása
Játék indítása az Origin-bõl, Apex-US szerver kiválasztása
Megy a játék amíg meg nem unom.
Eddig 2 vagy 3 alkalommal történt exe hiba (vagy böngészõ, vagy a TS futott közben)

Hol a hiba akkor most? <#idiota>

goregrind
Válasz kérdésedre: Igen!

Rex az imgboxos.

Megpróbáltam felmenni, azonnal levágott, ennyi volt nekem máma ebbõl a fostaligából.

Próbálj meg átmenni a másik szerverre, énis eddig EU-n voltam most átmentem a másikra és nemdobál ki.
HG (vagy aki tudja) akkor most a Photobucket-ra csak 2GB-ig lehet ingyenesen feltölteni az imgbox-ra meg korlátlanul reg. után?

Más: akinél kifagy így úgy amúgy a játék, az tegye a minõséget minimumra (gyémánthoz, utána low) a felbontást 600×800-ra és win mód. utána teljes képernyõ. Ha így is kifagy belépés után az elõbbi beállítások után egy single futam és így esélyes, hogy menni fog. MP elõtt is mindenképp a gép ellen kell menni, mert általában kifagy ott elsõre.
Srácok valaki pls próbálja meg nekem felkapni a gyémántot ami lent a stadionban van. az az utolsó de engem ott mindig kidob a játék 😞 ha vki bevállalja azt az 1 követ akk privben elküldöm belépési adatokat
Egy kalap szutyok, nekem is úgy laggol a szerver, fel se nézek..

csodás most emg rányomok a playra és fatal error 7 -.-<#falbav><#falbav>
Van akinél megy rendesen ez a fos? Belépek hogy összeszedjem a gyémántokat és kb 10 másodperc mulva le is dob exe hibával. de már 5. alkalommal :S még 1 gyémánt sincs meg a 15-bõl :S
Tudod mi a vicc? Ha nem lenne ennyire baszogató, hogy engem cseszeget, a semmiért(nem is ismerem, hát, banyeg..), simán megpróbálnék vele barátkozni, meg kapcsolatot tartani, mert ahogy Photoshoppol, zseniális. Csak, sajnos nem a jó célra.

5 sebességes, többit nem tudom.

Valaki le tudná nekem írni a Procar sebességeit a fokozatokban? Kell a Most Wantedhez <#vigyor2>

Balathruin

<#eljen>

Kitiltottam 2-3 hétre, tudom, hogy nem bírjátok egymást, nem tudom miért, de rólam leszállnál? Kösz. Rendezzétek le együtt Tommal kint, nekem nincs kedvem Romániába ezért kimenni.

Amúgy nem tudom, tényleg mi bajod velem, egy baromi régi családi képet felraktam a faszbúúkra, mert gondoltam miért ne, aztán ki kell cikizni, mert együtt merek lenni anyámmal..

Szerinted kell? Kellesz ide? Baj van? Akarsz róla beszélni? Ugyanmár....

Te is megigértél valamit, beszélhetnék veled kicsit komolyabban is?

trakk
És én még mindig tökéletesen megvagyok a tinypic.com-mal, nem kell se reg, se fizetés, se semmi, és mindig mûködik...

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

EA-nak mert EA-nek nem jo <#vigyor2>

Chrisz megigertel velamit , hogy tomdrivert kitszed. Most kezdjem megint ?
Így kell beszólni az EA-nek: <#mf1>