Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csütörtöktõl nyaralni megyek szóval ja :-D

Project D|Rare Car Collector|

Kéne az elkövetkezendõ pár napban valami groupos baromkodás, benne vagyok? <#vigyor3>
Veritax, ha bent van a Solstice, akkor az jó C vagy D-be is!

Balathruin

Sziasztok, 1 garázshely maradt és nem tudom milyen kocsit vegyek igcért.. valaki segítsen mondjatok jó igc-s kocsikat. pénz nem számít 😊 köszi 😊
Ugye :-D

Kár,hogy nem jöttél jókat meccseltünk<#wave>
majd vissza állitom nincs gmailom

most irok
7r1v1um
Sokkal jobb a hozzáállás ezzel a smileyval.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ha nem maradnál, akkor üzennék az aldinak hogy több almalét ne áruljanak 😄D
Kösz neked is :-D

Köszi

na kuldjel mail a [email protected]
Ment

trakk
Szerintem jobb munkát végzel, mint amit én végeztem volna, szóval persze.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

ja de van mas [email protected]
Ha nem látod, akkor nem.

7r1v1um
Heyyy!
Mi ez a kérdés?Te vagy a boss,Neked köszönhetjük a topic létét.Ha a délutáni jómadárra céloztál,akkor azzal meg ne foglalkozz:mivel úgysem tudsz mindenkinek megfelelni,felelj meg azoknak,akiknek meg akarsz.Ugyan csak egy hónapja vagyok itt aktív,meg többnyire csak a bohóckodás a célom nem a "szakmázás",de elég jó emberismerõnek számítok a való életben,úgyhogy:Just keep it going!

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

nincs miert ez nem jo?
Nincs más Emailed?

nem kapom
Fórum fõmenüben ott van bal oldalt egy privát üzenetek funkció, de legyen.

Asszem hozzáadtalak.

APEX-EU-n is tudtam pár perce. De csak azért tudtam, mert kiléptem. Mert elteszem magam holnapra.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

oks köszi, de most már nincs kedvem felmenni

Simraceway: tigris013

Csak APEX-US-en
de itt kell varjak 80 masodpercet
nem tudok egymes utan iri
KERLEK GYERE A MESSRE
Nem kell mail, itt SGn is lehet privátban beszélgetni 😊

pillanatnyilag a mail yahoo nem enged be a Mailhoz de ird be az ID-met a messre (ADD CONTACT)
Micsoda gépek. szívesen látnám élõben *-*
Mindenki tud multizni???????????????

Messenger. Szerintem. A "Mess" az messenger.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Szabi
én akkor adtam tovább a stafétát amikor már bele se olvastam az új hszekbe 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Ment a mail

es akkor miert nem josz fel hogy beszeljunk komojan?
naaaa,a a 3:58-as rekordomat elbaxtam <#falbav><#falbav>

Country Club-on meglett volna a 3:58.7

Miért ne lenne? 😄

Majd kiderül. Remélem nem kerül be. Videót se tudok felmutatni, szóval szorítok. Habár ez szerintem nagyon jó eredmény a részemrõl. Ilyet még sose mentem.

ige miert nincsen ?
Messre? Email?

A 3 körös idõ is felkerülhet igaz, ha más nincs..de csak a legjobb idõidet írja, és a 3 körösnek is a 3. végénél fogja írni, semm iilyen elsõ két kör számolása "trükk" nincs...arra rá se néznek, hiszen több tízezredik helyen lesz
ok crisz ha akarsz beszelni KOMOLYAN gyere a messre az ID: [email protected]
Van egy pár 3 körös idõm a statisztikámban, szóval azt is figyeli. Szerintem azt úgy számolja, hogy az elsõ 2 kör idejét összeadja és a 3 körös idõt annak megfelelõen helyezi be a rangsorba.
Csak mert ha kiszámolod 4:37, akkor 3:05 környékén lehet a két körös idõ.

Aki nem talál versenyt, meg nem akar nagyon sietni annak elég egy Road Runner vagy mivel az nincs egy Hemi Cuda is. Egyrészt jókat lehet menni ezekkel is és PU nélkül is. Általában alacsony szintû és tapasztalatlan játékosok mellé tesz be, mellesleg jókat lehet röhögni egyesek bénázásán.

Megj.: az elsõ járgány nagyon komolyan indul 4s perfect-el (kb. MR szinten) és kanyargós pályán ahol a Lambo-k Porsche-k stb. már szenvednek tökéletes fekszik az íveken, a másik kevésbé jól induló, de hasonlóan szépen fordítható.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A régebbi képfeltöltõ kicsit jobb volt, meg egyszerûbb, de hát szegény ember vízzel fõz.

Megj2: Win7-en nem kell töredezettség mentesíteni, mert automatikus!

#79538 A cinege jobban megy és stabilabb is szerintem kanyargóson (nekem a mostani S-es pályán az F jobbat ment), bár Agera-m nincs, de MP-ben rendre lemarad és majdnem egyforma a sebességük.
3 körös idõ lehet fel se kerül, sõt valószínû..csillagos meg fõleg nem lesz
Ha továbbra is sok aldis almalét iszol: igen, megfelelõ.

Ajajajj...
4:37😞valamennyi) Lucky Towers 240SX-szel (3 kör). És valószínûsíthetõ, hogy egy speedhack-es mögött.
Asszem 12 nitróval, 23%-os nitróhûtõvel.
Azért remélem nem lesz csillagos az idõ.

Egy röpke kérdés felmerült bennem, ami pár hónapja baszogat:
Megfelelõ vagyok HG-nak? Elégedettek vagytok(többnyire) a munkámmal(Meg rexnem is kösz a menüt, az a legnagyobb segítség) És ha nem, akkor itt hagyjam a HG-ságot?

Azzzigen. Szép!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

inkább a technikásabb pályákat szeretem, szóval hajlok a cinque felé, de várok még kicsit hátha le lesz értékelve mostanában valami jó kocsi.
köszi a véleményeket

És az Agerával lehet ilyesmit tenni:

Cinque jobb a techinkás pályákon, Agera jobb nagy sebességûeken mint pl a múltheti S class-os pálya..F1 meg megüti mindkettõt mindenhol <#mf1>