Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW M3 E30. Sokan mondják, hogy nem érdemes A-ba tuningolni, mert a vetélytársak jobbak. Én azt mondom, minél jobbá kell tenni a gépet, és a vetélytársakkal pedig nem kell a classos futamokon összefutni, hanem lehet hasítani OPEN futamokon. Az M3 E30 elég jól megy. Nade ha lebutítom B-be, nekem óriási gondjaim vannak vele. A legnagyobb hibáim egyike, hogy visszavettem az E30-as BMW-met B-be. Persze jól ment, de nemhogy nem tetszett, hanem egyenesen kezelhetetlen volt nekem. Látom , a te BMW-d 5 másodperces gép, élvezetes lehet. Fuck logic
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Fuck Logic <#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez remélem már jó lesz, legalábbis annak tûnik!
Simraceway: tigris013
De ahogy nézem a másik már megvan.
Lejjebb meg elfelejtettem írni: *ráfrissítek lett volna!

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Megj.: az egész címnek egyformának kell lennie az nem változhat, ez lehet valami ideiglenes tárhely csak.
A zölden kiemelt rész a lényeges, az a teljes kép. A többit meg a szerver rendeli hozzá, az aktuális lekérés kódja. Azzal már nem kell foglalkozni, akármennyiszer is változik! <#eljen>#eljen>
DISCORD: grimanddark
Ráadásul 3-4 napja van benn SKRISZ, BEACON & STATION-ön egy elég furcsa idõvel az élen.
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Links Only-t másoltam ide be most!

Régebben így csináltam: kép tulajdonságok, cím kimásol, képfeltöltés bemásol és csókolom, de ez itt nem mûködik, mert álladóan más a kép címe és egy idõ múlva eltûnik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Kíváncsi vagyok el e tûnik mint az elõzõ!
Pl.: http://hcd-1.imgbox.com/adt1n4vI.jpg?st=jJrsT3wopG0gscHZgqkV4Q&e=1372713449
http://hcd-1.imgbox.com/adt1n4vI.jpg?st=AWTU2aRgNNdesMW0kwF5Sg&e=1372712464
És ez ugyan az egy kép!
Azért megpróbálom úgy ahogy a videón kell kínlódni, jó nagy egy szar az egész.
Próba2!
[/url]
Project D|Rare Car Collector|
Project D|Rare Car Collector|
Balathruin