Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
ha tehetném, én is minél magasabbra tuningolnám. Az értelme az, hogy jobb lesz a kocsi. Mondok egy példát:
BMW M3 E30. Sokan mondják, hogy nem érdemes A-ba tuningolni, mert a vetélytársak jobbak. Én azt mondom, minél jobbá kell tenni a gépet, és a vetélytársakkal pedig nem kell a classos futamokon összefutni, hanem lehet hasítani OPEN futamokon. Az M3 E30 elég jól megy. Nade ha lebutítom B-be, nekem óriási gondjaim vannak vele. A legnagyobb hibáim egyike, hogy visszavettem az E30-as BMW-met B-be. Persze jól ment, de nemhogy nem tetszett, hanem egyenesen kezelhetetlen volt nekem. Látom , a te BMW-d 5 másodperces gép, élvezetes lehet. Fuck logic

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Kicsit alkottam, nem a legjobb de azért elmegy egynek :
Szerintem ez a kocsi qrva jó, de az tény hogy nem S classba ...
Fuck Logic <#banplz>
egy kérdés: lehet még paypallal venni boostos???
Valaki elmagyarázza mi értelme full ultra-ra húzni ezt a fost és bejön vele a nagy S köre és még nem is siettem. <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez remélem már jó lesz, legalábbis annak tûnik!
átmentem apex-us re ott meg folyamatosan lost conection. nem lehet játszani

Simraceway: tigris013

De van 😊 csak nem fórumot lesem hanem játszok 😊
<#rinya>nincs senki?

mire ad garázshelyet ? soförpont vagy szint és mi a max? mert a jelenlegi 5 karcsu

Mivel a DBS már nem IGC-s nem lesz nehéz választani. Különben tök mindegy!
De ahogy nézem a másik már megvan.

Lejjebb meg elfelejtettem írni: *ráfrissítek lett volna!
V12 vantage vagy dbs? én a vantagera szavazok, tapasztalatok valakinek esetleg?
Tarpi
Nekem a kephost jól mûködik.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Fasza, el is tûnt a képem! #79625!!!!!! Vagyis, ha ráfisitek az oldalra. Mindegy majd keresek valami használhatót, mert ez egy fos!
Megj.: az egész címnek egyformának kell lennie az nem változhat, ez lehet valami ideiglenes tárhely csak.
goregrind
http://hcd-1.imgbox.com/abjRPBKs.jpg?st=rV_gXXs9f9uDP16ESM826A&e=1372717223

A zölden kiemelt rész a lényeges, az a teljes kép. A többit meg a szerver rendeli hozzá, az aktuális lekérés kódja. Azzal már nem kell foglalkozni, akármennyiszer is változik! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Lstaságból nem fogom ismételni a hibáit a fotóbáket-nek és a békásnak. Mindkettõt használtam, mindkettõ kukajárat...

Én csak azt nem értem hogy lehet mindig más egy kép címe mikor annak fixnek kellene lenni. Próbáljátok csak ki. A picturepush-on ha 100-szor nyitom meg a képet mindig egyforma, itt meg mindig más, ez miért van?
Nem tudja valaki, miért nem frissül kb. 5 óta a Magyar lista?

Ráadásul 3-4 napja van benn SKRISZ, BEACON & STATION-ön egy elég furcsa idõvel az élen.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Szerintem az imageshack.us még mindig egyszerûbb. <#idiota>

Balathruin

goregrind
Kiteheted egybõl nagyban is! Feltöltés után ott a 3 másolandó kód, a legelsõ (Links Only) a teljes kép! Egyébként az oldal betöltés miatt hasznos a kis kép, nem 2-3 órán át tölt... <#eljen>

Links Only-t másoltam ide be most!

goregrind
Na ugye, hogy ugye? <#zavart1>

Nem kicsiben akarom kitenni, hanem egybõl nagyban ez a kérdés, de lentebb eltûnt!
Régebben így csináltam: kép tulajdonságok, cím kimásol, képfeltöltés bemásol és csókolom, de ez itt nem mûködik, mert álladóan más a kép címe és egy idõ múlva eltûnik.
tutuhawer
nekem elsõre ment, ahogy akartam. Következtetés: okosabb vagyok, mint egy ötödikes <#taps><#idiota><#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind

Ehhez a hsz-hez készült videó! #79626

És akkor mi lesz veled almalé betyár ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind

Próba3! Krisz majd törli ha akarja!

Kíváncsi vagyok el e tûnik mint az elõzõ!
A kép címe állandóan változik ahányszor nyitom meg mindig más és más!
Pl.: http://hcd-1.imgbox.com/adt1n4vI.jpg?st=jJrsT3wopG0gscHZgqkV4Q&e=1372713449
http://hcd-1.imgbox.com/adt1n4vI.jpg?st=AWTU2aRgNNdesMW0kwF5Sg&e=1372712464

És ez ugyan az egy kép!

Azért megpróbálom úgy ahogy a videón kell kínlódni, jó nagy egy szar az egész.
Próba2!
[/url]
most voltak ...... jovo heten
Új IGC autók mikor lesznek?
persze jol teszed hogy törlöd nehogy valki elkezdjen itt örulni <#vigyor2>
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1> 😄 😄
nem VERITAX nem szivatlak<#mf1>
valakinek van kedve játszani?

Jó persze teljesen igazad van 😊 csak jó szórakozni a smájlikkal 😊 😄
Nem szivat, csak nem tudta, hogy nem eredeti, volt már olyan, amikor én nyomtam be fake kódot, de természetesem törlöm.

Project D|Rare Car Collector|

<#mf1> szivatsz itt a kódokkal 😄
Szerintem fake. De én alszok már

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Rendben, legközelebb lesz kínai nyelv is! <#taps><#idiota>

Köszöntem 😊
tutuhawer
kommentár is kell hozzá a Quqának... Vannak süket-némák is, a felirat meg nekik kell. Sõt, van, aki magyarul nem tud itt a fórumban, nekik pl egyéb nyelveken kell felirat... Nincs könnyû dolgod a tutorial videók készítésekor

tutuhawer
mert remek tippeket vársz még. Ha én lennék a helyedben, rákattintanék akár az nfs-s profilra, kicsit a kategóriás pályák ranglistáit nézegetném 2-300-ig, ott leszûrheted, õk mivel mennek. Ez kb 2-3 perc. Vagy megnézed, mik vannak a garázsodban, és mik nincsenek. Elég sok jó gép van már, de van-e amit még meg akarsz venni, tetszik-e stb stb. 2-3 perc alatt kész a döntés. Sokan mondják, hogy nem akarnak szart venni. Én meg sose akartam azt venni, amit nem is akarok. Vágod? Megmondja itt bárki, de kész vicc, hogy simán az orrodnál fogva vezet, aki akar, mert még kiváló tuningot is mond a józsipista az autóhoz. Szerintem vedd meg , amit akarsz és taposd az ösvényt.

goregrind
Videóban mutattam azt is! 😊

Hogy a jó anyjába kel úgy betenni (mit másoljak be), hogy egybõl nagy képet tegyen be, ne az oldalt. És én a képfeltöltés gombot szoktam használni nem a direkt linket!
Csak próbaképp töltöm fel a képet, mert a régi módszer nem mûködik ezen a fos új képfeltöltõ oldalon (elütnek a képek)!
Még nem vettem semmit 😄
tutuhawer
ha én mondok valamit elõbb, akkor azt veszed meg?

Köszi 😊
Legalább ezt is levideózhatod. <#vigyor2>

Balathruin