Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Country Club - 2:04.95 best lap time 😄
Porsche 911 GT2(997)
Simraceway: tigris013
Nincs lista a bannolt játékosokról, de a barátaim közül vannak páran.
De ha már vezetés...
DISCORD: grimanddark
És aki a vasalási technikát szeretné tanulmányozni, az erõsen gúvassza a szemeit (kb) 2.35 után, mert szemet kápráztató a mûsor! <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
És csak egy tipp...
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
lehet nem sokára meg kapjuk azt az újabb meccsboksz szintû verdát , legalábbis valami ilyesmit silabizáltam ki a facse-n
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Kavicsozás,90. nap - Rewards Booster Skill Pack nyeremény: 1 db 4*os kavicsozó, 2 db 4*os race cash, és egy 4*os+1*os pursuit cash skill-t nyertem. Rohanás a garázsba, sehol semmi a skillek közt. Garázsból ki, majd vissza - semmi. Játék restart, még mindig sehol semmi!
BIG THX 4 EA Games! <#mf2>#mf2>
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
..de kitudja mit hazudolnak azok 😄
Eheti infinite ajándékunkról van valami friss?(Értsd Miura)
bazz.... nem tudok képet betenni, mert szar... ja, nem is, mert jó. Quqának küldenem kéne hanganyagot is a képbeszúrásról. kínaiul, hogy értse <#nyes>#nyes>
Quqa csak gonoszkodok kicsit, semmi egyéb
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Másrészt, az Evo 9-be az alsó 3-ba abba K-P-P vagy K-P-K(itt azért fog csúszkálni a gumi miatt)
...volt. Elkelt
Köszi, igyekeztem szépre
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
ezt meg csak a reklám kedvéért... <#idiota>#idiota>
/király a firefoxos smiley vagy gif/
OFF:
akik szeretik a jó versenyeket, csak azoknak egy 2010-es legendás futam befejezése:
http://youtu.be/rwjg_L7zomg?t=1h3s
Ez meg nem célzás akar lenni senki felé sem!
Tutu is elb@lfaszkodta...
-vannak oldskool játékosok, akik a 86 pályát tudják fejbõl nitróval , readyvel együtt, miért ne mennének mindegyiken - megint és megint... Van nitór dögivel, több millió boostból kikerült az is.
-vannak newmanek, akik hamagyorsan szét youtube-ozták az agyukat és lemásolták az open classos civil mentes futamokat és máris õk a janik. Fõleg F1, Cinque, amik kimagaslóan jók. El is hiszik, hogy jók, de ekkor jön a Bugatti 420 km/ó 😊) remélem, jól írtam. Szóval ugyanazok a játékosok mennek rá, mert miért ne. Valakinek ez a fontos, itt ezért nem jár pont, nem foglalkozik vele senki.
-nem foglalkozik vele senki. Továbbgondolva létrehozok egy speedAPI-ra alapuló ranglistát, a neve legyen Trivium világranglistája, és Trivium mondja meg, mi fasza és mi nem. Senkinek semmi köze hozzá, független az EA-tõl, mindentõl. Kb ez az nfs-s.com. Az nfsunlimited lehet takén több, de a mi szempontunkból u.a.
Ugyanazok a kocsik... régi, új, újabb, legújabb. Jogos, amit írsz, semminek semmi köze a valósághoz, õk megadták, melyik autók jók és kész. Fõleg nitró a király, és nonszensz kategória a többi. Felesleges már 2010 õsze óta a sokféle autó. Egy BETA-s cimborám videóját láttam régrõl és nagyon király volt, na annak vége lett , amikor jöttek az alkatrészes tuningok 2010 õszén. Tuningolnád te , hogy jobb legyen, de minek... adott, hogy mivel érdemes a ranglistára menni, és a többibe kár a tuning sokak szerint. talán igazuk is van.
Én sose tudtam azt hazudni, hogy kell valamelyik gép, közben meg nem is , úgyhogy csak azt vettem, amit szeretek, például a Mitsu EVO IX. És lesz szíves Ryan012 megmondani nekem, de csak nekem, hogy a való életbõl vett tapasztalatai alapján vagy olvasás után milyen tuningot tegyek bele, hogy ne 200 legyen a kezelhetõsége az istenkirálycsászár EVO IX MR-nek. <#taps>#taps>

Két következtetést sikerült levonnom:
1.Az elsõ 10-15 helyen kategóriától meg pályától függõen ugyanazok állnak.(nekem elég gyanús módon............)
2.Az elsõ pár száz helyezést 95 százalékban ugyanazokkal a kocsikkal érték el.(ez is elég érdekes)
Az elsõ pont azért gyanús, mert sokat játszottam online blackjacket különbözõ amatõröknek fenntartott virtuális kaszinókon.Ott ismert olyan csúnya angol kifejezés,hogy "sharking".Akit érdekel elmagyarázom neki, hogy mit jelent, a mondandóm szempontjából inkább az a lényeges, hogy ez ellen a jelenség ellen az online kaszinók komolyan védekeznek.Itt úgy tûnik le se hányják.
A második ponttal meg az a bajom, hogy minek kategóriánként 15-20 modell, ha ugyanazokkal érik el a legjobb idõket...........