Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kérdés volt, pozitív visszajelzések jöttek, szóval marad a diktatúra és az elnyomás 😄

Project D|Rare Car Collector|

Hát almalé betyár te hol vagy a sarkon állsz és ott iszogatod a almalét és el gondolkozol hogy mi legyen a HGval 😄DD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Gyere fel Tsre akkor és meg beszéljuk a ram recordot 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

BONESAI
az mondjuk fasza hogy csak 7 helyet estem vissza a világon ennyi idõ alatt 😄

NFSW: BONESAI

lorci
Azt hittem tesó, hogy bannoltak...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak vicc volt <#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

BONESAI
Sziasztok
másfél hónap kihagyás után újra itt vagyok 😊

NFSW: BONESAI

Új best lap time-ot futottam Power ups nélkül

Country Club - 2:04.95 best lap time 😄
Porsche 911 GT2(997)

Simraceway: tigris013

lehet, de akkor az aktív játékosok száma max 3000 😄

lorci
Csak 1020... <#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

ok nem probléma. köszi
Szia meta, feloldottalak, de akkor arra szeretnélek kérni, hogy ne ugorj másokra(Csaló ³gy, csaló úgy, stb) és a többiektõl is ugyanezt kérem. Tiszta lap. Ok?!

Nincs lista a bannolt játékosokról, de a barátaim közül vannak páran.

helo. tud valaki pontosat a 1020 bannolt játékosról? gondolok olyasmire, hogy konkrét nevek lista, stb
goregrind
Nitróval egy bénának is sikerül, lásd a videót! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

A semmibõl felhoztam az Agerát 1. helyre rammerek ellen, STFU 😄

goregrind
Mennyire igaz!

De ha már vezetés...
Te sem ûberkirálykodhatsz a videód miatt, menj inkább gyaksizni te is! És most nem kell a kifogásokkal jönni... <#vigyor>

Inkább mint Magdi néni meg a pletyótársai 😄

goregrind
Mint a vidéki térmegfigyelõ rendszer, olyanok vagyunk TS-en!

Meg a HGság, ti is csak beszélni tudtok, vezetni nem 😄

goregrind
Látom megragadott a lényeg! Gempa urat illeti a dicséret egyébként... <#taps>

Rögtön a videó kezdetekor fingani egyet? Vannak ott bélproblémák 😄

goregrind
A hágé úr (asszem) tegnap biggyesztett egy kõnigsegg videót, akkor már én is ívelek egyet: CCX Wars! <#zavart1>

És aki a vasalási technikát szeretné tanulmányozni, az erõsen gúvassza a szemeit (kb) 2.35 után, mert szemet kápráztató a mûsor! <#taps><#eljen>

És csak egy tipp...
Ne kukucskáld a térképet az alagút végén! <#idiota>

Megjegyzem, az SRW-ben valószínûleg jobban tudnék menni automata váltóval, de inkább örülök, hogy lehet manuálisan pakolgatni. Szóval igen, becsület és önkínzás kérdése az egész.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tudtátok , hogy az almalé függõséghez majd elvonási tünetekhez is vezethet? <#nevetes1>

lehet nem sokára meg kapjuk azt az újabb meccsboksz szintû verdát , legalábbis valami ilyesmit silabizáltam ki a facse-n
Champion, ugye?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

7r1v1um
Nekem azt nem engedi, hogy Hastings-en versenyezzek. Ha joint nyomok kifagy, most megpróbálok teleportálással....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Hozza a formát a játék!

Kavicsozás,90. nap - Rewards Booster Skill Pack nyeremény: 1 db 4*os kavicsozó, 2 db 4*os race cash, és egy 4*os+1*os pursuit cash skill-t nyertem. Rohanás a garázsba, sehol semmi a skillek közt. Garázsból ki, majd vissza - semmi. Játék restart, még mindig sehol semmi!

BIG THX 4 EA Games! <#mf2>

7r1v1um
Tessék rájuk pirítani!

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Állítólag ma jön....
..de kitudja mit hazudolnak azok 😄

7r1v1um
T.Chris(19)2007!<#eplus2>
Eheti infinite ajándékunkról van valami friss?(Értsd Miura)

de én viszont pu nélkül megyek csak az lemaradt(még reggel van nekem 😛)

7r1v1um
Nekem is nagyon ó érzés, ha másodpercekkel döntögetem a rekordjaimat...illetve csak lenne, ha teszem azt nem a harmadik helyen végeznék autofinisher, meg "vérprofi",naponta 26 órát játszó kockaagyú mögött.

Meg a mostani szokásom, hogy bárki ellen megyek(auto finish ellen azért nem), mert most nem is igazán a idõk miatt megyek, hanem a pu mentem hibátlan kör és a best lap time miatt. Nem tudom nekem olyan jó érzés hogy Cinque-val Campus Interchange 4:11.2 idõm lett, meg Contry Club-on ott GT2(997)-el 4:12.6, de a 996-ossal 4:19.7. Nem tudom de nekem nagyon jó érzés.

tutuhawer
ami érdekes, hogy kb 3-400-as kezelhetõség, ami itt kevésnek számít, a legélvezetesebb, legvalóságosabb nekem. A kedvenc nyilván ebbe esik bele, és éppen ezért esélytelen gép - ma már. Régen a kedvenc pályákon még csak-csak
bazz.... nem tudok képet betenni, mert szar... ja, nem is, mert jó. Quqának küldenem kéne hanganyagot is a képbeszúrásról. kínaiul, hogy értse <#nyes>

Quqa csak gonoszkodok kicsit, semmi egyéb

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

én mostanába nem nitrótok de még juggert se hasznélok, csak akkor ha valaki nagyon pofátlan és nem tud szabályosan elmenni mellettem. Én is tudom hogy a 86 pályán hol kell nyomkodni az pu-kat DE!!, kell 1-vagy 2 kör amig eszembe jut hogy most merre járok.

Másrészt, az Evo 9-be az alsó 3-ba abba K-P-P vagy K-P-K(itt azért fog csúszkálni a gumi miatt)

7r1v1um
1et értek.Max kiegészíteni tudom: Szívok, mert olyan kocsikkal akarok játszani amik tetszenek is, nem pedig olyanokkal amit az utcán le se köpök....

tutuhawer
eladó...

...volt. Elkelt

Köszi, igyekeztem szépre

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Ja, rohadt fos az sg motor, és tiszta lottó, hogy mit fogad el és mit nem! <#banplz>

Ugye?! 😄

goregrind
Mekkora ászkirályság, hogy szerkeszthetem a hozzászólásaimat! <#taps>

goregrind

ezt meg csak a reklám kedvéért... <#idiota>

Nekem az az RX7 nagyon tetszik <#eljen>

tutuhawer
matchmaking... Rabidfox dobott be vakrandis képet, az egy vicc, én is utolsó pillanatban beugró játékosokat látok, szintén vicc, 2 percet is keres ellenfelet a játék, pedig direkt arra mentek rá, hogy ne legyen már ilyen, és ez óriási vicc, az ellenfelek minõségét szintén látja mindenki, kész vicc. Kipróbáltam a Heat online-t és az már jóval kevesebb spílerrel gazdákodik, azért nem talál ellenfelet vagy erõsebbek... Nekem is elegem van az esélytelen futamokból. Simracewayben a sok segitség miatt kicsit fals, néha ott is vicces, hogy bejön pl. egy Ryan012-szerû középszerûen ügyes játékos kontrollerrel és megfingat mindenkit full assistokkal, miközben és megpróbálom kezelni a 900 lóerõs hotrodot. De ez még mindig jobb, mint az NFS-féle esélytelen küzdelem

tutuhawer
bazzz.... király reklám ez a Skyline-omnak... Szerintem holnap is letesztelem az imgbox.comot, hátha holnap nem mûködik... <#taps><#eljen><#nevetes1><#vigyor2>

/király a firefoxos smiley vagy gif/

OFF:
akik szeretik a jó versenyeket, csak azoknak egy 2010-es legendás futam befejezése:
http://youtu.be/rwjg_L7zomg?t=1h3s

goregrind
Kedves Tutuhawer!

Légyszíves fejezd be az imgbox-al való bénázást te is (én is abbafejezemdeazonnal), mert az egy fos és oda nem lehet feltölteni és onnan eltûnnek a képek!

Ez meg nem célzás akar lenni senki felé sem!

7r1v1um
Sharking (cardshark), mikor profik ülnek be 0 pénzes, vagy pár dolláros/eurós asztalokhoz. Mielõtt félreértenéd nekem nem ezekkel a játékosokkal van bajom,hanem a matchmakinggel (az a rendszer ami összesorsolja a játékosokat az adott lobbiba).Jobb játékokban külön van szoba ezeknek a profiknak, hogy egymás társaságát élvezzék, ne a többinek vegyék el a kedvét az élettõl is....A ranglistás okfejtéssel nem vitatkozom,mert nem foglalkozom a ranglistával, másrészt Trivium ranglistáján csak olyanok szerepelnének akikkel sokat játszik és/vagy személyesen ismeri Õket.

goregrind
Akkor én nagyon elb@szhattam valamit, hogy az összes eddigi, regisztráció nélküli és regisztrációval feltöltött képem még megvan! Csak én lehetek a balf@asz... <#fejvakaras>

Tutu is elb@lfaszkodta...

tutuhawer
sharking, azaz mindenhol ugyanazok vannak nagyjából elöl:
-vannak oldskool játékosok, akik a 86 pályát tudják fejbõl nitróval , readyvel együtt, miért ne mennének mindegyiken - megint és megint... Van nitór dögivel, több millió boostból kikerült az is.
-vannak newmanek, akik hamagyorsan szét youtube-ozták az agyukat és lemásolták az open classos civil mentes futamokat és máris õk a janik. Fõleg F1, Cinque, amik kimagaslóan jók. El is hiszik, hogy jók, de ekkor jön a Bugatti 420 km/ó 😊) remélem, jól írtam. Szóval ugyanazok a játékosok mennek rá, mert miért ne. Valakinek ez a fontos, itt ezért nem jár pont, nem foglalkozik vele senki.
-nem foglalkozik vele senki. Továbbgondolva létrehozok egy speedAPI-ra alapuló ranglistát, a neve legyen Trivium világranglistája, és Trivium mondja meg, mi fasza és mi nem. Senkinek semmi köze hozzá, független az EA-tõl, mindentõl. Kb ez az nfs-s.com. Az nfsunlimited lehet takén több, de a mi szempontunkból u.a.

Ugyanazok a kocsik... régi, új, újabb, legújabb. Jogos, amit írsz, semminek semmi köze a valósághoz, õk megadták, melyik autók jók és kész. Fõleg nitró a király, és nonszensz kategória a többi. Felesleges már 2010 õsze óta a sokféle autó. Egy BETA-s cimborám videóját láttam régrõl és nagyon király volt, na annak vége lett , amikor jöttek az alkatrészes tuningok 2010 õszén. Tuningolnád te , hogy jobb legyen, de minek... adott, hogy mivel érdemes a ranglistára menni, és a többibe kár a tuning sokak szerint. talán igazuk is van.
Én sose tudtam azt hazudni, hogy kell valamelyik gép, közben meg nem is , úgyhogy csak azt vettem, amit szeretek, például a Mitsu EVO IX. És lesz szíves Ryan012 megmondani nekem, de csak nekem, hogy a való életbõl vett tapasztalatai alapján vagy olvasás után milyen tuningot tegyek bele, hogy ne 200 legyen a kezelhetõsége az istenkirálycsászár EVO IX MR-nek. <#taps>

7r1v1um
Egy éve, mikor elkezdtem ezzel játszani Én is azzal kezdtem, hogy böngészgettem az említett listákat, de nem 2-300-ig, hanem legalább 500-ig.
Két következtetést sikerült levonnom:
1.Az elsõ 10-15 helyen kategóriától meg pályától függõen ugyanazok állnak.(nekem elég gyanús módon............)
2.Az elsõ pár száz helyezést 95 százalékban ugyanazokkal a kocsikkal érték el.(ez is elég érdekes)

Az elsõ pont azért gyanús, mert sokat játszottam online blackjacket különbözõ amatõröknek fenntartott virtuális kaszinókon.Ott ismert olyan csúnya angol kifejezés,hogy "sharking".Akit érdekel elmagyarázom neki, hogy mit jelent, a mondandóm szempontjából inkább az a lényeges, hogy ez ellen a jelenség ellen az online kaszinók komolyan védekeznek.Itt úgy tûnik le se hányják.
A második ponttal meg az a bajom, hogy minek kategóriánként 15-20 modell, ha ugyanazokkal érik el a legjobb idõket...........

tutuhawer
félreértettem

Azt hogy érted hogy 5 másodperces?