Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
http://www.youtube.com/watch?v=1pK6JE0M0AY
Biztos láttad már, de mindig jó megnézni 😊
Hey
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Hoztam pár videót a régi cimboráknak 😊)))))
Kellemes szórakozást! (:
Mert te jól mész. Régen is jól mentél, meg most is. A kanyarokból nem jössz ki túl jól, de a gyorsulásod optimális, azzal mindenkit megversz. A top speedet tudod még kicsit nyújtani, azzal is elõrébb vagy kicsit. Én szeretem, ahogy versenyzel. Nem gondolkozol, csak nyomod. Jó erõsen nyomodyoutube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
az egyszerûen lehetetlen xD ha felraktad az olyan mint ha eladtad vna 😄
http://444.hu/2014/04/01/kecskeszimulator-teszt-gta-szoros-negylabuaknak/
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ha minden igaz elérhetõ a bugatti veyron IGCért 😄 2 millió 7száz ezer valahol olvastam és nem tudom h ez mennyire igaz
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni tõletek a játékkal kapcsolatban.
Vettem egy 24 colos LG LED monitort, amin a WORLD FULL HD-ben nem jelenik meg teljesen, körbe egy kb 1,5 centis fekete keret van. Más játéknál eddig ilyen nem jelentkezett.
AMD 7870 kártyám van. A Control Centerben a Méretezési beállításoknál a "Teljes méret" van (0%). Próbáltam a Képpont formátumot állítani de az sem segített.
Másnak nicns ilyen gond 1920x1080-ban?
mindenképp kell sárga moci zöld turbóval és váltóval jó hosszú áttét és fokozatok miatt mert jó öreg old car , rugó azért is jó piros mert nagyobb a ramja és jobban be lehet vágni a kanyarokban , gumi is jó ha sárga mert stabilabb ... fékkel lehet játszani de nekem sárga és piros között , a piros vált be szeretem érezni hogy hátsó kerekes. skillezésnél : erõsítsd a nitro hosszt és újratöltést , alapból erõs a nitrója de még lehet bele dobni erõsítést ,többi skillt rád bízom
köszi még1* 😊
most, hogy IGC-s volt és volt még egy kis boost-om garázshelyre a kíváncsiság kedvéért megvettem...
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Így kell beállítanod az origin fiókodat.
amirõl infót akarsz azt beixeled

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ilyet még én is kaptam...habár nem tudom mihez kellett türelem..A technikai problémáikról meg pláne nem tudok semmit,így,hogy pár hónapja még csak be sem léptem...De úgy látom most sem nagyon kell körbe néznem, maguktól megírják,hogy szarok..
Azt meg senkinek nem hiszem el,hogy véletlen,hogy 100 valahány kocsiból telibe ugyanazt adta mint a multkori...szánalom..még mindig...már megint?..
(de vajon ki pénzeli ezeket....)
Most is ideggörcs kerülgetett a felbukkanó baráti infók miatt a bal felsõ sarokban Ezt vajon meddig villogtatja mert legutoljára vagy egy hónapja kukkantottam fel és akkor nem volt ilyen.
jobban leköt az STO.
de azé figyelek és türelmes is vagyok😊

Ismételten köszönjük a megértésed és köszönjük a támogatásod.
"Nulla tenaci invia est via"
mivel angolom semmi sajna.
az emailben írták: In gratitude for your patience, we'd like to offer you a unique code for a Car Prize Pack.
Again, please accept our apologies and thank you for your support.
/The Need for Speed World Team
Nekem ezt dobta!
Again, please accept our apologies and thank you for your support.
/The Need for Speed World Team
Most lesem kaptam két carpackot........................................................................................
Ne örülj vagy irigykedj rám.
1. Zakk
2. masda mx5
Sírjak vagy rugdossam halálra az ea srácokat.
Amióta játszom ezzel a szarral sose kaptam töllük t3as járgányt olyat amit elit autónak hívnak.
Ez most betett nálam.