94808
  • tutuhawer #93672
    ami még egy gyors tipp, és jó tipp, ingyen: Segédvonalakat használj:
  • tutuhawer #93671
    Egy ilyet rakj össze, ezen nem kell színezni, csak pontos legyen:
  • Abrams124
    Hát igen tényleg nehéz eltalálni jó sokat próbálgattam de nem akarok leragadni egyetlenegy kocsinál
  • tutuhawer #93669
    a piros és a sötétkék szerintem túl sötét. A google adja a keresési találatokat bmw m3 e30-ra, és a versenyautókon látod, mit finomíts a 3 színen. Megjegyzem, nem könnyű eltalálni, a második legnezebb színkombináció
  • Abrams124
    Láttam egy BMW m3 sport evolution-t a neten szép matricákkal gondolom én is megcsinálom.(Persze nem pontosan mert annyira azért nem vagyok profi picasso xD)
    Kép:

• tutuhawer #93666
    így néz ki:
    link

mindig kerestem egy eredeti képet, és az alapján dolgoztam, formákat, méreteket nézegettem sokat. Aki picasso, az mondjuk dodó kacsát fest vagy ilyesmit képeket
  • Abrams124
    Köszi most dolgoztam egy kicsit a nos feliraton a mitsubishi lancer evo x-n
    Így néz ki:
    Esetleg tudnál valami jó trükköt ajánlani?Már amúgy rájöttem miért és jobb ha vinyl-el fested újra a kocsit

Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.15. 21:19:21
  • tutuhawer #93664
    az autó miatt jár a piros pont, nagy kedvencem az EVO IX. A hátsó szárny.. hát a gyári a legszebb szerintem, azt így levenni nekem bántja a szemem. A vinyl szép design, megy a piros pont.
  • Abrams124
    Tudom én nekem se tetszett annyira de hát sajna nem vok annyira picasso

Amúgy itt egy kép egy másik kocsimról hátha tetszik a vinyl

• tutuhawer #93662
    Az AEM kimondottan rosszul néz ki, az M betű pontatlanra sikerült. Az arányokra, betűtávolságra nagyon kell figyelni, sokat ront a képen, ha nem pontos. Illetve a szemnek legyen szép: van, hogy kis hiba jobban mutatott pár autómon, és úgy hagytam. Az AEM logóm a nissan 370Z-n volt rajta, és az viszont odabasz kategóriás volt. Neked finomítanod kell rajta.
  • Abrams124
    A chevrolet corvette- "cross edition"-om (én neveztem el így xD)

• RoboKutya78
    Itt van pár háttérképnek is beillő automról készült fotó használjátok ha kellenek :)
  • bboyatty
    Nem rossz, picit még igazíts rajta és fasza lesz.
  • Abrams124
    Toyota corollám AEM jellel a motorháztetőn

A tutorial hozzá

(A videót nem én csináltam!Csak találtam a neten és gondoltam megosztom veletek)
    Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.15. 14:28:05
  • Malachit
    Kösz, megnézem mire van keretem :)
  • Tarpi
    Most vehetők közül:

Class A (DRAG)
    LAMBORGHINI MURCIELAGO LP 640

Class C Gridlock (DRAG)
    Chevrolet Chevelle SS
  • MineHeadHun
    Értem, a mókahelyi azt jelenti, hogy munkahelyi vagy azt, hogy otthoni? Mert ha munkahelyi, megértelek, de ha otthoni, azt nem. :D

No de tényleg, ez már nem a témához tartozik... Ha erről szeretnénk beszélni akkor Privát üzenetben inkább.
    Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2014.08.14. 11:17:50
  • Malachit
    XP mókahelyi gép :)
  • MineHeadHun
    Tudom, de miért? Milyen operációs rendszert használsz?
  • Abrams124
    Köszi :)
  • Malachit
    Na hogy én se legyek off. A kategóriában melyik kocsit érdemes megvenni dragra? (többi kategória is érdekelne majd :)
  • Malachit
    Előző hsz-ben benne volt a válasz is. :) 'ez van és nem is lehet más '
  • MineHeadHun
    De miért azt az elavult böngészőt használod? Ha Windows Xp-s vagy akkor miért nem használsz helyette Mozilla Firefoxot, vagy Google Chromeot, vagy Operát? Szerintem azért nem jeleníti meg, mert nem annyira nagy benne a HTML5 támogatás.
    Én javaslom a fent említett 3 böngészőt, azokba simán át lehet importálni a könyvjelzőket gondtalanul.

No de, hogy ne offoljak, nekem most két kocsim van, egy Nissan 200SX 421-es overallal (S-Z-Z-P-P-P) és egy módosítatlan BMW 135i Coupe Flexor(485-ös overallal, S-S-S-S-S-S kombinácíóval).
  • Malachit
    ie8 :) Csak ez van és nem is lehet más :)
  • MineHeadHun
    Betöltődik pedig az, én Google Chrome 36-tal böngészek, és nekem semmi gondom ezzel...

@Abrams124: szép kocsik, ment a zöld pacsi (ha jól emlékszem hogy tavaly a zöld pacsikért leszólt tutuhawer, hogy őt copyzom :D)
  • Malachit
    Biztos szép képek, csak nekem ezzel az új fórum motorral 1 kép se jelenik meg, a spoilerek meg nem nyílnak meg. De legalább gyorsan betöltődik a főrum :)
  • Abrams124
    Chevrolett corvette ZR1 egyik kedvencem

Dodge Charger R/T a másik kedvenc (oké tudom nem a legfaszább teljesítményű xD)

• Abrams124
    Audi R8 coupe 5.2 fsi quattro:

• Abrams124
    Egyik büszkeségem a ford focus rs achiveiment edition majdnem ultra.xD így hívom addig amíg nem lesz ultra
    Kép:

Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.13. 23:12:45
  • Abrams124
    Igazából én is tudom hogy nem az overall-t kell nézni csak azért jó nézni hogy milyen magas :).
    Amúgy asszem a leggyorsabb kocsim a koenigsegg ami 394-el megy.
  • Malachit
    Tegnap gyorsulgattam az ajándék BMV-vel. Nem is olyan rosz, csak másként adja a váltója a fokokat, elején szeret insant túlpörögni, eléggé figyelni kellett, ha meg nem jó ütemben jön ki a túráztatás, biztos az utolsó hely. Hozzá még nem nyúltam. Minden az ajándék beállítás rajta, de így milyen versenyre van ez most beállítva a tonna nitróval?
  • Malachit
    Majd tesztelgetek, de most örülök, ha van 400k-m és még mindíg az alap kocsival (sirocco) rohangálok, ami viccesen jobban megy mint az ajándék BMV, csak escapenél ha megüt 1 rendőr, akkor eléggé érzik, hogy niincs benne vas :)
  • tutuhawer #93639
    tutuhawer vinyl pack, youtube videón: YOUTUBE Érdemes megnézni, hátha találsz pár jó trükköt, ötletet
  • tutuhawer #93638
    Rexinfernum és TCMChris oldala egy kis ideig még regisztráció nélkül is olvasható, olvassa, aki játszik a játékkal és hozzá akar szólni vagy több játékost megismerne.
    http://www.nfswhun.eu/
    Jól hasít az oldal, nézzetek be!
    Mobilos felülete is van, illetve mobilon a tapatalkkal is elérhető az oldal, sima ügy. Nyomkodjátok.
    http://www.nfswhun.eu/
    Érdemes
  • bboyatty
    Nekem is van RX8-am B-ben, nem rossz tényleg de az MR2 oda vissza veri sajnos.
  • mamiya70
    ja-ja-ja...
    ha összejönne annyi, akkor én is szívesebben költeném MR2-re meg Mitsu Eclipsre, azok a maguk 2300 - 2500 körüli boost árukkal elfogadhatóak és jól gurulnak...
    azért egy RX8-at még venni akarok ha IGC-s lesz, egyet próbáltam és jól muzsikált, bár nem volt kellő mennyiségű és minőségű alkatrész, így a TOP SPEED -je csak 288 (overall 597) viszont elég jól gyorsul, szóval az versenyképesnek tűnik számomra...
    mondjuk az is igaz, hogy a szélesített verzió, és nyeremény autó volt egy másik nick alatt...
  • bboyatty
    Hát igen csak mostanában elég ritkán adnak és ha adnak akkor szerencsémre nem kell garázshelyre költenem.
  • mamiya70
    értem...
    én arról lemaradtam, sajna...
    várom a free boost-okat, hogy tudjak venni :)))
  • bboyatty
    Nekem is van pár 100 garázshelyem, még mikor a végtelenszer kiváltható Porsche Cayman és Dodge Charger bug volt akkor gyűjtöttem be és szerencsémre még bant sem kaptam...:P
  • mamiya70
    és hogyan szerezted a garázs helyeket???