Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem rabolhatod, úgyis TE-zni fogok.

Balathruin

#80000 <#vigyor3>

Balathruin

Valakinek rabolhatom az idejét 11 órakor 3 darab verseny erejéig?
Viktorral, Ryannel, Demonnal, anyám, foghalmatok nincs kivel privátoztam 😄

Project D|Rare Car Collector|

Na tudni már valamit az orosz cheatrõl? <#circling>
Ryder159
Tavaly sem volt...

Ezért várok a szülinapi SB kódra abból folytatom
Gyufff
Megint csak rakoncátlankodik a rendszer! Folyamatosan dobál ki kövezés közben.

Na végre a "leszbi WC-s nénik csapata" végre megoldotta ezt a problémát <#idiota><#idiota>
Tele lesz az egész World Miurákkal , és orosz importokkal
Hopsz a 2 írásból 5 link lett, de mindegy is. <#email>
Válasz röviden …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na ugye a hiba nem az én készülékemben volt, megjegyzem már tegnap tudtam hogy kell használni ezt az izét, csak megvártam hátha te is rájössz és arra is hogy a videód hibás. Nekem jó lesz az a überstabil német oldal aminek a kép cím URL-je egybõl fix és azt másolgatom, mert így szoktam meg.
Különben meg én egy szóval sem állítottam hogy jól tudok vezetni (azt mások hangoztatják inkább), ha volt ilyen linkeld kérlek szépen, sõt pont az ellenkezõjét szoktam, lásd régi mottóm. Néha megelõzök 1-2 embert MP-ben, de ez nem számottevõ. Megyek én bárkivel, igaz a csalókat (most nem sorolnám) kerülöm, pl. bot-al pursuit-on kp.-t farmólókat is, tehát marad az MP, ha összefutunk talán nem lépek ki. Izzítsd a videorekordert.
A játékban nagyon sok bug van és ezek túlnyomó része régi (tudnák sorolni pár pályát) Tutu biztos leírja mi a franko, mert õ ért is hozzá!
Ha hülyeséget teszel fel mint pl. a haverod a homokozó használatáról szóváteszem, de csak azért hogy ne cseszünk már ki mással egy hibás vagy felesleges (lebuktató) videó, leírás, stb. miatt, persze lehet ezt sértésnek is venni (sose szánom annak), de mint mondani szokás az ember a hibáiból tanul. Ha hibázok próbálok javítani és nyugodtan az orom alá lehet dörgölni, meg is fogom köszönni.
Különben meg volt már, de neked újra 2 írás az IE9-rõl! 1, 2, 3, 4, 5.
És hogy miért IE8 leírtam már ezerszer!
Máskülönben senkinek semmi köze hogy én milyen böngészõt használok (lenézni meg gúnyolódni meg pláne nem), de ha ezen nem fut valami az nincs is. <#hehe>
7r1v1um
Elég szar ez a reggel is, de nektek jobbat!
Hajlandóak elárulni a szovjetek, hogy minek a kódját hekkelték meg?
A Google Chrome mér' nyit meg 125 alkalmazást a feladat kezelõben, ha csak egy ablakon fut?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nagyon helyes.

goregrind
Megvan a hiba oka a 403-as kódnak, megkerestem õket levélben.... Részben az én bakim, részben az érintett képfeltöltõ üzemeltetõié. Az én hibám attól a résztõl a videóban, amikor kicseréltem az URL-t a videóban. Ki lehet cserélni, csak nem arra ami a videóban látható! (Ezzel csak a kép jeleni meg kattintás után, nem a reklámoldal) A "LINKS ONLY" kódot kell a helyére beilleszteni, vagy csak a "LINKS ONLY"-t illeszteni itt be a fórumon. KÉP

Ennyi!

Csak egy kis utánajárást igényelt, de gondolom az ilyesmire neked nincs idõd. ÛberprofiIstenkirálymódon gyakorolsz ezerrel folyamatosan, elemezgetsz, keresed a hibákat - másokban! De persze bug-nak nézed azt, ami nem ezeréves bug!

Viszont már én is megkérdezem! Te mikor mersz felvállalni egyetlen egy darab (mással készült, közös) videót a saját játékodról???

Az IE meg tökéletesen jó és használható! <#eljen>
Gyerekeknek, gyengeelméjûeknek, cégeknek és májkroszoft alkalmazottaknak (otthon õk sem IE nevezetá fost futtatnak, ez 1000 százalék!)

Teszt-elek...

Eredeti BBkód

URL csere

LINKS ONLY...

DISCORD: grimanddark

És hogy jön a VK kód mindenkinek vagy csak tagoknak, van valami infó errõl?

#79980 Persze, mert nálad mások a viszonyok, spéci szerveren mész, a viki TEAM is támogat jófajta oldalakkal, amitõl szuper-gyors lesz minden és valószínû neked van egy hátsó raktárad spéci cuccokkal mint a NFS MW-ben. <#mf1>
Ezt kb. 15 körül akartam írni csak elszállt az egész SG (Krisz kibanoltad?) <#taps> <#eljen>
#79784 Tök mindegy melyiken vagy fent, mert túl van terhelve látszólag, a valóságban meg jó ha 1000-en játszanak. Ha épp beleférsz ebbe tudsz menni, ha nem szevasz, lejjebb leírtam hogy lehet néha menni pár kört, nekem úgy jó szokott lenni.
#79782 Én sosem hencegtem, hogy jól vezetek az inkább a te szokásod, de aki nem tud bevenni több kanyart meg neki megy egy 1000 éves bug-nak a pálya végén, azt had mosolyogjam már meg.

#79972 Erõsen figyeltem, csak nem tudom mit kellett volna? Ha csak azt nem hogy kisebb hibákkal végig tudsz menni egy majdnem egyenes pályán? Gratulálok hozzá, komolyan! <#ravasz1>

#79909 Tényleg jó ez a képfeltöltõ! Íme: #79907, #79657, 7-bõl 3 kép megmaradt az elvileg jó arány <#hehe> (nálam 403 Forbidden), IE8-os és chrome-on is próbáltam! Az enyém megmaradt, #79647 de érdekes! Mondjuk nem is ez erre a használhatatlan szarra töltöttem fel! Tutu nem tudom hogy csinálja az a tûzróka tudhat valamit, lehet át kéne térnem? <#fejvakaras>
Nem kéne!! <#eplus2>

Király 😄DD
Õk adták a 4 literes GT3 RS-t. <#vigyor> Szóval jóra lehet számítani.

Balathruin

a vk.com os kód az mit takar?
Épp írni akartam de látom már te gyorsabb voltál <#eljen> Amúgy dobhatnának még egy VK.com-os kódot is mostmár <#idiota>
trakk
Szerda este jön a VK.com-os kód, csütörtök este meg a Miura kódja.
Nagy betûkkel, csak hogy mindenki lássa.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

majd lesz ez jobb is nyugi 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

te gempa, az a zonda alig akart menni ahogy láttam 821-es overallal én tépni szoktam vele

Simraceway: tigris013

légy türelmes

Krisz ki a béna 😄D te beta

Szabi
Boldog születésnapot Christian von Koenigsegg! <#pias>

gondolom nem csak én kaptam ma World-ös hírlevelet 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nyugi van írtam nekik olyat hogy mindgyár írják a kódot meg még frissítést ís csinálnak
Hello, you have promised Monday that the code is and how long it has been like the 1M and where the code is?
but I want to ask you something where you have to upgrade it because the other two brigades updated with the weekly servers then go for it because of bugs in servers Covers

Nesztek már most frissítést is írtam nekik 😄
de amúgy lehet hogy jön vmi új autó és lehet hogy azzal jönbe mert egy frissítés os 😄

RoboKutya78
na megszopattaak minket a kóóóóóóddal hun van ma már tuti nem lesz😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hol a Quqa barátom ha vezetési dolgok vannak akkor eröl kell beszélni csak a trafic nem kellet oda

7r1v1um
Ki és hol állított olyat, hogy ma lesz kód Chris(19)(200)2011-en kívül?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

13 óra múlt Vancouver-ben, szóval még van 10 óra 55 percük!

Balathruin

fain, akkor megcsinálom olyan írások nélkül 😄
na meg leszbi

Amit a srác videózott, az egy spéci kiadása annak a Subarunak, All Terrain néven volt megvehetõ

Lesz hát. Nem mennek gyorsan a dolgok, mivel a wc-s néni egyben programozó, üzemeltetõ és közösségi menedzser is.

légy türelmes

szerintem a lájkolok között kiosztanak x daradot és kész

De nekem nincs rajta 😄
tutuhawer
a vanish nem viszi ki a kakaót pl. pedig én elhittem nekik... <#taps><#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
biztos hogy lesz kód mivel már a hivatalos oldalon kiírták közzétették meg kell adniuk hamarosan , mivel rájuk is érvényesek a reklámozási szabályok...

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Jahh.
"Are you hungarian? How many Caymans did you purchased last time?"

tutuhawer
a koni és az exedy az impreza sajátja. az egy telematricázott autó, amikor megvesszük.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én írtam egyet VitalBullet-nek, hátha válaszol. 😛

Balathruin

azok matricák és sb ajánlatokhoz adják azt hiszem máshogy nem lehet szerezni 😞
Lehetséges, de én még mindig amellett vagyok, hogy nem lesz itt semmilyen kód, csak kellett nekik az 1 millió lájk valamiért ....<#csodalk>
Na mert õ honnan tudja? Sehonnan...szard le, majd lesz amikor lesz, hülyeséget beszél ott mindenki csak nézz rajta végig...
Elvileg Július 5. én lesz kód.... most írtam a hivatalos FB oldalra, és egy hsz-ben írta egy gyerek, hogy Július 5.-én lesz kód -.-"
http://www.youtube.com/watch?v=cHSwd0aeOGY

Valaki tudja hogy csinálja rá ezeket a kiírásokat? Koni, exedy...
7r1v1um
Legalább próbálkozol.Protezsáld be magad az EA-hoz, akkor haladni is fogunk.

Most próbáltam, de nem jó 😞((
Bocs hogy hamarabb megosztottam, de örültem hogy találtam valamit :/