Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Balathruin
Balathruin
Project D|Rare Car Collector|
Tele lesz az egész World Miurákkal , és orosz importokkal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Különben meg én egy szóval sem állítottam hogy jól tudok vezetni (azt mások hangoztatják inkább), ha volt ilyen linkeld kérlek szépen, sõt pont az ellenkezõjét szoktam, lásd régi mottóm. Néha megelõzök 1-2 embert MP-ben, de ez nem számottevõ. Megyek én bárkivel, igaz a csalókat (most nem sorolnám) kerülöm, pl. bot-al pursuit-on kp.-t farmólókat is, tehát marad az MP, ha összefutunk talán nem lépek ki. Izzítsd a videorekordert.
A játékban nagyon sok bug van és ezek túlnyomó része régi (tudnák sorolni pár pályát) Tutu biztos leírja mi a franko, mert õ ért is hozzá!
Ha hülyeséget teszel fel mint pl. a haverod a homokozó használatáról szóváteszem, de csak azért hogy ne cseszünk már ki mással egy hibás vagy felesleges (lebuktató) videó, leírás, stb. miatt, persze lehet ezt sértésnek is venni (sose szánom annak), de mint mondani szokás az ember a hibáiból tanul. Ha hibázok próbálok javítani és nyugodtan az orom alá lehet dörgölni, meg is fogom köszönni.
Különben meg volt már, de neked újra 2 írás az IE9-rõl! 1, 2, 3, 4, 5.
És hogy miért IE8 leírtam már ezerszer!
Máskülönben senkinek semmi köze hogy én milyen böngészõt használok (lenézni meg gúnyolódni meg pláne nem), de ha ezen nem fut valami az nincs is. <#hehe>#hehe>
Hajlandóak elárulni a szovjetek, hogy minek a kódját hekkelték meg?
A Google Chrome mér' nyit meg 125 alkalmazást a feladat kezelõben, ha csak egy ablakon fut?
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Ennyi!
Csak egy kis utánajárást igényelt, de gondolom az ilyesmire neked nincs idõd. ÛberprofiIstenkirálymódon gyakorolsz ezerrel folyamatosan, elemezgetsz, keresed a hibákat - másokban! De persze bug-nak nézed azt, ami nem ezeréves bug!
Viszont már én is megkérdezem! Te mikor mersz felvállalni egyetlen egy darab (mással készült, közös) videót a saját játékodról???
Az IE meg tökéletesen jó és használható! <#eljen>#eljen>
Teszt-elek...
Eredeti BBkód
URL csere
LINKS ONLY...

DISCORD: grimanddark
#79980 Persze, mert nálad mások a viszonyok, spéci szerveren mész, a viki TEAM is támogat jófajta oldalakkal, amitõl szuper-gyors lesz minden és valószínû neked van egy hátsó raktárad spéci cuccokkal mint a NFS MW-ben. <#mf1>#mf1>
Ezt kb. 15 körül akartam írni csak elszállt az egész SG (Krisz kibanoltad?) <#taps>#taps> <#eljen>#eljen>
#79782 Én sosem hencegtem, hogy jól vezetek az inkább a te szokásod, de aki nem tud bevenni több kanyart meg neki megy egy 1000 éves bug-nak a pálya végén, azt had mosolyogjam már meg.
#79972 Erõsen figyeltem, csak nem tudom mit kellett volna? Ha csak azt nem hogy kisebb hibákkal végig tudsz menni egy majdnem egyenes pályán? Gratulálok hozzá, komolyan! <#ravasz1>#ravasz1>
#79909 Tényleg jó ez a képfeltöltõ! Íme: #79907, #79657, 7-bõl 3 kép megmaradt az elvileg jó arány <#hehe>#hehe> (nálam 403 Forbidden), IE8-os és chrome-on is próbáltam! Az enyém megmaradt, #79647 de érdekes! Mondjuk nem is ez erre a használhatatlan szarra töltöttem fel! Tutu nem tudom hogy csinálja az a tûzróka tudhat valamit, lehet át kéne térnem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Balathruin
Nagy betûkkel, csak hogy mindenki lássa.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Simraceway: tigris013

légy türelmes
"Nulla tenaci invia est via"
but I want to ask you something where you have to upgrade it because the other two brigades updated with the weekly servers then go for it because of bugs in servers Covers
de amúgy lehet hogy jön vmi új autó és lehet hogy azzal jönbe mert egy frissítés os 😄
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Balathruin
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
"Are you hungarian? How many Caymans did you purchased last time?"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Balathruin
Valaki tudja hogy csinálja rá ezeket a kiírásokat? Koni, exedy...
Bocs hogy hamarabb megosztottam, de örültem hogy találtam valamit :/