Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem látják, mivel semmi köze az EA-hoz az oldalnak, honnan látnák? Ha nem akarom akkor nem látja, facebook-on se, twitteren se, ezen az orosz cuccon se, ott õk is csak felhasználók mint mi.
látják milyen email-el regisztrált..... beálitanak egy botot , hogy ossza el és küldje ki a kódokat
E-mail-ben ki tudnának azzal nincs is semmi, na de itt egy közösségi oldalról beszélünk, ahol pedig egyesével kéne küldözgetniük a kódokat, mivel még csak körlevél szerûség sem mûködne hiszen mindenkinek egyedi kell ha csak annak az 50 ezer embernek akarnak adni
#80047 : pontosan ez az.....

chrish:élölény? <#nyes>
Mi lenne abban olyan meglepõ, hogy ki tudnak küldeni 50000 egyedi kódot? Az lenne nevetséges, ha nem tudnának.

légy türelmes

7r1v1um
Azt szeretné, ha kitalálnánk mit akar mondani/mutatni. Bar Kochba<#nevetes1>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Informatív hozzászólás <#hehe><#taps>
Most írtál valamit? <#fejvakaras>
😄

battlestar galactica online.... sy-fy de szerintem sokkal jobb pihenés az a játék mint ez
7r1v1um
Az érdekelt volna hogy mi a rendes neve, de ne fáradj google majd megoldja.......
8. osztályban, már jobban érdekli Õket a szex mint ez, de lehet, hogy 5.-ben is.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

az egy játék , a world-re meg szarok.... semmi értelme pihenni akarok nem a csalok milyat idegeskedni.....
ez nem játék.... ez valami ált suli 8.osztályos gyereknek a bughalmaza.... aza múltkori bugis ne haragudj....
7r1v1um
Micsodát tolsz hova???

mért az ea a caterham kódokat megoldotta nem? a rentalosra gondolok... ak a VK is meg tudná.... nem ezt akarom csak valahogy bennem van ez a félelem.... sebaj én mártsak a BSGO-t tolom ......
ide fel járok kocsikázni meg kavicsozni már ha lehet <#wink>
De szerinted azt hogy oldanák meg? Mind az 50000 embernek (ami már több) kiküldik egyenként egyéni kódként amit egyszer lehet felhasználni? Mert ha olyan kódot adnak ki amit nem csak egyszer lehet felhasználni, az így is úgy is kikerül onnan, ezt nem igen lehet így, legfeljebb azzal a módszerrel amit elõször írtam, de az meg hülyeség és ugyan úgy kb. megoldhatatlan
De misem <#mf1> ez a legjobb smiley aki kitalálta respect 😄
Talán nem is baj. Legalább a noobok nem kapnak olyan ütõképes fegyvert, mint a 4litRS.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

igen de lehet , hogy esetleg csak a regisztrált tagok kapnak ....... csak ettõl féltem , meg attól , hogy nem lesz olyan szím vonalas mint a legutobbi <#eplus2>
IGEN, mindenki kap...olyan nincs hogy "te kapsz, te meg nem..." Ha kilökik a kódot akkor azt bárki be tudja váltani ameddig aktív
Mi nem igaz? mond játok már meg , hogy akkor mindenki kap kódot vagy nem? <#help>
Nincs a beszúrt szövegben meg nem is igaz <#hehe>
na akkor most mindenki kap kódot v nem?
7r1v1um
Ez nincs a beszúrt szövegben, Én meg nem regisztrálok a szovjet oldalra (se...), hogy ezt az infót tudjam.

500 szerencsés?

csak én nyomkodom a zöldeket?
7r1v1um
Firefoxxal sokkal elégedettebb voltam.Öcsém marhasága volt, hogy ezt használjuk......
A kép amit beszúrtam látható volt itt még 1 órával utána is.

Az 500 szerencsésnek. <#taps>

légy türelmes

ó köszönöm.... és azt a rucki kódot mi is el lõhetjük majd?
Ott van a lényeg a bannerkép alatt 😄

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
Ma (szerdán) az orosz oldal 30.000 látogatós mérföldkövéért kiosztják a kódot, de nem említették, hogy milyen autóhoz, meg azt sem, hogy 50.000-ért adnak e valamit.
A Miura Concept kódja csütörtökön lesz kiosztva az 1.000.000 like-ért.

Pedig jó dolog. A legtöbb "nagy" böngészõ igyekszik hasonlóan csinálni.

Tanuld meg használni, vagy használj másikat. 😊 Ha nem sokat képezel és nem kell semmi funkció, csak az eredeti kép tárolása, akkor a TinyPic szerintem jó. Én is azt használom. Persze többet is tud, de arról nincs tapasztalatom, mert nincs rá szükségem. (A kis bélyegképek beszúrása szerintem hülyeség, mert úgysem látszik rajtuk semmi. A teljes képet érdemes beszúrni, vagy egy linket a teljes képre. Ez minden, ami ide általában kell, és ezt tudja a TinyPic. Full HD képet tök felesleges használni, amikor az ember pl. a verseny végi eredménylistát akarja megmutatni, mert mások idejét és sávszélességét pazarol(hat)juk vele. Semmibõl nem tart átméretezni vagy kivágni, de némelyik képtárhely (pl. Google Képek) az URL-ben megadott méretre átméretezi a képet, így még azzal sem kell veszõdni.)

légy türelmes

<#action>hülye vagyok angolból mit írtak ? mert a google fordító ha bemásolom csak valami osztrigát emleget <#hehe>
Igaz, volt már itt is tegnap éjjel
tutuhawer
szevasz

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ezt most láttam fbn, nem tudom mennyire igaz..

Need For Speed World - Codes
We know you are all eager codes!

- Today (Wednesday) will be given the code ELPs 30,000 members on page russa.O car has not been revealed and nothing was said about the code by 50,000 members.

- On Thursday will be given the code of the Lamborghini Miura Concept 1 million likes on the official NFSW.
7r1v1um
Akkor szakadna rá az ég, meg a fejlesztõire is.............
Ez a szutyok imgbox is eltûntette a képemet<#boxer>
Inkább jáccok, az nem ilyen idegesítõ.
Ja és kössz a linket.

Én is azt hittem, hogy nem lesz olyan Charlie nélkül de szerintem Ashton is egész jó, simán nézhetõ és legalább annyira szórakoztató
Szabi
naja, sín nélkül már semmi értelme 😄

"Nulla tenaci invia est via"

7r1v1um
Játszania se nagyon kellett. A gyerek is ki fog szállni, bár a Sheen nélküli részeket amúgy se néztem.

BONESAI
szevasztok

NFSW: BONESAI

7r1v1um

Szabi
Charles Francis "Charlie" Harper, de õ gyakorlatilag saját magát "játszotta", csak kevesebb porral.. 😄

7r1v1um
Inkább Charley Harper, fél üveg Jack Danyvel játszik.

nem teljesen 😄

meg a bugatti is ott van nála

Simraceway: tigris013

Szabi
csárlí sín ? 😄DD

úgy látom a 150 autó megvan neki is 😊

És eszt honnan veszed ?
amúgy gondoltam hogy csütörtök este mert szerintem még egy update is jön 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Találgass még, ha ez izgat 😄

Project D|Rare Car Collector|

Metaval akit mindenkit le csalóz xDDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Igaz, miszerint le lehet szedni különbözõ mod-okat, ( vagy miket ) annak érdekében, hogy több "kormányt elfogadjon" az NFS W?
Tegnap összefutottam az egyik haverommal HS-en és közbe jó dumáltuk. (fél üveg Jack Daniels-t megivott elötte 😮)

http://nfs-s.com/nfsw/IAMCHARLY

Simraceway: tigris013