Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vót má, hamis 😄

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
És megpróbáltad azt a kódot?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ezt találtam a google-ban böngészve <#ijedt><#ijedt><#ijedt><#kerdes>
(még nem próbáltam)

tutuhawer
rídem kód?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
lassan beesteledig sehun a KÓÓÓÓÓÓD!!! 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

BONESAI
hát szivesen dolgoznék nyáron, de nem volt munkalehetõség apumnál, otthon meg az a 200 euró nem segítene ki túlságosan..

NFSW: BONESAI

tutuhawer
így már mindent értek <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
17 évesen sajnos van más dolgom is mint 8 óra munka suli mellé, de köszi a tippet <#nevetes1>

tutuhawer
ugorj át gyõrbe az audiba. Mindig van hely - gondolom. Slovenska Republikából is jönnek melós buszok 3 mûszakban

😞(( erre nem tudok mit íirni igaz 😞
hát ez igaz sajnos 😞(
BONESAI
én sem szívesen, de ha valamiben áll 1 millió akkor meggondolja az ember mit csináljon vele ha nincs pénze

Na az egy dolog hogy "hivatalosan" úgy nézne ki (csak -ing nélkül), na de azt amit zárójeleztél ki lehet onann hagyni és sokszor ki is hagyják, csak így kicsit többértelmû is lehet
7r1v1um
Ez fasiszta nyelven van, így nem értek, de ettõl még lehet igaza. Lényeg, hogy át vagyunk qrva megint..........

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

tutuhawer
ha nincs meló, sokminden hamar eladóvá válik...

szép darab 😊) én nem adnám el persze ha tudnék játszani rajta 😊)
BONESAI
Zsombornak van igaza 😄

http://forum.ea.com/de/posts/list/30/1029647.page#4304125

7r1v1um
OK!
Akkor így nézne ki:we need people (to) monitoring (the) stuff when we......<#ejnye1>

De lényegében teljesen mindegy számunkra..amúgy mivel emberekre van szükség, gondolom azért nincs kód mert még mindig csak vánszorognak befelé dolgozni, szerintem
Az eredeti szöveg az ez: "Not today as it's a public Holiday in Canada and we need people monitoring stuff when we release the code 😊"

Én ezt úgy fordítanám hogy: Nem ma, mert munkaszüneti nap van Kanadában és szükség van emberekre akik megfigyelik a "cuccot" (ami a weboldal jelen esetben) amikor kiadjuk a kódot.
na nekilendültem a bugatti-nak és duplázóval 😄

Simraceway: tigris013

7r1v1um
Most már tényleg magas<#wow3>
Ha jól emlékszem ilyesmi volt : We need people monitoring stuff. (Embereket ellenõrzõ holmira van szükségünk).Az alany tényleg a people, de ha értelmezed, akkor itt a játékosokat jelenti. A játékosokat, meg azért kell ellenõrizni, hogy ne használhassák ki az esetleges balfaszságukat még 1x.

BONESAI
mert i'm broke <#szomoru2>

Eladod a Gibsont? Mert?

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
off Chris kérlek ne töröld, fontos lenne eladnom:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ELADÓ Gibson Custom Shop 1960 Reissue VOS Washed Cherry

http://www.hangszeraruhaz.hu/gitarok/szologitar//gibson-1960-les-paul-standard-vos-wc/P24740

Mint látjátok nem olcsó fadarabról van szó. Ha valakit érdekelne és tényleg ÉRDEKELNE, akkor mondjon egy árat itt vagy facebookon .

A gitár állapota tökéletes, nincs rajta karcolás (kivéve ami a VOS patinával jár (rozsdás csavarok gyárilag, koptatott koptatólap..). októberben lesz 1 éve hogy nálam van, 2011 közepén gyártották Nashville, Tennessee, USA ban. Tok szintén hibátlan állapotban.

Ha esetleg tudtok valakit akit érdekelne és jól tele van a zsebe, írjatok rám. 😊

Oooh. És ki az alany? (Vagy mi?) Rejtelmes. Nagyon rejtelmes........

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Szerintem azt félreértetted, nem az embereket akarják megfigyelni, itt a people magában az alany akar(t) lenni
7r1v1um
Ahhoz kéne valami, amit megfigyelhetnek.
@79920:<#nyes>

Akkor most figyelik, hogy nem váltunk be ajándék kódot, két okból is:
1 - Nem mûködik a beváltó
2 - Nincs mit beváltani

Az tudtommal azt jelenti, hogy megfigyelik az oldalt, hogy miért omlik össze. Legalábbis ezt hallottam.

Balathruin

Az még meglenne, csak a monitor nem akar elõkerülni. Múltkor is, mikor vételeztünk egy-két millió porsééét, akkor is elég nehezen értettek a kommentekbõl, meg levelekbõl. A portás Dezsõ bá kis-unokájának monitorát végül is sikerült kibérelniük egy fél palacsintáért, és mindjárt képben is voltak, hogy mi a szitu.... Van ilyen, no.

7r1v1um
Szerintem még mindig keresik a "people monitoring stuff" nevû akármit....

Kezdem Én is azt érezni! <#shakehead>
Nemtudom ti hogy vagytok vele, de szerintem a Miura Concept kódot nemfogjuk megkapni soha 😉<#fejvakaras>
hát amint látod olyan mérhetetlenül balf@sz vagyok és értetlen hogy sikerült megcsinálnom <#zavart1>

Épeszû embernek sosem sikerülne<#hehe>
goregrind
Nade akkor is! Ha neki nem sikerül (másnak meg igen, pl: Tutunak is), akkor csak velünk lehet a gond, nem? <#taps>

DISCORD: grimanddark

Buszt vagy életet! 😄

7r1v1um
12.000 sb. HM!!! <#phone>

Sziasztok... Valaki egy kis group game ?

Ennyi, nem több 😊
Ja félre érthetõ 😄 Pontosabban:

1210 1,185 cc 48 hp
1300 1,289 cc 54 hp
1310 1,299 cc 56 hp
1410 1,397 cc 61.5 hp
1410 1,397 cc 61.5 hp

goregrind
Hogy-hogy sikerült az imgbox használata? Mindentudó ûberatyaúristenszuperszónikus Quqa mester szerint használhatatlan fos! <#idiota><#taps>

DISCORD: grimanddark

Egyszerû, de nagyszerû! Szerintem jó! <#eljen>

Balathruin

jobb ötletem nem volt. vélemény? 😄

Nem hiszem. A hengerûrtartalom általában alulról nyalja a százat, nem felülrõl.

légy türelmes

Motort jelölik számmal 1310 cc na most hangyafasznyival erõsebb mint az 1300 cc 😄

RoboKutya78
jól tudom hogy ez a 1310 Berlina az 1300 as gyengébbik verziója volt? vagy fordítva?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

A wikin a modellistaban 1310nek irta..mittomén hogy igaz vagy nem, csak egyszer megláttam egy ilyet a szomszéd faluban-tipus nem volt rajta- és nagyon megtettszett, az interneten meg 1310nek kaptam meg
Nekem 1310 Berlina van 😄 Teljesen felujitva (most költöttem 500 eurót motorszettre, festésre, rozsdátlanításra, alváskezelésre + javításra )

LPG Rendszer van benne fele anyibbol kijövök mint egy normál autós <#nevetes1> Így tapasztalat alapján -5 lóerõ benzinhez képest.

1310 Coupe nincs csak 1410 Coupe 😉