Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI

NFSW: BONESAI

Megvan a kód

Na ez nem fogja összeomlasztani az oldalt <#idiota>
BONESAI
ja ez a ruszkiktól van (vk.com) a 30.000ért

BONESAI
8H8W-R6WG-XARL-HRHP

Lamborghini Gallardo Tensor 7 napos rental

tutuhawer
nekem ajándékba a legjobb lenne egy kizzénégy, mert ahhoz nagyon régrõl van speckó bodykitem...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

7r1v1um
Visszatérhetnének a napi pálya-rotációhoz. A második napon már szétunom a belem.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ezt már megmondták még akkor, nem akarták hogy megint összeomoljon a weboldal és megpróbálták kijavítani (jó vicc <#hehe>) <#mf1>
Akkor lehet sms-ben küldik,na viccet félretéve remélem még ma kiderül mi tartott nekik 3 hétig!

Ez finom!
http://videa.hu/videok/jarmuvek/letarolta-a-nezoket-fakezu-luxusautos-SXX9a1TzKbmiZ9m3?start=11.057

Az lehetséges...amúgy nem tudom már nem igazán emlékszek rá, de kell egyáltalán email-t megadni? Én szerintem csak a mobilom adtam meg és annyi, megpróbáltam megnézni új regisztrációnál és addig a pontig ahol a telefonszámot kéri nem kellett emailt megadni, de abban nem vagyok biztos hogy utánna se kell e...
#80087 : 1-0

mineheadhun: miura concept? ooo tudom én azt már csináltam fejtõrõt is az ea-nak , ha visza olvasol....
Valaki ledarálná gyorsan a regisztrációt erre a VK.com - ra ?
Hát igen, a csodálatos logikám kiakadt ezen (is) , az utolsó résznél mindig valamit bedob, vagy csak nem tetszik neki.
És egy másik, ez is olyasmi mint az FB-n az a " likeolgatás" ? Vagy ez valami más...,
Jah.

légy türelmes

De azt viszont nem tudjuk hogy egy csoporthoz való csatlakozással milyen feltételeket fogadunk el ,lehet pont olyasmit hogy lesz rálátásuk az alapadatokra!

MineHeadHun
De soha nem lehet tudni azt, hogy mit kapunk, mert a ruszkik nem árulják el, a facebookos nfsw pedig igen.
Valahogy úgy, meg hogy magán az oldalon privát üzenetben nem tud a csoport adminja bottal üzenetet szétküldeni, ezt legfeljebb a vk tehetné meg, amit meg a már leírt okból nem fog
7r1v1um
Ok! Kapod a jobbnál jobb befektetési ötleteket,aludni ráérsz, mikor a 2 kód miatt 2 napig nem lesz játék......
<#nyes>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

MineHeadHun
Csak 50000-ig van a ruszkiknak mérföldkövük. 😄 Hát F1 szerintem nem lesz, fõleg az Elite kiadás. <#eplus2> A facebookra Lambó Miura Conceptet kapunk. Remélem láttad a fejlécet. 😄
Hehe, EA lófasz. Drewbától kunyiztam 2 vinyl kódot nyereményjátékokra, amiket már el is lõttem.

Project D|Rare Car Collector|

Jó kezdem érteni min vagy fent akadva,hogy a regisztrációs e-mail címedet nem fogja odaadni a csoportnak a vk!

De, amúgy figyelem 😄

Délutáni alvást terveztem

De most itt a kód kiküldésérõl volt szó abban az esetben ha mindenkinek külön kódot akarnának és csak azoknak akik regisztráltak oda....
7r1v1um
Chris, ugye figyelsz???

Te csinálsz egy oldalt felveszed a kapcsolatot az ea-vel és csomagban eladnak neked x számú autót amit a reklámbevételekbõl kicsengetsz.

facebook*, ez nem tudom hogy sikerült <#idiota>
Nana, van itt zavar...a VK.com az egy közösségi oldal, mint a fecbook..ezen a közösségi oldalon belül most van ez a nfsw-ös oldal, amit egyesek szeretnek azonosítani magával a VK.com-al...mivel ez a nfsw-ös oldal is csak egy felhasználói profil rajta, ezért maguktól nem tudnak beletúrkálni senkinek a személyes dolgaiba, és nem tudnak bottal üzenetet szétküldeni, ahhoz a VK.com-al kéne beszélni és legfeljebb õk tudnák szétküldeni, na és itt a de, miért tennék? Ahhoz pont az EA kéne hogy fizessen hogy õk ezt megtegyék, amit nem fognak...
7r1v1um
Maybach

oké bocsi még csak 30k-nál járunk 😄 de ha 15nél rs4 mi lesz 1.000.000 o nál? f1? <#eplus2>
7r1v1um
1-2 hetet az 50.000-eshez prognosztizálnak.

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9598325.page elszállt a remény 1-2 hétrõl beszélnek......
Adjanak Aventadort vagy hogy kell írni 😄
Gyere te HegyiTroll, nehéz lesz neked lejönni a hegyrõl 😄

Ne haragudj nem értem amit írsz,naná hogy fizet az ea-nek a vk a kódokért!

e az de akkor rá festem az audo karikákat <#mf1> és át húzom egy nagy vonal al az oldalára rá írom chriss nevét ..... aztán azzal fogok rohangálni
Akkor megkereslek és felnyársallak, de méretes broki <#banplz>

Isten szóljon belõled <#duma><#vigyor2>
Nagyon jól jönne egy agera...
Ager,agera,agera ...... de a treasure marcsinak jobban örülnék <#eplus2>
Szerintem Reventón lesz és akkor biztos kicsinosítom, csak neked 😄

Hát nagyon kíváncsi vagyok hogy a ruszkik mivel tudják überelni a GT3 RS 4.0át.
Szerintem Agera lesz, de akkor biza sokan fognak sírni, ugye Chris? <#idiota>

7r1v1um
Ébresztõõõõõõõ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#taps><#taps><#taps>

egy treasure marussiának örülnék.. elvégre orosz 😄
De felesleges téma mivel úgyse így lesz, abban biztosak lehetünk
Technikailag megtehetnék, de továbbra is kérdezem, miért tennék? Semmi közük nincs a játékhoz, de még az EA-hoz sem, akkor miért küldözgetnék az õ kódjaikat szét? Legfeljebb ha fizetnének nekik, na de azt meg ki fog...akkor már jobban járnak az univerzálissal<#fejvakaras>
kb....

QUQA1: nem lehet , hogy csak szõke libák voltak az ellenfelek? 😄

Kap a VK 50000 kódot, és kiküld belõle mindenkinek egyet, privát üzenetben. Ennyi. Vagy van erre kész megoldásuk, vagy kb. öt perc alatt leprogramozzák.

légy türelmes

De a VK-nak mi köze van hozzá? Semmi.
Az enyémmel semmi gond! <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a vk-sok látják és ki küldözgethetik akár egyesével is de a bot akkor már volószínûbb lenne