Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább 0,5-szöröst. <#taps>#taps>
légy türelmes
Az 50K lépcsõre meg javasolnék egy 1,25%-os REP szorzót a csak 60LVL elérteknek....
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Hát.... Azt hiszem kár volt a sok seduxenért, hogy kibírjam ép elmével a kódig. Érdekes választás. Sajnálom (de õszintén) hogy esélyem sincs kiváltani. A kezdetek óta bent fetreng egy ilyen a giftek között és még nem volt gusztusom rá, ezért gondolom Nem kell erõltetnem. Nem mondom hogy elit verdát vártam, valami brutál S hiper osztályút, de jó lett volna egy autó. Egy autó amirõl bármikor eszembe jut mikor ránézek a garázsomban, vagy gurulok vele, hogy bizony! Harmincezren voltunk a követõi a VK-nak. Hát ezt csak egy hétig nézhetem, tudhatom. Káosznak igaza van. Egy akármIlyen autó, hellyel vagy anélkül, de enyém legyen. Ez meg... Ha kiváltom, akkor egy hét a totemoszlop, ha nem, akkor láthatom sokáig, de ne nyúljak hozzá. Kapok csokit? de ne egyek belõle... Nekem kicsit gusztustalan ez az egész így. Tény, hogy hibáztak az elõzõvel, de kishitûek voltak, mert alacsonyra rakták a lécet. Tény hogy hibáztak a múltkori végtelen autókkal és ezért picit bannolgattak egyet sorsolás szerûen. Valamint tény, hogy felállítanak egy célt, egy elérhetõ mérföldkövet és nem tesznek bele, mögé, rá, hozzá tartalmat. Ez gyalázatos. Vér fog folyni? Nem hiszem. Három napig téma lesz, aztán annyi. Benyeltünk már durvábbat is. Hosszú hétvége mikor nem mennek a szerók, "black screen", végtelen töltés, autobann ha versenybõl kivág a játék, eltünedezõ ajándékok, elmaradt topup ajándékok, egy sb csomag kettõ áráért... és mindez persze tömeges jelenségként! Tehát a vér az max a fejlesztõk orrából, ha esetleg nagyon benyakalnak a fene nagy függetlenségi mámorban és arcon landolnak a portán, fog csak folydogálni. Természetesen jelentés és tartalom nélkül.
Én egy tetszetõs kis Mazda Speed 3-nak is baromira tapsikoltam volna. Akár Trémobilos jöhetett volna. Az úgyis régi vágyam (csak rohadt vagyok festeni olyantot)
Én egy tetszetõs kis Mazda Speed 3-nak is baromira tapsikoltam volna. Akár Trémobilos jöhetett volna. Az úgyis régi vágyam (csak rohadt vagyok festeni olyantot)
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Dzsempa, legközelebbi gruppenbe lerammollak <#mf1>#mf1>
Bry: thx 😄
Bry: thx 😄
Olvasol is mire válaszoltam? A Sleigh Runner kiadás..
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Mi a cinke ??
Hát nehezen mert én 8000ért vettem -.-
Hát nehezen mert én 8000ért vettem -.-
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Én úgy emlékszem az 9000 felett volt csak.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Köszi, a dragos verzió csak télen volt elérhetõ? Az is ugyanannyi volt vagy több valamivel?
Én úgy emlékszem egyszer le volt már árazva 4800-ra
5000 sb volt pár hónapja!
Nem volt még
Mi a faszom ez a kód el húzznak a pi..aba
Jaa, értem. Nem mintha vásárolni akartam volna. Amúgy cinke volt már leárazva? Ha igen akkor mennyi volt úgy?
Még tegnap árazták le.. egy napra.....
Project D|Rare Car Collector|
To celebrate we're giving you 50% off ALL Koenigsegg cars in Need for Speed World! This deal is one day only, so don't miss your chance to own one of these high-speed beauties.
Itt 1 nap van...de ahogy látom az az 1 nap is volt vagy 1 óra?
Itt 1 nap van...de ahogy látom az az 1 nap is volt vagy 1 óra?
De hisz benne van, már megvette a boost-ot, innentõl az EA köszöni szépen azt meg akár le is szarja hogy esetleg legközelebb nem vesz
Tételezzük fel, hogy pl. a 12 éves kisgyerek délután/este meglátja hú Koenigsegg akció van de nincs boostja és nincs a közelben bolt ahol megvehetné. Akkor rendel egyet futárral de mivel délután van ezért csak holnap után érkezik meg a starter pack. Mosolyogva aktiválja a kódot, belép a játékba épp megjelenik sárgával Koenigsegg akció hmmm de jó még mindig akciós aztán Car dealerbe belép és már nincsenek akcióban<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> EA logika??? Nana nem kell a olcsó Koenigseggre ugró vásárló
Ne is mond! A prohardver fórumon már kitomboltam magam mert én is akartam de sehol nem volt szó róla, hogy 1 napos akció. Ma fotózott egy képet BRIANOVERCLOCK amin a játékban sárgával ki van írva az akció miközben sehol nincsenek a kocsik tegnap meg bent voltam több mint 1 órát mégsem volt ott ez a hirdetés.<#kocsog>#kocsog> banda
Ennyire tellett? egy rental kódra? ......
Vagy inkább belenyúltak a szemetesbe aztán elõhúztak valamit belõle
Adhattak volna egy Gallardót ízléses, egyedi festéssel, garázshely nélkül. Az ajándék lett volna. Ez a Tensor fos nem ajándék, hanem idefelé jövet beugrottak érte a boltba, hogy adjanak valamit.
légy türelmes
Én elemzésem a kocsiról: GT3 RS 4.0 után, csak 3/10, mert: 1 a minimum pont <#idiota>#idiota>, Nem C class vagy gyengébb, TE-re használható mivel nem törik
Balathruin
elfogadta kiprobálom sziasztok
Ami nem megy, azt ne erõltesd <#banplz>#banplz>
Nekem elfogadta, a kocsi jó szar 😄
Én próbáltam, többször nem fogadja el 😄
hát ez nem durrant nagyot 7 napos kód bumm...
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Lol, akkor én szart nem kapok, mert már volt a gifts-be nekem egy ilyen?
Én csak új pályákat kérek szépen, csendben, békességben.
Vagy, ez egy különleges kód, amit akár 200 alkalommal is beválthatsz, és a kapott verdát minden alkalommal 0$-ért eladhatod. :p
"Your gift was successfully redeemed.
There are no gifts to redeem at this time."
na lássuk akkor
There are no gifts to redeem at this time."
na lássuk akkor
Most beszéljünk egy kicsit "komolyabban" errõl a dologról.
Egyszerûen annyi történt csak, hogy a ruszki oldal a Porséval túlságosan magasra tette e lécet, és nem gondolták át, milyen lavinát indítanak el. Annyit tettek csak hogy húzzák az idõt ezzal a Lamboval, hogy az 50.000es rekordra, adjanak valami hasonló kaliberût mint a GT3 RS 4.0.
Mellesleg ezt már az EA sem nézhette jó szemmel, hogy csak így osztogatnak mindenféle jó kocsit ingyen....
Egyszerûen annyi történt csak, hogy a ruszki oldal a Porséval túlságosan magasra tette e lécet, és nem gondolták át, milyen lavinát indítanak el. Annyit tettek csak hogy húzzák az idõt ezzal a Lamboval, hogy az 50.000es rekordra, adjanak valami hasonló kaliberût mint a GT3 RS 4.0.
Mellesleg ezt már az EA sem nézhette jó szemmel, hogy csak így osztogatnak mindenféle jó kocsit ingyen....
Need For Speed World Hungary
Megérkezett az oroszoktól a 30,000 követõért járó kód, ami ezúttal valószínûleg sokak számára csalódás lesz a GT3 RS 4.0 után.
8H8W-R6WG-XARL-HRHP
"A kóddal egy 7 napos Lamborghini Gallardo "Tensor" Editionhöz juthattok."
Megérkezett az oroszoktól a 30,000 követõért járó kód, ami ezúttal valószínûleg sokak számára csalódás lesz a GT3 RS 4.0 után.
8H8W-R6WG-XARL-HRHP
"A kóddal egy 7 napos Lamborghini Gallardo "Tensor" Editionhöz juthattok."
Haveral frontálisan ütközösdit játszunk 😄 bár ez gta4-ben a kirepülés milyat jobb <#banplz>#banplz>
Arra jó lesz, hogy privátba bezúzzuk az autót, úgyse sérül!
Balathruin
Zsidó Ruszki vér...
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Itt vér fog folyni.
Project D|Rare Car Collector|
Az on sale is kiürült olyan ideges lettem mondom veszek egy agerát,hát nem!
8H8W-R6WG-XARL-HRHP
légy türelmes
Hát szerintem is.
Balathruin
Azért nem adták idõben, mert tudták, hogy ezután az 50.000-re semmi esélyük nem lett volna. 😄
Ennek a trollkodásnak lesz még visszhangja
Ez sz@r! <#levele>#levele> <#levele>#levele> <#levele>#levele> <#boxer>#boxer> <#violent>#violent> <#gun>#gun>
Balathruin
rental ? <#action>#action><#action>#action><#action>#action><#action>#action><#action>#action><#action>#action> ja többet tennék be az már spam lenne <#gonosz3>#gonosz3>
Legalább örökbe adták volna , jó lett volna garázshelynek
Ez még viccnek is rossz tõlük...akkor már legalább ne rental lenne....
Hát a Balbonim jobban néz ki mint ez, ráadásul jobban is megy, ez meg csak rental.... 😄