Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem megy, mert a videó lapján csináltam, persze ha nem a szerint menne<#hehe>, különben olvas lejjebb. <#wave>

#80190 Az a Gallardo ott sem stabil annyira látszatra, igaz ott még nem voltam játékban, így nem próbálhattam.

#80199 Nekem elég lenne, ha a lezárt összekötõ utakat átadnák már végre a hozzájuk tartozó városrésszel ill. új pályákkal.
Ööö... Szóval a koncepció az nagyon OK. Hasonlóan érzek. De jelen esetben számomra az autó lett volna valami, merthogy egy autót ígértek. Ha meglepetés doboz lenne, akkor nyilván dobogós kívánságom lenne a játszható játék, új eventek vagy városrész hozzáadás. De apróbb dolgokkal is lehetne nagyot dobbantani az élményen. Igen, a szülinapra kívánnám ezeket én is. De ha beskatulyázzák mit lehet óhajtani, várni, akkor abból szeretnék annyit, amennyi jelent is valamit, lehetõleg tartalomban és minõségben.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

11 nap nap játék után E event 4 csillag C event 3 csillag D event 1 csillag a kapott autorol meg annyit a 200sx-em százszor jobb

tutuhawer
amit rabidfox barátom kért, az lenne valami. Az autó, a boost... az nekünk semmi.
Mind azt akartuk, hogy a nem használt pályákon is menjen sok multi sokféle autóval, de nem így, mint most... rotálják a pályáinkat akár hetente, de mind a 86 open legyen és a matchmaking, az ellenfélkresõ legyen normális. Vagy minden pálya legyen mindenféle kateógirában egyik-másik héten, és akkor a privát világranglista értemét veszíti, persze ez az EA-tõl független, szóval akár még bele is férhetne. Na,ilyen változás vagy akár szülinapi ajándék 2-3 hét múlva elég jó lenne.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

MineHeadHun
Affene, a Lambó Gallardó Tensor kiadás kár hogy nem tart örökké. 😞 7 napos rental az eléggé ramaty. De az is valami.
tutuhawer
hihetetlen módon rühellem a nem saját tartalmakat. Vagy van valamim vagy nincs. Pl könnyen lehet, hogy a most általam finanszírozott kerékpárt lepasszolom tesómnak, veszek holnap a másiknak egy zsír új kerékpárt éééés pár hónap múlva vehetek magamnak egy kerékpárt 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
a linkelés még megy? <#bohoc><#vigyor1>

Hatalmas <#eljen> a vidinek! Szép! Nem is a lambó csípi a szemem, hanem hogy nem kaptunk autót. Én is regiztem, én is nyomtam a tetsziket vagy mit. De nem ezért érzem úgy hogy járt volna, hanem mert 30-40-50 ezren is ezt tették. Attól hogy a szomszéd srác anno odaadta egy körre a biciklijét, az még az övé maradt. Nekem csak egy élményke. De ez a mostani még az sem. És nem csak azért mert már vettem ilyen autót. Beígértek és nem kaptunk semmit. Egy osztály nélküli, egy lebutított, egy elfeledett, egy kiherélt valaminek a kölcsönzési esélye az szerintem semmi.

7r1v1um
Legalább egy hétig rendesen tudnám használni az új driveremmel, de ezt, ha megpöccinti valaki (még csak nem is kell rammelni) rögtön a falba katapultál.....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Én személyszerint Chrissel értek egyet legjobban mert ott az a rohadt Rental
tutuhawer
elmúlt az az idõ, amikor versenyképes volt a gép, de íme egy remek videó:
Youtube

Igen, pont ez az ami miatt kiakadtam, hogy nem saját...április elsejei viccnek még elmenne...
... és nem a tiéd, meg nem az enyém...

7r1v1um
Komolyan többet érne akár igc-kocsi is mint ez a mai. Ez versenyzésre teljesen alkalmatlan, variálni meg nem lehet rajta.......

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

holnap jön új igc? 😄
7r1v1um
Mindenesetre van elképzelésem a holnapi kocsi minõségérõl......

Érkezik peccse amúgy? Jó volna valami kis plusz ismét. Tõlem minden második lucky kártya lehetne egy milla igc pl.

<#eljen>

Project D|Rare Car Collector|

<#eljen>

Talán a 4.0 nem kellene elfelejteni majd akkor lehet fikázni ha nem látom a porschet a garázsodban!Ennyit rólad!

Hát ja.

Ryan: Átaludtad? 😄

jaa az lehet

Simraceway: tigris013

4litRS/Cayman/Charger legenda SOROZATRÓL gondolod ugye <#hamm>

milyen legenda?

Megfordult a fejemben egy csúnya gondolat: lehet azért kaptunk ma "semmit", mert, a Cayman/Charger legenda létrejött?

Hmmmm... A Tensor mellé, csak nekem:
SERVER_FATAL_ERRORCODE_{1_200001}
Legalább ilyet is láttam.

7r1v1um
A nitró csak fényeffekt ezen.........................

Nem számolja.
lorci
Én csak beirtam a kodot s ott a többi gift mellet elfér.
Amúgy ha kivenném õket akkor ezek a rental autok a kollektor számolja-e?<#confused>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

7r1v1um
Ez is lambordzsindzsi....................
Eszem áll meg komolyan mondom.
Mi ennek az overallja? Hol lehet ezt hatalmas "SHAME"-felirat nélkül használni?
Mi a pöcsöm az a Tensor?
Ennek így egy hétre mi értelme?

Ha valaki jönne akkor vegyen fel barátnak. A nevem szerintem 1értelmû. 😄

Valaki jön Tensor-al hülyéskedni??? 😄

lorci
Lehet az elsõ kodnál kést fogtak a nyakukhoz vagy nem tudom....igaz a 4.0-át felülmúlni már nehéz lett volna 1 ingyen koddal.
Rosszúl volt beosztva, hogy melyik szinten milyen kocsi jöjjön szerintem..<#vigyor5>

trakk
Nem baj, hogy ez nem az oroszokon múlik, az EA adta nekik a kódot...

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

na ennyit az oroszokról (csak ennyit mondok)

Ez a kód egy szégyen az EA részérõl, valószínû õk intézték így ezért is kellett ennyit várni rá, mert ment a vita az oroszokkal. Az elsõnél meg lehet nem is tudták hogy örökbe adják az RS 4.0-át.

Én csak azt nem értem hogy ki mondta ezeknek ez idióta world-ös autó kitaláló, beállító barmoknak, hogy a Gallardo-nak ilyen szarul kell hogy menjen pl. a Murcielago-hoz képest.
Top Gear: Lamborghini Gallardo + online 42,4-tõl
Top Gear: Lamborghini Murcielago
Remélem jól mennek át a linkek. <#vigyor1>
Hogy lehet ilyen szutykot adni? 😄 Egy 7 napos Scirocco-val többre mennénk 😊

GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu

Üdvözlök mindenkit . Csendben halgattam , néztem azt ahogyan sok ember jó kivánsága hangzot el idézem : bárcsak egy aventador lenne , bárcsak egy agera lenne az ojan jól gyorsul , szomorúan nézem végig azt hogy micsoba kárba vész ez a jó és szép játék amit mi játékosok viszünk a csúcsra , nagyon sajnálom azt hogy a saját hibájuk miatt igy büntetnek meg minket akik semmirõl se tehetnek , a banolást nem is emlitve köszönöm hogy meghalgattatok .
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem osztogathatnának ingyen ban kódot is... <#banplz>

Balathruin

Semmit sem szeret az, nem gyorsul, nincs normális végsebessége (305 nos nélkül), és jobban csúszik mint az új Charger!

Balathruin

lorci
xD ez csak az egyenest szereti s még ott is lassú...<#vigyor>

Ellenben nem gyorsul <#eplus2>

nagyon kezelhetetlen a kanyarokat nem szereti

RoboKutya78
jaj de telhetetlenek vagytok

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szerintem az EA "adta" az orosz üzlÄtfélnek, és az oroszok tették közkincsééééé

lorci
Ezzel a Gallardoval jol kiszúrták a szemünk ezek az oroszok vagy kitõl van ez a kod?<#nevetes2>

Igaz! Ott a pont. Sok az a plusz 0,25% Még úgy érezhetné valaki, hogy kapott valamit... <#bdead>

<#nyes><#nyes><#alien>