Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello mindenki. megdöbbenve látom, hogy TCMchrist bannolták az nfstimes-en (engem is de az nem meglepõ) vki tud estleg vmi közelebbit?? (nem müködik a game chat ill. nem láttam mostanában a játékban)
RoboKutya78
Így este lefekvés elõtt

http://imgur.com/a/CJ5pC#0

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

az tény, hogy nekem a rosewood "B" classos pálya nem fekszik, bármilyen autóval próbálom, 12.000-ik hely alá nem bírok kerülni...
de van néhány olyan pálya ahol, ahogy írtam jobb autókkal is hasonló eredményeket vagy rosszabbakat mentem...
azt is írtam, hogy nem az én eredményeim a mérvadóak...
de legyen igazad, ha így van akkor csak gratulálni tudnék neki...
Csak kihozza a 4 El-Caminojával a maximumot a kocsiból. Lehet hogy rajongója is a kocsinak, és soha nem nevezte trágyahordónak...

(C-class vígasz-Caminot (Charger mellé kell ilyesmi) most toltam fel B-be, perf. start skillbõl csak 3 seces volt, nitrós skillek 3 csillagosak. Pár multi után 10 próbából 2 rajtnál beragadós, 3 máshol elrontós, 3 1:28-as, 2 1:27-es lett. 20 próbából egy Pentium 4-esnél jobb gépen beeshet egy közepe 1:26-os is.)
SUNNY84HUN
teljesen jogos amit írsz , én a rosewood pályán 1:23.3 at megyek fullra skillezet és b csúcsba húzott mr2 vel ez az idõ a világ ranglistán 86 ik helyezés még hozzá teszem sokat megyek azon a pályán és ismerem is , õ el caminóval 1:26 ot megy a nagyobb profiljában mr2 vel ezen a pályán 1:32 -t , hmmm hát .... érdekes

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

én nem mondom, hogy jó idõ eredményeim vannak (ALFA156GTA és GEKKY nick-ek alatt) és azt sem, hogy túl jól nyomnám ezt a játékot, de azért a delikvensnek van pár ideje, amit én sokkal jobb autókkal sem tudtam megfutni...
(ahogy írtam, nem az én eredményeim a mérvadóak...)
szóval nekem gyanúsak az eredmények...
Az magában nem jelent semmit szerintem. Volt ám Cayman/Super Brick bug is, azzal lehetett gyûjtögetni gyönyörûen. <#nezze>
Hogy csaló e nagyon egyszerûen eldönthetõ csak meg kell nézni a vásárolt IGC-s autók ID-it.<#hehe>
SUNNY84HUN
a másik szerón kevesebb a játékos és ezért hamarabb lehet jobb idõt futni , de a ROSEWOOD & LYONS pályán 1:26 ot és a WEST PARK & FOREST pályán 2:56 ot soha a büdös életbe el caminóval nem megy ( akármilyen tuning és skillezés van benne ) ... senkire nem húzom rá a lepedõt , de ez azért érdemelne egy magyarázatot

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nekem gyanús, túl jók azok az idõk...
de legyen igazad...
és ha jól láttam az egyik ideje piros zászlós lett...
HP2 (ha a régire gondolsz, és miért is gondolnál mára) nagy valószínûséggel csak LAN-ban lehet már tolni, mivel a GameSpy május 31-én leáll. Bár nem vagyok benne biztos, hogy a HP2 mindmáig támogatva lenne. Ki kell próbálni.

Már töltöm le. :)
Kérdés haveromnak a telepítés során egy hibát dobott ki a Net Frameworkkel kapcsolatban.
A játék 3.5 öt kéri, és nem indul.
Viszont neki 4.5 verzió fut a gépen akkor ilyenkor mit lehet tenni?
Úgy látom vannak ott videók is, azokból ítélve teljesen korrektnek tûnik, meg ugyan nekem csak a juggeres szarszállító gyári race-tuned cuccai vannak benne, ránézésre így is egész közeli idõket lehetne menni ahhoz, ammeg meg van pakolva rendesen.
nem rossz verda az EL CAMINO, na de ennyire...
Úgy ahogy írod, semmi más nem kell hozzá (amíg nem szeretnél nyerni is versenyeket <#hehe>)
Vagy én nem tudok valamit jól és a World-höz nem kell account meg semmi csak egy regisztráció egy letöltés és online lehet játszani?
Bocsánat. Rosszul fogalmaztam.
Lényeg lenne hogy ha letöltöm ezt vagy a HP2 -t akkor tudok e bármiféle befizetés nélkül vagy megvétel nélkül barátaimmal egymás ellen versenyezni?!
Szabi
egy ingyenes játéknál milyen tört verzió van ? <#fejvakaras>

nem, nincs benne lan.. hisz MMO.. amihez elég masszivan kell a net :D

"Nulla tenaci invia est via"

Hali Kérdezni szeretném hogy tört verziós multizás megoldható a World-el vagy a hut pursiet 2 vel?
Illetve lanon haverokkal tudnám e ezt játszani netrõl letöltött verzióval?

Válaszotokat elõre is köszönöm :)
RoboKutya78
nagyon tud a csóka le se száll a sprint gombról:)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
lebuktam <#idiota>

Csak a "Kiválasztottak" kapnak ajándékot! <#vigyor5> Ki tudja, lehet Szabi titokban más fórumokon isteníti a játékot és ezért kap nyakra fõre mindent <#vigyor>

nem ezt vártam -.-""'''"'"
tutuhawer
Nem tudni. Mire gondolsz, van valami a háttérben, amiért nem kedvelnek téged?
Én pl kaptam kódot múlt hétvégén, te valamiért nem, mire gondolsz? Ötleted van?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

bezzeg én miért nem kapok semmit? -.-"
Szabi
jé, szombaton jött még egy 600sb-s kód :D

RoboKutya78
Bár a megbízható egyének még szóba jöhetnek.

RoboKutya78
Nekem is megy a dolog bár már lassan az ég tudja mikor tettem vele egy kört is nagyon elfeledett lett ez számomra.
Mondanám hogy beadom a karit közös istápolásra de annyira azé nem akarom eltökíteni.<#ravasz1>
ROBOKUTYA

Engem is beenged

Need for Speed World: HYPERONEER

bboyatty
Engem simán beenged csak már nem akarok belépni...:P

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
6 napja :)

Srácok miért nem megy a world? 2 napja azt írja hogy nincs szerver és köszönik a türelmem -.-
szerintem sem rossz a verda, nekem a rendõr verzió van, 2 *-os sárga alkatrészekkel, kapott egy felfüggõ cserét így lett 598-as az overal -ja, nekem nagyon tetszik a hangja, és jól irányítható...
Lo.OL
Vége?

Szabi
-.-

Hali megint mindenkinek! :)
Ma vettem egy Lamborghini Qountach-ot. Mindenkinek sok szeretettel ajánlom, csak 900.000 Cash a kicsike és gyorsuláson kívül mindenre nagyon jó. Ráadásul még nem is maxoltam ki B tetejébe. ;)
RoboKutya78
Úgyis szar autót veszel ha nem segít benne senki se akkor is:)

RoboKutya78
Játszani ne játsszak helyetted?Ha legalább kedvenc autód nem segít vagy nincs a listában?

RoboKutya78
Ha Ha az a toplista legális lenne jó lenne az ötleted:)

bboyatty
Küld el nekem :P

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Tarpi
Attól függ mire akarod használni.
Minden kategóriának megvannak a top autói.
Még kategórián belül is pálya függõ, hogy hol melyik a jobb.

Megnézed az egyes pályákat, hogy melyik autóval vezetik a toplistát, és eldöntöd azokból neked melyik tetszik. http://nfstimes.com/nfsw/drivers

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Szabi
hali
egyiket se, szerintem kérd vissza a boost árát..

tutuhawer
váltsd be készpénzre! Be lehet??? <#wave>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

hello , aval a kerdesel fordulnek hozzatok , hogy most toltottem eloszor boost-ot s szerintetek melyik kocsit erdemes megvenni??:D
Szabi
jé, kaptam 600 sb-t :D

skacok
mi van most? ha jól értettem vmit csináltak a gyémántokkal és elvileg ott lehet folytatni a TH-zást ahol abba hagytuk hogy ebbõl mi igaz vagy nem,nem tudom ti tudtok vmit??
Jó videó mind a kettõ.<#worship>
tutuhawer
saját 2014. évi Nissanos videó, még nem osztottam meg ,azt hiszem:
http://www.youtube.com/v/YUBV9zu3jvI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB