Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
de van néhány olyan pálya ahol, ahogy írtam jobb autókkal is hasonló eredményeket vagy rosszabbakat mentem...
azt is írtam, hogy nem az én eredményeim a mérvadóak...
de legyen igazad, ha így van akkor csak gratulálni tudnék neki...
(C-class vígasz-Caminot (Charger mellé kell ilyesmi) most toltam fel B-be, perf. start skillbõl csak 3 seces volt, nitrós skillek 3 csillagosak. Pár multi után 10 próbából 2 rajtnál beragadós, 3 máshol elrontós, 3 1:28-as, 2 1:27-es lett. 20 próbából egy Pentium 4-esnél jobb gépen beeshet egy közepe 1:26-os is.)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
(ahogy írtam, nem az én eredményeim a mérvadóak...)
szóval nekem gyanúsak az eredmények...
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
de legyen igazad...
és ha jól láttam az egyik ideje piros zászlós lett...
Kérdés haveromnak a telepítés során egy hibát dobott ki a Net Frameworkkel kapcsolatban.
A játék 3.5 öt kéri, és nem indul.
Viszont neki 4.5 verzió fut a gépen akkor ilyenkor mit lehet tenni?
Lényeg lenne hogy ha letöltöm ezt vagy a HP2 -t akkor tudok e bármiféle befizetés nélkül vagy megvétel nélkül barátaimmal egymás ellen versenyezni?!
nem, nincs benne lan.. hisz MMO.. amihez elég masszivan kell a net :D
"Nulla tenaci invia est via"
Illetve lanon haverokkal tudnám e ezt játszani netrõl letöltött verzióval?
Válaszotokat elõre is köszönöm :)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Én pl kaptam kódot múlt hétvégén, te valamiért nem, mire gondolsz? Ötleted van?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Mondanám hogy beadom a karit közös istápolásra de annyira azé nem akarom eltökíteni.<#ravasz1>#ravasz1>
ROBOKUTYA
Need for Speed World: HYPERONEER
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Ma vettem egy Lamborghini Qountach-ot. Mindenkinek sok szeretettel ajánlom, csak 900.000 Cash a kicsike és gyorsuláson kívül mindenre nagyon jó. Ráadásul még nem is maxoltam ki B tetejébe. ;)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Minden kategóriának megvannak a top autói.
Még kategórián belül is pálya függõ, hogy hol melyik a jobb.
Megnézed az egyes pályákat, hogy melyik autóval vezetik a toplistát, és eldöntöd azokból neked melyik tetszik. http://nfstimes.com/nfsw/drivers
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
mi van most? ha jól értettem vmit csináltak a gyémántokkal és elvileg ott lehet folytatni a TH-zást ahol abba hagytuk hogy ebbõl mi igaz vagy nem,nem tudom ti tudtok vmit??