Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyorsan indulás elõtt a Core2 elfustolt... Juhu

Project D|Rare Car Collector|

És ismét egy szokásos nap a Need for Speed világában <#idiota><#taps>
Micsoda verseny volt. örök élmény marad <#zavart1>
529-es eclipse-el, ugyan ez...

7r1v1um
Fel is b.szta az "agyam", hogy min.15 próbálkozásból 1x se rakott össze azon a pályán hasonló kocsival.....
<#violent>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Matchmaking 3.0 <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>
7r1v1um
Nekem meg abból, hogy rosewood&lyons-ön csak 580 feletti kocsikkal játszanak, én meg árválkodok az 511-es Cayman "Bug Edition"-nel.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Ma már semmi görcsölés! Délelõtt meló volt, délután punnyadtam, most meg a pizzára várok, szal punnyadás tovább! Ma tojok a bughalmazra! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

de qurvára elegem van hogy A szintû kocsival s osztályuak ellen tesz be -.- de bezzeg ha s osztályúval jövök akkor is S osztályúak ellen tesz be... így asztán lehet nyerni xd kiultrázott cinke meg 4.0 ha véletlen megelõzöm akkor tuti lerammol -.-
Szevasz jösz privátozni meg szoljál timinek is

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

7r1v1um
Valóban félre olvastam, de a 80238-at....
bár abban a 204 mph-328 kmh-ban is kételkedem, de majd free roamba meglesem (lobbyba nem merek beszállni vele)

goregrind
#80238 <#idiota>

(2. sor)

7r1v1um
Kedves Barátom!
Idézem " A nitrója tényleg csak fényeffekt, 295mph-rõl feltolta egészen 204mph-ra".
Na most 295 mph=474 kmh. Miféle kocsit kapott az a jóember?????<#fejvakaras>

goregrind
Te valamit nagyon félreolvastál! Lesd csak meg azt a számot még egyszer! <#zavart1>

Én meg félreírtam az elsõt! 195mph-ról 204mph-ra... <#idiota>

295-rõl 204-re ment nitróval? akkor azt hiszem inkább nem használom <#idiota><#mf1>
7r1v1um
294 mph??????
Fejem se fájna, ha azt tudná..............

goregrind
Lestem videót errõl a csodás ajándékról. A nitrója tényleg csak fényeffekt, 295mph-rõl feltolta egészen 204mph-ra 3 sec alatt. Butítottak már le autókat a játék története során, de ezt rendesen letrógerezték a béka segge alá! Gratulálunk a fejlesztõ brigádnak, szép munka!

Hû! Sokkal jobban tetszene most is a World, ha ilyen kicsi és gyors feliratokkal jelezné a PU-ellövést, a jó rajtot, a köridõt. Sokkal frappánsabb.

Derekas: én is sajnálnám, mert szeretem. Még úgy is, hogy most épp bannolva vagyok. Vagy lehet, hogy már beengednének, de inkább várok augusztusig a visszatéréssel, hogy a TH-folytatásra csak 1x500SB-t kelljen felhasználnom.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szerintem az EA azért adott ilyen sz@rt, mert túl nagy lett volna a veszteségük. (Azért a Porsche elég drága, 1 starter ára azt hiszem, de a rental kocsi meg max. 300 boost) Az oroszok nem csináltak rosszat, nem õk határozzák meg a kódot, meg hogy mit adjon... Sajnos.

Balathruin

7r1v1um
Mondjuk 1 napra...<#banplz>

goregrind
Az is volt valamikor ingyé' Nem váltottam ki akkor, most meg már minek? <#idiota>

7r1v1um
Olyan Ford rendõrkocsit honnan loptál?

Na ácsi ácsi szóval, ezt a kibaszott fos lambot kaptuk a porsche után? pofám leszakad<#kocsog>banda 😄
a Sponsorpay beszart.....<#levele><#levele>
ja vmi ilyesmi volt
De ott ha jól emlékszem az volt a helyzet, hogy már senki sem használta, aki meg mégis, már nem érte meg fenntartatni azoknak. Meg megjelent az újabb verziója a játéknak.
Asszem, de az emlékeim már kopottak ezzel kapcsolatban.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

goregrind
Nézegethetem, de nem használhatom ezeket. De nagyon ûberzsírkirályság van... <#taps>

Nekem is ott rohad a garázsban egy rakat rental autó
Service Up

Itt írják ki legalább 30 nappal elõtte ha valamit le fognak állítani.
goregrind
Fasza ez a lambi, megy a 3 napos rental HOT PURSUIT R8 mellé. Van is meg nincs is...

Mondhatni jól megqrtak, azaz átqrtak minket! <#hehe>

Abban rejlik a varázsa, hogy egyedülálló. Ez egy NFS és online ráadásul. De könyörgöm! Néha nézzenek már rá szakértõ szemmel odaát! (Lehet ez egy kis esti depi nekem...?)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

én már tapasztaltam hogy a másik napra csakúgy bejelenti az EA hogy vége a játéknak , de akkor megmondták hogy mikor és ez nem is volt olyan rég
Én már várom a Miurát. Hacsak nem omlik össze a rendszer majd... XD

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Azt elképzelni meg nem tudom, hogy egyik napról a másikra azt mondják, hogy vége a játék pályafutásának. Azt az EA a pénztárcáján keresztül nagyon megérezné.
Hiába, kapitalizmus van itt, nem más.

Lehet. De marha sok újabban az un "BUG". Egy terneszvár épül a rendszerükben. Sok a mellényúlás, a hibázás és a kapkodás. Mintha nem lenne a játék mögött senki...

Pláne hogy megszerezték a Ferrari licenszét, ne tennék majd be? Ez is pénz, öcsém...

Nem lehetetlen. Csak kell hozzá egy-két év.... Hajrá EA! Köszönjük... :-S

Ne ássátok a sírt a játéknak.
Hány ilyen és ehhez hasonló hangulat volt ebben a topicban, meg a játék hivatalos fórumán?
Akár a dragra, az achievement-rendszerre, vagy a porsche/dodge bugra, ha gondoltok.

most én is nekiindultam, de a multi bug miatt lehetetlen

Simraceway: tigris013

Már csak egy kérdésem van mi lesz a többi Mega Bloksos autóval ?? (azt hozzáteszem hogy Gallardo volt MB )
Persze. A Veyron volt a cél a legtöbbnek. Az meg már megvan a legtöbbnek.

A szocializmus kvintesszenciája. (Nem! Nem a lopásra gondolok! :-D Hanem a "népért"-re)

ahhoz képest én kevesebb autofinishel találkozok mint anno

Hát, ki tudja... 😄
De ha így volt, akkor az oroszok TÉNYLEG a népért tettek valamit 😄

Ezek után nem hiszem hogy lesz még olyan közösségi kezdeményezés, amelyik leáll ezzel a gerinctelen bandával. Rosszat sejtek. A csíterek aktivitásának emelkedése, nullás fejlesztés, a kommunikáció hiánya, a bevétel harácsolása eléggé sejteti az utolsó lélegzetet. Nekem nagyon fog hiányozni a world. Mert még mindig szeretem.

de akkor az oroszok honnan túrták az RS 4.0 kódot?!

én még midig azt állítom hogy akkor feltörték a servert meg az EA rendszerét 😄

mi ez a sz@r rental lambo???
ezt kaptuk a 30 követõért a VK oldaltól??
a 15.ért mert gt3 rs.4.0....hol ebben a logika és a fair hozzáállás az EA-tõl?
Mocskos p@rasztok mind

Akkor nem lesz para, ha Agera lesz a kód(rentalba 😛 ). De, végülis a pofátlanság teteje ez.. de akkor az oroszok honnan túrták az RS 4.0 kódot?!

trakk
Lehet örülni, az ötvenezres VK.com-os ajándék is csak rental lesz...

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Inkább örökbe és letolom sárgára :-)