Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
"okossággal"..... Megfogom változtatni a jelszavam és akkor inkább hagyom porosodni az accomat.
És mégegyszer ELNÉZÉST EZÉRT AZ EGÉSZÉRT...<#falbav>#falbav>
légy türelmes
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
légy türelmes
Igen, elismerem régen mikor elkezdtem a játékot (2011) volt egy idõszak amikor használtam "okosságot"
de aztán abba is hagytam az egész játékot. Most nem követném el megint azt a hibát.....
De nyugodtan kövezzetek meg, de akkor sem csaltam, sajnálom.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
#80281 sztem elõbb vele tárgyald le de ne itt nyíltan a fórumon , mert sok ember elvinné a témát és csak anyázás lenne , a worldban groupba vagy itt privibe
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Balathruin
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Jó éjt!
Simraceway: tigris013
Project D|Rare Car Collector|
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"Nulla tenaci invia est via"
1. Ha a tépegység a gond akkor a gép nem is kap áramot feltéve nem is forog a venti
2. Ha nem tölti be a bios-t csak fekete kép van de van áramellátás a gépen akkor a bios döglött be, erre van megoldás( szedd le a gépet a teljes áramforrásról - húzd ki a falból a kábelt, várj 5-6 másodpercig, az alaplapon van egy elem azt vedd ki, várj 5-6 másodpercig, tedd vissza az elemet, ezzel a módszerrel kilõted a biost tehát visszaált a gyári beállításra. Köss vissza minden kábelt és mehet a gép. A monitoron kiírja hogy a bios betöltötte az alap beállítást ha nem akkor kéri hogy nyomjál Fvalamenyi gombot. Ha sikerül mûködik újra a gép.)
3. Ha a 2. pont nem sikerül és a bios-t se tölti be akkor CPU hiba
remélem tudtam segíteni
#80267 kösz Tutu megy lemezre
<#wave>#wave><#pias>#pias>
#80268 a nagyprofilban nekem is van sztem 10-11 bérautó 😄
http://www.youtube.com/watch?v=XrJ8Usp3Bco
#80264 ezért még kapsz 😄
"Nulla tenaci invia est via"
légy türelmes
<#pias>#pias><#pias>#pias>
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Feltéve, ha tényleg "elfüstölt".
Ha " csak" vicc volt, akkor lehet még tápegység is.
Akkor viselkedik úgy, hogy "bekapcsol", ventik mennek, de nem indul el valójában.
légy türelmes
De legalább akinek dícsérted a kocsiját az megköszönte, nem 7köznapi élmény az sem.
Azt a barmot meg anyáztam volna aki szembõl rammelt......
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Más, volt valamikor már az Eclipse igc?

<#idiota>#idiota>