Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
ez lehet akár bármelyikünk profilja is, mert eladó talán még ma is

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Akkor most ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITÕL, AKINEK GONDOT OKOZTAM (okozott halifax1) ezzel a kis
"okossággal"..... Megfogom változtatni a jelszavam és akkor inkább hagyom porosodni az accomat.

És mégegyszer ELNÉZÉST EZÉRT AZ EGÉSZÉRT...<#falbav>
Akkor miért nem adod oda, aztán kész?

légy türelmes

Ezt elég nehéz elhinni csal összevissza accodon és nem érdekel?

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

tutuhawer
te kérjél elnézést

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem tudom, nem kellett volna megosztanom vele az accomat, de abba akarom hagyni a játékot, és valakinek oda akartam adni.
tutuhawer
na... ez a lényeg, tudtam én , hogy én értettem félre

Te felelsz érte is. Miért jó ez neked?

légy türelmes

tutuhawer
épp pár napja kommentáltam, hogy 5 másodperces BMW M3 E30... A kérdés az volt, hogy értettem. A válaszom az volt, hogy félreértettem... Hisz látod, te is félreértetted.

A válasz egyszerû: HALIFAX1 mivel ma délután nem is voltam itthol...
bboyatty
Ok, ez esetben elnézést kérek és kérek mindenkit, hogy csússzon át a téma fölött. Köszi

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ezekre mi a magyarázat?

légy türelmes

Nem csalok. Nemrég kezdtem el megint játszani a World-el, és nem sok értelme lenne ha csalnék. Most is ketten használjuk az accountomat, én és HALIFAX1. Egymás után nem nyomtam el nitrót, vagyis igen, de úgy hogy újratöltõdött.(folyamatosan nyomkodtam a verseny alatt a PU achievement miatt)
Igen, elismerem régen mikor elkezdtem a játékot (2011) volt egy idõszak amikor használtam "okosságot"
de aztán abba is hagytam az egész játékot. Most nem követném el megint azt a hibát.....

De nyugodtan kövezzetek meg, de akkor sem csaltam, sajnálom.
valaki grúp?

bboyatty
Igazad van. Bocsi. Meg próbálom játékon belül.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Õ tagadja, stat oldal és az én szemem azt mondja csal, kíváncsi voltam, hogy milyen híre van itt a közösségben, az mindent elárul.

SUNNY84HUN
na jó javítom szabadságon 😄 😛

#80281 sztem elõbb vele tárgyald le de ne itt nyíltan a fórumon , mert sok ember elvinné a témát és csak anyázás lenne , a worldban groupba vagy itt privibe

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szerintem szimplán csal...

Balathruin

el akarja adni a profilját, ezek után senki sem vesz meg , amúgy is tiltja az EA TOS-ja
Elõbb õt kérdezd...

légy türelmes

bboyatty
Az imént futottam pár kört DRIVERKILLER30-al Riverfront and Green-en és elég érdekes futamok voltak, most pedig azzal gyanúsítom, hogy "okosságot" használ, stat oldal is ezt mutatja. Kérdésem annyi lenne, hogy van-e itt más olyas valaki aki ismeri az illetõt és tûzbe tenné a kezét érte. Nem szeretek gyanúsítgatni de 2 nitrót egymás után ready nélkül, hogy lehet elpukkantani? Ha tévedek elnézést kérek.

Szabi
hogy kin ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Köszi. <#worship>
SUNNY84HUN
te nem szabin vagy már 1 hónapja 😄 ??

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

na elteszem magamat mert jön a meló 😄

Jó éjt!

Simraceway: tigris013

háhá 😄

SUNNY84HUN
fõtrollnak trollgép jár 😄 <#hehe><#wave>

Mostmár mindegy, kiszedtem mindent és visszaraktam, mûködik. Trollgép 😄

Project D|Rare Car Collector|

RoboKutya78
hûû ha én linkeltem egy fényképet filmböl és jött is rá a link amit keresel de jó rég volt😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
imcdb.org

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

gép probléma ez a szakterületem papír nélkül 😄

1. Ha a tépegység a gond akkor a gép nem is kap áramot feltéve nem is forog a venti
2. Ha nem tölti be a bios-t csak fekete kép van de van áramellátás a gépen akkor a bios döglött be, erre van megoldás( szedd le a gépet a teljes áramforrásról - húzd ki a falból a kábelt, várj 5-6 másodpercig, az alaplapon van egy elem azt vedd ki, várj 5-6 másodpercig, tedd vissza az elemet, ezzel a módszerrel kilõted a biost tehát visszaált a gyári beállításra. Köss vissza minden kábelt és mehet a gép. A monitoron kiírja hogy a bios betöltötte az alap beállítást ha nem akkor kéri hogy nyomjál Fvalamenyi gombot. Ha sikerül mûködik újra a gép.)
3. Ha a 2. pont nem sikerül és a bios-t se tölti be akkor CPU hiba

remélem tudtam segíteni

Nem rég volt linkelve vagy itt vagy a PH-n egy olyan oldal ahol filmekben szereplõ autókat lehet keresni oda – vissza. Aki ismeri bedobhatná a linkjét.
SUNNY84HUN

#80267 kösz Tutu megy lemezre <#wave><#pias>

#80268 a nagyprofilban nekem is van sztem 10-11 bérautó 😄

Szabi
én még egy bérlõs autót se váltottam be, szóval van néhány.. 😄

tutuhawer
toy storysok ezt hallgatják a Hondában:
http://www.youtube.com/watch?v=XrJ8Usp3Bco

SUNNY84HUN
az még nekem is megvan sõt meg a bömbölõ is 😊)

#80264 ezért még kapsz 😄

Szabi
csodás ez a gallardo kód, még t-com-os akcióba kaptam egy 7napos ilyet bõ 2éve..... azóta se váltottam még be 😄

Szabi
<#idiota>

Ez mi? A pokol?

légy türelmes

Update: mindent ki be raktam és már nem pittyeg.. Trollfajzat

SUNNY84HUN

<#pias><#pias>

A HDDnek nem lehet köze ugye? Valaki azt is mondta hogy alaplap

Hol is van az Originen a kódbeíró felület?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Valószínûleg.

Feltéve, ha tényleg "elfüstölt".

Ha " csak" vicc volt, akkor lehet még tápegység is.

Akkor viselkedik úgy, hogy "bekapcsol", ventik mennek, de nem indul el valójában.
Akármi lehet. Akár kontakt hiba is.

légy türelmes

Igen kétszer lehet akkor kiváltani elvileg, legalábbis a többinél nekem úgy volt...Eclipse meg nem volt még, valószínû nem is lesz, legalábbis egy ideig
7r1v1um
És még nitrót is pazaroltál?
De legalább akinek dícsérted a kocsiját az megköszönte, nem 7köznapi élmény az sem.
Azt a barmot meg anyáztam volna aki szembõl rammelt......

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

bboyatty
Olyankor mi van ha már van egy ilyen rentalom? Mert már van egy. Kétszer tudom majd kiváltani?

Más, volt valamikor már az Eclipse igc?

Az szép...én valami vírussal nyomtam egy párbajt az elõbb, de hamar lerendeztük a balhét <#mf1> Már csak azt kell kitalálni kit verjek meg érte <#falbav><#idiota>
Ha még a BIOSt sem hozza föl akkor CPU a gond'!