Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minek kérdezed más véleményét ha nem is érdekel? 😄

az autofinishben nem volt semmi kreativ, elveszi a játékélményt és kib@szás másokkal

Balathruin

BONESAI
látom te nagyon kreatívan használod az autofinisht <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

BONESAI
akkor nézd meg az oldalát, hátulját. a fekete vinyl körül fut egy piros keret.
Amúgy ez akart lenni:

Hû de széles kit. Mi van alatta?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

jó kocsi, de az csak 2 kis szarvacska 😄
nem túl kreativ

Nagyon jó lett, csak gratulálni tudok 😊 én ezen az elven festem a kocsijaimat ahogy Milán is mondja "egyszerû de nagyszerû" 😊 csak így tovább 😄
7r1v1um
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Keresd a hibát?<#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Így van!

Balathruin

Szerintem egyszerû de nagyszerû 😄
BONESAI
Szevasztok
Rég nem festettem már autót, de ez úgy kikívánkozott ebbõl a gyönyörûségbõl:

Vélemény??

7r1v1um
Rexnek.
Van aki mégis kiváltotta.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

RoboKutya78
minimum egy sör tuti lecsúszik náluk is ilyenkor😊 meg egy hambi 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
és a cég milyen fennhatóságú ??

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

De a csapat kanadai, nem amerikai.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

RoboKutya78
az az érzésem ma se kapunk semmit ezek a mai napon még billentyût se vesznek a kezükbe szerintem JULIUS 4 -e vagyon....... no comment.

7r1v1um
Menet közben hogyan ettél/ittál/wc-ztél? Ez legalább 16 óra <#hehe>

Erre már sajnos nem tudom a választ, de nem siette el az biztos <#idiota>
7r1v1um
Éretm. És SP.Eltonnak miért tartott 887 percig a verseny?

Amint látható 7 ellenfél van a képen, tehát single player volt, ott mindnek 0 van <#hehe>
SUNNY84HUN
sztem valami komoly dologba belebukott már az elején és anno mondták akit rajtakapnak az nem kap acsi pontot illetve az addig összeszedett nem gyarapszik ennél a emberkénél az elején kibukott lehet már

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Én tudjam? Biztos lenullázták õket. <#banplz>

Balathruin

7r1v1um
Eladja õket jó pénzért.<#banplz>

hogy van a kedves delikvensnek 0 acsipontja?
Na tessék! Elsõként értem be, erre ez fogad...

Balathruin

10 perc alatt egy ultra sárga gumi és egy kék race motor, de a jobb fajta. 😛

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Kaptam Treasure Hunt-ból egy 23%-os Super Shotot, beleraktam RS 4.0-ba (össz. 48%) és 90-rõl 345-re gyorsult. <#idiota> Szerintem többet nem megyek S classon, mert túl gyors az autó a gépemhez... <#banplz>

Balathruin

7r1v1um
<#eljen>

reportoltam én már eleget. unalmas ám 10 versenybõl 8-ban reportolni fõleg így hogy változatlan minden.
7r1v1um
Ez is.

7r1v1um
Csak teszt!
Chris hagyd fenn légyszi, mert meg akarom nézni, hogy ez az oldal jobb-e.

szerinmtem simán csak túlmelegedett a proci, és a védelem letiltott benne.

nézd meg BIOS-ban a hõfokokat, ha 50 foknál többön jár a CPU alapból, akkor hûtõbordatakarítás, porszívózás és újrapasztázás..

proci manapság már nem füstöl 😊
7r1v1um
És az úgy tartós is lesz, mert akkor úgy csinálom ezentúl?

Hun van már az a 3 órás Miura Concept redeem code? <#idiota>

#80316 Ez nem fog, elvileg ezt kell a képfeltöltéshez bemásolni, bár én felhagytam a kísérletezéssel van másik.
7r1v1um
1.
2.

7r1v1um
Tegnapi hitetlenségemhez. Nitró nélkül:
http://hcd-1.imgbox.com/achft9fV.jpg?st=ZCyIfS5oU7Psgy2i6m6x7w&e=1372918835

És nitróval (+ 1-2 kmh):
http://hcd-1.imgbox.com/acgQG7hu.jpg?st=JS_bTROfYZv8zL9MT9uv7Q&e=1372918929

Remélem holnap ilyenkor is látszanak a képek......

goregrind
Ebben az esetben legközelebb ne a "NEXT"gombra koncentrálj, hanem jobb klikk a nevére és jelentsd! <#eljen>

(Igen, mindenki azzal jön, hogy minek - de ha senki nem teszi meg ezt akkor csak a szájkarate megy... <#idiota> )

DISCORD: grimanddark

Naná lezáratom a topikot addig..elõre félek bár szerintem kint a free wifi stabilabb lesz mint az itteni.. :-)

Project D|Rare Car Collector|

Ja de nem a szabin hanem csak szabadsagon:-D

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_7_3_l5q4f0n0bx.png

Apokalipszis?
Addig bannolj mindenkit. Majd nézzük JS nélkül. 😊

légy türelmes

tutuhawer
Szabin leszel... ? <#taps><#vigyor2><#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Káming áut party

X

bboyatty
Kirúgjuk a ház oldalát, mi más? <#idiota>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Na bazdmeg.. Mi lesz itt 2 hétig amikor alig tudok sgre nézni

készíthetek képet a Facebookos chat beszélgetésrõl, ahol megadom neki az adatokat...
bboyatty
Kértem és kérek is még. Tényleg fura versenyek voltak de akkor arra fogom most rá, hogy késõ van és fáradt vagyok.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!