Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én meg azt mondom hogy Krisz szépen elö veszi a fényképezögépet és neki áll berakni egy fejléc képet

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Ez természetes! 😄

Ha ma jön a kód akkor egy lambó tali (versenyekkel persze)

Simraceway: tigris013

Twitter: Kérdezõ:
Can you please tell us what class it will be Miura Concept ?
Válasz (VitalBullet):
The Miura Concept is an A-Class car 😊

Balathruin

Amit kapunk az nem ugyanaz amit lehet venni. Ez Concept, nem a sima Miura.
szerintem amit boostért lehet venni azt kapjuk, azt remélik majd költesz rá boostot

7r1v1um

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nem A clss-os lesz szerinted?

A régi Most Wantedben nincs Lyons Challenge, szóval számomra esélytelen...

Balathruin

7r1v1um
Igazából csak gyakorolni kell a lambo tensor kezelését:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://s9.postimg.org/cp3uvj127/nfsw005.jpg

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

hááát remélem nem kell akkor B class autót vennem

Nyugi ma este benne leszel te is 😄

mizu miura? hol a figura? nem ülünk a kocsiba!!!!!

De ez ugyan ez volt most az Aventadoral is csak ezt vertem vagy 2x és le lépet a lobbyból xDDD

Van valakinél szótár? <#hehe>

Balathruin

Na ez a kemény
gyerek fel jön dragra a Murci lp 640el én meg csapatom a jó öreg roster lambó val
el vert 1x és akkor mondom be vetem a profi truköt
és el vertem a gyereket és mit ad az isten hozza nekem a noob car én ere tök viccesen mondom neki hogy
hozzod a noob cart ére egy gyerek mondat hogy Fuck dick 😄DDD

Hát ez már LooooooooooL

Bocs..nem láttam hogy ott van pár hsz-el alatta a szabály...-.- 😄
PU nélkül? Remélem tiltva van..
Ha egy Lexus-é, akkor jöhet. Meg amúgy is.<#idiota>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

És mindezt ide kell belinkelni az nfs-s.com-os profillal együtt.
02:09.32 idõt kell megdönteni eddig.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

RoboKutya78
Ha kell valakinek

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ehhez jól jöhet RABIDFOX egy korábbi hozzászólása, hogy lehet jó idõket menni: #70603

Szép lett akár milyen is szívbõl készült .
Ha jól értem, a 7 napos rental gallardoval kell menni a Lion's challenge-en powerup (kivéve shield és ready) és minden segédeszköz nélkül egy single futamot, amihez csatolni kell az nfs-s.com-os statisztikai oldalamat (tehát akik valamikor használtak csalást, az kizárva). Látszódni kell a post event ablaknak, ahol szintúgy látszódnia kell a skill és az alkatrészeknek (nyilván így tudják kiszûrni a fals gallardo-kat).
És a nyeremény: egy lambo matricacsomag.
Július 7-éig, Eastern Standard Time idõ szerint este 8-ig (ami magyar idõ szerint július 8 hajnali 2 óra).
Ígéretesnek tûnik. Lehet, megpróbálom.
És itt a videó, mindez érthetõ formában:

Srácok egy kis off. nem vagyok focis szal nemtom.... Ez melyik focicsapat?

Nálunk szállnak meg ezen a héten a szállodában
Hogy mész egy jó idõt és lefotózod ennyi? 😄

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9598910.page Ezt azoknak ajánlom akik jó idõt tudnak menni
SUNNY84HUN
most néztem az oldalon giftek között 11 rental autóm van + rep duplázó és 1 cash növelõ , a kocsikból 4 db ( bömbi , lambo , r8 , mazda 3 ) még t- mobilos meg a rep és cash növelõ is 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

ok

Jól van, na. Most hagytam abba a Max Payne-t. <#violent> <#gun> <#vigyor>

Balathruin

Akkor told ide a segged 😄

Igen, nem kell ordibálni. <#nevetes1>

Balathruin

NFSKILLER JÖSZ DRAGRA ??

Ryder159
Aztán majd ez is 1 napos rental lesz...

RoboKutya78
nekem még megvan a limit idõs ajandokverda

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

7r1v1um
Úgy érted car prize packban? Mert az nagyon lutri 3000-ért....Bár azonnal felnit cserélnék rajta.

Car pack-ban meg lehet például nyerni. Én nagyon ácsingózok rá. De költeni car pack-ra nem fogok.

bár tegnap megvettem az igc-s lambot tetszik nem mint az amit adtak az a fos

7r1v1um
A tegnapi után inkább<#kuss>

bake de az vagyok

VitalBullet:

on Thursday evening (EU) we will be releasing the Miura Concept code for the 1 Million likes on Facebook

Balathruin

ly*
Még csak a nap fele telt el, ne légy türelmetlen.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Miu? vagy halasztás ma is? csak ebbe a játékba lehet hüjénék nézni a delikvenseket

megtetszett kiraktam háttérnek

7r1v1um
Mostanában nem találkoztam a dologgal, mert a legutóbbi patch számomra jót tett.

Velem is elõfordult párszor, de inkább Rabidfox tudna mesélni, mikor C-ben húztuk a gyõzelmeket.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

7r1v1um
Omni Wide body kit
HRE B 21"
Lowering Kit 3

BONESAI
csak a csalók véleménye nem érdekel.

így nyilatkozol az autofinishrõl de azért használod...

NFSW: BONESAI

7r1v1um
Alapból ilyen, csak a fekete szín miatt nem látszik, ha a dealerben nézed +21'-os úthenger.
A hiba a bal alsó sarokban olvasható.