Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
Ez zõõõd +<#eplus2>
A Lexus nem túl gyors, viszont lassú, úgyhogy visszabutítom c-re...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sufni-tuning forever!

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Mert melózok, alig van idõ és mert hulla vagyok. De holnap vasárnap - nuku meló!

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
nem tudom, pedig elég jó achievement -rendszere van, a csoportok, csapatok is jók, az autók tuningolhatók minimálisan és terveznek többet, az elég gyerekcipõben van, de az irány nekem tetszik. A pályák ismertek, habár tré a minõségük, jó példa, hogy daytonában nem huplisak a kanyarok, hanem simák. Vannak érdekességek még, de az irány jó, de a minõség kicsit kaka. Az autók hangja se annyira menõ, de együtt tudnék élni vele. Csakhát a launcher valamiért egyik nap jó volt, másik nap meg bezáródik... elég szar szitu.
Izzzítottam a nissanok miatt tehát az NFS shift2-t, de ott is akadnak gondok, a kormány beállítását nem menti el 😊 Szar szitu itt, ott és amott. Valaki tud autós játékot ajánlani nekem ? <#taps><#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Aha és akkor miért nem jösz fel mert kb 1 hete látalak vezetni

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
Én meg csak elindítom a játékot, be egy group-ba és brumm-brumm... Az, hogy ki van elõl, hátul oldalt vagy éppen a levegõben, az már csak másodlagos. A feeling a lényeg, az összeröffenés!

Ennyire azért nem lennék én pedáns. Nem bírnám. Kicsi fejemben ami marad. <#confused>
Az ACR meg valóban, hmmm..., érdekes. Az örökre BÉTA marad vajon? Persze csak szónoki a kérdés.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

tutuhawer
eleget mentem unfair versenyt már, nehéz megemészteni napról napra. Ezért is szálltam ki. Már az autóm se annyira jó. Tier 3-as van csak. Tier 4-es nincsen. Inkább küzdök a simracewayben, ha el tudom indítani, vagy kipróbálom a raceroomos idõmérést, vagy az auto club revolutiont, habár az elég BETA, meg elég furcsa

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Névtelenül nehéz lesz megtalálni téged!

Am nem csinálunk egyik este egy találkát a gamen belül ? 😄
goregrind
Ez így mind ok, amit leírtál! Egy szóval sem írtam, hogy nem volt sohasem "rendes" versenyzõs group. Amibe Ryan akkor épp' belecsöppent az nem igazán volt "normális". És az, hogy Gempa vagy Tommy nitrózik amikor én nem, az nem gond. Sokszor kerülök jó helyzetbe, akkor viszont matricát csinálok az illetõbõl a "csalásért"! <#hehe>

UI - téma szerkesztése: Példa a jutalmazásra ebben a videóban! <#idiota>

tutuhawer
Csak gyõzd követni a jegyzõkönyvedet, a beírásaidat <#nezze> Én inkább fejben tartom <#nevetes1><#vigyor2>

Ha szereted, akkor nem. De nem leszel vele abszolút gyõztes. Sajnos itt messze nem olyan a teljesítménye, mint a régebbi nfsekben. Viszont gyönyörû autó.

tutuhawer
hmm... ez se szar, de pl én is versenyezni szeretnék, nem bohóckodni. Én egy versenyzõs játékba jöttem. Nem vérre meg, még talán már egy ideje a multi sem, a group fõleg, de azért menjünk már egy jót... mondom magamban mindig. Tehát group, OK, vicces, OK, de nem idióta. Például a mágnessel egyefene nincs bajom, de amikor gempa nitrózik, pedig senki más nem nitrózik és nem veszi észre, akkor nálam gondok vannak fejben. Én ahhoz vagyok szokva, hogy egyenlõek az esélyek, fair a küzdelem a groupban. A multi más tészta, van olyan manõver, amire nem volt szép tõlem korábban, ez se titok .

7r1v1um
Bakker ezen nem tudom átszínezni a vinylt<#conf>!
Le is veszem a halálba.....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Sziasztok.

vettem egy FordGt-t, szerintetek hiba volt ? 😄
Átjött, mondom. Zõd nyomi-nyomi, piros beír <#nezze> Szeletelem (vágom)

tutuhawer
már megmondtam neked...
"-Halmos! Halmos! Zöld , a zöld, nem piros.
-Zöld gomb nyomi, nyomi"

goregrind
Nekem spec semmi gondom Ryan-el. Max annyi, hogy képtelen lazán, görcsölés nélkül játszani. Emlékszem pár napja vagy hete behívtuk csoportba, jött is pár kört velünk. De szinte itt éreztem a "most...most...most...most...most meg kell mutatnom mert - meg kell!" feszültséget a játékában! Mi lazán rammolgattuk egymást TommyGirl-el, Gempával és azzal aki még bent volt. Szórtuk a mágneseket egymás nyakába, közben visongtunk (asszem akkor csoportban használtuk a beszédet, nem TS-en). Baromi jó volt, nagyon faxányossak az ilyen összeröffenések. És ezeken nem vérre megy a játék. Ezt meg kell érteni, meg kell tanulni... <#eljen>

7r1v1um
"UI: meg engemet utál mindenki"
Ne általánosítgassunk kérem....

Az 1. megvett Car Prize Packból (akciósan) szereztem meg a TH-s Lexust és szerencsére pont azt akartam megvenni a Web Dealsben
Egy darab pirospont ismét jóváírva. (Most nem felejtettem el "nyomni")

Burzsujkodunk kérem. <#buck> Fejelek én is. Lehet újítok egy zõd procart a csikánra.

tutuhawer
Túl sokat tanultál viktortól, azért. /Én például nem azért nem kedvellek annyira./

még annyit UI-ként

UI: meg engemet utál mindenki

Simraceway: tigris013

7r1v1um
Most már azért is veszek Lexust is, mert nincs szükségem rá, meg c-d kategóriákban sincs értelmes, oszt bekaphatják.......
20 éve is akkor vettem volne meg mikor akarom, csak nem a monitor elõtt ülve, hanem Jugóba, vagy a "Jozsón"

Ezt most pirospontnak érzem. <#taps> Amúgy meg hónapok óta várom, hogy
ez a gyönyörûség akciós legyen. Akarom már nagyon. A türelem remélem SB-t terem...

7r1v1um
<#mf2>

A kapitalizmus íze... De most komolyan. Méééért baj. Akkor vetted meg, amikor akartad. 20 éve még négy évet kellett várni egy-egy autóra. (gonoszkodás vége)

Jaa igaz, a lassulást már nem egyszer tapasztaltam...
nálam a legutobbi patch óta a race lobby 0s-nél kidob NFSW.exe hiba, és a Loading képernyõjénél szint úgy, és méghozzá 2-3 versenyenként. Csak TE-t tudok menni meg dragot de az már unom

Simraceway: tigris013

7r1v1um
Dögöljenek agyon........<#levele><#levele><#levele><#banplz><#boxer>

tutuhawer
tényleg be lehet lendülni meg le lehet lassulni is, elég trükkös. Ezért javallott csak olyan valamit letenni az asztalra, amit bármikor meg tudunk csinálni

Jobb lett volna 23 órával korábban? <#eplus2> Nem kétszer jártam így én is. Nem röhögtem. Akkor. <#hehe>

7r1v1um
Meg a jó qrva anyjukat, tegnap ilyenkor is eszükbe juthatott volna a cts-v 2.000 el olcsóbb<#levele><#levele><#levele><#banplz><#boxer>

Rejtõzködik. Ok. Nem gond. Én nekem is jó néha nem derekasnak lenni, bent a játékban. Itt a fórumon nem. Itt csak annyi és az ami vagyok. Megpöccintem, hogy a felkérés mögött egy 2nd fórum reg "bújkál". Ez sem gond, csak így belelõve a vakvilágba egy felkérés, kicsit furi.

tutuhawer
kb ennyi

Miért?
Hát most volt pár hete Treasure hunt-os "akció", igaz csak a Cayman <#banplz>
Treasure Hunteres kocsik akcióban vannak akit érdekel
7r1v1um
Én senkire sem gondolok, mert szerintem csak szórakozott.
Ha meg ellenfeleket keres, talán driver név-szerver a minimum.....

tutuhawer
akkor OK <#eljen>

Azért néha szoktam!
tutuhawer
ne legyél bejelentkezve olyan sokáig, néha restartolj, tényleg nem hülyeség<#ejnye1>

Nekem semmi gond vele.4 órája fut folyamatosan.
Lexus IS300 C-re vagy B-re tuningolva jobb?
tutuhawer
én is gondolkodom, ki lehet az, aki:
-régóta játszik
-ismer mindenkit
-mi nem ismerjük, mert rejtõzik kicsit
-multiplayerbe keres ellenfeleket, nem privátba

Mondanon se kell, végigpörgetem fejben a listámat, és van, akire gondolok.
Sajnos az a szitu, hogy én is kezdek kifelé menni, csak a tuningolós, festegetõs, közösségi része tart itt, de velem azért össze lehet futni multiban, ha felugrok: a hosszabb OPEN pályákon megyek, ez kb 3-4 pálya minden hét minden napján 😞

Most csak nekem nem jó a World ?
7r1v1um
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

SUNNY84HUN
érdekes nekem kora délután nem volt gondom , mondjuk most nem vagyok fent és lehet sok a csaló bár így este fele szaporodnak a férgek

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -