Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mobilon nehéz elmagyarázni :-D

Project D|Rare Car Collector|

Szerintem rajzás van. Én is félek, csak hát kerót hiába taposom, azt azért a legtöbbször utolérik. Bár volt példa, hogy nyertem már pursuit futamot <#idiota>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Öcsémre még nem hallgattam de õ azt mondja hogy selejt és adjam oda neki :-D jó ötlet lenne?!

Pontosan. (Tegnap én a külsõ táp nélküli 2,5"-os hordozható merevlemezre gondoltam alapból. Mikor írtad hogy "rá van csavarozva" esett le, hogy mi is a kérdés tárgya :-) )

SUNNY84HUN
vagy csak takesz

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
sok lesz már az a fakabát autó 😄 én félek a rendõrautóktól és gázra lépek 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
a google a barátod, itt meg mindenki szakértõ

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Amúgy 5V kell a HDDnek szóval szerintem google a barátom :-D

tutuhawer
<#taps>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Akor õ a nyertes. Az a 2,5V a top százhoz is kevés...

<#taps>

OFF? Nézelõdtem a giftek között ismét. És, hát, hmmm... Megint van egy rendõrös toyotám. Pedig múltkor minden toyotát kiszedtem mert kellett a garázshely. Tegnap meg vettem egy car packot és abban is rendör toyo esett. Lehet hogy duplát fogtam? Kiváltsam? Ne váltsam? Merjem? ... Kemény a dilemma és erkölcsileg sem tudom, hogy megengedhetem-e magamnak, hogy úgy éljem le hátralévõ életem, hogy elfogadjam a figyelmeztetés és belügyminisztériumi engedély nélkül rámtukmált ajándékot.... Nyugtalan vagyok, no.

Szimulátorok / bõven elég *2 pihennem kéne <#banplz>

X

Egy ember 220 V-ra dugatta volna :-D

De most komolyan, EZT JÓL LÁTOM???????

http://www.mirror.co.uk/lifestyle/staying-in/video-games/grid-2-mono-edition-most-1922760
Van PS-re Gt5 meg Shift 2-m ha nagyon autózni akarnék valamivel ezen kívül, bõven elég ennyi. Igaz nem "szimulátorok" de nekem bõven elég amit nyújtanak. Szimulátorhoz sok idõ kéne, meg normális kormány

X

tutuhawer
majd állítsd be a feszültséget 2.5 V-ra... vagy mit mondott Ryan012. És õ aztán megmondta!<#taps><#action>

goregrind
...és az almalé árusítás is megszûnt az Aldiban tegnaptól! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Hazaérek le kell szedjem a raceroomot :-D de ahogy a mûszaki cuccaim sorsa alakul lehet mire hazaérek addigra a CPU elfüstöl áram segítsége nélkül....

Blacus off szerver update van és azért nyomot ki majd ha még leszel akkor beszélünk és csináljuk a Class!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
A TS off nálam...

tutuhawer
ez az egyik erõssége a Simbin új játékának. Más erõssége talán nincs is 😊) Én próbálgatom, mint lelkes amatõr és nagyjából hasonló dolgok miatt köpködök rá, mint a harcedzett oldskool játékostársak. Ha neked a NFS world drága és sokba kerül, akkor a raceroom még több..

Off szerver

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Áááá, imádom ezeket a nyüszörgõ hangokat, közvetítéseknél is a belsõ kamerákat várom mindig 😄

X

tutuhawer
egy kis off
youtube

Jó kis gép az <#kacsint>

X

trakk
Tévesen. Július 23.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

holnap lesz a world születésnapja?
07.07-re emlékszem, de lehet, hogy tévesen

goregrind
Ez a masina már régóta birizgálta a csõrömet. Meg aztán nehogy má' csak az almalébetyárnak legyen ilyen... <#zavart1>

Ez sajna elõfordul. Hagyd pihenni és holnap próbáld újra. De biztos nem került be a giftek közé a játékban? Lehet már elsõre elfogadta csak nem láttad.

bármint beváltani
az originen keresztül se engedi a kódot beirni
7r1v1um
Én is csak azért vettem meg az autókat, mert ha már születésnapra feltöltöttem, akkor használom is a boostot.Bár, hogy õszinte legyek egy osztállyal lejjebb pakolva mindkét kocsi nagyon pozitív csalódás.

A mínuszokról meg az a véleményem így utólag, hogy senkit sem büntetek azért, mert õszinte (VFERI se kapott mínuszt pár hete, pedig jó magasra feltornázta a vérnyomásomat)-nem is értem, hogy minek van egyáltalán.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Tudom, de hát rF mellett mégegy ligára francnak van ideje...
A Mclaren F1-nek mennyi a végsebessége nitróval?
SUNNY84HUN
egyik cimbim a gt legends et tolja már jó ideje , nem kutyafüle az a játék sem ...

Én biztos nem veszek IS 300-at boost-ért, jön az nem sokára IGC-be 300E-ért (lehet a következõ pöcsel) akkor feltankolok belõle. Különben D-ben az egyik legjobb járgány, feljebb meg majd meglátjuk. <#wilting>
tutuhawer
a ligák kurva jól megszervezettek. Ez is csak egy bõvítmény, az alapjáték a RACE07.exe

Csak kár hogy multiba sok a barom...persze volt már hogy 1 mp-en belül mentem valakivel folyamatosan 20 percen keresztül, de ritka..álltalában inkább roncsderby, legalábbis nálam ez a tapasztalat..na de mondjuk ezt egyedül is jó tolni, csak hát mégis
tutuhawer
á-á... a kormányom azért olyan drága, hogy király legyen és pont az a funkciója szar, amit be akarok állítani. Majd még olvasgatok...

7r1v1um
Gondoltam jobban szemébe ötlik neki a kérdésem így, bár teljesen felesleges volt feltenni, attól félek.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

trakk
Ha már bezsákoltam annyi garázshelyet, gondoltam szépen lassacskán feltöltögetem már õket. Legújabb szerzemény:

Nem egy eget verõ dizájn, de szerintem flottul megy a verdához.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
volt szerencsém, sokat mentem a SWE pályákon is, modokat is tettem hozzá, fõleg AU cuccokat. Nincs kedvem megint feltenni, de ha minden kötél szakad... Azért a tipp jó, köszi. Akik ezt játszották ligában jó sokat, nekik is tetszetõs tud lenni a simraceway, persze vannak hiányosságai, a hétvégi futamokon a büntetésekben is , de el lehet viselni, azt mondják.

SUNNY84HUN
így igaz ezt tanulni kell , majd az élet megtanítja neki hogy nem szabad semmit halálosan görcsösen felfogni

Egy kérdõjel nem elég?

Balathruin

SUNNY84HUN
simán tudok egyet <#pias><#wave> , élvezetes és kormánnyal odabaszós

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

7r1v1um
Barátom! Mi a neved ebben a játékban?????????????????????????????????????????????????????

tutuhawer
hmmm, ismertem egy jó játékost, akivel mentem a CH tramen. Jó versenyzést, én innen melóból nem tudok belépni... meg hát ez egy munkahely... 😊)

Sziasztok holnap leszek a jatekban alltalaban inkabb classos palyan vagyok mert ott konnyebb kiszurni a csalokat holnap sztem a wpf ten leszek es nagyon szivesen latnam ott multiban csiles urat is. Joejt mindenkinek oil refin lezek es az egyik kedvenc palyamon a chinatown tramon....
7r1v1um
Controllerrel próbáld,ha van,azt faszán be lehet állítani.

tutuhawer
így még lassabb lett és így már nyerõ. <#wow3> Komoly az nfs world, én mindig tudtam