Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na mentem GTA-zni mert az NFS-el képtelenség játszani

Simraceway: tigris013

ja meg ha ismer minket de mi nem ismerünk akkor lenne itt egy kis játék 😛, csak pont neked kellene ezt írni 😄

nem a hack miatt nem lehet miltizni

Én meg minden futamon legalább 1-2-vel!
7r1v1um
Szóval Õ ismer mindenkit, de Mi nem ismerjük Õt.....
Ez bizony csak a Nagy Testvér lehez. Fura is volt, hogy reggelre új olvasó-lámpa került az asztalra.....
Apropó Jigsaw: valamelyik nap a Maffiózókban láttam Tobin Bellt egy rövid mellékszerepben.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
egy autofinisher köcsöggel vagy ribanccal http://nfs-s.com/nfsw/NFSCRISTY33 futottam össze ma még , többi tiszta és fasza futam volt <#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szevasz! Bár én kivonultam a játékból mostanság és így nem is kompetens a véleményem. De úgy gondolom, ha te ismersz és összefutnál velünk, talán mi is szívesen üdvözölnénk a lobbyban téged, ha tudnánk hogy te vagy. <#integet2><#integet2>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

szinte multizni lehetetlen

tutuhawer
szevasz <#wave>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
mondjuk õszintén nekem sem ugrik be hogy ki õ <#fejvakaras><#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
szeva <#wave> , ugyebár hetente változnak a pályák , de pl ma a hwy99 , oil refinery , heritage heights , construction r , lucky t ezeken mentem jobban <#zavart1>

Én nem ismerlek de mondjuk te ismersz engem.. Te vagy JigSaw?

Project D|Rare Car Collector|

Sziasztok mindenkinek... Eleg regi motoros vagyok es csak annyit szeretnek kerni az itt egybegyultektol hogy neha napjan ferakhatnatok hogy eppen hol multizok mert nem nagyon talalkozok veletek.

Az en nevem nem fontos de szinte mindegyikotoket ismerem..
SUNNY84HUN
ennek a barom skodásnak is minek van jogsija :/ , egyik ismerõs hondáját lebombázta :S
:S

Szevasz Rexi gyere Grupba mert itt van velem blacus és te hiányzol gyere pénzt kaparni magadnak 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
Én akkor valami kivételes helyzetben lehetek, mert a játék is és az oldal is pöccre megy nálam! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Nem tudom mit bénáznak az oldalon, de 3 percig jó, utána 3 percig nem...

Balathruin

BONESAI
Grand Sport Vitesse

NFSW: BONESAI

7r1v1um
Minden 3. verseny így ér véget a chicane serveren:

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Ennyi autofinisher buzi rég láttam.....<#banplz>

7r1v1um
Az a Corvette borzasztóan néz ki ......

Köszönöm 😄 😄 kék bugattiról egybõl beugrott 😊
Megvan a nyertes 😄 Nyereményed egy álomutazás Zambéziába melyet te fizethetsz <#pias>

Feltelepítettem az Origin-t. Tényleg kevesebb vele a probléma. Marad a program.
Bár nekem eddig se voltak exe, stb hibáim.
Ha az Origin azt írja, hogy "Hiba történt kérésed feldolgozása során", mikor beírtam a kódot, az hiba vagy annak tudható be, hogy már a játék honlapján keresztül kiváltottam?
Csak egy próba volt ez, de olvasva itt a hozzászólásokat, elbizonytalanodtam abban, hogy ez annak tudható be, hogy már kiváltottam.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A jövõre megjelenõ Need For Speed filmbõl????

Transformers 4 😊 😊

FELADVÁNY

Melyik filmbõl vannak az autók?[/hetalmas]

Én tudom <#mf1>

Az nem kutyafüle. Esetleg az Origin alkalmazás nincs nálad feltelepítve? Mert ott is meglehetne próbálni. Érdekes, hogy mennyire nem akarják ezek odafent, hogy ha már adnak, azt el is tudjuk fogadni... Azt betudtam a honlap hibájának, hogy az official site-on nem ment a reedemelés, de hogy a saját áruházukban is kinyírják. Lehet én vagyok paranoid, de eléggé szándékosnak tûnik a sok kis "hiba".

trakk
Megpróbáltam. Ezt kaptam:
"An error has occurred while trying to process your request. Please try again later. If you choose to contact Origin Help."

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

A Discovery-n Zonda R. <#hehe>
Akkor marad az origin fiókon belüli beváltás. Az mûködik.

Origin.com-on nekem jó volt! Próbáld ott!
trakk
A hivatalos oldalon dobja ezt, az elõbb én is próbáltam beváltani egy alt felhasználón, ugyanezt kaptam.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

És hol írja ezt neked? (Origon, origin.com, world.needforspeed.com, vagy egyéb alkalmazásban?)

???NFS_SYSTEM_VALIDATION_FAILED???! ezt irja kia amikor be akarom váltani a kódot :
BKZ9-MU44-R99X-SGLN
Segitenétek ?
köszi
Mintha ide is irt volna kb. 0,5-1 éve, de mivel az SG-n nincs keresõ meg sem próbáltam megtalálni.
7r1v1um
Ez viszont egész jól nézne ki, ha nem bugyi-piros lenne a felni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

7r1v1um
Nem tudom, hogy mûködik ez a bot-os dolog, de ha valódi játékos lenne akkor se csodálkoznék a tahóságán...........

Egyet hadj szögezek le én hívok grupba mert bagos lesz ha nem én hívok
😉

RoboKutya78
szerinted ilyen néven tiszta játékot folytat? találkoztál egy magyar bottal😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az is jó. 😄

Balathruin

ÖÖÖ bocs D class 😄DDD

Nincs külön EU-s és US-es driver. Vagy Apex-es, vagy Chicahe-s.

Balathruin

hivjál meg most megyek fel

töröltem a chicahe profilomat apex us-re csináltam Blacus27 névem

Megpróbálom magam felszenvedni.

Balathruin

E class privát multi ?

7r1v1um
Csak mert köszöntem neki whisperben, de válasz az nem érkezett.<#levele>
Most néztem új játékos vagy régi játékos új profilja.

Ha miért ?

7r1v1um
BAZDMEGWORLD nevû játékossal találkoztatok már?