Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem a poént rosszúl írtam

Valaki/valakik privi?

Simraceway: tigris013

Sajna csak nagy van nálam. Majd ha összement szólok. <#integet2> Reggelt neked is! <#nevetes1>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Tetszik az eszmecsere. Jó az okfejtés - mindkét részrõl. A nyelv ugyanaz csak más és más a motiváció. Jó ha valaki egészséges játékszellemmel veti bele magát egy autós küzdõsportba. Küzdelem a nyereményért, a diadalért, az érzésért. Jó ha valaki egészséges versenyszellemmel veti bele magát egy versenyközpontú autós (akár arcade) játékba. Küzdelem az elsõ helyért, küzdelem a másik sofõr ellen, a saját addigi idõim ellenében. Itt sem a bizonyítás a lényeg, hogy jobb pilóta vagyok, hanem hogy megküzdhessek azért, hogy jó (nem feltétlen jobb) pilóta lehessek. Szemlélet függõen ugyan, de mindkét okfejtés igaz, avagy normális.
De, azt mondani, hogy nem érdekel a helyezés, az baromság. Mert nem ülök le sem versenyezni, sem játszani másokkal úgy, hogy csak végigmegyek a pályán. Lehet az sakk, vagy gazdálkodj okosan, de igenis akarni kell a gyõzelmet, ha érdekel a játék. Ha nem érdekel, akkor egy sör mellett vagy kávé közben is beszélgethetünk. Érezhetjük jól magunkat, de nem fog bizseregni bennünk az a valami, ami hajtja, ûzi az embert...

Sziasztok, Jó reggelt!

Valaki/valakik egy kisebb fajta privi?

Simraceway: tigris013

tutuhawer
nem szórakoztat, ha underdog vagyok önhibámon kívül. Rakd be a fordítóba az underdogot. Nem akartam tovább játszani a C kategóriás mittudoménmivel a zonda vagy mi ellen... Veszítsek azért, nyerjen az ellenfelem azért, mert õ az XY , a név, a tapasztalt játékos, aki tud, aki már bizoyított. Nem játék, amirõl te beszélsz. Régen még esetleg felüdülés volt, most mér csak privát maradt nekem hébe-hóba.
Versenyt akarok, ez egy versenyjáték - lenne, kéne , hogy legyen. Versenyzõbõl faragtak. Idõeredmény, statisztika? Arról is elmondtam, mit gondolok, vissza is keresheted. Az idõeredmény magam miatt kell, a stat darabszámai meg kifelé mutatóba, minõségi mutatóként.
lényeg a lényeg: messze nem verseny, amirõl te beszélsz. Egy vicc, ami persze jó vicc, nyerünk, röhögünk, bénázott az ellen,de mondom: nekem ez nem pálya.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

7r1v1um
Ezért gyûlölök nagyon chatelni, meg fórumozni. Ezek az idióta smiley-k nem tudják közelebb hozni a dolgot az élõ beszédhez.......

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
"Vannak kissé furcsa agyi problémákkal küszködõ játékosok... "
Én ezt poénnak vettem és ennek megfelelõen válaszoltam.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Mosmivan?

DISCORD: grimanddark

Itt megint valami értelmezési hiba lehet (nálad), bemegyek gyengébb képességû vagy profibb ellen is akármivel, ha úgy van kedvem, C-s géppel a fullos Zonda ellen, ha nyer had nyerjen, ha nem úgy is jó. Ha bénázik valaki jókat röhögök. Megyek a saját tempóban, ha kedvem van nyomkodom a PU-kat rendesen és ha megfogok skillek nélkül egy Diablo-val egy fullos MR-t (60-as színszintût, 4000 ponttal) úgy is jó, ha nem hát nem, nem megyek a falnak. Ha akarom kihozom a nagy vasakat és tolom amíg az orra nem vérzik, ha nyerek jó, ha nem akkor egy jót versenyeztem, ez a lényege számomra.
Ui.: az egy játék, nem a valóság, szórakozásra lett kitalálva csak egyesek ezt elfelejtették.
7r1v1um
Köszönöm a bókot! Közéjük tartozom Én is.
Most, hogy gondolkodom legalább a közös nyelv megvolt, szóval megértettük egymást, csak hát, nem biztos, hogy ez elég lesz, ha 1x megtelik a lista (soha napján), legalább tudom ki repül elõször.

goregrind
Vannak kissé furcsa agyi problémákkal küszködõ játékosok...
<#zavart1>

tutuhawer
made my day <#taps><#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

7r1v1um
Jóemberrel tegnap anyáztuk egymást, 5 percen keresztül röpködtek a fuckok-suckok, erre ma: friend request. Ti értiek ezt? Naná hogy elfogadtam.<#falbav>

tutuhawer
én egy pirosat adtam

tutuhawer
összekeversz valakivel. Azzal van gondom, hogy vicc az, hogy az A vagy B autómmal nyerek. Semmi kedvem a bénákkal menni. Tippeld meg, ha te megütöd, én nem ütném meg? De. Csak nem jó játék ez, kb novice vagy easy szint. Az SRW-t se azért nyomom, hogy legyen pénz, hisz honnan lenne esélyem? Uyganolyan körülmények között brutális a lemaradásom, de a feltétel adott, hát én maradok hátul, kész. Azonos feltételeket szeretnék, és játszom és midnegy a végeredmény. Az nem pálya nekem, ami neked jó móka, hogy a józsipista niemandokat legyõzöd PU nélkül vagy pár nitróval. Kész vicc, mert ez nem eredmény. Ezt beírja gyõzelemnek a számlámra , de semmi közöm hozzá- 5 X áll fejre az ellen, én meg cruisoltam egyet. Kösz, passzolom. Szeretnék normális versenyt menni, ahol legyek bár én az utsó, de tudom, hogy "ez igen ,ez itt egy realitás volt" A NFSWorld gyõzelmeimben manapság egy reális dolog van, az hogy, az ellenfél egy fos. Ilyenre nincs szükségem, nem nyújt örömöt. Neked igen. Ez nem baj, én örülök, ha a játék tetszik neked. Mindig mondtam: meg kell találni, mi az ami ad egy lökést elõre, amire érdemes rámenni.

goregrind
Hihetetlen, de muszáj volt zöldet nyomni erre! <#eljen>

Az lehet mert én játéknak tekintem a NFSW-öt nem egy feladatnak, nem görcsölök rá, hogy ú itt még kell 5 tizedet javítanom, mert minek is, kit érdekel. Ha szórakoztat akkor jó, ha már nem kikapcsolom és kimegyek pl. a szabadba egyéb programra stb.
Ezért nem érdekel sokakat pl. az SRW, mert ott miért kell menni hogy legyen kp.-d és ez által legyen autód, hát kösz azt nem. Itt nem nézem, megyek itt, megyek ott, hopp összejött 1 milla veszek egy E30-at, hopp megint jött egy kis pénz kell egy 200SX és ennyi, ez hívják játéknak, mert kikapcsolódok ameddig érdekel. <#integet2>
szar az egész ahogy van 😄
Nem te vagy az egyetlen. <#shakehead>

Csak nekem nem megy ez a kibaszott fos nfs oldal?
tutuhawer
nagyon nem egy nyelvet beszélünk.

Úgy ahogy mondod 😊
semmi.... fos az egész

Sok sikert 😊
oksa... megpróbáljuk....

Attól függ kinek mi a jó verseny, nekem az is jó ha bemegyek esélytelen autóval bármilyen lobby-ba, 0 PU-val és nézem ki mit alakít. Néha nagyon szórakoztató, vagy inkább a legtöbbször és ez a lényeg szerintem. Azt sem értem, hogy nincs esélyed hasonló járgánnyal, van pl. Nismo-d, 2 éve azért sírtál miért nem megy jól a GT-R, hát ez jól megy. Kell bele egy jó tuning (nem az egyszínû(d)!) skill-ek meg esnek, ha esnek, néha. A GTS se olyan kutyaütõ a sima RS se az RS 4.0 meg egyszerûen a Zonda-k szintjén van. <#wave>
Én most elõszedem a 959-est és azzal gurulok, kíváncsiságból közel alap verseny tuningal. <#ravasz1>

Más: ezek az EA-nél vagy nagyon viccesek, vagy nem tudom, amikor piros a launche-ben a szöveg (mint mikor nemrég beléptem), akkor a legstabilabb a játék, érdekes. <#hehe>
Játék újra indítás mind kettõtöknek, ha az sem segít akkor nyomjatok multi vagy single versenyt külön-külön és utána próbáljátok, nekem utána mûködik 😊
sziasztok.... segítség kellene..... group... nem akar össze jönni az istennek sem... sõt ! még csak nem is látjuk egymás gépét... social filter kinyomva de még úgy sem... mi lehet a gond vagy mi ilyenkor a megoldás.... õ küldi a group meghívást és én is de semmi nem érkezik sem neki sem nekem....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#80938 Jah.

#80933 Sosem megy vérre a játék, de sokkoló tud lenni, amikor autóversenyezgetés helyett egy óvodai fogócskába csöppen az ember.

#80927 Nem utállak. Nem tudom, miért.

#80889 Ha ismersz, akkor tudod, hogy hol megyek.

#80888 Laggolt.

#80862 Nézd meg a saját neved. 😊

légy türelmes

tutuhawer
félreérted. Lehet jókat menni, persze, lenne pár ilyen gyõzelmem nekem is a noob ellen, de már eleget nyertem ilyet. Jobb érzés nézni, hogy ugyanazzal az autóval brutális hátrányom van. Jobb látni, hogy õ ezért volt jobb, mint én, és kész. AZ ilyen bénázás miatt kialakuló végeredmény nem kell már. Mert valljuk be , én is nyertem már audi r8 4.2-vel sokat. Sorolhatnám, de érted a lényeget. Lehet nyerni sokat, tudnék is talán, de amikor még powerup se kell és DNF-et kap az ellenfelem, az nem volt jó verseny. Én pedig csak jó versenyeket akarok, semmi egyebet. Ha tudsz mondani ingyens online autóversenyzõs játékot, amit ki kéne próbálnom, nem habozz!

7r1v1um
Az élet egy nagy szaros szendvics és minden napra jut egy harapás.

Most jelenleg a Porsche GT2 a legjobb IGC-ért, de a mellé általában bedobja a jó sofõröket is full. skill-ekkel, tehát nem könnyû nyerni. Az LP–650 is jó, bár nem annyira mint az elõzõ, de az drag-on viszont elég jól szalad. A GXP nem rossz választás D-, C-, B?-ben esetleg.
Én is a lambot roadstert ajánlom nemfogsz benne csalodni:-D
Szivesen! ;-) Christõl meg rendelünk neked is egy ilyen hejre kis fejlécet :-)

Köszönöm,
valahol én is a felé hajlottam 😊

a játékban amúgy TUMY néven autózgatom
"Az élet a legdurvább. Azok számára találták ki, akik nem bírják sem az alkoholt, sem a kábítószert." :-D

7r1v1um
Lotus Europa az jó nagyon kanyargós pályákra, csak idõigényes megtanulni vezetni, mert csúszkál.

7r1v1um
<#idiota>
Kávét csak az íze miatt iszok néha. A nem light kóla meg túl tömény nekem.

Így már mást mondok én is. :-) Egyértelmûen a Lambo roadster. Nagyon jó kocsi. Nem kell sajnálni tõle sem a partot, sem a skilleket. Jó kis gép nagyon. <#eljen>

ezen az oldalon nézelõdtem elsõ körben,
az alábbiak közt gondolkodtam:
- Lotus Europa S
- Ford GT
- Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadster

az elején elég sokszor befaragtam a kocsikkal, ezért is gondoltam, hogy mielõtt még bevásárolok elõbb érdeklõdöm inkább.
Zero.... Már nem divat a kávé? <#idiota> Cukormenteset én majd akkor ha túlsúlyos leszek. (egy-kétszáz évig még biztos nem) Egyébként meg:
hatalmas]HAJRÁ! Én hiszek benned![/hatalmas]

Az enyém 403-at megy, de nincs full tuningon. Meg a skillek sem mindegy, mennyit adnak százalékban. Nem merem kijelenteni, hogy nem megy ennyit.

7r1v1um
Coke Zero segítene, de elfogyott.<#rinya>
Vagy lézeres szemmûtét 200-ért...

Kérdeztem mennyit megy az F1 de nem kaptam választ. Szerettem volna tudni, hogy Mr 500. képes -e erre tisztán
[/url] [/img]
Pontiac Solstice. Például. De marha jókat lehet menni Mazda RX7, RX8, BMW M3 E30. Ranglistán érdemes nézegetni az elsõ ezer helyezést, hogy mivel mennek. De ha nem feltétel, hogy a csorda után menjél, akkor azt vedd ami tetszik. Az igc autók nem kerülnek pénzbe, csak idõbe meg tapasztalatba. Meg azért itt is lehet kérdezõsködni. <#integet2>

Nem lehet jókat menni? Én elég jókat megyek, bármivel, bárhol automata választóval. Néha nyomok PU-t is, de ritkán, volt hogy nem érte utol ezt egy MR full skill-ekkel 7 NOS-al + egyebekkel a hosszabb B-s pályán, pedig nem nyomtam semmit. <#hehe>
Megj.: pedig nekem még autóm is lenne a komoly versenyekre, de már nem sietek csak elvétve! <#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a másik csúcs járgányom mostanában, igaz ez már volt. <#ravasz1>

sziasztok,

most újra elkezdtem játszani a játékkal (igazából folytatom ahol abba hagytam) tanácsot szeretnék csak kérni, hogy Silvia (most C-ben van) után melyik IGC autót érdemes választani?
igazából mostanában fellépek összeszedem a gyémántokat, majd megyek 4-5 kör versenyt.
erre kellene egy jobb járgány, ami gyorsabb és jól irányítható.
Búvárszemüveg. Az segít.

7r1v1um
Ha kifolyik a szemem akkor is elérem ma az 1.000 sprint/circuit-achiet. 5000-es meg 0 százalék apexen <#idiota>

Azért összeérett a végére. Jéééé jubiláltam is elõbb: kettõskereszt 81000 <#finom>