Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÖÖÖ tudtad hogy videó kopiért meg d.ghatnak 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

7r1v1um
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megértem az érveidet, bár nincs sem családom (öcsémet, meg a barátnõmet leszámítva), sem pedig gyerekem (nem is lesz még vagy 10-15 évig az biztos). A dohányosok dohányozzanak, ha nekik meg a pénztárcájuknak megfelel. A köcsögök-leszbik otthon essenek egymásnak, mert szeretném a gyomrom tartalmát a helyén tudni (ez az egyetlen dolog amiben konzervatívnak vallom magam, minden más esetben szitokszó ez számomra).
Jahh és nagyjából annyi hazaszeretet szorult belém, mint ebbe a billentyûzetbe, amivel ezt bepötyögöm.
A sör meg marha jó ebben az idõben A mocsokváros utcáin címû film mellé.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
kapsz, nem kapol... béna... <#zavart1>

Amíg TimiGirl nem kerül elõ, addig te kapod a ciáncumit itt a fórumon! A hágével mégse szórakozhatok, szóval te maradsz... <#mf2>

DISCORD: grimanddark

Hát mondom hogy gyere fel és kapol a pofádra 😄

goregrind
Álmodozz csak rammerkirálylánycsitermester! <#mf1>

Hahah Hencegö 😞
Na jösz te még az én utcába vajd fel kenlek a falra mint a matricát 😄

goregrind
Nesze béna béla... <#zavart1>

Videó #1: Sony Vegas Pro 11 & NFS World
Videó #2: Világosabb lett a kép? Te béna... <#idiota>

goregrind
Mingyá'! Csináltam neked videót, mert bénázol mint egy béna... <#idiota>

Jösz vissza noob 😄

Sziasztok

privát valaki?
Javitva

goregrind
Az írásjeleket meg majd hozzáképzelem... <#idiota>

El mész a bússba 😄

goregrind
NFS Word BMW M1 Procar Frist Test ...

FRIST vagy FIRST??? Balek, béna, rammer nooooob! <#idiota><#banplz>

Blacusnak küldök egy vidit ja és azt mondom Quqanak már ideje lenne beújitani egy vidit mert kritizálni én is tudok 😄

Moderátornak szoljál vazze 😄

A lényeg lemaradt! Az elfoglaltságodhoz:
Egészségedre!!!! :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Hmmm. Eléggé antiszociálisnak vallom magam, némi patrióta elvekkel. És mégis a legtöbb esetben szem elõtt tartom a társadalom értékrendjét. Itt nem is szociális, demokrata, stb... társadalmi formára gondolok, hanem mint emberi társadalomra. Ugyanakkor igyekszem nem részévé válni. Ezt átvittem a worldbe is, sok néven, sok acc-on és annyira jó a tömegben egyedül lenni.
És ami nagyon off. A cigiseket akasszák, vagy legalábbis ellehetetlenítik. A társadalmi nevelõ célzattal egyet értek, mert jó. A módszerrel, vagy az úttal ami ehhez vezet, már nem. Az jó ha elérhetõ és megtanítható, hogy a cigizés ciki, szégyenleni való stb. Az hogy nincs alternatíva a döntés szabadságának illúziójára, az nem. És felháborítónak tartom, ha a hatéves kislányommal sétálok és elbújt dohányosra lelünk, arra rá kell mondanom, hogy: Látod! Ez helytelen és nem szép dolog. Ha meg összeborulva csókolózó azonos nemûek látványába futok bele, akkor meg azt kell, mondanom: Ez teljesen normális, elfogadott és legális társadalmi érintkezés. Szerintem pszichikailag ez egy egyenes út így a társadalmi és a családi közösség elkorcsosulása felé. Lehetnek õk is példaértékû szülõk, csak épp a család szerkezetét nem adja a kétszer egy személy úgy, mint az egyszer két személy... És ezzel nem akarok senkit megsérteni!!!

Nincs nálam total commander most ergo ftp sincs szóval vagy feri megcsinálja vagy én 1,5 hét mulva

Project D|Rare Car Collector|

Krisz Blacusnak be állítod a profilt ????

Hát már adigra nem lesz bent asszem 😞

7r1v1um
Csak jobbat és másabbat, de azt kompromisszum nélkül.
"Van egy morális értékkészletem, ami úgy érzem eléggé összesimul a társadalmi értékrenddel."-ezt hívják konform-szellemnek, és nem jellemzõ rám. OK! Kicsit sok mára az egyes szám elsõ személybõl, inkább megyek boltba és sörözök, mert a játék tele van ma (is) f.sz-parasztokkal, élvezhetetlen számomra.<#pias>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Levadásztalak... <#zavart1>

Non-komfort variáns :-D

Ööö... Ugyanarról beszélünk. Te is szeretnél többet, jobbat, másabbat. Mennyiségtõl függetlenül, de akarsz. Nyilván korlátok között élünk, de ez még messze nem kaszt. Ha pici is a változás esélye, azért esély. Tehát ha kell a több mindenáron, de nem bármi áron, akkor az versenyszellem. Ha bármi áron, akkor törtetés. (Remélem nem sértem meg Áront <#zavart1>) Én sem vagyok elégedett és ahol, amit tudok, azt meg is teszem, hogy "jobb" legyen. De nem bármi áron. Van egy morális értékkészletem, ami úgy érzem eléggé összesimul a társadalmi értékrenddel. Amíg ezen határok között küzdök, hajtok, addig nem hiszem, hogy törtetõ diadalfüggõ lennék, de érzem a versenyszellemet magamban.

Itt meg nincs aldi e tömérdeknyi orosz és mindegyik egy.proli szóval fakje :-D

7r1v1um
Nekem egyre inkább úgy tûnik, hogy versenyszellem=törtetés, fõleg ebben a játékban.
Arról gõzöm sincs, hogy milyen "önfeledten lehet, mély elégedettséggel élni", mert nekem ebbõl semmi se jut, de kaszt rendszer van boldogság nélkül is a mindennapokban (ld. mit engethetsz meg magadnak, ha szegényebb vagy és mit, ha gazdagabb).Én teljesen non-konform ember vagyok: a kevesebb-ritkább nekem mindig sokkal értékesebb, mint a szabványosított tömeg( lehet 1 kicsit sznob is vagyok ezáltal).Motivációnak meg jó lesz az is, ha olyan dolgokra törekszem, ami másoknak nincs, vagy csak keveseknek van.

Az éberség az általam elfogyasztott kávé mennyiségéével exponenciálisan arányos. <#vigyor1>A harmadikig... Megyek is halat pucolni amíg én vagyok a gyorsabb.

goregrind
Szóval asszonynál a mani,,,, höhö... <#idiota>

Inkább éber :-D

Lehet hogy kapitalistább vagyok, amiért minnyá ez ugrott be <#idiota><#idiota>

ja bocsi Rex Gempa akart az uj vassal videot csinálni kundizok az asszonytol lovét veszek boostot nekem is tetszik az a bömös

goregrind
Ingyé' fincsibb volt - és nem is ér többet annál! <#idiota>

Már akartam volna írni 😄

Az utolsó tényleg jó árban van

Volt az más olcsóbb is. Big THX EA! <#banplz>

A versenyszellem alatt, nem feltétlenül a gátlástalan, mindenáron gyõzni akarás értendõ. Szerintem. Csupán akarni vagy vágyni a "mindig jobbat". Ha ez nincs, akkor önfeledten lehet, mély elégedettséggel élni egy kaszt rendszerben is. Tehát ha nincs ami a többre, jobbra ösztönöz, akkor érték sincs. Ha az érték lényege a több és kevesebb érték közé esik, akkor van mögötte vágy is, ami akár versenyszellem is lehet.

goregrind
Szeva!

Milyen video?

Az utolsó a kedvencem!

sajnos Apex

Simraceway: tigris013

BMW M1 PROCAR (1979) TH Edition - 3360 Speedboost
CADILLAC CTS-V TH Edition - 2520 Speedboost
Lamborghini Murcielago LP 640 TH Edition - 3060 Speedboost
Lexus IS300 TH Edition - 1200 Speedboost
MARUSSIA B2 TH Edition - 4320 Speedboost
Porsche Cayman S TH Edition - 1560 Speedboost

szeva Rex, megvan a video?

7r1v1um
Hallottad, már azt a kifejezést, hogy meritokrácia?
Azt jelenti, hogy érdem-alapú társadalom. Az érdem pedig nem feltétlen azoké, akik mindenkin keresztül akarnak gázolni (aka."versenyszellem").

Mindig elolvasod az apróbetûs részt? Csak nyomd a play-t.

Kivéve ha született ELSÕ. <#nyes> Kicsit leszûkítetted ugyan, de igazság van benne. Egy szimpla sorbaállásnál is igyekszik az ember jobb pozícióba jutni. Legalábbis a legtöbbje. Aki meg nem... annak a lábára taposnak néha.

bubulják meg a szerverüket nekem azt irja nem müködik

7r1v1um
Benne vagyok, ha
-chicane szerveren
-és/vagy nem A kategóriás

én azt mondom akibe nincs verseny szellem az az életbe is hátul kullog

Dehogy írtad rosszul. Jó az úgy. Csak én nem is én lennék ha nem csaptam volna le rá.

Blacus! Ez nem hadzsime, ez keresztes háborúúúúú. <#eplus2>

szép napot látom megy a (hádzsime)