Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
A SZINA nincsen a játékban egyéb elfoglaltság miatt. ÉN (BADHART, NYX0) mozgatom a profilját addig amig vissza nem jönn csinálom a gyémantokat probálok szerezni partokat és esetleg futni egy két idõt.
Ugy hogy szeretném még mielõtt ez a gyökér csalo állat elkezdené mondani hogy , igya szina meg ugy a szina, semmi közöm nincsen semmihez elmondtam neki de õ fenyegetõkiz meg mit tudom én, nem érdekel az egész csak bejött nekiszegezett a falnak ugy hogy kb fél éve viszem a szinát és még egyzser sem irtam rá.
Bocsi a hangsullyért de kiakadtam ja meg a helyesírásért is eléggé felbas... miszter CSiles interchange
Császtok jó gamét...
(+ egy noob-laggoló M1 Procar)
Blacus27 vs Speedboy71 vs Rexinfernum vs Gempahun-noob-lagger
DISCORD: grimanddark
légy türelmes
Gugliztam <#zavart1>#zavart1> - aztán mikor megvolt a zenekar, eszembe jutott hogy a Baywatchos videojuk ilyen éjszakai orgiával vagy mivel ér véget.
Azért megkapom a zöld kisötöst? <#idiota>#idiota>
Más: Magyarország éves államadósagának jelentõ része. <#hehe>#hehe>
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
http://nfs-s.com/nfsw/NEVED/times
DISCORD: grimanddark
NFSW: BONESAI
http://i.imgur.com/HApwXW6.jpg
Simraceway: tigris013
más!!!!
Rockporton lehet 9.65-öt menni lambóval!!!!!! csak megkellene tanulni oda-vissza váltogatni
Simraceway: tigris013
Project D|Rare Car Collector|
NFSW: BONESAI
ROCKPORT TURNPIKE
DRAG
LAMBORGHINI MURCIÉLAGO LP 650-4 ROADSTER
(MP) * 00:09.656
VIKTORHUNGARY - 2:08.66 - Upload an image
RYAN012 - 2:10.90 - Time not shown on LB site
vidia00 - 2:07.70 - Unranked time