Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nofene. Van Csiles a per után is....? <#hehe>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

lorci
Azzal a csiléssel ne foglalkozzál már engem is elhordott mindennek te csak nyomjad ahogy a csövön kifér, ne fogalkozz azzal ha valaki irigykedik vagy valami baja van az idõkkel vagy ilyesmi.(ez az én tapasztalatom errõl a témáról)<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

sziasztok!!! még mielõtt a csiles kapitány megvádolna SZINA nevû játékost itt a a forumon hogy valami fas... irogat és hogy a csilest keresi meg a kedvenc opályája nem tudom m i csoda lám-lám éppen az én kedveceim sõõõõõt még ma mentem is rajtuk tisztázni szeretnék valamit...

A SZINA nincsen a játékban egyéb elfoglaltság miatt. ÉN (BADHART, NYX0) mozgatom a profilját addig amig vissza nem jönn csinálom a gyémantokat probálok szerezni partokat és esetleg futni egy két idõt.

Ugy hogy szeretném még mielõtt ez a gyökér csalo állat elkezdené mondani hogy , igya szina meg ugy a szina, semmi közöm nincsen semmihez elmondtam neki de õ fenyegetõkiz meg mit tudom én, nem érdekel az egész csak bejött nekiszegezett a falnak ugy hogy kb fél éve viszem a szinát és még egyzser sem irtam rá.

Bocsi a hangsullyért de kiakadtam ja meg a helyesírásért is eléggé felbas... miszter CSiles interchange

Császtok jó gamét...
jó video köszi, hogy felraktad

BONESAI

Amúgy errõl volt szó.. a videó végén láthattok még fincsi jeleneteket 😄

NFSW: BONESAI

goregrind
Lamborghini Miura Wars
(+ egy noob-laggoló M1 Procar)

Blacus27
vs Speedboy71 vs Rexinfernum vs Gempahun-noob-lagger

DISCORD: grimanddark

Szerintem azt akarja mondani, hogy nem akar ezer futamot menni egy jó versenyért.

légy türelmes

BONESAI
Keine Lust <#nevetes1>

Persze hozd ki az ellenõrzõd, beírom

á nem annyira, kettõnél többször csak azt a videójukat láttam ahol kitömték magukat hájasra.
Gugliztam <#zavart1> - aztán mikor megvolt a zenekar, eszembe jutott hogy a Baywatchos videojuk ilyen éjszakai orgiával vagy mivel ér véget.
Azért megkapom a zöld kisötöst? <#idiota>
Nem érem mi a gondod van már RS 4.0, van GT2, LP-650, E30, GXP, VW, RS4. Szinte az össze top gép fogható velük, sõt az LFA sem olyan rossz. Persze ha csak az elsõ hely az elfogadható számodra, arra nincs válaszom. Én szórakozom így is, úgy is. <#wave>

Más: Magyarország éves államadósagának jelentõ része. <#hehe>
Holvagy vazze itt van TimiGirl 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

lorci
Hát most mit tudjak tenni az ellen, hogy régebb jó idõket mentem a roadsterrel és azokból a csillagos idõkbõl 1 ami nem valós eredmény ezt elismerem, mert egy csaló nekem jött (még lehet, hogy akarattal)...szerintem nem csak velem fordúlt ilyen elõ

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

BONESAI
valaki itt nagy rammstein rajongó 😄

nagy US légibázison Merkeléknél, a bázist nagyon jól ismerõ katona körbemutat és azt mondja: "ide tartozom, *sííípolás* a szülõföldem"... 😊
Semmi gond 😊 majd bepótoljuk 😄
7r1v1um
Ezt a hölgyeményt meg dunám,mint a lopott biciklit.Reggeltõl estig.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
1.000 bocs Veritax.Öcsém megjelent a semmibõl,úgyhogy mára vége a mókának.:-(

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

BONESAI
<#hehe>

goregrind
Mindenkinek van csillagozott ideje! <#idiota>

http://nfs-s.com/nfsw/NEVED/times

DISCORD: grimanddark

Tudja a rosseb, de tolnám záhonyig <#idiota><#idiota>
BONESAI
aki kitalálja melyik "music video"ból van ez, annak piros pont <#nevetes1>

BONESAI

mert itt a kép

http://i.imgur.com/HApwXW6.jpg

Simraceway: tigris013

az idõõmnél mit ír mert nem tudtam feltölteni a képet de ott van a linkje, hacsak nem már levették.

más!!!!

Rockporton lehet 9.65-öt menni lambóval!!!!!! csak megkellene tanulni oda-vissza váltogatni

Simraceway: tigris013

Hát igen sajna:-(
De azért megint rosszkor hozzák ki... Nem akkor amikor 15 sec van koztuk

Project D|Rare Car Collector|

1-2 kör és meg lett volna kiminek a gyözelem:-D
7r1v1um
Nyugi már. meghívtalak a groupba

Na mivan má?😄
7r1v1um
OK. Felveszlek, de elõbb free roamozok aegy újdonsült haverommal, meg a lightweight jaguarjával.

Én jövök, vegyél fel.. VERITAX
7r1v1um
Akar valaki group versenyt játszani chicane-en?

Nem kell cserélni...nekem máson van a world meg a face, és megadta.
nem kódot kapsz , cseréld ki az e-mail cimed arra amelyiken van a facebookod
Mert nem mûködik már a kód (Chris ne felejtsd majd levenni)
miért nem tom kiváltani a kocsit?
ez azért van uj acountot csinálta és kellet az 500 boost

csak mert másik az emil cimem a játékba és más a facebookon

ha megszerzem a bömbit facebook ismerössel kodot kapot?

BONESAI
meglökték õt azon a futamon. amúgy a stat oldalon tisztázva volt, csak ez a játék most egy másik fórumon fut...

Amúgy a Felx az jól megyen Dragban 😄

jóóó én nem szoktam mások idejét nézni
Jééé és most veszed észre ??

lehet,de benne van a szabályzatban hogy akinek min 1 *ott ideje az kivan zárva a versenybõl:
ROCKPORT TURNPIKE
DRAG
LAMBORGHINI MURCIÉLAGO LP 650-4 ROADSTER

(MP) * 00:09.656
jól megy ez a bestia szép kör volt

Nem azért mert 2.10 allá nem sikerûl be menni tehát ott van valami hack bizbaz 😊

VIDIA ki van zárva a versenybõl mert van egy *-ott ideje
Nem említettem hogy ezek között van csaló
És ki itt a csaló ??

Ma lesz vége a Tensor Challengenek és ahogy látom nem én vagyok az egyetlen magyar a versenyen
VIKTORHUNGARY - 2:08.66 - Upload an image
RYAN012 - 2:10.90 - Time not shown on LB site
vidia00 - 2:07.70 - Unranked time