Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind

<#idiota>

DISCORD: grimanddark

Lacus hol vagy ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
Én meg csak azon... (US szerver)

7r1v1um
Apexen játszok ma

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Én nemsokára leszek! Egy cigi és indítom...

goregrind
Fasza délután/este volt a tegnapi! Csak lazán ment minden, poén hegyek - mindenféle görcsölés nélkül... <#eljen>

7r1v1um
Valaki group, ilyen korán? Elegem van az autofinshbõl mára.<#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Ezt hívják jó versenynek egy olyan pályán, amitõl hányingerem van (az eheti A- classos is ez a kategória).
Kis térkép nekem is van ha nem vagyok lusta bekapcsolni, de nagyobbra állítom, mint Te.
Én simán keresztülgázolok a buszpályaudvaron, már csak a poén miatt is.
<#idiota>

Szabi
ha már rf, itt vannak magyar rallyszakaszok 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Lamborghini Miura Wars Part 2
Zoji001 vs Speedboy71 vs Kezess vs Rexinfernum

Tegnap történt, vannak (és utána még voltak) fincsi események! Így is lehet lazulni...<#taps><#eljen>

(Az én hangom lemaradt, elfelejtettem bekapcsolni a fraps-ban... <#falbav> )

7r1v1um
Mármint Rosewood and Lyons

7r1v1um
Another Bullshit Day In Suck City.........
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Háromnegyed óra alatt három verseny Rosewood & Centralon 2 autofinish.....

7r1v1um
A többi játéknak megy a dolog, majd megpróbálom.

Szerintén föl kéne ismernie

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
Menet közben eszembe jutott egy nagyon buta kérdés: Ez a játék (World, nem rFactor) felismeri a webcam mikrofonját, mert a korábbi mikrofon-headset kombóm tönkre ment?

goregrind

Sziasztok! Bocs az off miatt!

De hogy lehet játszani az rFactor initial D játékkal?
Valaki küldene nekem PM-ben egy kis "tájékoztatót" .?
Értem. köszi.
már telepitem is 😊 kiváncsi vagyok rá

igen Rfactor 1
rajta vagyok, de az rfactor 2-höz csak átbaszós crack-es van.....
ez a mod az 1-hez jó?

torrentrõl lerántod a crack-es verziót és kész
hol a csöcsben lehet regelni a játékba? felhasználónév és jelszó nélkül nem enged játszani és a honlapon sehol sem találom. ekkora nyomi lennék vagy ez valami totkos dolog?! 😄

ncore?
biztos vinnék mint a cukrot 😄

a Mod kb 2 giga. a megosztás módját még nem sikerült kitalálnom. nem akarom felrakni netre. én is egy japán oldalon akadtam rá kb fél nap keresés után. sehol máshol nem találtam, s lehet hogy nem véletlenül 😄
közben ráleltem a válaszra: rFactor
mekkora a mérete a modnak? megtudod osztani valahogy?

ez melyik játék?

és a videóban nem látszik de Keisuke FD-jének a spoilere olyan nagy magas mint az anime elsõ évadjaiban. csak amikor a vidi készült akkor gondolom még nem az a modell volt benn. De a kész modban már az van. készítettem videót az autólistáról akit érdekel:
Juj... :-D

goregrind
Gyere fel, guppenezünk... <#idiota>

Hát hadjad már AZ ÉV LEGJOBB RAMOLÁSA xDDD
De feltöltésközben xDDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

VIDIA bocs a "gyanúsításért"
Majd megjavul, ha másik driver utána vissza nem segít. Esetleg csicsán és vissza apex. Nálam is volt 1-2 napig szerencsére jó régen. A szerver szemétkedik, vagyis valami beállítások elvesznek, elállítódnak, vagy ki tudja mi. <#wilting>
Köszi 😊 remélem lesz valami értelmes kocsi köztük <#vigyor3>
Szerda :-D

Nem tudom milyen átok kapott el engem de minden kocsim csúszkál. Hiába raktam újra egyszerûen nem tudok rendesen menni egyik autóval sem. A GT2 997 is túlkormányzott, a Cinque meg korcsolyapálya effektus, a Z06 Carbon szintén
Mikor jönnek az új igc kocsik? tudom hülye kérdés de nekem fingom nincs errõl az egészrõl <#banplz>
Egyre jobban érik azaz rfaktor download :-D

Hûhaaaaaaa. Azt a nemjóját, mennyi emlék feltolult bennem a videó közben. Mondjuk Ken (MR2) trükkös fordulóját láthatóan nem ismeri a pilóta, mert az kézifékkel indítandó...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
szevasz Badhart <#integet2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Nem érted. Ugyanolyan esélyeket szeretnék, azt hiányolom. Én is tudok nyerni, nincs azzal gond. Csak nem értékes

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ja és Rfactor Central-on nincs fent! ott cak az Initial D ae86 mod van de az nem megegyezõ ezzel.
BOCSI AZ OFFÉR!
Nem tudom van-e itt Rfactorozó Initial D rajongó. de ezt találtam. Fél napi keresés alatt meglett a MOD és rengeteg initial D kocsi van benne. Civic..... többféle Skyline, LANEVO, Trueno, Levin, Silvia-k. Ha valakit érdekel akkor Total Commanderen FTP kapcsolatban ( ha tudja az illetõ hogykell, mert én nemtom) vagy egyéb megoldással eljuttathatom.
Videót töltöttem fel az introja a modnak:
tutuhawer
itt fórumozik ... 😄

goregrind
cobra1159-et ismeri valaki? Felvett, de nem tudom magyar-e...

megyek veled ha gondolod amugy is gyakorolni kéne rajta
S-et tud valaki jönni?

23 kellene

Simraceway: tigris013

már megoldottam rájöttem magamtól 😄

A sandiban akkor nyomj a playra, ha a a sima launcherrrel már felállt a játék.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ha a Miurát nem tudod kiváltani,ne aggódj csütörtökig jó lesz csak hétfõ kell hogy legyen hozzá hogy javítsák a hibát!

faxom, nem tudok sandboxie-zni, no directx device found hiba