Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
én a szülinapra limitált festésû , a facebookos ajándékos Kizzénégyet szeretném. Kérni. Tisztelettel. Nem megyek vele, de azért kéne...
OFF: szeretem a tuningolós versenyzõs játékokat, és kicsit belenézek a shift2-be... Megtudtam, mi az, hogy bugok halmaza... <#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

(Ha azt kérdeztem volna, milyen színsort tegyek a Trabantomba, legalább 30 válasz jött volna 😄)
Sziasztok!

<Off>Srácok, ez az "új", kanfa**tikus képfeltöltõ oldal (http://photobucket.com) direkte minden feltöltött képet "lekicsinyít", és nem hagy meg eredeti méretben, vagy engem szívat?</Off>
Szerintem Alap SRT-10 ACR-t fogunk kapni és gondolom megint jön a VIP-ezés
Sziasztok... látom már készülõdés van a szülinapra 😄

Ha visszagondoltok tavaly mindenki azt mondta:

"Olyan isten nincs hogy a ZL1-et ingyen megkapjuk"

Szerintem valami használhatott adnak most is 😊

J Button ki eset 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

tutuhawer
én már húsz éve piros motort teszek BMW-kbe, de nem a valós adatok alapján, ahhoz nekem nincs közöm, sose volt, de tény: mindig is könnyebb volt a pirossal a BMW-k eleje, jobban fordult nekem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#mf1> Tõlük kitelik!<#nyes>

GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

légy türelmes

Szerintem "új" autó lesz mint tavaly az elit ZL1 alap testvére. Lehet Alap F1 -et kapunk... <#papakacsint>

7r1v1um
Ez és a többi alant olvasható hozzászólás a témában, finom célzás volt arra nézvést, hogy ezek mindent elkúrnak, amit csak el lehet.
<#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Szabi
szülinapra remélem autókártya jön... 😄

"Nulla tenaci invia est via"

S-Classba pedig a Peel P50-t
Francokat E-Classba
7r1v1um
És B-classba...

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Számomra durván ratyi.

#81232 Igen, az jobb lenne.

légy türelmes

Elite kiadásban..
De lesz min.7000 SpeedBoost
De akkor a kétütemû legyen ne a négyes

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
Stirling Moss az nem olyan rossz.

Nekem megfelelne. Faszább, mint bármelyik EDI28 listáján.

légy türelmes

Jösz még vissza ?

7r1v1um
Természetesen. Aztán sb.-ért.

Hát ha az elõzõ hónapokat nézem (GT3 RS 4.0.,végtelen kajmánok és téglák,Miura Concept(CCX))
szerintem Dodge Charger R/T "Noob Edition"
Hát kb... De még ha Lada VFTS lenne... Kettõt is igényelnék :-D

De ezt is rentalba 😄
köszi a linket

7r1v1um
Ahogy ezeket ismerem:

Szerintetek melyik autót fogják adni a 3. Születésnapra ingyen (már ha adnak) :
Jeep
Vauxhall
Stirling Moss
916 RSR
Mclaren F1 (Stock)
Dodge Viper SRT-10 ACR (Stock)
a '12 Charger
vagy valami más ??
juppi; most elfogadta a Miura kódot, 😊
megyek meg is lesem.
7r1v1um
Ez egy jó lista, egy jó oldalról, de a 2/3-a nincs a játékban (sajna....).

pontosítok

I4 (sor 4 henger pl. Golf MK1)
I6 (sor 6 henger, ez legtöbb tuner autó pl. E30, Supra, Skyline és stb)
V6 ( V elrendezésû ugyanúgy 6 henger pl. 350Z, 370Z és stb)

Simraceway: tigris013

SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Itt minden autóról megvannak az adatok: Cars - NFS World Wiki

Szevasztok!

Simraceway: tigris013

:-D

Hogy melyikben van V6? Ezt csak google segítségével tudod kideríteni. Fejbõl most ezek jutnak eszembe amiben v6 van:
Nissan 350Z/370Z/GTR, Ford Capri,

7r1v1um
Bent van. 1 milkát megér, be is ruházok rá, bár sb.-t nem adnék érte.

7r1v1um
Na mingyá' meglesem. Sokat láttam ma és megtetszett.

Mi, kivették? A Cayman/Charger-inferno idején még volt, 1,1 millióért.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

7r1v1um
Viper volt már igc-ért?

BONESAI

NFSW: BONESAI

Utánanézel.

légy türelmes

szombaton újra kezdtem a játékot, csináltam egy új játékost, T0M1HUN néven 😊
elölrõl kezdtem, de most potiac GTO '65-el kezdtem, lehet a Silvia jobb választás lett volna, de ez is jó 😊
megyek Gempa az asszony hisztis de már nyugszik

azt honnan tudom melyik autoba milyen motor van? pl:v6 v8

Valamilyen BMW-be (javítja a kanyarodást) vagy még V6-os motorral rendelkezõ autóba jó.

Balathruin

Piros motor mibe jó? 😊

7r1v1um
<#banplz><#violent>

After efect honnan szereztél licensét ??