Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam egy hiba volt csak 1 óra alatt verseny betöltésnél, szóval valamit csak csináltak.
már gta megy 😄

Simraceway: tigris013

Egy napig nincs multi... Fifazz vagy mûvelj mást :-D

Project D|Rare Car Collector|

de nekem kell a multi<#falbav>

Az megjavult,most már normális a kezelhetõség
A rossz szinkron is lehetett, pl. a múlt héten Lion's Challenge-en a 2. kanyartól a 3-ig, különösen annak a 2/3-átol mindenki úgy cikázott, hogy öröm volt nézni. És több pályán is láttam hasonlót. És hogy mi az oka? Talán a lentebb leírtak.

Rian-nak: hiába próbálnak javítani bármit (vagy nem is akarnak?), szét van cseszve a szerver, nem lesz jobb, talán sosem.
Háha ezért nem adnák jogsit 20 éven alulinak !!!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Lépj ki a játékból majd be, menj az autó vásárlásra, válaszd az összeg autót a keresd ki a Lamborghini-ket és ott kell lennie 0 Boos-t ért vehetõ.
Mi lett azzal a nemnormális csúszkálós, túlkormányzott viselkedéssel, magától megjavult?
Ma mentem S-es pályán látom az Agera keresztbe állt aztán átjön a sávomba bumm televágom. Írom "ember" aztán ott se volt a kocsija valójában mert 10 sec-el elõttem volt. Persze csaló volt az adatlapja szerint de az F1-esek mögötte nem szitkozódtak. Szóval nem tudom mi volt ez mert nem autofinisher volt
Akkor jöjjön egy kis sandboxie 😄

Ez a zsír már el kéne lövöldözni xDDD

Mi ez vazze ?

de legalább már nem haingál ki minden szarért !!

Fail 😊
-> Delete my account,
reason?
"Photobucket isnt what i was expecting" ((listából válaszható)

(pipát a #81283 fejlécébõl csórtam 😊
Fotóvödör teszt:
Ennyit a bug javításról ha volt abba a 33 MB-ba

Nem múkod. Link esetleg?

légy türelmes

A beállításokban be kell pipálni: Display my linked photos in their original sizes, és az URL végére a ~original szöveget kell írni. Lehet, a Link back to albums pipátlanítása is számít.

Teszt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

légy türelmes

Nekem mindegy, mit adnak szülinapra. De olyan legyen, mint a ZL1. Amennyi garázshely van, annyiszor lehessen kiváltani (0 cash legyen az ára). Magyarán az adott márka 10-es plecsnije legyen meg. Ennyi.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
shift2-ben ha ügyesen terelgetem az öreg chargeremet, azt hiszem , ez lesz az ajándék.

A méltán világhírû Vaughn Gittin Jr autója. Ki?? Vaughn Gittin Jr. Kiiiii? VG Jr. Kicsoda??? Hát a Vaughn "méltán világhírû" Gittin Jr.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Itt is kicsinyít. Pedig azt írja hogy képekben mehet az originál méret. Free felhasználókra sem ír korlátot a Terms and Conds.
Nézem account settingst, upload settings alatt beállítható a felbontás: 1024x 768 a legnagyobb és ezzel van összekapcsolva a original size checkbox. Aztán reklámvideot nyom a képembe feltöltés közben. Örvendtem Photobucket, viszlát....
Ez nem az RTR-X
Ha nem ez 😄DD

Hümm?

légy türelmes

kisss19
Hát nem sokra mentem vele, $ nem adják 😊

kisss19
Ok. Köszönöm

ahol venni tudsz autokat ott van a giftbe a cardealer -be

kisss19
Sziasztok!
Beírtam a lamborhini kódot, ki is írta, hogy oké, most mi a teendõ? Azt hittem a garázsban fog várni.

7r1v1um
Utána köthetnéd a benzinkutat. A Worldben meg van/volt rtr-x.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Na egy ilyenre kéne beruházni 😊

7r1v1um
Sorry. Én azzal takarítom le az érdekesebb fájlokat. Bár olyannal még nem találkoztam, ami papíron van, a gyakorlatban viszont nincs.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Nem használok Total Commandert.

Balathruin

7r1v1um
Én se tudom, de ha felrakom a játékot, újra fogom indítani.
Total Commander mit mutat?

Akkor nem tudom mi a baj, de nekem meg van egy félig létezõ fájlom. A Windows azt hiszi ott van, de amúgy nem, mert nincs a merevlemezen.

Balathruin

7r1v1um
Ismerve magamat, a kérdés jogos. A válasz: igen.

Hülye kérdés: Lomtárat ürítetted?

Balathruin

7r1v1um
Leveszem a 10 gigás játékot a merevlemezrõl, és ugyanannyi szabad helyet ír, mint elõtte.Be van ez a gép b.szva..............

Én videó alapján azt mondom, hogy sokat egyszerre nem lehet játszani vele, de szerintem jó.

Balathruin

7r1v1um
Ezt a legutóbbi most wanted-et megéri letõtikézni?

7r1v1um
Én kontrollerrel nyomom, perfect be lehet állítani és abszolút kényelmes. Egyhuzamba végig tolom a 20 kört, kivéve, ha "Cut track: Time will not posted to speedwall."<#violent>

7r1v1um
Nagyon muhaha!!!!

7r1v1um
Én nem találtam rendes fórumot a témában, úgyhogy lehányom, megyek a saját fejem után, oszt jó így.
@81257: "When my pc is lagging,the safehouse is my prison."<#eljen>

tutuhawer
2 perce még videókat néztem a youtube-on, egykét shiftet, meg wrong way parkert, és egyszercsak hirtelen a flash player összeomlik. C'moooon maaaaaan. 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
OFF: wrong way parkert nem tudom, láttad-e már... régi vid, de ajánlott sokszor megnézni <#nyes><#vigyor2><#nevetes1>
youtube

Abszolút :-D 3000/hónap a laggmod

tutuhawer
a 20 körösök miatt akarom összeszedni az FFB-t, de egyik futamon jó, a másikon halál... Elég bugos, a google keresési eredmények fele kurvaanyázás, a másik fele diszkrét köpködés.
TCMkrisztián: az UG2 szaggat... 😊

7r1v1um
"When I'm lagging..."Hmmm interesting. Now you laggs or your pc?
<#eplus2>

Igen.lehetséges :-D

Menj UG2-be tuningért vagy Carbonba :-D

7r1v1um
És akkor még nem mentél 20 körös versenyt. Vagy online.....