Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
DISCORD: grimanddark
szerk.:
Láttam már qrva jó teljesítményt nem magyar játékostól is, igaz neki sok-sok csillagja van a stat oldalon! Azaz ha ez alapján indulok el szaglászni, akkor valaki valahol valamiért nagyon trükkös... <#zavart1>#zavart1>
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Süllyesztés nélkül nagy sebességnél az ütközésnél gyorsabban eltolja maga elõl a civil kocsit, mint 3-as süllyesztéssel. Kisebb sebességnél pont fordított a helyzet.
Szóval itt van a kutya elásva.
Ez van. Ki kell kísérletezni.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Amúgy pont ezért lehet az, hogy másoknak jobban fordul az autó, mint nektek.
Balathruin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pedig csak annyit kellene csinálni, hogy sokat menni de...pl. én nem tudom valahogy megunni ezt a játékot, lehet azért mert ez az egyetlen autós játékom amiben tudok interneten játszani, mert nincs pénzem, hogy megvegyek 1 autós játékot és neten nyomjam.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Mondok egy példát nekem a "WATERFRONT ROAD"-on van:
Idõ és helyezés:
01:07.496
797 (AUDI RS 4)
Na most az autóm még jócskán nincs kész ... Ha kész lenne be tudnák menni egy olyan 01.04.500 környékére 😊
NFSW: BONESAI
Különben meg azért nem tapad a te az én az akárki más járgánya, mert bénák vagyunk. <#hehe>#hehe>
Project D|Rare Car Collector|

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Jó futam, nem semmi, ahogy terelgeted a gépet. Hamar megtanultad a powerupok helyét meg egyebeket, pár nap alatt nekem nem ment volna. A pályát is bevágtad, gondolom, játszottál a Most Wanteddel sokat, így persze érthetõ is.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Soulfly - alakult: 1997, Nu-Metal with tribal influences, Groove/Thrash Metal
Te kis nagyon eltévedt! <#idiota>#idiota>
És hogy Power Metal? Nézd csak meg ezt a keresési eredményt!

Balathruin
Megnézném sokak fejét, ha az én videóm esetleges megtekintésekor egy ILYEN elmebeteg zaj ömlene az arcukba. Tuti menne a némítás arra is - ezért értelmetlen!
http://www.youtube.com/watch?v=ntUEErgsqz8&feature=youtu.be
Simraceway: tigris013
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Nem tudok be lépni a World oldalára reggel Otta .Nálam van a gond vagy másnál is van ilyen gond ?
#81295 nincs azzal akkora gond csak azokkal akik megveszik a jogsit ( mert normál esetben kresszen 9x megbuknának ) , bár lehet kellene húzni ilyen alsó határt
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -