Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
Töltsd le , próbáld ki sokkal jobban szórakoztat a Worldnél. És kismillió otó van benne, úgyhogy nem 1-2 órás.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

goregrind
Csak lesd, igaz az utóbbi pár hónapban picit elhanyagoltam (ok: NFSW), a többiekre maradt ott a meló... <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

goregrind
A gyanú árnyéka mindig is ott lebegett bizonyos "túl jó teljesítmények felett". Viszont alaptalanul csak nem áll neki normális ember firkálni senkit sem. De attól meg agyfaszt kapok, hogy 55 milliószor meglesek egy-egy bizonyos kanyart egy bizonyos magyar játékostól, majd amikor én próbálom ugyan azt, akkor kb 10 km-es sebességgel sikerül csak - ami neki 300-al! És az sem mondható "szerver húzásnak" vagy "tudásnak", amikor egy jóval gyengébb teljesítményû géppel fél órát rámver egy-egy körben anélkül, hogy akár egy oszlopot is kidöngetnék! És állítólag tiszta. Én meg akkor a fogtündér vagyok...

szerk.:
Láttam már qrva jó teljesítményt nem magyar játékostól is, igaz neki sok-sok csillagja van a stat oldalon! Azaz ha ez alapján indulok el szaglászni, akkor valaki valahol valamiért nagyon trükkös... <#zavart1>

7r1v1um
OK! Késõbb meg fogom nézni.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

MR2 dettó.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

goregrind
26 éve hallgatok rock/metal muzsikát, szóval nem kell bemutatni az Iced Earth-öt asszem! <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként az aláírásomban a második URL címet lesd majd meg, ott ashiaor666 néven megtalálsz! <#wave>

Az IS 300 nagyobb sebességnél jobban fordul 3-as süllyesztéssel. Süllyesztés nélkül kisebb sebességen fordul jobban. És a tapadásban is változást észleltem.
Süllyesztés nélkül nagy sebességnél az ütközésnél gyorsabban eltolja maga elõl a civil kocsit, mint 3-as süllyesztéssel. Kisebb sebességnél pont fordított a helyzet.
Szóval itt van a kutya elásva.
Ez van. Ki kell kísérletezni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Na jó. Eljött a pillanat, hogy az ültetéseket is leellenõrizzem az összes autón (csak azért mert ezt is bejegyzem a tuning tippjeimben).
Amúgy pont ezért lehet az, hogy másoknak jobban fordul az autó, mint nektek.

<#idiota>

Balathruin

7r1v1um
Némi vezetéstechnikai deficit még van, de egyébként fasza játék (4 csillag)<#eljen>

jövök gempa

lorci
az ilyeneken mindig jókat...<#nevetes2><#nevetes2>
pedig csak annyit kellene csinálni, hogy sokat menni de...pl. én nem tudom valahogy megunni ezt a játékot, lehet azért mert ez az egyetlen autós játékom amiben tudok interneten játszani, mert nincs pénzem, hogy megvegyek 1 autós játékot és neten nyomjam.

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Hát persze!
Nekem is gyanús egy két eredmény,de én nem vagyok pro pilóta,100-on belülre vért okádva tudtam csak bekerülni anno,de már nem is menne.Az autók tapadása is érdekes,nekem se tapad úgy,mint egyeseknek,mondjuk nekem más part van benne valószínûleg és még lenne mit gyakorolnom.Most már inkább csak szórakozásból gurulgatok.
Hülyeség <#wave>

Mondok egy példát nekem a "WATERFRONT ROAD"-on van:

Idõ és helyezés:

01:07.496
797 (AUDI RS 4)

Na most az autóm még jócskán nincs kész ... Ha kész lenne be tudnák menni egy olyan 01.04.500 környékére 😊

BONESAI
nem kell hozzá semmi okosság, csak sok próbálkozás, gyakorlás és az autó teljes kiismerése magas sebességeknél

NFSW: BONESAI

Látom kezded kapiskálni a lényeget, még ha lenne értelme is az idõ méricskélésnek sima földi haladok úgy sem jutnának be az elejére, oda valami plusz kell, valami nagyon nagy okosság. <#banplz>
Különben meg azért nem tapad a te az én az akárki más járgánya, mert bénák vagyunk. <#hehe>
És pont amire vágytam... Rohadt roaming miatt ki kell hagyjam

Project D|Rare Car Collector|

Mi van topupban 2000sbnél sms kategóriában itthon?

Aventador akcióba plusz még csomó lambo és egyebek. 😄DD

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

7r1v1um
Power metalból van értelmes is. Keress Iced Earthre.

7r1v1um
A Soulfly-nak nincs sok köze a numetalhaoz, de a videó amit linkeltél az hasonlít hozzá, bár ezt a stílust nem ismerem, mert nem hallgatom. Értsd tipp volt a stílusa.

10 karika után illik érezni a pályát

Rexipapa hali. a válasz:CHEAT élj vele mi maradunk.konzervativ FAIRPLAY csávok

goregrind
Ez mennyivel jobb lett az eredetinél! Idióta pop "zenésznek" csúfolt elõadó imitátorok, még zenét sem tudnak írni! <#idiota><#taps>

goregrind
Nem csak nála, a magyar ranglistán is van pár hasonló! Ilyen videókat hogyan, miért lehet elfogadni??? Ennyi erõvel bármelyik csiter videót fel lehetne biggyeszteni ranglistásra, amelyiken valami gagyi zenének csúfolt zaj van + nuku skill és alkatrész infó! <#ejnye1>

tutuhawer
szevasz, üdvd a fórumban
Jó futam, nem semmi, ahogy terelgeted a gépet. Hamar megtanultad a powerupok helyét meg egyebeket, pár nap alatt nekem nem ment volna. A pályát is bevágtad, gondolom, játszottál a Most Wanteddel sokat, így persze érthetõ is.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Ne damdamdaaam-ozz itt te sutyerák almalébetyár, hanem adj egy érthetõ és világos magyarázatot! <#banplz>

Damdamdaaam

goregrind
Dying Fetus - alakult: 1991, Brutal/Technical Death Metal

Soulfly - alakult: 1997, Nu-Metal with tribal influences, Groove/Thrash Metal

Te kis nagyon eltévedt! <#idiota>

És hogy Power Metal? Nézd csak meg ezt a keresési eredményt!

goregrind
De nagyon el vagy tévedve most! Ez nem talált... <#eplus2>

goregrind
Végiglestem annak a valakinek a videóját, aki ott virít az egyik ranglista élén. Mutatja az alkatrészeket is, a turbó kivételével egyezés van ugyan azon autómmal. A turbónak ugyebár semmi köze a tapadáshoz, az irányíthatósághoz? Akkor még is hogy a jó büdös πcsába tapad úgy az õ autója bizonyos helyzetekben, másé meg nem? Bizonyos kanyaroknál és ütközéseknél teljesen felrúgja a játék idióta fizikáját! Vagy az ilyesmi kivételes, és csak pár emberkének adatott meg az ilyen kivételesen jó tapadás, irányíthatóság? <#fejvakaras>

Nincs hang, alacsony minõség, nem mutatod meg a teljesítmény alkatrészeket és a skilleket.

Balathruin

7r1v1um
Power metal+ Soulfly utánzat.

goregrind
Egyébként most nézem valakinek egy videóját, azon is ott az idióta zene. Mi a lóf***nak kell rátenni? Ennyire nehéz megérteni nem biztos, hogy másnak is bejön az a zaj, ami hallható?!?

Megnézném sokak fejét, ha az én videóm esetleges megtekintésekor egy ILYEN elmebeteg zaj ömlene az arcukba. Tuti menne a némítás arra is - ezért értelmetlen!

Bingó. Itt a javított link

http://www.youtube.com/watch?v=ntUEErgsqz8&feature=youtu.be

Be sem akarja tölteni a mobil a videót

goregrind
Nem fogja berakni - NINCS HANG! Anélkül meg lópikula az egész... Csak a játék eredeti hangja kell, semmi extra idióta zene! + minimum 720p videófelbontás! Felvétel készítése Bandicam-el megoldható (itt az sg menüben LINKEK-nél megtalálod), a játék grafikát meg minimalizáld addig!

http://www.youtube.com/watch?v=ntUEErgsqz8&feature=youtu.be Üdvözöllek BONESAI ezzel tartozom még a videó mely a Campus Interchangen készült 1 . 57 .00 kérlek rakd az idõ eredményem mellé elõre is köszönöm . nem tudok még URL -t beszurni mert nincs 1 hónapos a regisztrációm.
7r1v1um
Nem olyan vészes ez a tavalyi Most Wanted. Kár, hogy a szervíz átfesti a kocsit.<#levele>

goregrind
DirectX 1.0 - Congratulations EA Games! <#idiota><#taps><#eljen>

Milyen szép szögletes gömb 😄
Unatkoztam...

Ezt neked fizika! <#mf1>

Balathruin

Ülj le fiam 1-es 😊 <#banplz>
majd 2 útán ha nem kellek pestre menni

Simraceway: tigris013

gyere majd holnap azt segítek 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Origin meg Us szerver 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Sziasztok !

Nem tudok be lépni a World oldalára reggel Otta .Nálam van a gond vagy másnál is van ilyen gond ?
SUNNY84HUN
te engem most provokálsz <#fejvakaras><#zavart1>

#81295 nincs azzal akkora gond csak azokkal akik megveszik a jogsit ( mert normál esetben kresszen 9x megbuknának ) , bár lehet kellene húzni ilyen alsó határt

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -