Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
De most mit lehet csinálni? Ha nem írom le akkor 55 millió hozzászólás lesz, mire letisztázódik (habár pár nap és másnak is lesz hasonló kérdése).
És hihetetlen, hogy nekem kell használni mások szemét is! Nem csak itt, ez általános "hibajelenség" minden egyes fórumon! Mert csak az "azonnal és most akarom, nem figyelek, mivanmár, helpplíííííz", stb megy... <#falbav>

DISCORD: grimanddark

De suttyósagból unalombol meg egonövelésre vettem át. Utolsó sikerült :-D

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
a kiemelten közhasznú projektre mindig megy a zöld gomb nyomi-nyomi.
Nem tudom, hogy bírod nyomni ezeket a hozzászólásokat ennyiszer, ennyi idõ után is káromkodás nélkül írni. Szerintem magadban azért biztos káromkodsz. Majd szólok Chrisnek, hogy gondolatban adjon neked warningot <#vigyor2><#integet2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Még egy bandicam URL, ha esetleg ezt sem találtad volna...

How to make 1080p YouTube videos

goregrind
1. A fórum tetején látható egy menürendszer (váltakozó kép alatt). Ha azt hajlandó lettél volna picit átböngészni, akkor találsz egy igen csak kitûnõ Bandicam-et! A házigazda nem unalomból foglalkozik a fórummal, vagy nem nagyképûségbõl csinálja a sok-sok segítséget...
2. GOOGLE -> SEARCH mezõ -> bandicam settings -> a 3. találat: BANDICAM CONFIGURATION

2013 van. Állítlag mindenki ûberge*ihozzáértéssel rendelkezik számítógép ügyben. Legalább is sokan állítják. Akkor miért nem megy 1000 emberbõl 998-nak a gúgli használata, egyáltalán a legalapvetõbb dolgok? Most ez személy szerint nem (csak) neked szólt, általánosan minden arcoskodó számítógép-gurunak...

Érdekes :-D

csak drag-ot tudok menni meg TE-t ,de azokat már unom.

Simraceway: tigris013

RoboKutya78
Na mire lehet jó még a Trabant
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

nem az a baj, hanem hogy NFSW.EXE hibával kidob még mindig mert ezt a fost nem javítják ki

Most akkor hogy is van nem hagy le senki, vagy … #67675 <#fejvakaras>
Valaki részletesen le tudja írni hogyan állítsam be a bandicam ot hogy legyen normális hang mer mióta csinálom 6 szor már meghaltam !!!
Acsira ki tud jönni? Akinek 2 profilja van vagy az egyiket odaadja azt belépek Sandboxie-ba
22 S class kellene

Ja annyira nem fontos, csak érdeklõdtem, meg furcsálltam hogy 8 napja volt az elsõ verseny, de ehhez nem értek, Tutu viszont annál inkább! <#hehe>
Ezen a Spot the NLD "Summer Edition" - ön, 10 db e-mailt lehet beküldeni? Gondolom mindegyik mailbe különbözõ fok mehetnek nem?
átlagba ha csak a nyerésre megyek akkor 400-405 a végsebesség futamonként

392 volt az alagút bejárata, a lejtõn a kanyaríg feldobta 409-re 😄

Akkor jó. :-)

Szevasz Tutu! Ismét osztom a véleményed. Még példám is lenne rá. És ezért van sok olyan idõ-sofõr összefüggés, amit egyszerûen csak "Kértdõjeles"-nek titulálok. Mivel nem vagyok top pilóta, nem érzem úgy, hogy könnyedén pálcát tördeljek mások felet. Teszek gondolatban, esetleg szûk körben egy kérdõjelet és nekiugrok elérni az álomhatárt. Valamikor kiderül, hogy fals eredmény és egyértelmûvé válik, hogy ugyanazt a fizikát és eszközöket használva nem lehet elérni azt az idõt. Van ami nekem nem megy, de tehetséggel spékelve elképzelhetõnek tartom. 10 kör alatt nem lehet belejönni. Kizárt. Fõleg ha nyílt pályáról esik szó. Oda rengeteg nekiugrás, jó sok pu és egy-két marék szerencse is kell. No meg a tehetség. Nekem az nincs sajna. Marad a kitartásom, meg a búsztból betankolt nitro tömeg. De agyvérzés kerülget, mikor ide is benyög valaki olyan pu mentes idõt, amit gyakorolva, sokadik nekiugrásra, szétnitrózva, tolólappal szántva is képtelen vagyok 15 másodpercre megközelíteni... Ha a tehetségem nem is tudom beletolni a játékba, azért amit tudok, beleteszek. Ez az egyetlen játék ami már régóta leköt. Nem vagyok igazából eleresztve anyagilag, de amit gondoltam azt rászántam. Mégsem tudtam megvenni a top idõket. Azért vért kellett néhol okádni és akár háromszázadszorra is, lehajtott fejjel neki kellett menni. És persze nem lett top idõ :-) De marha jókat küzdöttem érte.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

én nem is mondtam hogy támadtál 😊

tutuhawer
szarrátuningolt autóval, nitrós topspeeddekkel, sok nitróval mellette a jó helyen a readyvel... 10 kör után... az én barátaimnak 1 000 futam kellett, sok multi, sok single , sok privát. Vannak, akiknek meg pár nap után, mint Falken, ami örömteli, és van, akiknek megy gyakorlás nélkül powerup nélkül nem 10, hanem jól láthatóan elsõ próbálkozásra , mint Viktor. Én inkább mennék 1000-et, te maradj akkor a 10 futamos tanulásnál.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem támadtalak. Csak jeleztem, hogy mi volt a felhördülés tárgya anno. Dragon nagyobb sebességet ki lehet hozni, mint egyéb versenyen. Tehát annyi volt most a bajom, hogy X dragos sebessége lett párhuzamba állítva, Y sprintes sebességével. Ergo a párhuzammal volt bajom. Azthiszem. Vagy nem? Nem is tudom. Lehet bizonytalan vagyok? Vagy nem? <#idiota>

Nem jó windows XP re mert nekem az van mit tegyek ?
MineHeadHun
Mit is kell csinálni a Spot the NLD "Summer Edition"-ön? Azt olvasom a szabályoknál hogy a Twitter/Facebook/Fórum nevet megkell adni (valamelyiket) de sg fórumon meg nem tud semmit tenni Timothy, Facebook nevemet nem adom meg, Twitterem meg nincsen. Emailben nem tudja elküldeni? 😄
én nem tudom hogy sikerült össze hozni.... lehet hogy hátulról meglöktek + nos+lejtõ de sajnos azóta sem tudtam elérni a 405-öt :S

BONESAI
Lejtõn tud az RS4.0 is 405öt, nem? Ha 403 amúgy, akkor az a 2km/h benne van egy jó kis domboldalban.

NFSW: BONESAI

hát nem 😊

Köszönöm szépen .
Esetleg el lehetne taposni a békát, ha nem vagy kényes a környezet rongálására. <#eplus2><#eplus2>

Csak a tisztánlátás véget. A te top speed-ed egy sprinten elért végsebesség volt. Az övé dragon. Nem kell magyarázni a különbséget, ugye?

BONESAI
dragon nincs sebességkorlát
Falken: http://mirillis.com/en/
Innen töltsd le az Action! nevû felvevõt, 30 napig ingyenes utána meg újrarakod... ez a legjobb

Segíts inkább hogyan csináljak hangot mert csak egy béka hallatszik úgy a fraps al mit a bandicam mal.
bezzeg amikor én kitettem ide egy képet amin nekem is az RS4.0-s Porsche-val 405-öt futottam akkor meg le lettem csalózva , hogy az lehetetlen... de mind1 is... ami elmúlt az elmúlt 😊 egyébként grat az új rekordodhoz 😊

A kíváncsi ember hamar megöregszik .
Csak úgy kíváncsiságból meg lehet kérdezni mióta játszol ezzel a acc-al a játékban? <#wilting>
Üdvözöllek , elõször is köszönöm szépen a befektetett munkádat , ha tudnál küldeni egy linket nekem itt az oldalon hol tudnák helyes BANDICAM-ot , vagy FRAPS -ot letölteni azt elõre is megköszönöm , pótlom a hang hiányt is hisz vettem mikrofont , megcélzom a 3. helyet a CAMPUS INTERCHANGÉ -en hisz benne maradt a pályában annyi hisz egyszer önhibából falnak csapódtam .
Köszi.Lehet noob kérdés de,hogy lehet nekem is ilyen "bannerem"?

BONESAI
azta kurva...
én max talán 406al mentem a féltuningolt Cinquemmel

Szép, azért egy nevet láthattunk volna.

Látom hogy a kanyarokat egészen jó íven veszed és a gáz-fék kombit is eléggé jól csinálod <#eljen>

ehe tényleg 0 IGC-ért hoppá, hát kb.10 autó lehet de lehet hogy több

azzal együtt de lehet alapból a T-Mobilos Mazdát vette
Sziasztok!

Új vagyok még ezen a fórumon de gondoltam megosztom egy próbálkozásomat. 😄

A játék amikor kezdõdõtt akkor kellett autót venni

Ha elindítod a gépemen, isten vagy! <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Balathruin

Szerintetek hány autója van annak aki a játék kezdete óta játszik és nem költött se boostot se igc-t autóra csak kódot váltott be
Sziasztok, új vagyok itt a fórumon. Volt 1 év kihagyásom a jjátékban, nemrég tértem vissza.
Azt szeretném mondani, hogy az összes Laborghini le van árazva a játékban. Az Aventador pl.5800 Boost.
ez igaz de én is tudom ezt a teljesítményt de ahhoz kell egy kis löket 😛

csak QUQA kedvéért kiírom

Újjab sebességrekordomat futottam Runway-en

801 overall Porsche 911 GT3 RS4.0, 409 Km/h

Nem nagYon

Öttõl Spot the NLD az APEX EU-n, hattól pedig az APEX US-en.

légy türelmes

Sziasztok!

Látom van téma 😄 (csalt a csávó vagy nem)

7r1v1um
T. ChrisSsSsSs!
Tudva lévõ már miféle járgányok lesznek igc-ért?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

7r1v1um
Én meg 13 éve, ezért merek vitába szállni bárkivel a témában. Habár az utóbbi idõben inkább NYHC megy.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/