Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hihetetlen, hogy nekem kell használni mások szemét is! Nem csak itt, ez általános "hibajelenség" minden egyes fórumon! Mert csak az "azonnal és most akarom, nem figyelek, mivanmár, helpplíííííz", stb megy... <#falbav>#falbav>
DISCORD: grimanddark
Project D|Rare Car Collector|
Nem tudom, hogy bírod nyomni ezeket a hozzászólásokat ennyiszer, ennyi idõ után is káromkodás nélkül írni. Szerintem magadban azért biztos káromkodsz. Majd szólok Chrisnek, hogy gondolatban adjon neked warningot <#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
2. GOOGLE -> SEARCH mezõ -> bandicam settings -> a 3. találat: BANDICAM CONFIGURATION
2013 van. Állítlag mindenki ûberge*ihozzáértéssel rendelkezik számítógép ügyben. Legalább is sokan állítják. Akkor miért nem megy 1000 emberbõl 998-nak a gúgli használata, egyáltalán a legalapvetõbb dolgok? Most ez személy szerint nem (csak) neked szólt, általánosan minden arcoskodó számítógép-gurunak...
Simraceway: tigris013
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
22 S class kellene
Szevasz Tutu! Ismét osztom a véleményed. Még példám is lenne rá. És ezért van sok olyan idõ-sofõr összefüggés, amit egyszerûen csak "Kértdõjeles"-nek titulálok. Mivel nem vagyok top pilóta, nem érzem úgy, hogy könnyedén pálcát tördeljek mások felet. Teszek gondolatban, esetleg szûk körben egy kérdõjelet és nekiugrok elérni az álomhatárt. Valamikor kiderül, hogy fals eredmény és egyértelmûvé válik, hogy ugyanazt a fizikát és eszközöket használva nem lehet elérni azt az idõt. Van ami nekem nem megy, de tehetséggel spékelve elképzelhetõnek tartom. 10 kör alatt nem lehet belejönni. Kizárt. Fõleg ha nyílt pályáról esik szó. Oda rengeteg nekiugrás, jó sok pu és egy-két marék szerencse is kell. No meg a tehetség. Nekem az nincs sajna. Marad a kitartásom, meg a búsztból betankolt nitro tömeg. De agyvérzés kerülget, mikor ide is benyög valaki olyan pu mentes idõt, amit gyakorolva, sokadik nekiugrásra, szétnitrózva, tolólappal szántva is képtelen vagyok 15 másodpercre megközelíteni... Ha a tehetségem nem is tudom beletolni a játékba, azért amit tudok, beleteszek. Ez az egyetlen játék ami már régóta leköt. Nem vagyok igazából eleresztve anyagilag, de amit gondoltam azt rászántam. Mégsem tudtam megvenni a top idõket. Azért vért kellett néhol okádni és akár háromszázadszorra is, lehajtott fejjel neki kellett menni. És persze nem lett top idõ :-) De marha jókat küzdöttem érte.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFSW: BONESAI
Falken: http://mirillis.com/en/
Innen töltsd le az Action! nevû felvevõt, 30 napig ingyenes utána meg újrarakod... ez a legjobb
NFSW: BONESAI
Látom hogy a kanyarokat egészen jó íven veszed és a gáz-fék kombit is eléggé jól csinálod <#eljen>#eljen>
Új vagyok még ezen a fórumon de gondoltam megosztom egy próbálkozásomat. 😄
Balathruin
Azt szeretném mondani, hogy az összes Laborghini le van árazva a játékban. Az Aventador pl.5800 Boost.
csak QUQA kedvéért kiírom
Újjab sebességrekordomat futottam Runway-en
801 overall Porsche 911 GT3 RS4.0, 409 Km/h
légy türelmes
Látom van téma 😄 (csalt a csávó vagy nem)
Tudva lévõ már miféle járgányok lesznek igc-ért?
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/