Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#81440 Azt írtad értesz a gépekhez, akkor meg hogy hasonlíthatsz össze laptopot egy asztali géppel. <#fejvakaras>#fejvakaras>
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
jelenleg egy eclipsel megyek D-ben, van hozzá esetleg jó szinsor?
NFSW: BONESAI
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Simraceway: tigris013
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Samsung 300V5A
Azért elgondolkodtató a boot idõ alvó és hibernált állapotról. Aszatali gép nem csinálja
Project D|Rare Car Collector|
És jó ez a laptop
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Érted a lényeget?
Aki most regisztrálta a játékot , és alig bír felvenni engem barátnak nem technikai okok miatt, az nehezen fut már a második napján, július 2-án szuper idõeredményt, a civilekkel teli fasszopó alattomos heritage heightson. Persze, kimagasló a McLaren F1 (amit BMW motor hajt), de attól még powerupokkal, civilekkel a zsír új, most vásárolt autóval kikerekedik a szemem. Én nem 3 hete regisztráltam, hanem majd' 3 éve lesz már hamarosan. Sokmindent láttam, sokmindent elhiszek, de hogy valaki regisztrál és:
Pont a mclarenhez elég starter packot veszi meg
Pont sorrendbe lekéri a 3 autót így, hogy 3 bmw, 3 supra, 3 cayman , mert úgysem kellenek csak eladásra majd
Pont nem szeretne idõket futni, le is írja, hogy csak versenyezni akar a cimbikkel, az ne találja meg egybõl Bonesait a ranglistával videóval, miközben barátkozni is alig sikerült velem a játékban, nem a játék miatt!
Aki a bandicamet nem találta meg a fenti menüsorban, az Bonesai vagy a ranglista nevét / helyét se onnan tudja meg , legyen szíves. 😊
Tehát szerintem nem a 10 futam alatt betanulható esettel van dolgunk.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#81396 És ha nem tud angolul (nem mindenki él Angliában) ,de elsõre ezt találtam.
nem tudtam orvosolni a hibát, igy töröltam a játékot.
kár, mert jónak tünt
Balathruin
@81420:"Laptop versions of these chipsets may work but are not supported." Errõl beszéltem én is.Mûködhet, de nem támogatott (és ez utóbbit állítottam.).
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
légy türelmes
Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.
(És nem, nem elég 3 pont.......................................)
légy türelmes
légy türelmes
@81410: Az is meg van adva, hogy mely környékeken keressem, vagy legalább az idõkeret korlátlan, ha már helyszín nincs is megadva?
légy türelmes
Balathruin
Balathruin
Én még sose csináltam ilyen "Spot the....." dolgokat, de az utóbbi pár hozzászólás után már meg se merem kérdezni, hogyan mûxik......(majd elolvasom a hírekben, ha egyszer, megunom amit most jáccódok.....)
DISCORD: grimanddark