Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolkodtam, véletlenül nem a haverod tért vissza, merthogy õ aztán tud repeszteni, csak túl gyorsra vette a tempót, egyik profil jön a másik után.

#81440 Azt írtad értesz a gépekhez, akkor meg hogy hasonlíthatsz össze laptopot egy asztali géppel. <#fejvakaras>
<#taps>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Van hát:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kinek mi.

légy türelmes

D classba milyen kocsit ajánlotok?
jelenleg egy eclipsel megyek D-ben, van hozzá esetleg jó szinsor?

BONESAI
nem tudom mi a helyzet, mert nem voltam itt amikor történt az "ismerkedés". nekem küldött egy videót, betettem. Ha volt neki más drivere ez elõtt, az miért baj?

NFSW: BONESAI

7r1v1um
Online volt már?

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Na léptem GTA-zni szevasztok!

Simraceway: tigris013

nálam 7-en is csak 3s volt az ébredés

Az utolsó mondatod gondold át egy párszor. (az nem boot, az ébredés!) Árban ilyet asztaliba nem lehet építeni talán? Vagy az én gépem is a kategória alja, miután vagy 3 mp (ha a böngészõ tálcán volt, akkor kevesebb) a hibernációból való visszatérés.... Pedig kicsit több dologra kell figyelnie, mint egy notinak. (az ébredés gyorsasága pedig sokkal inkább a win8-nak köszönhetõ, mint tudjuk.)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Tessék QUQA1

Samsung 300V5A

Azért elgondolkodtató a boot idõ alvó és hibernált állapotról. Aszatali gép nem csinálja

Bizony. Azt hiszem nem csak a melegtõl van mára hányingerem. De nem õ az egyetlen aki pár nap alatt max lvl lett. Nézegetem a megtértek fejlécét is és néha picit kiguvad a szemem. <#wow1>

Eléggé

Project D|Rare Car Collector|

Junius 18 óta van ez a hiba de nem csak nálam

És jó ez a laptop

7 nap alatt lvl60? Hmm. Elgondolkodtató...

tutuhawer
leléptem, kicsit megyek a shift2 -vel, igaz , nem az eredetivel. Nem is szar, sõt!

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
kit szorongatsz? Kinek vagy a seggébe? XY. Ki? Mondom, XY. Kicsoda? Vaughn Gittin Jr. Ki a rák? Az öreg Gittinnek a fia. Áááááá, akkor OK.
Érted a lényeget?
Aki most regisztrálta a játékot , és alig bír felvenni engem barátnak nem technikai okok miatt, az nehezen fut már a második napján, július 2-án szuper idõeredményt, a civilekkel teli fasszopó alattomos heritage heightson. Persze, kimagasló a McLaren F1 (amit BMW motor hajt), de attól még powerupokkal, civilekkel a zsír új, most vásárolt autóval kikerekedik a szemem. Én nem 3 hete regisztráltam, hanem majd' 3 éve lesz már hamarosan. Sokmindent láttam, sokmindent elhiszek, de hogy valaki regisztrál és:
Pont a mclarenhez elég starter packot veszi meg
Pont sorrendbe lekéri a 3 autót így, hogy 3 bmw, 3 supra, 3 cayman , mert úgysem kellenek csak eladásra majd
Pont nem szeretne idõket futni, le is írja, hogy csak versenyezni akar a cimbikkel, az ne találja meg egybõl Bonesait a ranglistával videóval, miközben barátkozni is alig sikerült velem a játékban, nem a játék miatt!
Aki a bandicamet nem találta meg a fenti menüsorban, az Bonesai vagy a ranglista nevét / helyét se onnan tudja meg , legyen szíves. 😊
Tehát szerintem nem a 10 futam alatt betanulható esettel van dolgunk.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szorongatni? Ok. Ezredmásodperces az idõmérés. Ergo egyetlen másodperc - elvileg - ezer helyet jelenthet. Ha adott és azonos körülmények között, 3 perces intervallumnál egy 4 és 10 másodpercre tudom követni, az nekem nem tûnik szorongatásnak. Ez persze csak az Õk (top pilóták) és az én (lelkes, kitartó pu spammer) közötti differenciára értem. És akkor nem említettem a tényleg tehetségeseket. Viszont velük, náluk látom is hogy jól megy. Látom a különbséget és mögéjük teszem magam a sorrendben kérdés és fenntartás nélkül. Aztán van akinél látom, hogy baszottul megy, hogy nem veri a földhöz a tereptárgy, hogy nem áll fejre civiltõl, hogy jobban kigyorsul, hogy jobban fordul. Nekem ebbõl az jön le, hogy azonosnak tûnõ körülmények ellenére, neki több százalékot sikerül kamatoztatni ugyanabból az erõforrásból, pályaismeretbõl.

Miért, nem fut 3 ablakban a homokozó (minden minimumon, win ablakban), különben érdemes beruházni (spórolni) egy asztali gépbe, azon csak stabilabb.

#81396 És ha nem tud angolul (nem mindenki él Angliában) ,de elsõre ezt találtam.
nem azt mondtam topp idöt de lehet szorongatni

Gondolom ez feljebb válasz. De értem. És továbbra is azt mondom, hogy össz-vissz 10 körbõl nem futsz top idõt. A lényeg: 2nd acc. Értem. Ez sok-mindenre magyarázat. Csak épp arra nem, hogy valaki a 3. kísérletre fusson egy 5. helyezést. Bármelyik ranglistán. Lehet a seggükben lenni. De miért nem elõttük? <#fejvakaras> ÉS mentem már olyan ellen, hogy esett, kelt a pályán, aztán naponta kiköhög egy top idõt. Érdekes. Nem? Mindegy. Kitartok az eredeti álláspontom mellett. Nem kell elemezni hogy 10, vagy 15 próbálkozás. Aki semmivel, meg sokszor nullázott stattal van bent a top100-ban, az kritika az értékelõ bírák felé is. Sõt.

pedig tiz karika után azért rögziteni lehet a pályát aztán jön a finom hangolás, kérdezd Gempát 3 hete játszom a játékot a mostani acountommal 5 napja szinte minden pályán most megyek elöször mert most van rá verdám az elején az összes kanyar akadály mindent összeszedek 10 15 kör után a seggükbe vagyok

Nekem megvan
én is próbáltam a laptopomon az új most wanted-et, de elég érdekes volt a grafika. a kocsim pl csak egy fehér "makett' volt nulla kidolgozottsággal.
nem tudtam orvosolni a hibát, igy töröltam a játékot.
kár, mert jónak tünt

Ja ez a büfögõ Meki.

Ti hallottatok már errõl? Én szerintem kihagytam...

Balathruin

7r1v1um
Kössz.Majd legközelebb.
@81420:"Laptop versions of these chipsets may work but are not supported." Errõl beszéltem én is.Mûködhet, de nem támogatott (és ez utóbbit állítottam.).

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Twitteren/Facebookon mondják meg, hol vannak, hová mennek. Az idõkorlát most egy-egy óra volt.

légy türelmes

Need for Speed Most Wanted 2012

ez melyik NFS?
Akinek laptopja van és játszik rajta Intel HDxxxx kártyával(mint én) akkoi is probálja meg a játékot ha a gépigénynél ez van kiírva

Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.

7r1v1um
Nem, nem tudok.........................................................
(És nem, nem elég 3 pont.......................................)

Lehetséges... De egyszer ki kéne próbálni egy nap menü nélkül 😄

A hivatalos oldalon.

légy türelmes

Elõbb tisztázzuk, tudsz-e angolul? Mert ha tudsz, a kérdéseidre ott a válasz a korábban linkelt írásban.

légy türelmes

7r1v1um
Ezt olvastam, egy angol nyelvû leírásban, de nem mentettem el, hogy hol, úgyhogy nem tudom megmutatni.

csak írtad hogy laptopot nem támogad, de igen támogat csak az újabb fajtákat ami nekem van

7r1v1um
Azt írtam le amit olvastam+ high grafikán tolom HOPPÁ!
@81410: Az is meg van adva, hogy mely környékeken keressem, vagy legalább az idõkeret korlátlan, ha már helyszín nincs is megadva?

Erre szerintem pont nem. 😊

légy türelmes

nekem laptopom van és elment rajta medium grafikán hoppá 😄

A "Spot the xy" eseménynél meg kell keresni azokat akiknek a neve le van írva, le kell fotózni, hogy ott voltál, aztán elküldeni nekik e-mailben a képet. 1 kép/e-mail és 10 e-mail/ember.

Balathruin

Milyen laptopról beszélsz? 😄 Nekem egy ~8 éves asztali gépem van a régi Most Wanted idõszakából.

Balathruin

7r1v1um
Hát ja mondjuk laptopot alapból nem támogat.
Én még sose csináltam ilyen "Spot the....." dolgokat, de az utóbbi pár hozzászólás után már meg se merem kérdezni, hogyan mûxik......(majd elolvasom a hírekben, ha egyszer, megunom amit most jáccódok.....)

goregrind
De ha nem lenne, akkor minden második hsz az miatti panaszkodás lenne...

DISCORD: grimanddark

Nemár! Az kell. Legalább van mire hivatkozni a lentebb taglalt kérdések felvetésekor.

goregrind
Adok én neked olyan bann-t te sutyerák naplopó, hogy a NASA sem tud bemérni utána a legszuperebb kütyüjével sem! <#idiota><#mf2>

Valamiért folosnek érzem a menüsort én is néha...

Adok neki mert egy mazoista és csomószor le tudja írni :-D

Volt még mit növelniiii? Húúúúúúúúúúúúúúúú. :-D

goregrind
Az utolsót innen is érezni, szinte 8D-s a monitorom már! <#idiota>