Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trakk
Optimalizálás? Pfffff...
Rengeteg játék készül elsõsorban konzolokra, és kerül hasonló formában PC-re egy gyenge port keretében, borzalmasan optimalizálva.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

<#gonosz1>
BONESAI
az is <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

De amúgy ez most kurvára nyilvánvaló... akinek van koznolja és fos gépe.. az a konzolt isteníti... akinek meg jó gépe és nincs vagy volt koznolja az meg a gépet.. errõl szól az egész.. nekem is csak volt konzolom, beismerem szar szerintem de örülnék 1 nek.. néha játszani haverokkal de nem azzal tolnám ha egyedül lennék.
A lópikulát hát hol fejlesztik a játékot meg min tesztelik ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Ezt most nem értem. Miért nem? Mert másként írják/jelölik a kétszer két magot? Amúgy raktam össze magamnak már intelt és amdt. Maradok az intelnél atis vidkarival.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

nem tartják azok, pont hogy jobban kell optimalizálniuk manapság egy játékot, mint 5-10 éve,

ergó jobb a kihasználtság hatásfok stb..

ja és PC NEVER DIE hehe
Ez pontosan így van, tudnák említeni játékot is, amit a konzolok miatt lett lebutítva PC-n, mert szép szóval a konzol egy kupac kaki 😄
Ennyi és ezzel be is fejezem 😄
trakk
Egész konkrétan a konzolok tartják vissza a fejlõdést, mert azokra kell mindig skálázni, pont mert sokkal gyengébbek a PC-knél.
PC gaming master race.

Samsung smart tv ja jó fos 😄
fasza pc = 700-800 ezer forint.....
Két táborra osztva lennénk. És ez így van jól. Van akinek az kell, hogy a játék legyen full extra, meg rühelli a billentyût. Ott van neki a konzol. Van akinek az kell, hogy pikk-pakk menjen a vidiszerkesztõ, a photoshop, stb... és szereti a billentyût. Nekik ott a PC. Mi a gond. Mindenki azt és azon, ami neki bejön, amit meg tud fizetni. Kerek a világ.

Hát egy jó gép minden konzolt lealáz, mert ugye a konzolokon mindig rosszabb a grafika mint egy fasza PC-n 😊
Én maradok a gépnél.. néztem 140 ezer az új xbox vagy mennyi.. hülye állat aki kiad érte annyit <#zavart1><#idiota>
Hát nem mert az AMD Phenom x4 az Intel meg így forgalmaza a procit hogy Intel Core 2 Quad . !

trakk
Eh, gif lemaradt. Nem fogja betenni, mert photobucket, de kopizzatok linket:
http://i288.photobucket.com/albums/ll189/rompingthejoint/mj-laughing.gif

ja jó fos tévéd lehet 😄 ha fos volt a graf boxon......
Még nem rakták be, de lassan várható már.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

trakk

a pc-k kora leáldozoban van

Sose szerettem a konzolokat, ha van az embernek 1 jó gépe.. akkor sose fogja szeretni 😄 bár ízlés kérdése kinek mi.. én régen eladtam az xboxomat... sose kötött le annnyira mint mondjuk egy gép, gépen leszedek 1 gamet 10 percre rá játszok vele.. hd ban.. xboxon meg jó fos grafikával, és kitudja mennyi idõ mire megveszem a játékot/ vagy kiírom..
sok játék van fõleg az újjak ahol a pc-t meg szoritják és meg is alázák egy full hd plazma tévén a konzolok errõl ennyit.....
Részletkérdés. Mindkettõt össze lehet jól rakni. Pár ezres különbséggel, pár fok hõmérséklet különbséggel. De összehozható közel azonos valós teljesítmény mindkét platformmal. De én nem vagyok informatikus, mint mondtam. Csak csinálok ezt-azt, itt-ott.

Nem ps4 ps3 bocs <#idiota>
7r1v1um
Nem játszottam egy részével sem és nem a 40 gigás variánssal akarom elkezdeni. Ha egyáltalán....

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Xboxon meg ps4 en nem lehet grafikát állítani, sokkal több vele a macera, fizetni kell hogy neten tudjál játszani, sok gamet csak eredetivel tudsz játszani, ki kell süttettni vagy hogy mondják h törtel játsz, fos grafika stb stb napoki tudnám sorolni hogy az összes konzol kukába valaó 😄
De mi a búbánatér nem láttom az igc-s murcit? mert csak a roadtsert láttom 1,800,000 ért

offot hagyuk mert chrissnek nem lesz elég alma leve és megharagszik 😄
De MIÉRT???? Hol ebben a logika. Fizika. Stb.... Milyen kinyilatkoztatás ez? Komolyan gondolod, hogy úgy tervezik, szerkesztik meg a játékot, hogy húszpercenként újra kelljen indítani a teljes rendszert??? Hagyd már pls. Nem milliókért raktam össze gépem, de nem esett térdre a Crysistól sem. Meg a Frostbyte2 vígan együttmûködik vele. (Nem két órán át) Baromira nem értelek...

Inetel vagy AMD ??
mert a 2 nem egy ész úgyan az

vegyél boxot nekem nem szagat a 4 és az 5 sem fog <#mf1> sõt már elõvagyon véve egy ps4 <#hehe>
a pc-k kora leáldozoban van
na off vége ez NFSW forúm

Simraceway: tigris013

Jó nagy a város :-) (de minimumon régi vasakon is simán elmegy)

akármilyen géped van (500e-ig) GTA 4 és GTA5-nek elég de egy idõ után akad

IGC-set de ami igc-s az nekem ingyenes .... mert gyakorlatban ingyen van....
7r1v1um
40 giga?????
Tényleg Paksra járunk játszani pár éven belül.....
@81853: Én a 300 ért nézett Toshibához se jutottam 180-nál tovább 2 év alatt. Jó vicc.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

BONESAI
ingyes murcit?

Én? "nincs gépigény" Ezmiez? Vezesd le nekem. Én nem vagyok informatikus. Sem.

Mi a büdös otvar ea-ért nem láttok ingyenes murcit? <#boxer>
olvass vissza

Mi vaaan? Számológépen is mennek a gémek? Vagy mi van?

BONESAI

<#nevetes1>

mondom nincs gépigény GTA 4-tõ felfelé

egyébként ha telepítesz akkor eleve akad a gép úgyan is az a lemez teljesítmént foglalja le, ami eredményezi a programok lassulását

"Geforce GTX 790-es kártyát is simán megzabál" És ezt mibõl szedted????

Recommended system requirements:

CPU: Intel Core 2 Quad 3.66GHz or equivalent AMD
RAM: 4 GB
Video Card (GPU): NVIDIA GTX 480 or similar ATI
Hard Disk Space: 40 GB free HDD
Operating System: Vista SP 2 or Window 7 – 8 SP 1
Hmmm. Én tudhattam rosszul. Gondolom....

500 ezerbõl is olyan jó aztali pc-t lehet össze rakni hogy még 5-10 év múlva is megálná a helyét
BONESAI
mér az nem sok <#schmoll2><#nevetes2>

7r1v1um
"....már 800.000ért. "
<#taps>

BONESAI
Azért, mert Dell. Apámnak Dell gépe 2 hétten a garancia lejárta után kifingott, apám munkatársának pedig 1 hétre rá. Nem tûnik véletlennek <#rolleyes>. De ha túlteszed magad a javításon, még bírja az iramot játékok szempontjából

BONESAI
Nem olyan drágák a laptopok, az asztali gép már más, 6 procival <#nevetes1> laptopot veszel már 800.000ért.
Ryan: hidd el, hogy nem fogna ki egy Alienware-n semmilyen játék <#vigyor> nem véletlenül csúcsmodell játékgép.. de ha esetleg mégis, láttam egyszer egy dell szerverhelyettesítõ-laptopot, az már megint más kategória árilag mondjuk..

Alienware jó csak hamar tönkre megy, nem kitaláció.. hanem tapasztalat, kb 3-4 ismerõsömnek volt és nem tartott sokáig.