Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
Nem is akartam magamra venni, de többes számban fogalmaztál, így akár rám is vonatkozhat
@81948: Ebben bízom Én is.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

SUNNY84HUN
én nem panaszkodtam az irányításra agostini pályán Alanprost1 kollégával marha jókat mentünk és 5mp faragtam az idõmbõl ott ..

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
erre Quqa barátom írná hogy kapcsold ki a külsõ progit és ugyan olyan lesz az autód irányítása mint volt 😄 😊))) 😛

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Üdvözöllek a világomban, nálam mindig minden elég szarul megy, néha javul valamit és ennyi.
Ha valami rosszabb lett az csak a szerver miatt lehet, majd visszaáll magától. <#fejvakaras>
Úgy értettem, azért érzed másnak mert nálad, aktuálisan más is..de nem a játékban, nem mindenkinek, csak nálad
7r1v1um
"máshogy érzik egyesek idõnként.."
Nem megérzés. Tény, hogy kezelhetetlen a kocsi, és emiatt másodpercekkel futok rosszabb idõt, mint korábban. Eleget játszottam vele eddig, hogy tudjam, hogyan viselkedett. Most elõször találkozok ezzel a jelenséggel és abba is hagytam a játékot mára.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

hülyeség...de mivel hõn szeretett játékünk annyi bugban szenved hogy akár játék újraindításonként is képesek máshogy viselkedni egyes autók, sõt akár profilonként is, így nem meglepõ hogy máshogy érzik egyesek idõnként..
tutuhawer
S2ABIelolvastam itt-ott pár cikket ,és be-besegített több cég is a motorfejlesztésbe. A chrysler fõleg, a kezdeteknél jó alap volt a technológiájuk, amit akkoriban UTE-kben használtak, meg egyéb haszongépjármûvekben. Emlékszem is , most ugrik be, régen chriysler viper néven mentek a versenyeken is. Szóval segítettek összerakni a vipera erejét. Azért ha szigorú vagyok, akkor se említhetõ egy lapon a Paganival, és örülök, hogy nem a Pagani jelllegû Koenigsegg taligák a kedvenceim.

Mindenesetre jó volt a válasz, kicsit jobban utánanéztem én is , zöld gomb nyomi-nyomi

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

minden nap változtatnak az autókon, csak nem vesszük észre

Simraceway: tigris013

7r1v1um
A Cadillacem sokkal jobban csúszkál, mint eddig, a Miura meg a Lotus Europa szintjére került abban. Ha ez nem változás, akkor nem tudom mit tekintesz annak....

legalább is nálam igen, mert szar volt a kanyarodása de most visszatért

Nálam semmi nem változott sehol, pontosan ugyan olyan mint eddig...de mindig minden patch után van valaki aki ideírja hogy ez vagy az az autó változott meg így meg úgy, aztán mégis kiderül hogy nem volt semmi változás
Agera? Miben? F1 fight again

Project D|Rare Car Collector|

Agera GT2 javúlt de a zonda nem

SUNNY84HUN
<#wave><#nezze><#wave>

Jó helyre megy. Gondolom faxa a textúrázás, az élsimítás és nem is laggol <#idiota>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
na mind 1 engem a bf3 nagyon megfogott full hd 100cm samsung tv vel mikor pc vel összekötöttük , kemény volt nagyon , de viszont box360 on is játszottam bf3 al és nem volt olyan szép mint pc -n ennyi , és a tv ugyan az volt a box haveré pc enyém <#zavart1> , nekem bizonyíték kell nem ígéret 😊)) .. csak a gépem mikor már kezd avulni és fejleszteném inkább azt a lóvét hondába ölöm 😄

Hát abba misibe már a nyolcmagos proci is belefér meg SLI-ben két durva vidkari, meg... Szal kicsit túlzás. Nem kell olyan nagyban gondolkodni :-) De igazából a felhasználás a különbség a két tábor között. Csak játék és multimédia az egyik, a másik meg ezek, plusz ezek keveréke, berhelése, akár létrehozása, meg ezeregy egyéb. :-) Mindkettõnek van létjogosultsága. (mint a családi autónak meg a sportkocsinak)

SUNNY84HUN
elbasztam mert a végét úgy akartam írni hogy konzol tv vel fele ennyi beruházás

Igen. Ezt is megjegyeztem lentebb. Érdekes tendenciának látom, hogy eléggé levették az újabb játékok minimum követelményét. MW2-nél is eléggé felhördült a tömeg, elõtte meg a The RUN-nál. De jogos is. Ha valakinek elég, vagy nincs többre lehetõsége, akkor játsszon már nyugodtan kevesebb parasztvakító effekttel, meg részlettel. A csóróbb vevõ is vevõ. (a csórót nem bántó szándékkal használom)

Szabi
Gyere már fel tsre pl ETS2 lenne szó

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Akkor keresd szorgosan. megvan mit nem értesz. Ennyit közöltek a GTA5-höz. De ha zavar téged én odaírhatok valamit.

Tehát ha a GTA5-el akarsz játszani, akkor az Intel Core 2 Quad 3.66GHz proci legyen a gépedben, vagy egy ehhez hasomló teljesítményû AMD processzor.

jah, sajnos ezt 100%-ban aláírom énis..
Na végre, akkor megyek fel Campusra egy komoly B-s Diablo-val és a Zonda-nak is annyi. <#eplus2>

Megj.: de jól elvannak eresztve egyesek, 500E + 1 milla egy gépért! <#wilting>
kompromisszumot kell tudni kötni szerintem, és jóval olcsóbban meg lehet úszni..
pl tegye fel a kezét, aki észrevesz mondjuk 2 FPS különbséget vagy hogy az anizo filter 2 vagy 4szeres-e?

én a mostani vasam anno igaz trükközve, de 110bõl kihoztam (E8400, 4G DDR2, GeF 9600 1G😎, amit csak most kezdenek megakasztani az újabb gamek(gyanítom ebbõl a pénzbõl ma megkjapok egy i5-ös konfigot röhögve) ami sztintén viszi a hõn áhított game PC portját(és még be is tudod lõni magadnak, hogy mi mennyire legyen részletes, konzolon elég ritka qa grafikai beállítás menüpont ugye 😊 )

az új xbox meg kb ugyanennyi lesz, csak fosabb, mert kötött vehehe

ja ebben nincs monitor/tv, az úgyis opcionális szerintem
Az igaz 😄

Ember de minden proceszornak van neve és nem intel mondok neked egy nevet és eszt is írja a gép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.pcx.hu/termek/amd-athlon-ii-x4-750k-processzor-117102

És ez nem intel ha nem AMD de ha nem tudol valamit akkor írd be a googleba és meg találod. !

trakk
Persze, egyetértek, és nyugi, nem vettem kötekedésnek! 😊
Magát az ipart mint úgy teljesen, nem tartják vissza, valóban. Csak hát egy pár területen (pl. textúrafelbontás és -részletesség) meglátszik, hogy hova szánják elsõsorban a gammát.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

SUNNY84HUN
csak hogy jön pár új cím és 2 éven belül a pc- t lehet fejleszteni és megint nyeli a pénzt konzol meg elvan de játékra jó igazából másra nem

SUNNY84HUN
mind a kettõ tábor jó ( konzol , pc ) , a pc nagyobb beruházás mert összeállítasz egy brutális gépet 600 ezerért mellé 1 fasza 100 cm ( vagy feletti ) full hd tv és porig basza a konzol megjelenítését az élsimítás és stb effektel csak ez majdnem 1 misi vagy több is , konzol meg tv vel együtt ennyi

oks, én csak azt mondtam, hogy azért túlzás hogy nem fejlõdik az ipar a konzolok elõretörése miatt.. így lényegében csak kaptak idõt végre értelmesen fejleszteni _99%ig kihasználva_ a vasat a fejlesztõk..
de ez ha belegondolsz jó, mert a nextgen kornál nagyon jól fog jönni, hogyha megtanulnak rendesen optimalizálni, nem benthagyni millió feles poligont meg vertexet stb..

na de mindegy, nem kötekedni akartam
Basszus, tényleg nem értelek. Ha csak nem az, hogy a gépigénynél az intel proci PONTOS megnevezése után, az AMD mellé csak annyit löktek, hogy: similar
Ez a problémád? Mert szerintem elég egyértelmûen elkülönítettem a két platformot a saját gondolataim megfogalmazásánál. Vagy mi a baj?

Jó és ebböl mi a haszon ?

amúgy az AMD azt rebesgetik idén feltámad poraiból valami új technológiájuknak köszönhetõen.. jó lenne már végre megint egy kis verseny, mint anno az Athlon-os idõkben volt hehe 😊
trakk
Egy szóval sem állítottam, hogy nem készülnek jól optimalizált portok! Igenis készülnek. De még mindig rengeteg nagy címnél csak másodhegedûs a PC (pl. az NFS széria is).

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Szabi
ez pontosan ugyanaz a McLaren, csak az eredeti Amerikai részlege...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

McLaren Performance Technologies:

In 1969, New Zealand born Bruce McLaren, engineer turned racer, established a company in North America to support his Can-Am interests. In addition to the engineering base that the U.S. company provided, McLaren Engines (as the group was then called) proved to be a significant North American logistics advantage, being centrally located in Livonia, Michigan (a suburb of Detroit). It was also no coincidence that the famed Indianapolis Motor Speedway was only a few hours away...

The Team McLaren success in the Can-Am racing series was monumental. The big orange race cars and team won five championships in the nine years that the series was run.

Shortly after, with the Livonia base already paying huge dividends, it was on to Indianapolis for the 500. In 1974, Team McLaren conquered the Brickyard with Johnny Rutherford winning the Indy 500. Rutherford repeated in 1976 with another Team McLaren victory at Indy. McLaren Engines, also developed the M12 4 cylinder BMW engine into its 1st turbocharged configuration, and raced a BMW 320i Sedan in the IMSA series, with great success. Subsequent versions of this engine project eventually won the 1st FI World Championship for a turbo engine in 1983 with Nelson Piquet and Brabham.

By the end of the decade; Team McLaren's own racing interests were re-concentrated in Europe with a focus on Formula 1. McLaren Engines however, began to reinvent itself and leveraged its expertise in advanced powertrain development toward providing engineering services and solutions for the automotive industry.

With its General Motors experience from the Can-Am days, McLaren Engines very quickly found itself involved with numerous GM projects--particularly in both the Chevrolet and Buick domain. In addition, the participation with GM took McLaren Engines into marine applications as well.

After building one-off prototypes, McLaren Engines soon accelerated into the exotic domain of niche and specialty vehicles. An instant legend was created when McLaren Engines designed and developed the awe-inspiring Buick GNX as the powertrain partner to ASC Inc., along with the McLaren Mustang and the Pontiac GTP Turbo. The concept GMC Cyclone and Typhoon trucks were also engineered in Livonia.

McLaren Engines wouldn't stay away from motorsports for long. While developing many examples of its niche vehicle activity, the Livonia, Michigan headquarters became a center for the turbocharged Buick V6 Indy car and IMSA efforts. In addition, McLaren Engines reunited with BMW and produced a winning combination for BMW of North America's GTP sports racer challenge.

During this time, the respected core business of engineering services continued in the fast lane and made Livonia the place for single-source engineering solutions. McLaren Engines has become recognized as the premium partner of choice for everything from automotive testing to full-service design, development, and prototype fabrication.

The tradition of competitive spirit, agility, integrity and innovation is alive and well. From developing the Northstar powertrain for Cadillac's 24-Hour LeMans racer to reaching out into such new powertrain demonstration projects like the Ford FR 500/200/100 concept vehicles, McLaren Performance Technologies is continuing to accelerate ahead of the competition

"Nulla tenaci invia est via"

De most melyik ne légy értetlen ! -.-

hát azért nézzünk már meg egy 5-6 éves meg egy mai játékot, amik konzolra lettek fejlesztve.
ugyanaz a vas és mégis egy szintet lépett a grafika ígyis. optimalizálásba elég sokminden beletartozik a jó shadereléstõl a többszintû textúrákon át a poligon reductionig.. az egy dolog hogy gépre szarul portolja át valami kontár brigád, de nézd meg pl a farcry 3-at, ne egy noname tucatgagyi gamet szerintem..
És ki írt ilyet????? Könyörgöm. Intel és AMD platformról regéltem.

Én kb 110k-ból építek olyan PC-t ami a legtöbb játékot ha nem is max grafikán de játszható szinten bírja AMD A10-6800k és 8gb 2400Mhz RAM.
Figy én már halotam hogy Intel Core 2 Quad de hogy Amd <#falbav><#banplz>

De mióta az Intel AMD neked ??

Utána néztem. Nem jöttem rá. Nem is tudom mire nem. Egy kis help pls!

BONESAI
már kaptál rá választ #81905

NFSW: BONESAI

Mert ?

Intel - Sandybridge
Amd - APU
Kinek nincs, mije? :-) De tényleg nem értem a problémád. Olyan mintha kötekednél, de nem tudom mibe? :-D

BONESAI
<#banplz>

NFSW: BONESAI

Hát mert bazira nagy a külömbség mert ha normálisan útána néznél a géped adataidnak akkor talán te is rá jösz
Amúgy az AMDnek nincs grafikus verélöje de az Intelnek igen !

fejleszteni azért nem fejlesztenek rajta, max rá 😄