Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@81948: Ebben bízom Én is.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ha valami rosszabb lett az csak a szerver miatt lehet, majd visszaáll magától. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem megérzés. Tény, hogy kezelhetetlen a kocsi, és emiatt másodpercekkel futok rosszabb idõt, mint korábban. Eleget játszottam vele eddig, hogy tudjam, hogyan viselkedett. Most elõször találkozok ezzel a jelenséggel és abba is hagytam a játékot mára.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Mindenesetre jó volt a válasz, kicsit jobban utánanéztem én is , zöld gomb nyomi-nyomi

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Simraceway: tigris013
Project D|Rare Car Collector|
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Gyere már fel tsre pl ETS2 lenne szó
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Tehát ha a GTA5-el akarsz játszani, akkor az Intel Core 2 Quad 3.66GHz proci legyen a gépedben, vagy egy ehhez hasomló teljesítményû AMD processzor.
Megj.: de jól elvannak eresztve egyesek, 500E + 1 milla egy gépért! <#wilting>#wilting>
pl tegye fel a kezét, aki észrevesz mondjuk 2 FPS különbséget vagy hogy az anizo filter 2 vagy 4szeres-e?
én a mostani vasam anno igaz trükközve, de 110bõl kihoztam (E8400, 4G DDR2, GeF 9600 1G😎, amit csak most kezdenek megakasztani az újabb gamek(gyanítom ebbõl a pénzbõl ma megkjapok egy i5-ös konfigot röhögve) ami sztintén viszi a hõn áhított game PC portját(és még be is tudod lõni magadnak, hogy mi mennyire legyen részletes, konzolon elég ritka qa grafikai beállítás menüpont ugye 😊 )
az új xbox meg kb ugyanennyi lesz, csak fosabb, mert kötött vehehe
ja ebben nincs monitor/tv, az úgyis opcionális szerintem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És ez nem intel ha nem AMD de ha nem tudol valamit akkor írd be a googleba és meg találod. !
Magát az ipart mint úgy teljesen, nem tartják vissza, valóban. Csak hát egy pár területen (pl. textúrafelbontás és -részletesség) meglátszik, hogy hova szánják elsõsorban a gammát.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
de ez ha belegondolsz jó, mert a nextgen kornál nagyon jól fog jönni, hogyha megtanulnak rendesen optimalizálni, nem benthagyni millió feles poligont meg vertexet stb..
na de mindegy, nem kötekedni akartam
Ez a problémád? Mert szerintem elég egyértelmûen elkülönítettem a két platformot a saját gondolataim megfogalmazásánál. Vagy mi a baj?
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
McLaren Performance Technologies:
In 1969, New Zealand born Bruce McLaren, engineer turned racer, established a company in North America to support his Can-Am interests. In addition to the engineering base that the U.S. company provided, McLaren Engines (as the group was then called) proved to be a significant North American logistics advantage, being centrally located in Livonia, Michigan (a suburb of Detroit). It was also no coincidence that the famed Indianapolis Motor Speedway was only a few hours away...
The Team McLaren success in the Can-Am racing series was monumental. The big orange race cars and team won five championships in the nine years that the series was run.
Shortly after, with the Livonia base already paying huge dividends, it was on to Indianapolis for the 500. In 1974, Team McLaren conquered the Brickyard with Johnny Rutherford winning the Indy 500. Rutherford repeated in 1976 with another Team McLaren victory at Indy. McLaren Engines, also developed the M12 4 cylinder BMW engine into its 1st turbocharged configuration, and raced a BMW 320i Sedan in the IMSA series, with great success. Subsequent versions of this engine project eventually won the 1st FI World Championship for a turbo engine in 1983 with Nelson Piquet and Brabham.
By the end of the decade; Team McLaren's own racing interests were re-concentrated in Europe with a focus on Formula 1. McLaren Engines however, began to reinvent itself and leveraged its expertise in advanced powertrain development toward providing engineering services and solutions for the automotive industry.
With its General Motors experience from the Can-Am days, McLaren Engines very quickly found itself involved with numerous GM projects--particularly in both the Chevrolet and Buick domain. In addition, the participation with GM took McLaren Engines into marine applications as well.
After building one-off prototypes, McLaren Engines soon accelerated into the exotic domain of niche and specialty vehicles. An instant legend was created when McLaren Engines designed and developed the awe-inspiring Buick GNX as the powertrain partner to ASC Inc., along with the McLaren Mustang and the Pontiac GTP Turbo. The concept GMC Cyclone and Typhoon trucks were also engineered in Livonia.
McLaren Engines wouldn't stay away from motorsports for long. While developing many examples of its niche vehicle activity, the Livonia, Michigan headquarters became a center for the turbocharged Buick V6 Indy car and IMSA efforts. In addition, McLaren Engines reunited with BMW and produced a winning combination for BMW of North America's GTP sports racer challenge.
During this time, the respected core business of engineering services continued in the fast lane and made Livonia the place for single-source engineering solutions. McLaren Engines has become recognized as the premium partner of choice for everything from automotive testing to full-service design, development, and prototype fabrication.
The tradition of competitive spirit, agility, integrity and innovation is alive and well. From developing the Northstar powertrain for Cadillac's 24-Hour LeMans racer to reaching out into such new powertrain demonstration projects like the Ford FR 500/200/100 concept vehicles, McLaren Performance Technologies is continuing to accelerate ahead of the competition
"Nulla tenaci invia est via"
ugyanaz a vas és mégis egy szintet lépett a grafika ígyis. optimalizálásba elég sokminden beletartozik a jó shadereléstõl a többszintû textúrákon át a poligon reductionig.. az egy dolog hogy gépre szarul portolja át valami kontár brigád, de nézd meg pl a farcry 3-at, ne egy noname tucatgagyi gamet szerintem..
Amd - APU
Kinek nincs, mije? :-) De tényleg nem értem a problémád. Olyan mintha kötekednél, de nem tudom mibe? :-D
Amúgy az AMDnek nincs grafikus verélöje de az Intelnek igen !