Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7r1v1um
Meg megírsz egy dupla rétegû dvd-t és zenét hallgatsz.
1.500.000-ért. De inkább több.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

csak szeretnéd azt, GTA-nak nincs megfelelõ gép egy Geforce GTX 790-es kártyát is simán megzabál

Simraceway: tigris013

BONESAI
hát 32gb rammal egyszerre játszhatnám a NFS Rivalst és a GTA V-t úgy, hogy közben installálok 3 programot... és nem akadna 😄

NFSW: BONESAI

7r1v1um
Nézegetem én is vagy 2 éve.....
De egy jobb-féle Toshiba is megtenné.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

BONESAI
hát nagyon gondolkodok rajta, hogy beruházok egy Alienware laptopra szeptemberben <#vigyor>

Hidd el, nem csak a kocsik..., xD
Nem mondod ezt tudta mindenki 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Van különbség?! <#idiota>

Project D|Rare Car Collector|

mert a GTA az Rockstar Games!!! 😄

Hát azt látom, szép szép <#eljen><#fejvakaras>
SUNNY84HUN
cserébe Pakssal kell leszerzõdnöd és kapsz extra kakaót 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI
melegfelvonulás után szabadon: csíterfelvonulás

MineHeadHun
Na nyugodt vagyok akkor, nem bannoltak ki csak az EA elbaszta a beléptetõ rendszerét 😄 Gondolom rakás üzenet hullik a céghez emiatt😄
mindenki versenyezik hogy ki használt legtöbb hack-et és nem dobták ki miatta 😄

BONESAI
off

jobban fognak kinézni a kocsik GTA V-ben, mint Worldben <#nevetes1>

Mi a jó ég van itt? <#kuss>
Ezért min 2 bann... Na nyugi ahogy bonesai mondta.... :-D

7r1v1um
A másik szerveren a Jag. mûködött, mást meg nem próbáltam ma.

BONESAI
gratulálni tudok a teljesítményedhez <#eljen>

MineHeadHun
Rendben akkor jó. <#idiota> Csak ez a poén késztetett ördögiesre, mert a fotóról legalább tudtam hogy mi a neve a hacknek amit sok idióta b*zi használ. <#eplus2> De bocsi a baromságokért. 😄
Engem meg speed/tank/wall/pu hack és BOT miatt se dobtak ki... Érdekes... (+2 autofinish)

Balathruin

7r1v1um
Ok. Az csak pojén lett volna, de legközelebb mellõzöm. Mert Én nem emlékzem, hogy valaha bárkit is csalásra buzdítottam volna. Ez esetben, bocs a nagy betûkért.

BONESAI
fiatal még az este <#nevetes1>

ne utánam gyertek( lásd car changer és nem dobtak ki miatta)

MineHeadHun
Õ még múlt héten vagy ezen a héten rakott ki egy képet spoilerben, amire azt írta a spoileren kívül smileyjal hogy <#banplz>
És akkor magamat rávettem, hogy letöltsem ezt a kakát, de ha már más is vinnyog facen, hogy nem tud belépni a játékba pedig õ nem tett semmit... Tehát az Ea rontotta el, nem én 😄 de az 50% esélye hogy nem én...
én a Zonda, Agera GT2 szinte semmivel nem tudok menni

7r1v1um
Jogos

Késõbb váltották ki. Ennyi.

Balathruin

7r1v1um
MI VAN???? MIKOR????

Gyerekek az Én garázsomvban nincs Tensor, de ma már a 3. lobbiban találkozok vele. WTF?

MineHeadHun
De versenyen kívûl. A Ma55PHOBIA adta az ötletet hogy mi lenne ha én is hackelném a játékot, hackeltem is meg nem is... Lehet hogy azért nem tudok belépni az Origin fiókomba, mert ez a kétszínû mocsok EA csapat elbaszta a beléptetõ rendszerét vagy fél milka emberkének...
Mint én régen. <#banplz>

Balathruin

7r1v1um
Ja a CTS-V is nagyon csúszkál, mondtam is Veritaxnak, hogy nem ártana, ha visszacsinálnák

Csaltal?

Megint abbahagyom egy idõre a játékot mert most meg az autókat baszták el

7r1v1um
mert elkúrtam, nem kicsit, nagyon:-DDDDDD

Miért takarod ki nevét mikor másik oldalon látszik? <#vigyor>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

MineHeadHun
Nekem routerem van, tehát akármikor tudok ip-t változtatni. Amúgy PPPoE (Dynamic Ip) a netem.
Azt írtam RYAN012-nek hogy Multihacket használtam, néha max sebességel hajtottam freeroamban, és a játékosokat lestoppoltattam. A barátom nem használt multihacket tehát nem értem miért bannolták ki!!! <#falbav>
7r1v1um
Az normális, ha egy ilyen az ellenfelem ma?<#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MineHeadHun
De még regelni sem tudok rá, mert még olyat is rakott a gépembe az EA, hogy ip változás után sem tudok regisztrálni! Egy büdös emailt sem kaptam arról hogy kibannoltak-e... Gondolom reportoltak millióan a hack miatt. Remélem azért vissza tudják csinálni azt a gépemen hogy újra tudjak regelni EA fiókot!
IP ban csak akkor, ha fix IP-d van, az meg mostanában már nem divat.

Mit írtál whisperbe? Mert ha amiatt bannoltak, arról emailt kellett hogy küldjenek...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hoppá Mineheadhun amit írtál Wishperbe az miatt van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nála is ugyanaz a helyzet..

Egyébként meg nem kitöröltek, hanem kibannolták az email címedet. Ez azért jó, mert a játékban a nickneved megmarad, ezáltal nem lehet újraválasztani azt a nevet, illetve a SpeedAPI rendszerben a kibannolt email címeket nem veszi figyelembe, ezáltal kiírja, hogy nem létezõ személyre kerestél rá.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

MÛKÖDIK A MULTIS VERSENY 😄

Nem dob ki a loading screen-nél

Az Improvements have been made to the client’s stability, javítás megtette a hatását DE, van hátrány Nem kanyarodik az autóim 250 fölött nem lehet vele kanyarodni

MineHeadHun
Még regisztrálni se tudok origin fiókot tehát ez fiók delete+ ip ban...
MineHeadHun
Tehát letöröltek... ..|.. De a kód sztem még ma beváltható, csinálok egy új origin profilt és beváltom a miurát 😉
MineHeadHun
Akkor lehet hogy kitöröltek engem... Õ amúgy CAESARHUN.
Csak nem kanyarodik egy autó se<#falbav><#falbav>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nos, mivel fent vagy a barátlistámon, így utánanéztem. A statoldal azt mondja egy frissítés után, hogy ilyen felhasználó nem létezik..

Ezután rákérdeztem a SpeedAPI-ban is a profiljaidra és az utolsó bejelentkezés dátumára.

A profiljaidra kivágta, hogy márpedig ilyen felhasználó nem létezik, míg a bejelentkezésre dobott ki adatot:

2013-07-11 10:11 erre adj hozzá 2 órát, tehát 2013-07-11 12:11 magyar idõ szerint.

Nos, ez a "figyelõ" akkor frissít mikor belépsz a laucherbe. De tudtommal csak akkor frissül ténylegesen, ha be is tudsz lépni, az már lényegtelen, hogy látod-e a play gombot vagy sem.

A játékban rákattintottam a profilodra, s kifagyás helyett betöltötte a profilodat, az autóidat is látom. Viszont a SpeedAPI az autóidat sem látja, mivel eleve a nevedet sem találja.. (Van pár csaló a blocklistámban, a profiljaikat látom, de ha ránézek a SpeedAPI-ra a nevükkel, elhajt melegebb éghajlatra, magyarul ne keressek olyan embert mert nem létezik...)

Erre van egy tippem, miért csinálják így: Hogy ugyanazt a nevet mégegyszer ne használhassa senki sem, félreértések elkerülése végett..

Most kipróbáltam valamit:

Töröltem a nickedet a listámból, s újra hozzáadtam. Az eredmény az lett, hogy mindenféle probléma nélkül visszatett a listámba...

Érdekes kör, eltûntél de mégis látlak.. látlak, de mégse tudod használni...

UPDATE:

Folyamatosan frissítgettem, azóta voltam a játékban is, ugye töröltelek meg újra felvettelek, azt az eredményt hozta az utolsó bejelentkezésed idõpontjára, hogy: Nincs ilyen felhasználó...

Ennek itt Game Over...

ui.: A barátodnak mi a nickneve a játékban? Megnézem az övét is, ha érdekli még...

A havi vérzésedre?

légy türelmes

Az új trainerre?!