94802
  • said06
    Köszi
  • Quqa
    Itt van egy leírás magyarul (ez angolul és sok más egyéb) versenyre általában perfect start-ot, nitro hosszt, erőt és újratöltőt szoktunk tenni. Ha nem találod el a kék csíkot (némely típusnál elég nehéz) akkor redline, ami növeli a fordulatszámmérő kék sávját, ha ez megy, valamit duplázol hosszt, erőt vagy újratöltőt. Gyenge nitrosnál erőt, kis végsebességűnél hosszt, és ha rekordozni akarsz vagy sok a nirtod akkor az újratöltőt. Persze némely járgánynál jobb pl. a slingshot-ot erősítő skill-eket pakolni. Rendőrözéshez meg a RAM és a juggernaut erősítők a fontosak.
    Ja és nem árt, ha a versenyre szánt gépekbe meghagyod a 3-4*-osokat!
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.08.27. 23:33:58
  • tutuhawer #93798
    perfekt start a neve, nitróval indulsz. Egyik nitró erősebb, másik autóban meg gyengébb.
  • Lokker
    az a szép hogy amit a beragadt hsz után írsz nem is lehet szerkeszteni vagy törölni. modi gondolom tudja törölni

amit írtam, hogy múkodj! ki akartam törölni de nincs hozzá jogom, és szerkeszteni se tudtam
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.27. 17:36:24
  • said06
    Kösz a választ -.-
  • Szabi #93795
    és mostmár két 93-as is :DD
  • eLitMiLan
    be van baszva sg megin, 2db 93791 es komment van xD
  • said06
    Mit vétettem? :S nem hackröl beszélek
  • Lokker
    múkodj!
  • said06
    Melyik az a cucc amelyikel olyan látványosan lehet el startolni? Unom már, hogy már a startnál belém kötnek.
  • SUNNY84HUN
    csak vigyázz mert kibannol a világűrbe :D , ilyen ez a jóember :P
  • Szabi #93788
    ki lett kapcsolva a pontozás, mert sokan visszaéltek vele :D
  • tutuhawer #93786
    én azt hittem, napi limit van, hány zöld és piros pontot nyomhatok, nem is idegeskedtem rajta, de most megint nem tudok nyomni semmit. Ez bug lehet, érdemes reklamálnom az sg főnökeinél?
  • said06
    Én :D
  • Szabi #93783
    én meg osztok egy piros pöttyöt a neved mellé.. :D

egyébként tényleg látványos bug, 75,76,77,76.. :DD
  • tutuhawer #93782
    jé, tényleg, ilyet még nem láttam sg fórumon, vicces bug. :)) Én megnevezem Szabit mint felelőst, ki van velem?
  • MineHeadHun
    Ez SunnyHUN84-nek ment, csak valamiért az ő hozzászólásának a száma egyezik a said06-éval. Ez fura...
  • MineHeadHun
    Már a kód nem él, így már nem lehet aktiválni azt.
  • Szabi #93779
    Hali, igyekszem ide is kiírni a fejlécbe az aktuális kódokat, bár a játékkal már nagyon rég nem játszok, a kódokat azért szeretem beaktiválgatni :D

viszont itt talán több infót találsz a játékról

#93777: nincs :(
  • SUNNY84HUN
    szeva , nincs rá mód hogy küldj bármit is ide oda , kódokat emailban , facen -twittern vagy a hivatalos oldalon dobják ki

aszem egy kód él még Audi A1 Clubsport Quattro : AFBQ-Z46J-EXS7-T89H

• said06
    Ja és még annyi hogy van e rá mod ,hogy az egyik accountrol a másikra át küldjem a dolgokat (pénz, kocsi)?
  • said06
    Üdv!
    Aránylag új játékos vagyok. Ha tud mondani valaki oldalakat ahová az új kódokat fel rakják azt meg köszönöm.
    A játékban a nevem: itssaidbicsiz
  • DEJAVU71
    azzal a "bajnokkal" mar en is sokszor futottam ossze
  • zsomboor
    Én már nagyon rég nem, csak azt érnék el hogy rájuk pazarlom az életem azon fél percét amibe kerül.
    Majd ha például ez a bajnok bannolva lesz, akkor esetleg rányomok megint a reportra.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tehát igen valószínű hogy soha
  • mamiya70
    csíííteeeeer, pfúúúújjjjjj :)))
    az ilyen játékosokat reportolni szoktam...
  • SUNNY84HUN
    "
    Ezt a videót a felhasználó eltávolította.
    Sajnáljuk. " lol :D
  • eLitMiLan
    Na rég jártam erre, mikor idenézek, akkor is csalónak kell lennie a fórumon? :D Viszont a sült krumplim értelmesebb nála ahogy nézem, cukik a videói :D
  • SUNNY84HUN
    igen így már érthető , ezt inkább a kertek alatt kellett volna tartania , de ez tükrözi az nfs world jelenlegi állapotát és az újak hozzáállását :(
  • Szabi #93769
    most már legalább tudjuk, hogy miért "titkolta" a nickjét..
  • SUNNY84HUN
    Abrams124 hát igen , te is gyöngyszem vagy ahogy látom , szép az a bal fenti sarok a videó elején csak gratulálni tudok .............
    a profilod meg magáért beszél ABRAMSSS25 2 dragos időd csodaszép ....
    ezzel el is ástad magad , profil törlés és új egy tiszta acc amit bizonyítanál az segítene csak ...
    amúgy földet rá :D
  • veszettróka
    Ez az, pörgesd a gamát Abrams! Told ki most, now!
    Azért egy szemetesig vidd már el ha ezt is elfogyasztottad, köszi.
  • BRIANOVERCLOCK
    hát a videó profilján érdekes dolgok vannak
    ABRAMSSS25

tank mod stb?

hmm..
    Utoljára szerkesztette: BRIANOVERCLOCK, 2014.08.18. 23:15:45
  • tutuhawer #93765
    Milyen néven tolod a játékot, Abrams, nem tudom megnézni máskülönben milyen verdáid vannak
  • Quqa
    Az a gond hogy TE-n (gyengébbeknek: Team Escape) az a lényeg hogy mind a 2-4-en beérjetek, mert az nem verseny hanem csapatjáték, mivel ha valaki (akár többen is) DNF-re futnak vagy elkapnak, annál kevesebb kp. dob a játék. A sprint, körverseny, drag az ahol a győzelem a fontos, igaz ott is több a lovetta, ha többen indultok és úgy nyersz. Tehát TE-n nem sietni kell, hanem bevárni, segíteni a csapattársakat TE PU-kal (utóbbi: Power Up)!
    Megjegyzés: ha TE PU ( , ) nyomsz csapat TE-n egy kicsit több kp. dob, és nem árt a TE-re való cash növelőt is max-ra pakolni.
  • Szabi #93763
    Abraham

Abrams

... :D
  • tutuhawer #93761
    Milyen néven játszol abrahams?
  • Szabi #93760
    előfordul, majd próbáld újra holnap reggel
  • Abrams124
    Őő amikor be akarok jelentkezni azt írja authentication is unavailabe
  • Szabi #93758
    áá dehogy :D
  • tutuhawer #93757
    milyen játékosnévvel hasítasz, nem tudom. Mondom, a garázs sokmindent elárulhat a játékosról. Ha full nagybetűvel írom, akkor a főnök letilt az internetről is.
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.18. 21:49:02