Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
http://www.nfswhun.eu/
Jól hasít az oldal, nézzetek be!
Mobilos felülete is van, illetve mobilon a tapatalkkal is elérhető az oldal, sima ügy. Nyomkodjátok.
http://www.nfswhun.eu/
Érdemes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ha összejönne annyi, akkor én is szívesebben költeném MR2-re meg Mitsu Eclipsre, azok a maguk 2300 - 2500 körüli boost árukkal elfogadhatóak és jól gurulnak...
azért egy RX8-at még venni akarok ha IGC-s lesz, egyet próbáltam és jól muzsikált, bár nem volt kellő mennyiségű és minőségű alkatrész, így a TOP SPEED -je csak 288 (overall 597) viszont elég jól gyorsul, szóval az versenyképesnek tűnik számomra...
mondjuk az is igaz, hogy a szélesített verzió, és nyeremény autó volt egy másik nick alatt...
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
én arról lemaradtam, sajna...
várom a free boost-okat, hogy tudjak venni 😊))
Tanácsként: fogod a tuningolni szánt autót mész pár kört (hibátlanul) egy kedvelt pályán és megnézed hogyan viselkedik, aztán kezded belepakolni a kiszemelt legerősebb IGC-s (játékpénzes, 1*-os) alkatrészeket, ha jobb lesz szerencséd, ha nem jöhet a másik.
Ami fontos hogyan viselkedik tőle az adott kocsi – stabilabb lesz, jobban tapad, könnyebben fékezhető stb. – és ezáltal jobb lesz a köridőd. Sok próbálgatás után rájössz nagyjából mit mibe kell tenni és ami a legfontosabb nem mindenkinek áll kézre ugyanaz a színsor, ezért aztán felesleges is ezeket kérdezgetni, mert mindenkinek más és más lehet a vezetési stílusa.
Utoljára: ne nézd az overall-t, mert hibába van a legnagyobbat hozó 3Z+3P benne, ha neked azzal vagy az autónak nem áll kézre, lehet hogy egy kisebbel, de sokkal stabilabbal nyerő lehetsz. A magas overall csak dragon fontos, mert a végsebességet növeli!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
én se vettem nekem ajándékba gyütt 😊 rendőrözni még jó.
am itt van a többi 150 járgányom lehet leskelődni

Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.08. 21:39:02
Hát most őszinte leszek, mindent megpróbáltam, de viszont nem hívtam fel az ügyfélszolgálatot mivel nem volt kedvem őket ezzel zaklatni hogy a hülye oroszok felhackelték az origin fiókomat. Így hát pár hónappal később egy másik e-mail címemmel regisztráltam az Originbe amit mostanáig használok.
HSZ-eket olvasva valaki írta, hogy ilyen meg olyan színű modulokal így meg úgy megy a kocsi, akkor ez azt jelenti, hogy a különböző színű motorok és egyebek eltérő értéket adnak a menettulajdonságokban? (pl a zöld színű 2 csillagos kerékkel és rugókkal jobb a kanyarodási tulajdonság mint pl 1 piros zöld párosítással?)
Meg ilyen rejtélyes összeállítási kombinációs kódolás rövidítéseket is láttam egyes kocsikhoz (fel voltak sorolva kötőjelel csak betűk) amitől csak kérdőjelek röpködtek a fejem körül 😊
Jelenleg csak a drag-ot hajtom, mivel abban nem kell kanyarodni és nincs forgalom, amitől őszülnék. Erre a verseny típusra osztályonként melyik kocsikat ajánjátok és milyen felszerelésekkel/skillekkel?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az auto vásárlásnál nézd a gift menüpontot ott lesz.Én is azt hittem hogy nem működik mert csak 1 példányt írt a játék mert az elsőt még nem váltottam ki.De kiváltás után újból ott volt még egy példány.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Régi origin accodon mit rongáltak el? Visszaállítást nem lehetett kérni rá igazolásokkal?
U.i.: MINEHEADHU néven játszok a worldben. A régi accomon két driver profilom volt: MINEHEADHUN és MINEHEADHUN2. Én még írtam is párszor a témába, lehet hogy valakinek rémlek hogy ki voltam én itt.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2014.08.07. 23:06:08
mivel én BOOST -ot soha nem vásároltam, így beeshet egy - két olyan tétel, ami IGC -ért nem vehető meg...
Lassan szerintem majdnem minden járgányból lesz egy nálam, igaz baromi régen toltam a játékot intenzíven de a kódokat gyűjtjük.
Ha jól emlékszem max a luxusautók nincsenek meg és a 2013 után megjelentek nincsenek meg.azt hiszem ez a legutolsó ami a régi szériákból hiányzott.