94808
  • RED BULL F
    Oh, az más. De ezt a fórumot már a "kutya sem olvassa". Lényeg a lényeg, ők már csak azért vannak, hogy amikor a játék meghalna még adnak neki egy löketet a virtuális defibrillátorral, de tartalombeli újítás akkor sem lesz több. :'(
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.10.03. 18:54:15
  • bboyatty
    Tök mind1, mert soha nem lesz a játék olyan mint azt megálmodták annó, hogy kanyon meg drift meg minden nyalánkság, max lesz 2-3 új autó és kész, nem is értem miért nem állítják már le az egészet...
  • veszettróka
    EA fórum

Nem új, csak a régi csapatból (Vancouver, Burnaby, EA Studios - ahol az Ask Marc videókat is forgatták) szóval a régi csapatból dolgoznak páran megint a játékon.
  • RED BULL F
    Honnan veszitek ezt az új dev team pletykát? Csak mert kiírtak egy fenyegető tweetet az még nem jelenti azt, hogy máris új brigádot állítottak a játék mögé. Sehol egy hivatalos bejelentés ilyesmiről.
  • eLitMiLan
    Számomra extra :D Lassan lesz már minden márkából legalább 1 kocsim :D
  • Milo82
    A semmi új meg a semmi extra az más,a lelkesedés viszont jó!
  • eLitMiLan
    Semmi extra? LoL a jaguár még az életben nem volt IGC ember :D
  • bboyatty
    Megint új embereket állítottak a játékra? Kíváncsi vagyok mit művelnek vele, eddig mindenki csak szerencsétlenkedett...ha ők is bebuknak zárhatják is be az egészet. Érdekes azért, még most is van bevételük belőle, ha érdemesnek látják más fejlesztőknek átadni a játékot.
  • Milo82
    Mindig lemarad valami Elit cars -40% október 7.-ig.Annak aki van annyira elvetemült hogy költ rá!
    Utoljára szerkesztette: Milo82, 2014.10.02. 18:35:24
  • Milo82
    Meg annyi még hogy új emberek csinálják a játékot,talán még menthető!
  • Milo82
    Remélem komolyan gondolják!

Ez a négy meg igc mostantól,semmi extra!
    - Aston Martin V12 Vantage "Grey"
    - BMW M6 Convertible "White"
    - Jaguar E-Type Lightweight "White"
    - Mazda RX-8 "Blue"

Őket meg kivették örökre elméletileg!

- Audi R8 Coupé 5.2 FSI quattro (Blue)
    - BMW M6 Coupe (White)
    - Renault Mégane R.S. (White)
    - Mitsubishi Lancer Evolution IX MR-Edition (Yellow)
  • bboyatty
    Ez csak kamu, ugye? Remélem, nem, mert akkor még valami értelmet nyer a játék...:D
  • Milo82
    Ezt tegnap tették közzé!

• Quqa
    Nálam 15-25. napok között dobálja általában a legjobban a 3*-os skill-eket, ill. a 4*-os (18. naptól) alkatrészeket, volt hogy 30-35. naptól mindig újrakezdtem és bevált. Ez persze mindenkinél máshogy lehet, de ha nagyon nem jön semmi érdemes nullázni a gyémántozást a 12. naptól négy 3*-os skill esik + három 3*-os alkatrész amiből jó is jöhet és mint fent írtam utána nálam mindig jók jöttek.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.09.28. 19:59:17
  • mamiya70
    tudom, hogy "ferka" motor van benne, ahogy írtam a kedvenc márkám, bár ez nem jelenti azt, hogy mindent tudnék az alfákról :)))
    a skill tanácsokat köszönöm, jól fog jönni :)
    szedegetem a gyémántokat, most "ötvenvalahanyadik" napon tartok, de van amikor csak 1-2* -os alkatrészt vagy skill ad, és sajna nitro -s skilleket csak nagyon ritkán...
    az utóbbi időkben játékban nyertem már vagy 2 db perfect startot (3*) jump -ot is, meg 2 csillagos nitro erőket és hosszakat, de ennyi...
    ez sem rossz, igyekszem...

de a 8C akkor is kedvenc marad, ha nem sikerül hozzá túl sok jó cucc (na meg mostanában a másik nick alatt játszok inkább)...
  • Quqa
    Még jó hogy jó a hangja, mivel egy 4.7-es V8-as Ferrari motor rezeg benne.

Szerintem általánosan: erős nitroshoz 1 NOS erő + 2db hossz + perfect + töltő.
    Gyengénél mint a C8 2 erő + 1 hossz, ha nincs perfect minél erősebb Jumpstart.
    Időmenőknek 2 töltő.
    Versenygépeknél lehetőség szerint 3*-ost, persze ha van 4*-os, akkor jobban lehet kombinálni.
    Aztán van olyan pálya vagy gép ahol felesleges a nitroval bohóckodni ott sling vagy jugger erő, hossz esetleg töltő javasolt, igaz utóbbi csak pár s-el tölti fel előbb.

Szedni kéne a gyémántot minden nap a 12. naptól jönnek a 3*-os cuccok!
  • mamiya70
    az ALFA156GTA profilomban volt egy garázshelyem és összeguberáltam a rávalót is :)
    volt annyi alkatrészem, hogy sikerült egy 748 -as overall -t összehozni :)))
    a hangja nagyon jó, nagyon tetszik :)))
    a kanyarban elég jó, jól fordul :)))
    a többi már nem annyira :((( de hát nem lehet minden tökéletes :)))
    skillek hiányában a futásteljesítményét nem tudom javítani, de majd próbálgatom, még is csak ez a kedvenc autó márkám :)))
  • mamiya70
    :)
    sajna nincsenek 2 - 3 *-os nitro skill -jeim, így csak az IGC -ért vásárolható 1 *-os skillek -kel tudtam felpakolni, de így is jobb időt mentem vele a WEST PARK & LYONS -on mint az eddigi időim voltak... (Gekky nick alatt)
  • SUNNY84HUN
    nincs mit ;)

mamiya70 : nem olyan rossz autó csak A class fölé nem szabad építeni , és így hogy sosem volt igc kötelező db :) , nitro erősítő 3 * -os + 3* os nitro hossz kell bele többi meg tetszés szerint
  • bboyatty
    Hát szívesen elnézném a garázsomban én is, garázshely van csak igc nincs és időm sincs pénzt csinálni...de lassan kigyűjtök 1millát a Diablora...
  • mamiya70
    áááááááááááá :)
    az alfa a kedvenc márkám...
    amikor "annakidején" egy napig vagy "mittudomén" hány napig ingyenesen lehetett próbálgatni, kipróbáltam és mentem vele köröket, de nem sok mindenre volt jó :(
    és ráadásul az IGC-met elköltöttem kártyákra, kellet a nitro meg a jugger... meg egyébként sem lett volna már garázshelyem :(
  • bboyatty
    Kell a kutyának :P
  • Milo82
    IGC Weekend Special
    Hétfőig 1,900,000 Cash,hajrá!
  • eLitMiLan
    nem is neked irta omg XDDDDDD
  • mamiya70
    Igazad volt :) a Diablo tényleg sokkal jobb mint a Countach...
    Vettem egyet, és próbálgatom...
    nagyon jól fordul és amíg a Countach ugyanazokkal a skillekkel induláskor 140 - 150 körülire tolja a gépet a Diablo kb. 180 - 190 km/h-val megy ugyanakkor...
    Így aztán köszi az infót, tényleg jó választás volt...
  • alfa20
    milyen TE-re?
    Kellene építenem egyet C-re de nem tudom mi legyen van egy CHARGER SRT8 SUPER BEE, de nagyon nehézkes az irányítása.
    Gondolkodtam az egyik ajándék BMW 135i át skillezésén is.
    De ha ez vagy lenne valami jobb akár Boost-ért, lehet beruháznák rá.
  • tutuhawer #93862
    majd postán küldjük, figyeld a postást.
  • XxXcsabi1987XxX
    de küldheted :)
    kössz előre is :D
  • XxXcsabi1987XxX
    van hozzá kód? o_O
  • XxXcsabi1987XxX
    hogy?:o
  • Abrams124
    Ha akarod elküldöm neked :)
  • XxXcsabi1987XxX
    ez a Challenger BOOStos?
  • Cortinaar
    Amit a Challenger elején látsz, az egy BMW hátsó lökhárító maradványa, nem tudok tőle megzabadulni... :D
  • tutuhawer #93855
    Lehet vele havat tolni, amikor a BMW-k mellett már a Hondák se tudnak menni.
  • SUNNY84HUN
    csodás az a vasúti ütköző az elején :P :D , ettől eltekintve amúgy pofás jószág
  • Cortinaar
    Vettem egy Challengert, (végre berakták) imádom, be szíp! :)

• RYO21
    Igen sikerült anno nekem, és még pár európai arcnak bejutni az ázsiai betába. Volt mindenféle proxy trükközgetés meg stb. Csak sajnos semmit sem lehetett megérteni a játékból mert minden kínaiul volt. Érdekes volt úgy játszani. De akkoris a legszebb időszak az 2010 szept-2011 Januárja között volt.
  • mamiya70
    akkor lehet hogy valamit megint eladok és kipróbálok egy Diablo-t :)
  • Quqa
    Ezt te követted el?
    De ha már Beta, akkor ez mi a túró? + kis nosztalgia a lejátszási listában.
    Érdekesek voltak az ikonok helyett az arcok.
    Na ettől régebbi képek nem nagyon vannak. Sajna videót nem találtam.
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2014.09.20. 17:10:34
  • RYO21
    Játszanak még a játékkal? Még mindig televan cheaterekkel?

Nemsokára lesz az 5 éves évfordulója annak, hogy először játszottam a játékkal...