Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap gyorsulgattam az ajándék BMV-vel. Nem is olyan rosz, csak másként adja a váltója a fokokat, elején szeret insant túlpörögni, eléggé figyelni kellett, ha meg nem jó ütemben jön ki a túráztatás, biztos az utolsó hely. Hozzá még nem nyúltam. Minden az ajándék beállítás rajta, de így milyen versenyre van ez most beállítva a tonna nitróval?

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Majd tesztelgetek, de most örülök, ha van 400k-m és még mindíg az alap kocsival (sirocco) rohangálok, ami viccesen jobban megy mint az ajándék BMV, csak escapenél ha megüt 1 rendőr, akkor eléggé érzik, hogy niincs benne vas 😊

tutuhawer
tutuhawer vinyl pack, youtube videón: YOUTUBE Érdemes megnézni, hátha találsz pár jó trükköt, ötletet

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
Rexinfernum és TCMChris oldala egy kis ideig még regisztráció nélkül is olvasható, olvassa, aki játszik a játékkal és hozzá akar szólni vagy több játékost megismerne.
http://www.nfswhun.eu/
Jól hasít az oldal, nézzetek be!
Mobilos felülete is van, illetve mobilon a tapatalkkal is elérhető az oldal, sima ügy. Nyomkodjátok.
http://www.nfswhun.eu/
Érdemes

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

bboyatty
Nekem is van RX8-am B-ben, nem rossz tényleg de az MR2 oda vissza veri sajnos.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

ja-ja-ja...
ha összejönne annyi, akkor én is szívesebben költeném MR2-re meg Mitsu Eclipsre, azok a maguk 2300 - 2500 körüli boost árukkal elfogadhatóak és jól gurulnak...
azért egy RX8-at még venni akarok ha IGC-s lesz, egyet próbáltam és jól muzsikált, bár nem volt kellő mennyiségű és minőségű alkatrész, így a TOP SPEED -je csak 288 (overall 597) viszont elég jól gyorsul, szóval az versenyképesnek tűnik számomra...
mondjuk az is igaz, hogy a szélesített verzió, és nyeremény autó volt egy másik nick alatt...
bboyatty
Hát igen csak mostanában elég ritkán adnak és ha adnak akkor szerencsémre nem kell garázshelyre költenem.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

értem...
én arról lemaradtam, sajna...
várom a free boost-okat, hogy tudjak venni 😊))
bboyatty
Nekem is van pár 100 garázshelyem, még mikor a végtelenszer kiváltható Porsche Cayman és Dodge Charger bug volt akkor gyűjtöttem be és szerencsémre még bant sem kaptam...😛

és hogyan szerezted a garázs helyeket???
tutuhawer
Az a fordítás fénykorában is ferdítés volt , Demonnak is mondtam. Max az igyekezetért adtam zöld gombot anno.

Itt egy leírás (fordítás) az alkatrészekről, de vigyázat nem minden pontja szentírás csak hozzávetőlegesen fogalmad lesz arról minek milyen hatása lehet 1 – 1 járgányra. És itt jön a csavar nem mindegy milyen autóba teszel pl. piros rugót, mert mondjuk a M3 GTS talán jobban fordul tőle, de a Zonda meg megcsúszik esetleg, persze az sem mindegy hogy ehhez a rugóhoz milyen színeket választasz felé ill. alá, mert nagyban hatnak egymásra. Azt is figyelembe kell venni, hogy pl. a kemény felfüggesztéstől hullámos pályán jobban elugrik az autó amitől lassul, míg egy puhábbal szépen az úton tartható. Persze a súly növelhető nehéz motor, turbó, stb. használatával, ha azt az adott jármű elviseli és nem lesz tőle orr – vagy far nehéz és ezáltal irányíthatatlan.

Tanácsként: fogod a tuningolni szánt autót mész pár kört (hibátlanul) egy kedvelt pályán és megnézed hogyan viselkedik, aztán kezded belepakolni a kiszemelt legerősebb IGC-s (játékpénzes, 1*-os) alkatrészeket, ha jobb lesz szerencséd, ha nem jöhet a másik.

Ami fontos hogyan viselkedik tőle az adott kocsi – stabilabb lesz, jobban tapad, könnyebben fékezhető stb. – és ezáltal jobb lesz a köridőd. Sok próbálgatás után rájössz nagyjából mit mibe kell tenni és ami a legfontosabb nem mindenkinek áll kézre ugyanaz a színsor, ezért aztán felesleges is ezeket kérdezgetni, mert mindenkinek más és más lehet a vezetési stílusa.

Utoljára: ne nézd az overall-t, mert hibába van a legnagyobbat hozó 3Z+3P benne, ha neked azzal vagy az autónak nem áll kézre, lehet hogy egy kisebbel, de sokkal stabilabbal nyerő lehetsz. A magas overall csak dragon fontos, mert a végsebességet növeli!
RoboKutya78
fogsz egy téglalapot és a kívánt matrica alá teszed és beigazítod a kívánt szélességre. ez a legegyszerübb

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Legnagyobb overall-jú kocsim:

Tarpi
Ez szerintem is jó kocsi. Nem volt szívem visszabutítani C-be.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Am nem tudjátok hogy lehet a matricák szélére vékony fehér csíkot rakni?
RoboKutya78
ha tudom hogy ennyire leszarják ezt a játékot anno nem adakoztam volna a boostpontal annyit amennyit most visszasírom.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem is volt már 150 kocsim de azt direkt csak azért hogy meglegyen a koenigsegg.Ezért vettem dodge challanger-t aztán eladtam őket xD
Én megvettem xD
RoboKutya78

én se vettem nekem ajándékba gyütt 😊 rendőrözni még jó.
am itt van a többi 150 járgányom lehet leskelődni

Egyik kocsim:

Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.08. 21:39:02
Igazából én is szinte csak team escape-t tolom és ott próbáltam ki.Ahh hasmenéses fos szinten produkált a super bee xD
Jó a kocsid.Alapból c osztályú volt ugye?
bboyatty
A büszkeségem, ő a kedvencem ebben a játékban.

bboyatty
Nekem az van, nehezebb mint a normál de azért szeretem TE-re vinni. Na de ízlések és pofonok, nekem bejön.

Nem is olyan rossz pedig, kivéve ha a Team Escape-es verziórol van szó <#kuss>
bboyatty
Nekem megvan, TE-re nem olyan vészes. Nekem nem számít amúgy ami kicsit is tetszik megveszem.

Ez az, amit már a Beta óta tudunk, de azért köszi az információt! <#alien>

Egy jó tanács:Soha de soha ne vegyétek meg a Dodge Charger srt8 Super Bee-t Olyan szar a handlingja hogy az hihetetlen.Alig fordul
https://www.youtube.com/watch?v=w3d3YlBAEeE

MineHeadHun
Használd a "válasz" gombot, vagy írd ki a nevemet, hogy tudjam, hogy nekem írtál.
Hát most őszinte leszek, mindent megpróbáltam, de viszont nem hívtam fel az ügyfélszolgálatot mivel nem volt kedvem őket ezzel zaklatni hogy a hülye oroszok felhackelték az origin fiókomat. Így hát pár hónappal később egy másik e-mail címemmel regisztráltam az Originbe amit mostanáig használok.
Köszi az útmutatást. 😊 Annyira noob vagyok még, hogy auto vásárlásnál asse tudtam, van ajándék menü 😊 Igaz most se tudom hogy az épp ott hol van 😄

HSZ-eket olvasva valaki írta, hogy ilyen meg olyan színű modulokal így meg úgy megy a kocsi, akkor ez azt jelenti, hogy a különböző színű motorok és egyebek eltérő értéket adnak a menettulajdonságokban? (pl a zöld színű 2 csillagos kerékkel és rugókkal jobb a kanyarodási tulajdonság mint pl 1 piros zöld párosítással?)

Meg ilyen rejtélyes összeállítási kombinációs kódolás rövidítéseket is láttam egyes kocsikhoz (fel voltak sorolva kötőjelel csak betűk) amitől csak kérdőjelek röpködtek a fejem körül 😊

Jelenleg csak a drag-ot hajtom, mivel abban nem kell kanyarodni és nincs forgalom, amitől őszülnék. Erre a verseny típusra osztályonként melyik kocsikat ajánjátok és milyen felszerelésekkel/skillekkel?

Nem adja automatikusan az acchoz az autót,ki kell játékon belül váltani.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Pedig működik a kód, "7TJ8-XUAD-YFEC-6UD9".
Az auto vásárlásnál nézd a gift menüpontot ott lesz.Én is azt hittem hogy nem működik mert csak 1 példányt írt a játék mert az elsőt még nem váltottam ki.De kiváltás után újból ott volt még egy példány.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az útmutatás alapján felmentem a játék oldalára, bejelentkeztem az orig accal, beírtam a kódot a jelzett helyre, visszajelezte, hogy rendben van elfogadva, de később a játékot elindítva kocsi sehol sem volt és változást sem láttam semiben sem 😞 Ezt a kódot írtam be: "Aki szeretne még egy Flexor BMW-t ugyanaz az autó másik kód!(Péntekig)7TJ8-XUAD-YFEC-6UD9" Mit rontottam el? A BMW 135i Coupe Flexor - G3AN-6XGU-4WMV-SZ9G kódot nem fogadta el.

Régi origin accodon mit rongáltak el? Visszaállítást nem lehetett kérni rá igazolásokkal?

MineHeadHun
Én már nem vagyok újonc, mivel már 2013-ban is játszottam ezzel, bár elment a kedvem a játéktól, mikor feltörték az origin fiókomat (biztos a hülye oroszok voltak), még 2013 júniusában, amikor a Porsche Cayman S Diamond Hunter és Dodge Charger SRT8 Cop Edition (valami ilyesmi volt ez) unlimited bug volt, és most rávett a legjobb barátom hogy játsszak vele bár párszor mondtam hogy nem de inkább rávettem magam hogy na jó akkor tegyek egy próbát megint így hát a mostani origin fiókommal beléptem a játékba, és elkezdtem játszani vele újra, érdemes általában a C,D,E kategóriában játszani mivel ott nincsen egyetlen rohadék orosz(habár sok orosz van worldben de akit láttam az nem csalt semmit). Hát a játékkal nem játszok egy óránál többet, csak a gyémántokat vadászom. vagy csak akkor játszok vele sokat egyhuzamba, ha a legjobb barátommal játszok. Amúgy attól félek még most is hogy ezt a fiókomat is elb*sszák egyszer az oroszok, csak annak k*rvára nem fogok örülni és mérges is leszek mert a mostani fiókra van aktiválva a Simcity 5 + a jövő városai kieg. És nem volt olcsó mulatság mindkettő. 14000 Ft-ba került(9000-be a játék, a kieg. meg 5000-be).

U.i.: MINEHEADHU néven játszok a worldben. A régi accomon két driver profilom volt: MINEHEADHUN és MINEHEADHUN2. Én még írtam is párszor a témába, lehet hogy valakinek rémlek hogy ki voltam én itt.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2014.08.07. 23:06:08
bboyatty
Meglep, hogy még vannak újoncok a játékban, remélem nem megy el hamar a játéktól a kedved, sok sikert.<#wave>

Kösz

RoboKutya78
bejelentkezel a játék oldalára és a jobb oldalon a boost felirat alat lesz egy readme kod nevű kis csík oda. vagy bejelentkezel az origin fiokodba és ott a kod beváltásnál😊

Bocs a noob kérdést, de most kezdtem, ezeket a kódokat hol lehet beváltani? 😊

a 4 BMW-ért pl. a 25 ponton túl egy 34 %-os drag skill lett a jutalmam 😊
én csak azért gyűjtögetem a pontokat, mert egyik - másik pontgyűjtés eredménye egy újabb autó lehet, illetve néha ad használható alkatrészeket vagy skilleket...
mivel én BOOST -ot soha nem vásároltam, így beeshet egy - két olyan tétel, ami IGC -ért nem vehető meg...
RoboKutya78
Én adok egy sanszot majd a következő bulijuknak ha az is ilyen bukás lesz befejezem😊 Inkább szenvedek a Robocraft játékkal. Az is mostanság kezdett életre kelni egyenlőre jó cuccnak tűnik.

bboyatty
Én sem játszom már a játékot rég, de a kódokat mindig begyűjtöm, ezt is, most lesz 2 belőle...😛

tutuhawer
meg igazából minek is tennénk? Mutogatni, kijátszani a játékot vagy mi? Én se megyek rá a pontokra , sose mentem. Ami sokat kéne, hogy érjen, elvették, és egy lapon említenek bármely újonccal, ezt sajnálom, a verseny darabszámot, győzelmeket mutogattam volna, de már azt se.

RoboKutya78
áá én már a pont gyűjtést is felejtősbe raktam mert nagyon az az érzésem hogy nem lehet összeszedni boost vásárlás nélkül megszerválni a maximális pontot.

ráadásul ez volt a negyedik BMW a garázsomban így kaptam 25 pontot, így lett 1900 pontom, még kell 100 a 2000-ig 😊
RoboKutya78
juppyy ez is bezsákolva sajnáltam érte bostot adni annno.oké hogy nem egy nagy szám de akkor is megvan.
Lassan szerintem majdnem minden járgányból lesz egy nálam, igaz baromi régen toltam a játékot intenzíven de a kódokat gyűjtjük.
Ha jól emlékszem max a luxusautók nincsenek meg és a 2013 után megjelentek nincsenek meg.azt hiszem ez a legutolsó ami a régi szériákból hiányzott.

én személy szerint köszönöm a + kódot 😊
Aki szeretne még egy Flexor BMW-t ugyanaz az autó másik kód!(Péntekig)7TJ8-XUAD-YFEC-6UD9