Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Manapság ilyet se látni:3-as szintű koenigsegg agera-val
Valaki nemtudja mivan a Camden&Route 55-tel?nem látom a térképen
Egyébként az egyik pontiacomhoz van egy szép igc-s bodykit
Vannak spéci vinylcsomagok, pl ABC-s (abc minden betűje külön), meg pár autómárka versenydivíziójára jellemző vinylek. Szponzorok, rajtszámokkal stb aztán azokat takargatják kombinálják a kreativak.
Ezeket venni (speedbost mellé ajéndék) meg nyerni lehetett korábban, amikor még rendesen pörgött a játék. Hogy egy most belépő játékos ilyeneket szerezzen hát -arra 1% az esély.
(1% - hackerek úgy bebugzolják az egész cuccot, hogy csodaszámba menően nálad is megjelnnnek ezek a csomagok. <#zavart1>)
Bodykit - autófüggő, vannak játékpénzesek is (jellemzően jó rondák :D)
Egyébként így néz ki a nissan 240sx-em

Egy trükk a nissan 240sx-nél.Ha a szpojlerére raksz egy akármilyen solo számot(pl én ötöst raktam tökmindegy)akkor a szpojler és a lámpa fölötti izé olyan színű lesz
RoboKutya78
a nos feliratot magad kreálod a hks felirat meg azt hiszem valamelyik autó típuson volt jellemző a H&R meg valószínű betű és számkészletből jöhet bár az is lehet tervezett matrica.
BETű típus matrica meg számok illetve ilyen írásjelek voltak matricában

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Betű csomagok nincsenek azt saját magadnak kell megformálnod
Balcsix
Hello!

Még kezdő vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy ilyen betű csomagokat (pl. NOS, HKS, H&R) honnan lehet szerezni, és hogy body kittet csak SB-ért lehet venni?
SUNNY84HUN
én is bedobom az enyémeket ;)
autóim egy része
Utoljára szerkesztette: SUNNY84HUN, 2014.08.16. 15:44:41

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Itt vannak a kocsiaim lehet nézelődni

http://www.youtube.com/embed/IxjvklfnPMo
http://www.youtube.com/embed/1eO4_NOKwm4

Első versenyem a Lambo achiveiment editiionnal
Gondoltam csinálok még egy most wanted-es blacklist kocsit ezúttal big lou kocsiját ami szerintem nagyon nehéz
Tudom az oroszlán úgy néz ki mint akinek 3 napja szorulása van xD

RoboKutya78
Én annó ugyanúgy próbálkoztam a dologgal mint Tutu de szinte fájt a szívem egy A betűhöz 3 matrica helyet elfogyasztani így amint bejött a betűcsomag rávetettem magam.
Van még pár autóm amin a régi matricás trükk van meg :)

Pl ez szerintem nem is festene jól a normál betűk miatt

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
egy matrica csomit sajnálok hogy nem tudtam becsekkolni a főkarimhoz az pedig a top gear csomag igaz pár matrica az egész de azért fáj a dolog.
Nem tudom volna e esély manapság beszerválni?

RoboKutya78
Elvileg annyi a lényeg hogy a ht pursuit ugyanazon origin fiókra legyen reggelve mint a wörld.

tutuhawer
ahhoz nem értek, nekem nincs hot pursuit.
Még egy utolsó kép, aztán megyek dolgozni kicsit

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
nincsenek matrica csomagjaim.
EZ itt egy nagyon nehéz munka. Előbb kezdd az egyenes vonalakkal (ABT), aztán döntött betűkkel (AEM), aztűn görbékkel, majd bármi jöhet
1

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Amúgy ha van egy eredeti hot pursuitom akkor csak az autologra az nfs world felhasználónevemmel és jelszavammal kell regelni?
Gondolom neked vannak több vinyl kategóriáid ugye?Mert nekem a kocsimárka jelek nincsenek.Vagy azt is úgy kell csinálni?De azt tudom hogy a jeleket azt te csináltad
tutuhawer
ami még egy gyors tipp, és jó tipp, ingyen: Segédvonalakat használj:

tutuhawer
Egy ilyet rakj össze, ezen nem kell színezni, csak pontos legyen:

Hát igen tényleg nehéz eltalálni jó sokat próbálgattam de nem akarok leragadni egyetlenegy kocsinál
tutuhawer
a piros és a sötétkék szerintem túl sötét. A google adja a keresési találatokat bmw m3 e30-ra, és a versenyautókon látod, mit finomíts a 3 színen. Megjegyzem, nem könnyű eltalálni, a második legnezebb színkombináció

Láttam egy BMW m3 sport evolution-t a neten szép matricákkal gondolom én is megcsinálom.(Persze nem pontosan mert annyira azért nem vagyok profi picasso xD)
Kép:

tutuhawer
így néz ki:
link

mindig kerestem egy eredeti képet, és az alapján dolgoztam, formákat, méreteket nézegettem sokat. Aki picasso, az mondjuk dodó kacsát fest vagy ilyesmit képeket

Köszi most dolgoztam egy kicsit a nos feliraton a mitsubishi lancer evo x-n
Így néz ki:
Esetleg tudnál valami jó trükköt ajánlani?Már amúgy rájöttem miért és jobb ha vinyl-el fested újra a kocsit

Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.15. 21:19:21
tutuhawer
az autó miatt jár a piros pont, nagy kedvencem az EVO IX. A hátsó szárny.. hát a gyári a legszebb szerintem, azt így levenni nekem bántja a szemem. A vinyl szép design, megy a piros pont.

Tudom én nekem se tetszett annyira de hát sajna nem vok annyira picasso

Amúgy itt egy kép egy másik kocsimról hátha tetszik a vinyl

tutuhawer
Az AEM kimondottan rosszul néz ki, az M betű pontatlanra sikerült. Az arányokra, betűtávolságra nagyon kell figyelni, sokat ront a képen, ha nem pontos. Illetve a szemnek legyen szép: van, hogy kis hiba jobban mutatott pár autómon, és úgy hagytam. Az AEM logóm a nissan 370Z-n volt rajta, és az viszont odabasz kategóriás volt. Neked finomítanod kell rajta.

A chevrolet corvette- "cross edition"-om (én neveztem el így xD)

RoboKutya78

bboyatty
Nem rossz, picit még igazíts rajta és fasza lesz.<#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Toyota corollám AEM jellel a motorháztetőn

A tutorial hozzá

http://www.youtube.com/embed/KCaP1_h1JcE

(A videót nem én csináltam!Csak találtam a neten és gondoltam megosztom veletek)
Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.15. 14:28:05
Kösz, megnézem mire van keretem :)

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Tarpi
Most vehetők közül:

Class A (DRAG)
LAMBORGHINI MURCIELAGO LP 640

Class C Gridlock (DRAG)
Chevrolet Chevelle SS

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

MineHeadHun
Értem, a mókahelyi azt jelenti, hogy munkahelyi vagy azt, hogy otthoni? Mert ha munkahelyi, megértelek, de ha otthoni, azt nem. :D

No de tényleg, ez már nem a témához tartozik... Ha erről szeretnénk beszélni akkor Privát üzenetben inkább.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2014.08.14. 11:17:50
XP mókahelyi gép :)

MineHeadHun
Tudom, de miért? Milyen operációs rendszert használsz?
Köszi :)
Na hogy én se legyek off. A kategóriában melyik kocsit érdemes megvenni dragra? (többi kategória is érdekelne majd :)

Előző hsz-ben benne volt a válasz is. :) 'ez van és nem is lehet más '

MineHeadHun
De miért azt az elavult böngészőt használod? Ha Windows Xp-s vagy akkor miért nem használsz helyette Mozilla Firefoxot, vagy Google Chromeot, vagy Operát? Szerintem azért nem jeleníti meg, mert nem annyira nagy benne a HTML5 támogatás.
Én javaslom a fent említett 3 böngészőt, azokba simán át lehet importálni a könyvjelzőket gondtalanul.

No de, hogy ne offoljak, nekem most két kocsim van, egy Nissan 200SX 421-es overallal (S-Z-Z-P-P-P) és egy módosítatlan BMW 135i Coupe Flexor(485-ös overallal, S-S-S-S-S-S kombinácíóval).
ie8 :) Csak ez van és nem is lehet más :)

MineHeadHun
Betöltődik pedig az, én Google Chrome 36-tal böngészek, és nekem semmi gondom ezzel...

@Abrams124: szép kocsik, ment a zöld pacsi (ha jól emlékszem hogy tavaly a zöld pacsikért leszólt tutuhawer, hogy őt copyzom :D)
Biztos szép képek, csak nekem ezzel az új fórum motorral 1 kép se jelenik meg, a spoilerek meg nem nyílnak meg. De legalább gyorsan betöltődik a főrum :)

Chevrolett corvette ZR1 egyik kedvencem

Dodge Charger R/T a másik kedvenc (oké tudom nem a legfaszább teljesítményű xD)

Audi R8 coupe 5.2 fsi quattro:

Egyik büszkeségem a ford focus rs achiveiment edition majdnem ultra.xD így hívom addig amíg nem lesz ultra
Kép:

Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.13. 23:12:45
Igazából én is tudom hogy nem az overall-t kell nézni csak azért jó nézni hogy milyen magas :).
Amúgy asszem a leggyorsabb kocsim a koenigsegg ami 394-el megy.