Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket venni (speedbost mellé ajéndék) meg nyerni lehetett korábban, amikor még rendesen pörgött a játék. Hogy egy most belépő játékos ilyeneket szerezzen hát -arra 1% az esély.
(1% - hackerek úgy bebugzolják az egész cuccot, hogy csodaszámba menően nálad is megjelnnnek ezek a csomagok. <#zavart1>#zavart1>)
Bodykit - autófüggő, vannak játékpénzesek is (jellemzően jó rondák :D)

BETű típus matrica meg számok illetve ilyen írásjelek voltak matricában
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Még kezdő vagyok, és azt szeretném kérdezni, hogy ilyen betű csomagokat (pl. NOS, HKS, H&R) honnan lehet szerezni, és hogy body kittet csak SB-ért lehet venni?
Utoljára szerkesztette: SUNNY84HUN, 2014.08.16. 15:44:41
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Első versenyem a Lambo achiveiment editiionnal
Tudom az oroszlán úgy néz ki mint akinek 3 napja szorulása van xD

Van még pár autóm amin a régi matricás trükk van meg :)
Pl ez szerintem nem is festene jól a normál betűk miatt

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nem tudom volna e esély manapság beszerválni?
Még egy utolsó kép, aztán megyek dolgozni kicsit

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
EZ itt egy nagyon nehéz munka. Előbb kezdd az egyenes vonalakkal (ABT), aztán döntött betűkkel (AEM), aztűn görbékkel, majd bármi jöhet
1youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Kép:

link
mindig kerestem egy eredeti képet, és az alapján dolgoztam, formákat, méreteket nézegettem sokat. Aki picasso, az mondjuk dodó kacsát fest vagy ilyesmit képeket
Így néz ki:
Esetleg tudnál valami jó trükköt ajánlani?Már amúgy rájöttem miért és jobb ha vinyl-el fested újra a kocsit
Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.15. 21:19:21
Amúgy itt egy kép egy másik kocsimról hátha tetszik a vinyl

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
A tutorial hozzá
(A videót nem én csináltam!Csak találtam a neten és gondoltam megosztom veletek)
Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.15. 14:28:05
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Class A (DRAG)
LAMBORGHINI MURCIELAGO LP 640
Class C Gridlock (DRAG)
Chevrolet Chevelle SS
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
No de tényleg, ez már nem a témához tartozik... Ha erről szeretnénk beszélni akkor Privát üzenetben inkább.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2014.08.14. 11:17:50
Én javaslom a fent említett 3 böngészőt, azokba simán át lehet importálni a könyvjelzőket gondtalanul.
No de, hogy ne offoljak, nekem most két kocsim van, egy Nissan 200SX 421-es overallal (S-Z-Z-P-P-P) és egy módosítatlan BMW 135i Coupe Flexor(485-ös overallal, S-S-S-S-S-S kombinácíóval).
@Abrams124: szép kocsik, ment a zöld pacsi (ha jól emlékszem hogy tavaly a zöld pacsikért leszólt tutuhawer, hogy őt copyzom :D)
Dodge Charger R/T a másik kedvenc (oké tudom nem a legfaszább teljesítményű xD)

Kép:

Utoljára szerkesztette: Abrams124, 2014.08.13. 23:12:45
Amúgy asszem a leggyorsabb kocsim a koenigsegg ami 394-el megy.