Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

héy te meg vak vagy vagy mi??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Nem kell, csak lehet más meg akarja nézni és nem mûködik.

Balathruin

goregrind

DISCORD: grimanddark

Chris, a TS3-nak miért nincs linkje?

Balathruin

goregrind
...csak ennyire! <#banplz>

Akkor megyek. <#vigyor2> Legalább itt látod, hogy írok.

Balathruin

goregrind
Tényleg rohadt béna az IE8! <#idiota>

Ezt Chrisnek (ha még nem látta) http://puu.sh/3DCdd.jpg
Yep 😊 D 50 E 200 kell

Még classozol?

Balathruin

Ha magamban vagyok akkor vagy valamin kattog az agyam vagy zenét halgatok és chat ablak off

Amúgy engem miért veszel észre olyan nehezen? (chat) Fél órán át írok, akkor se látod meg... (nem most volt, múlt héten)

Balathruin

Mhahahah 😄

SUNNY84HUN
van pár egyén aki m3 e46 ot használ b classban skillezve szépen és 1 p -1 k kombóval , lehet én is kivágom belõle cucmót és letesztelem 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

5400 boost volt.
#82674 <#mf2>

Balathruin

ezért kell chrome-ot használni, semmi hiba nincs ott

Simraceway: tigris013

Braiiins MP4: 5400-
Le volt e árazva? Hm, nem volt az annyi ideig bent..
Nincs, bár ezt általában szerbek szokták kérdezni a játékban <#vigyor>
Most át nem nézem hol a hiba, 20 órája vagyok talpon, használj addig böngészõt

Project D|Rare Car Collector|

Elfelejtettem a Fosternet Szarplorer scriptjét(mert annak külön script is kell 😛 )

Mi lett a fenti menüvel IE8-on valami borzalmas, egy oszlopban van minden! <#falbav>
Ne kezdjed megint, nincs kedvem szócsatázni!!! 😄

Más: Megtudja nekem valaki mondani hogy mennyi volt a tavaly halloweenkor a "Braiiins" Mclaren MP4, és le volt árazva, vagy sem.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Húzzál aludni aszt mondtad hogy oda készûlsz mivan a babáknak nem lövik a pizsit ??

gyere csak fel tsre

Aszontad hogy még nyertél egyszer, az hun van? 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

goregrind
Nyertél volna mágnest inkább! Arra nagyobb szükséged van... <#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Büdös csalók a jelentés megy, és a kép beléd"

Timigrilnek ajálom 😄

7r1v1um
Amilyet szeretnék olyat sajna nem tudsz....
Ez a Supra tényleg elég demotiváló járgány ebbe a játékba.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Mindig meg akartam kérdezni, de mindig valami fontosabb lekötötte a figyelmem.
Van valami közöd a hasonló nevû faluhoz? Ha leveszed az uccsó két betût a nevedbõl, arra gondoltam.
Rákérdezek, mert rendszeresen járkálok arra felé és feltûnõ volt a neved hasonlósága.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Kinek tartozok még fejléccel? Az írjon

nemtudom, én már beváltottam, de nincs sokértelme. kimentem vele freebe, kipróbáltam, aztán hagytam porosodni a további 6 nap 23 órában

Pffff... akkor várni kell addig, amíg beváltható a tensor. Majd esetleg utána lehet várni.
Tényleg... él még a tensor kódja?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

ez egy jó nap lehetett
eredetileg az 50 ezer volt, de az már rég megvan

7r1v1um
Hát kár tényleg. Mondjuk az az Aventador faszán néz ki.
#82663? Tessék figyelembe venni, hogy én tengeralattjáró kiképzést kértem Chucktól.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

vk.com-on merre jár az a bizonyos szám, amire kapunk egy rental járgányt?

SUNNY84HUN
<#pias><#nezze><#wave>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Csak 243 km/h? Nekem a szabadeséses rekordom 1043 km/h. Méghozzá azelõtt futottam ezt, mielõtt a Baumgartnert kilökte Chuck Norris a ballonkapszulából, vagy mibõl... Nem sokkal maradtam el a rekordtól.

link
link
Velem cserélhetnél. <#vigyor> Kár, hogy nem lehet.

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

7r1v1um
Ez most akkor mi is?<#wilting>

Én adnám neked a redline-t, semmi értelme kb 😄
7r1v1um
"...ha lehetne...."

7r1v1um
Szívesen elbizniszelném valakivel, ha lenne, mondjuk 3 csillagos redline-ra, headstartra.....

Én nem adnám el mert alig ad ez a rohadék game drag skillt. <#idiota>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

7r1v1um
Más ami jó még oda, porsche, bmw meg lambo kivételével?

BONESAI
drag skillek csak dragon mûködnek.. tedd õket bele egy IGC Murciba ha nincs jobb és mehetsz dragozni 😊

NFSW: BONESAI

7r1v1um
Ezek a dragos skillek mûködnek rendes versenyen is, vagy specifikusak. Itt van vagy 30.000 $-nyi és nem tudom mi legyen...<#fejvakaras>

SUNNY84HUN
" helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes ip konfigurációval " , fuck yeah kurv@ szolgáltató ip frissítést küldött és már jó de mi tartott nekik 4 óra hosszáig :/

és nem állok meg 😛

<#wave> de jó megcsinálni a 250 D class 50röl 180ra 😄DD