Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyjából a DBS szintjét hozza, ami igc volt.
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
légy türelmes
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Simraceway: tigris013
Project D|Rare Car Collector|
kék rugó
piros fék vagy sárga
sárga gumi
#82631 Köszi, valahogy ott elég jól mentem eddig is, 10. idõm volt a gyári pro tuned cuccokkal, aztán most hogy felhúztam már mindjárt jobb <#vigyor>#vigyor>
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
légy türelmes
Mitsubishi Eclipse GT, perfect start nélkül
Nissan Silvia(S15), perfect start nélkül
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Más: a napokban elég jól adja nekem a skilleket a skill pakk. Tegnap vagy tegnapelõtt adott egy rakás három csillagost, és két használható egy és két csillagos race skillt (kb. 30 pakkot vettem). Ma pedig egy négy csillagos super shot esett (7 pakkból). A lényegtelen egy-két csillagosokat nem említem. Nálatok is így adja?
légy türelmes
DISCORD: grimanddark
3500ft ( ez már tartalmazza az áfát. ennyi a végleges ár amiért én kapom.)
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Eljött az idõ, hogy itt nyílvánosan BOCSÁNATOT kérjek.. Ez a két videó, mivel most már hallom a játék hangját is, illetve, erõsödött az MR2-m és az Eclipse-m skillekben, de utóbbi fõként, mind2 pályán cirka 4 secet javítottam... Ebbõl belátom, hogy kis classra nagyon kell skill, mert anélkül jófasz az egész játék... D class-ban 14 ezreddel megvertem Zsomboor-t a 2. helyért, de Te még mindig 3,5 sec-re vagy...
Nos, mivel kb ugyanennyit 3,5 secet perfekt starttal és nitró lehûtõvel faragtam le, kb ugyanennyit, a nitrólehûtõ kimaxolásával be lehet hozni... C classba az MR2 gyengébb, ott a közvetlen mögötted levõktõl is el vagyok még maradva 1 seccel, de oda még az M3 sport evot kipróbálom, mert az jobban meg van húzva skillekkel, s Bonesai barátunk olyan verdával van elõttem..
Szóval bocs...
Zsomboornak meg innen üzenem, hogy õ már régebben lekerült a "feketelistámról" csak épp "elfelejtettem" szólni..
Így gyakorlatilag a "csalólistám" kiürült, a legnagyobb csalót úgy néz ki kirakták, akik meg gyengébbek nálam, azok csalással sem vernek el, az is biztos... Annó viktor bácsinak sem sikerült... még privátban sem...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
de nem akarom rá tukmálni senkire, nehogy félre értsetek.
csak mostmár tudtam pontos árat is mondani hozzá