Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kanyesz07
Bezeg az a traktoros fûnyíró ami 300km/h-val tép nincs benne 😄

Ready To Rock!™

HondalovagSunnynak

Project D|Rare Car Collector|

<#idiota>

SUNNY84HUN
erre a képre vagy gépre 😄 gondoltam

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
ez azért már giga lol azt hiszi felteszi a rendszámtáblát és úgy is fog menni 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
postimg

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ott a coldline

SUNNY84HUN
ez a kép feltöltõ 1 szar :/ photobucket.com

SUNNY84HUN
elõ kapartam a poros kis autót pár karikát mentem vele , nem rossz autó de nem is top 😊)

Na akkor jösz vagy sem ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

De viszont jöhetel velem mert már nem sok van a D böl

7r1v1um
Persze, bármikor. Kölcsön is adok belõle.<#idiota>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Összeszedsz nekem 20M IGC-t? 😄

Balathruin

7r1v1um
Nem igazán éri meg a felét se.
#82735: Pedig még a jelvényt is kipakolnám....

2M igc 😊

Azzal sajnos várnod kell.

Balathruin

7r1v1um
Én nem láttam, meg drága. Csak a Lexus-ownerhez kellett volna.

LFA van csak 😊

-User account must be 30 days old or have more than 75 posts.
-A felhasználónak legalább 30 naposnak kell lennie VAGY legyen több mint 75 post-ja.

Balathruin

7r1v1um
Jól láttam, hogy nincs semmilyen Lexus igc-ért?

Tuti * os lesz <#wink>

lorci
#82728-perfekt startot csinálhatsz....

Amúgy én már megdöntöttem az idejüket igaz sok még nincs...de addig nem is nyomom tovább egyszer beteszem ezt a videót oda és megkérdem hogy akinek nincs min.75 post az részt vehet-e<#lookaround>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

7r1v1um
Azt lehet skill nélkül is, bár nehéz.

lorci
Nem szabad semmi skillt használni!

7r1v1um
Mondjuk azt nem tudom, hogy a perfect start powerupnak számít-e.

Na ne hagyátok ki a D classt mert most szarja a partoktak nekem már 4dik és még kavicsozni se voltam 😊

lorci
Na ezt nem is figyeltem akkor nem sok esélyem van mert szerintem 2-3nál nincs több nekem<#nevetes2>

Valaki jön velem 47 D Class kell csak

Nyálazom azokat a részeket, amiket módosítottam, de nem találtam hibát.

#82693 Hümm... Hát, a vinyl megvan, szóval nem kell 😄

"-User account must be 30 days old or have more than 75 posts."

Kicsit zártkörû a buli. Egy minimum 75 posztos EA-fórum account is kell. :/
lorci
Na ez tetszik megyek is és veszek egy olyan nissant és nyomom a B-sen csinálok videót, hogy ne tudjanak belekötni és meglássuk mire lesz elég.köszi hogy ide belinkelted mert én nem szoktam olvasni ezt a forumot csak ha ilyen esemény van akkor szivesen részt veszek...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

goregrind
...és megjegyzem még, mielõtt ráugranál arra a részre, hogy "háhá, még sincs megírva rendesen a menü kód! <#nezze>" (természetesen kedvenc arcoskodó szmájliddal együtt):

A menü kód (tegnap esti gyors elemzésem szerint) rendben van, Krisz az egyik ilyen sorba piszkálhatott bele:

<!--><table><tr><td><!-->

Ha Krisz nem találja meg a hibát délutánig, akkor megkeresem. Nem nagy dolog ez, csak a buta "böngészõhöz" kell igazodni ezzel (sajnos). És ez a baki nem is írható fel neki, mint írta több, mint 20 órája ébren volt. Elõferdül az ilyen...

És ha valósághûek szeretnénk lenni, akkor ez a sor így szerepelne a forráskódban:

<!--><table><tr><td><!-->

DISCORD: grimanddark

goregrind
Mekkorát tévedtél most megint! Az IE8 még a jól megírt kódot is képtelen megjeleníteni néha, az elbakizottat (mint most a menü itt) meg egyáltalán nem. És ezt nem az sg-n eltöltött rövid pályafutásomra alapozom...

Nagyon szeretsz okos lenni, de néha nem jön be! Akárhogy is ragaszkodsz az IE8-nak nevezett butasághoz, akárhogy is próbálod igazolni az okoskodásod - az internet explorer sosem lesz méltó a böngészõ névre! De mint írtam már: ovisoknak, cégeknek és egyéb tudatlanoknak megfelel! És hogy kedvenc arcoskodó szmájlodat se felejtsem le! <#nezze>

Hát tudni kel meg állni is de mára elég volt ennyi is de tény hogy meg lesz a hétvégere a Bugati 😊

Az élet nagy problémái...

Balathruin

Már nem egész nap fent voltam és már nagyon csipás a szemem

El fogyot a söröm 😞

Játékban, hogy-hogy hol? Elõbb azt mondtad, hogy öcsizel...

Balathruin

Már miért lenne béna, csak azt tudja megjeleníteni ami valaki jól megír, ismétlem JÓL! <#nezze>
Ezért nincs fejléc sem IE8-on. <#mf1>
hol ??

És kérdezd már meg 😄

Nekem nem jelez és ha rád írok, akkor offline.

Balathruin

**innkáb

ez a hejesirás...

Balathruin

Fent wok -.-

Sokat eszel akkor nagyon dagat leszel és nem fogol ki jutni az ajtón de már így is az vagy de ne punnyadjál annyit innkeb fügjél xD

Héy, te meg miért nem vagy fent? <#idiota>

Balathruin

goregrind
Nem, nem vagyok vak - csak lusta! Mentem zabálni és punnyadás... <#wave>

goregrind
Mi nem mûködik? Ott van minden a menüben! <#eljen>